IKEA

Vilken fullpackad kväll! Nu är jag iallafall hos mamma och har möblerat runt i mitt rum, packat fram lite filtar och ännu fler kuddar, gnällt på mina hemska gardiner så mamma och jag ska åka till IKEA och köpa nya samt en lampa m.m. Sen vill jag ha en fåtölj och lite mer mysiga saker till rummet. Vill ha ett äkta mysrum alltså! Det är superkul att inreda! =) Men möbleringen slutade med att skrivbordet åkte tillbaka dit där det stod innan, och nästan allt annat också.

Åh, när jag är hos mamma ska internet bråka med mig hela tiden. Det är jättesegt och det går knappt ladda upp bilder. Gör så gott det går! Nu ska jag sova, godnatt! =)

Dagens planering

Härlig start på veckan! På eftermiddagen var vi på föreläsning om inriktningsvalen som ska göras nu de närmaste två veckorna. Innan visste jag nästan precis att jag skulle gå natur med inriktingen miljö, men efter föreläsningen blev jag förvirrad. Jag fick gå och prata med en tant om vad jag ska gå för att jag ska kunna bli det jag drömmer om. Hon ska kolla upp lite om det och jag ska komma tillbaka någon gång i veckan. Toppen! =)

Idag ska jag:

 Plugga först mellan 15.45 - 16.45, får se när jag hinner klämma in lite mer plugg idag

(Kanske) ta bussen en sväng till stan

Packa och åka till mamma

Sola

Sista november

Då var det måndag och ny vecka igen. Idag flög jag upp otroligt tidigt och har gjort mig iondning i slow motion. Ska bara slänga på mig en tröja så är jag klar. Vilken ska jag ta?! Jag har kommit på att jag trots allt är morgonpigg. När jag väl kommer upp blir jag hur pigg som helst! Så var det absolut inte förr. Vilken julstämning det var när man kom in i köket idag! Alla andra lampor släkta och bara adventsljusstakarna tända. Sen var frukosten klar också.

Ska gå till bussen snart. Ha en fantastisk start på veckan! =)

Kläder från hm.se

Ikväll har jag planerat lite inför veckan, prickat in saker i kalendern m.m. Sen har jag druckit te och spelat GH. Jag ägde måste jag säga! Eller nu överdrev jag kanske lite, men så bra har det inte gått på länge! Om det nånsin har gått så bra... Har också trixat ihop ett collage med snygga plagg och accessoarer från hm. Jag är så shoppingsugen så det bara kryper i mig! Börjar känna dragningskraften mellan affärerna och mig...

Nehe nu måste jag stänga laptopen och vara duktig och sova. Ska upp supertidigt imorgon för jag måste tvätta mitt smutsiga hår och sen ska jag ta bussen. Godnatt! =)


Nitar på handskar, går det för långt eller är det snyggt?
Kavaj in my heart och halsdukar!


Armageddon

Har suttit bland massa kuddar och kollat på Armageddon. Har ni sett den? Är den inte för bra?! Man känner hur det fuktas i ögonen mot slutet av filmen. Det är en så häftig handling och den är så bra gjord. Den innehåller mycket komedi också, säger man så? Rymden är allt bra fascinerande =)






Första advent

Som rubriken lyder, idag är det ju första advent. Vad ska man göra på första advent? Finns det några regler som berättar? Jag hänger inte med i verkligheten längre. Är så upptagen med skolan och allt annat som händer så jag svävar mig igenom de flesta dagar. En sak jag nyss kom på att man ska göra idag är tända det första ljuset i adventsljusstaken. Men det har pappa ingen så det skiter sig. Sen är det ju första december snart också! Mer exakt på tisdag. Men vart har all snö tagit vägen?

Vad ska ni göra idag på första advent?

(Gäller det er också, eller är det bara jag som inte kan ladda upp bilder?)


Vill ni se något urkul?

Godmorgon!

Det var ju inte några meter jag flög bakåt när jag kollade mig i spegeln när jag hade stigit upp. Hahahahahaha!
Nu ska jag käka frukost =)


Bilden är snällare än verkligheten.


Lite bilder

Hos faster åt vi gott och drack kaffe (ja, jag dricker det). Kajsa och jag spelade ett spel på hennes mobil där det ställdes frågor om allt möjligt som vi försökte få rätt på och vara smarta. Det gick mindre bra. Ett par timmar senare åkte vi vidare till Öland för att hälsa på min kusin och fira henne för hon fyller år. Hon väntar sitt andra barn och är väldigt stor om magen nu, sen hade hon och hennes kille förlovat sig också, urgulligt! Där åt vi mat som hade lite julstämning och det var massa fina ljus tända överallt också vilket bidrog till att det blev väldigt mysigt. Min faster försökte berätta och lära min kusins barn vad alla som var där hette och efter ett långt tag looking like a ? sa han: "Jag har tuggummi." Då gapflabbade alla.

När jag, syster, pappa, farmor och faster hade trängt in oss i en bil susade vi hem. Gjorde några stopp på vägen, stan för att kolla på alla julbelysningar, farmor för att hänga upp en lampa och fixa tvättmaskinen. När vi äntligen kom hem slängde vi oss på Wii kontrollerna och körde lite race i Mario Kart.

Lyckades lägga över lite bilder från mobilen till datorn. Slänger upp några!


Nya Modehuset. Kajsas och mitt personliga nya favoritprovrum. Stort
som ett hus!

Jag menar, kolla!


En liten kisse som vill ha uppmärksamhet när man är
upptagen och sitter och pluggar.


Sne bild. Iallafall idag hos faster.
Syrran är som en paparazzi.


Sne igen. Fikat idag.


Mariette

Snart ska vi åka iväg till min faster och käka. Hon lagar så otroligt god mat så det ska bli kul! Efter det ska vi åka vidare till min kusin på Öland och fira henne. Så det blir att vara borta hela dagen och träffa släkten, trevligt! Bloggar när jag kommer hem. Ha en fortsatt underbar dag!


Mariette åkte ut ur Idol. Röstade svenska folket rätt? 
Bild från tv4.se


Lördag!

Godmorgon!

Segade mig upp hal nio ungefär och hoppade in i duschen. En och en halvtimme senare är jag klar. Hur lång tid tar det för er att göra er iordning på morgonen? Det känns verkligen inte som lördag idag. Var ju ledig igår så det är väl därför. Men skönt att det är det iallafall. Berättar senare vad jag ska hitta på för kul idag.

Men nu ska jag gå ner och se vad jag kan hitta där för något/någon =) Min mage kurrar något fruktansvärt också... Ha en fin dag! (Kan tydligen inte ta bort det kursiva och fetstila...?)

Nu är klockan...

... tio över fyra och jag har precis lagt mig. Kommer somna direkt när jag har stängt datorn! Godnatt =)

Låt tips

Grymt bra låt!


Det gick inte lägga upp den riktiga videon, så typiskt.


Näst, näst sista Idol

Förlåt så mycket för totalt kass uppdatering idag. Men har haft fullt upp.

Ikväll har jag kollat på Idol med pojkvännen, alla var superbra! Men man hade nästan räknat ut att det var Mariette som skulle få lämna Idol ikväll. Det börjar dra ihop sig till finalen, hihi. Vem tycker ni ska vinna?

Nu är jag trött och orkar inte skriva. Men ska inte sova än. Vi hörs imorgon! =)

Min lediga fredag!

Idag tog jag en behövande sovmorgon, klev upp ur sängen och förflyttade röven till soffan och vilade ännu längre. Superskönt! Sen har jag duschat och gjort mig iordning smat spelat Wii hela dagen. Ser att mina nya linser har kommit för de låg på mitt skrivbord när jag gick in i mitt rum alldeles nyss. Nu har jag linser för flera månader!

Nu ska jag åka hem till mamma i stan för att hämta lite grejer. Vad ska ni hitta på idag då? Hoppas det blir något kul denna härliga fredag! =)



Snart första advent

På söndag är det första advent. Det är så mysigt med advent men framförallt är julen mysig. Varma halsdukar och vantar, sitta inne och dricka varm choklad omsvept av en filt, ljudet av knarrande skor i snö när man är ute och går, forma snöbollar och kasta men sedan upptäcka att snön bara fastnar på vantarna och mycket mer! Men än så länge är det ju ingen snö, men vi får hoppas att den kommer framåt julafton. Då ska det vara supermycket snö tycker jag. Måste köpa julklappar snart med!

EMMA SKA VI GÖRA SOM VI BRUKAR?!

Är ju ledig imorgon, därför kan jag vara uppe extra sent idag. Men får snart tänka på att lägga huvudet på kudden. Kram på er!


Mitt 400:e inlägg

Med lite våld funkade min mobilsladd till datorn så jag kunde lägga över massa goa låtar. Det behövdes verkligen nya, har tjatat ut de som jag hade innan riktigt rejält! Har varit och köpt lite godis också så nu blir det Wii och choklad resten av kvällen!

Förresten, detta är mitt 400:e inlägg. Grattis till mig!


Puss på min mobil för att det funkade!


HEEEEEEEEEEELG!

Jaaaa helg! Jippi! Är ju ledig imorgon. Hade bara två snabba lektioner idag och sen tog jag bussen hem. Va blåsigt det är! Men det är faktiskt fint väder. Okej, fint väder för att vara höst/vinter. Solen skiner (man behöver brillor!) och värmer och det är inte fuktigt ute eller regn. Man blir så glad av fint väder!

Men vad ska jag göra av resten av dagen? Det blir nog en hel del framför tvn och köra Mario Kart. Funderar på att gå och köpa lite godis som jag kan smaska på mellan svordomarna när jag spelar. Ikväll kanske jag träffa någon kompis. Ni får ha en fortsatt fin dag! Va mycket ute i det fina vädret =)

Morgonpigg

Har varit uppe sen kvart i fem! Visst är jag duktig? När jag väl kommer upp och igång på morgonen så är jag jättepigg. Om runt 25 minuter ska jag gå till bussen. Ska slänga på mig en stickad tröja och packa väskan nu. Förhoppningsvis får jag lite tid över och hinner köra lite Mario Kart!

Slutar runt tolv idag, härligt! Nu måste jag sticka. Ha en fantastisk dag! =)

Bio

Förlåt för superkass uppdatering idag! Direkt efter skolan stack jag och pojkvännen hem till mamma och var där till vi skulle gå in till stan framåt kvällen. Vi skulle nämligen gå på bio. Vi såg 2012 och herregud va bra den var! Man satt och spände sig i hela kroppen under hela filmen för det var så otroligt spännande! Jag brukar vilja skrika ut tex "spring!" eller "gör si och så!" när jag ser filmer. Det krävs mycket kraft för att hålla inne det ska ni veta! Den var ju lång också, 2 timmar och 40 minuter men det gick jättesnabbt! Det var absolut inte så att man satt och hoppades att den skulle vara slut snart, det hände spännande saker hela tiden. Det var grymma effekter också! För att sammanfatta det hela, se den på bio annars förstörs nog effekterna en aning och den är verkligen värd att se!

Ikväll har jag spelat Mario Kart, jag vann hela tiden, host host. Men nu ska jag borsta tanden och hoppa i säng! Godnatt =)


Onsdag

Försov mig idag, så har superbråttom nu! Som tur är får jag skjuts. Ha en fin dag! =)

Grymt bra!

Som väntat så är jag pigg nu. Hörde på radion idag att om man sover 30 minuter på dagen, är det lika mycket som 2 timmars sömn på natten. Det där känner jag av, om jag sover på eftermiddagen efter skolan behöver jag inte lika mycket nattsömn.

Nu ligger jag i sängen med laptopen. Gick in på The Voice's hemsida och lyssnade på deras webbradio. Vilken bra överraskning! Det är grymt bra låtar hela tiden! Den kommer vara på dygnet runt hos mig i fortsättningen.

Bevis på att mitt hår växer fort? Blekte det för 2 veckor sen och som beräknat har jag fått lite utväxt. Har tråkigt så berättar lite intressanta saker, hehe.

Ska snart försöka sova. Godnatt =)

Shit!

La mig på sängen lite innan sex, och vaknade nyss! Har sovit två och en halvtimme! Vaknade i panik av att pappa och Kajsa står och kollar på mig. Sen kollar jag ner och ser att jag har kläderna jag har haft på mig idag på mig! (Det är ju inte så konstigt, men efter nästa mening får man panik över det.) Jag trodde nämligen att det var onsdag morgon innan skolan! Och att jag har försovit mig med smink, hårförlängning, LINSER och allt! Det tog ett tag att ta upp all information alltså...

De har tydligen ätit, så ska gå ner och kolla om jag blir hungrig om jag kollar på maten. Är inte hungrig egentligen. Sen blir det Mario Kart!


Mario Kart

Va knasigt det känns när det är kolsvart ute och man sitter på bussen hem från skolan. Matteprovet gick inte alls bra idag. Men det är bara att tönka positivt och göra bättre ifrån sig nästan gång! Nu ska jag kolla lite på läxan och sen bänka mig framför tvn och nöta Mario Kart!

Ha en fortsatt trevlig dag! =)

Dagens outfit

Det är ju sjukt! Det är kolsvart ute och jag ska gå till bussen om ett par minuter! Shit!

Men iallafall, detta slängde jag på mig idag.




Jag vet... sängen är väldigt fint bäddad.


Dagens låt

Godmorgon!

Kom upp lite innan fem idag, när klockan ringde. Visst har man bara lust att ge väckarklocka en stor fet smäll när den ger ifrån sig det där störande ljudet? Har hunnit tvätta håret och nästan gjort mig helt klar. Idag har jag spanska på morgonen vilket innebär att jag ska till en annan skola och måste ta en tidigare buss än annars. Så nu måste jag fixa och trixa.

Ha en fin dag! =) Här har ni dagens låt!


Spelat hela morgonen. En lite go låt =)


Kvällens vanliga underhållning

Nu är jag hos pappa och har packat upp och suttit begravd i matteboken. Har haft panikattack för det är prov imorgon och jag har inte haft tid att öva alls. Det leder ju till att jag inte kan något. Läser ju matte B. Åh jag är förvirrad, vet inte hur jag ska göra!

Solningen gick bra. Solade 16 minuter men det blev nästan inget. Får kleta på lite BUS nu alltså! Ikväll när pappa, Kajsa och jag åt var det inget ovanligt som hände:
Kajsa sitter och trycker i sig en tablett som är någon sorts vitamin för att håret ska växa fortare. Hon säger att den smaka hästskit (?) och grimaserar bara hon kollar på den. Då ska pappa visa att han är man och tar hennes tablett (hon har delat den i bitar) och stoppar in den i munnen och tuggar. Han ser glad ut  till en början och säger att "äh, det är bara att tugga!". Han verkligen anstränger sig för att se glad ut men sen kommer en min som säger med en sammanfattning "Fy tusan!!!!!!!!!" och han håller på att spotta ut tabletten medan han skrynklar ihop ansiktet. Det var så himla kul så jag fick kramp i magen.

Det har tagit lång tid att skriva detta för jag har kladdat tandkräm på datorn när jag skrivit. Nice! Men nu ska stressade jag krypa ner i sängen och grubbla över matteprovet. Natti natti =)

Sola

Råkade lägga mig på sängen och somna. Men det behövdes! Nu är jag lite piggare och orkar ta mig igenom den fullbokade kvällen. Har nyss käkat lite och till efterrätt var det Tobleroneglass. Det enda det framkallar är ont i magen, eftersom det är så himla mycket laktos i den och det tål ju inte jag. Men det går ju inte låta bli att äta, det är ju så gott!

Nu sticker jag iväg och solar en kvart. Ska prova det nya solariumet. Eller nytt är det inte, men för mig. Hörs snart!

Dagens outfit

Nu är jag hemma efter en rolig dag i skolan. Vi får alltid sluta runt en timme tidigare på måndagar, det är verkligen jättehärligt! Nu ska jag slänga i mig något att äta framför tvn. Sen ska jag måla naglarna samtidigt som jag pluggar lite. Framåt kvällen ska jag ta cykeln och cykla någon minut och sola solarium. Ska prova en annan sort idag som jag har fått ett tips om. Jag är förväntansfull =) Usch, det låter bättre på engelska.

Ha en fortsatt fin dag! =)


Det här hade jag på mig idag!




Ny vecka

Godmorgon! Inatt har jag sovit supergott, vaknade till och med ett par gånger framåt morgonen för jag var så pigg. Idag gick jag upp vid sex, ska prova om det räcker att jag går upp vid den tiden när jag är hos mamma. Men om jag ska duscha måste jag gå upp tidigare.

Måndag igen. Vad ska jag hitta på idag?

  • Skola
  • Hem och plugga lite
  • Sola (färgen går bort väldigt fort)
  • Packa
  • Byta till pappa

Nu måste jag göra mig klar! Ha en underbar dag! =)


Söndagkväll

Då var denna lyckade söndagen snart slut. Ikväll har jag och baby legat i soffan och kollat på tv. Nu är jag supertrött! Imorgon är det redan ny vecka. Det går så fort så det är svårt att förstå. Händer mycket kul i veckan som kommer!

Ser att jag behöver göra ny fransk manikyr, men det får vänta för då lär jag dunka huvudet på bordet där nagellacket står och då får jag det på lite fel ställe, i pannan.

Men nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt! =)

Hemlis

Det har varit en super rolig dag! Runt lunch kom min älskling hit också och fick träffa kusinerna. Dexter ville visa honom massa saker, sitt pokémon spel och lego. Det var full rulle kan man säga. Sen åkte de halv fyra. Emma kom hit också så fick jag träffa henne för det var länge sen! Vi pratade lite om hemlisen som jag snart ska berätta, hihi.

Måste kolla igenom mina skolböcker vad jag har för läxa. Antingen struntar jag i matteprovet och gör det en annan dag, eller så gör jag det och får dåligt betyg, men gör mycket bättre ifrån mig på nästa. Hmm...

Ha en fin kväll! =)

Verkligen söndag

Tog en behövande sovmorgon idag. Har nyss ätit frukost och klockan är halv ett. Men då är det söndag, eller hur?

Nu håller mamma på att färga Alice's hår. Ingen orkade hålla ögonen öppna och göra det igår. Hör att de sköljer ur det nu, väntar spänt på resultat! =) De ska åka runt tre idag. Önskar att vi fick träffas mer! Det blir alltid så tyst och tråkigt när de åker.

Ha en fantastisk dag! =)

Godnatt

Ikväll har vi gosat ner oss i soffan och kollat på film. Nu är alla supertrötta och vi ska gå och lägga oss. Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på. Blir säkert något kul. Sov sött! =)


The black eyed peas

Sitter och dunkar denna låten. Den är inte bra hela tiden i låten men det funkar.


Gick inte att lägga upp den riktiga videon från youtube. Det stod att de var inaktiverade.


Reza ute ur Idol

Då var Rezas tid slut i Idol. Jag som tyckte hon hade cool röst och kunde kommit längre!


Reza


Visste ni att Mariette är lesbisk?


Färga håret brunt

Nu har vi käkat och berättar massa roliga saker för det var så länge sen. Nu ska vi klä på oss halsdukar och vantar och åka till Modehuset. Alice ska köpa hårfärg för vi ska färga hennes hår ikväll. Sen kollar vi nog runt lite i affärerna också, superkul!

Ha en fortsatt trevlig dag! =)


En natt jag snabbt vill glömma..

Hej på er sötnosar! Anledningen till att jag inte bloggat idag förän nu är att jag är jättesjuk efter sprutan. Har inte sovit på hela natten, har haft runt 40 graders feber och otroligt ont i huvudet samt ont i hela kroppen och i armen där jag fick sprutan. Mina närver har spökat också, har inte kunnat sluta skaka. När jag skulle släpa röven ur sängen på morgonen var mina fötter svullna så kunde inte stå på dem. Har käkat piller och nu är jag mycket klarare i huvudet och mår bättre =)

När som helst kommer kusinerna hit! Det var jättelänge sen vi träffades och det ska bli så kul att få träffa dem igen. Måste lägga det sista på sina platser i mitt rum. Kajsa har varit duktig och städat lägenheten för jag har legat halvdöd på soffan och mamma lagar mat.

Ha en underbar dag! =)

Vem åker ut ur Idol?

Om en liten stund får man veta vem som åker ut ur Idol. Vem tror ni att det blir? Själv har jag inte en aning! Alla är så bra. Får bli en överrasking tills imorgon.

Nu har jag lagt mig i sängen för jag är inte pigg alls efter sprutan. Men har käkat piller och då blev det en aning bättre. Vill ju vara pigg imorgon! Armen värker som tusan och jag är inte ett stort fan av det alls! Ska knappa på en film nu. Sov sött! =)


Bild från tv4.se


Fredagkväll

And here it comes! Ont i hela kroppen allierar sig med feber och ont i huvudet. Dumma spruta. Har nyss tryckt i mig lite mat. Ingen var normal som vanligt vid matbordet och det gör otroligt ont i armen när jag skrattar så fick  springa och stänga in mig på mitt rum och lugna ner mig. Vet inte om jag ska skratta eller gråta för det gör så ont.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan framför Idol. Slänger upp ett par bilder på vad jag köpte idag! Ha en fin fredagkväll! =)


Matchar galet snyggt med svarta tights,
skärp i midjan och nitarmband, grrr!


AAAAAJJJ

Då är man hemma efter en eftermiddag bland affärer. Mitt tålamod var ganska lågt för att jag har fått ont i armen av sprutan jag fick idag. Kan inte hålla armen i 90 grader, pff inte en chans. Sen är jag allmänt trött i kroppen efter en snabb vecka med mycket att göra. Men piggnade till när jag köpte ett par grejer, då blir man alltid livlig och glad. Sen köpte vi glass och åkte hem.

Vad ska jag göra nu? Jo jag ska pyssla det fint i rummet för vi får ju gäster över helgen. Åh, så kul det ska bli! Kusinerna från Stockholm kommer och hälsar på. Sen hoppas jag på att mamma slänger ihop något gott till kvällsmat för jag är rätt hungrig. Har knappt hunnit äta idag. Sen bänka mig framför tvn, hallå, det är ju Idol?!


Modehuset

Nu ska jag iväg för lite shopping! Jag har längtat efter det hela veckan. Jag har pyttelite ont i amren nu, är så rädd att någon ska råka stöta till mig. Som en viss person RÅKADE göra idag på lektionen.. Men det var mer som en knytnäve mitt på stället där jag fick sprutan. Det var inte skönt.

Funderar på om jag ska ha väska till stan. Vart hittar ni mig idag då? På Modehuset. Kanske ses där! Ha en fortsatt trevlig dag! =)

Tjuvlarm på skolan!

Just det, när vi var påväg tillbaka till skolan efter sprutan gick brandlarmet och vi fick sega oss ut. Det visade sig inte vara något brandlarm, utan tjuvlarm. "Tjuven" åkte fast direkt. Vad ville den ta? En mattebok B bara för att den kanske gick i A?

Haha.

Sprutan gjorde inte ont alls!

Nu har vi precis tagit sprutan! Det gick superbra! Jag brukar alltid få ligga ner för annars finns chansen att jag svimmar, men idag satt jag och slappnade av och det gav verkligen resultat! Men när jag hade tagit den kom paniken vällande över mig och jag blev yr och lite illamående. Men jag tänkte positivt och bra tankar och tog djupa andetag och det försvann.

Adam var dum och skrämde upp oss med att sprutan skulle vara en meter och massa sådana knsiga saker. Jag bad han hålla tyst men det funkade inte. Nu haltar han runt med armen nästan på golvet och låtsas att det gör ont och att han har feber.

Nu sitter jag på svenskan och ska börja på en novell. Har hörlurar och lyssnar på hög musik, gutt!

Face your fears

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag gjort. Det var länge sen jag sov en hel natt utan att vakna. Har tvättat håret och sminkat mig. Ska klä på mig en tröja också sen är jag klar. Börjar halv nio idag, 20 minuters sovmorgon! På förmiddagen idag ska vi ta sprutan. Det jag är rädd för är biverkingarna, inte själva sprutan. Jag är van vid sprutor. Men face your fears heter det väl? =)

Då var det redan fredag igen. Härligt som tusan! Händer mycket kul denna helgen. Idag ska jag:

  • ta sprutan
  • åka till stan
  • köpa mascara
  • möta upp Emma (Ja, vad ska vi prata ihop oss om? Det får ni snart veta)
  • träffa pojkvännen
  • städa mitt rum och lägenheten (kusinerna från Stockholm kommer ner hit imorgon!)

Det är vad jag kommer på just nu. Men nu måste jag göra mig klar. Ha en underbar dag! =)


Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer ikväll. Tog aldrig bussen. Kajsa och jag stack och köpte hem hamburgare istället. Mitt i allt när vi satt och åt kom mamma hem och hon skulle skjutsa mig till pappa, så jag fick packa ner maten fort som tusan igen i påsen och äta i bilen. Vi hade jättebråttom för hon skulle göra ett ärende efter hon släppt av mig.

Nu är jag iallafall hos mamma och ska få min efterlängtade sömn. Har inte gjort läxan tills imorgon, men jag orkar verkligen inte. Imorgon ska det bli en jätterolig dag, spruta (bortsett från det), stan och städa lägenheten m.m och sen är det ju fredag!

Nu gäller natti natti =)




Nu ska jag..

.. gå ut och ställa mig och vänta på bussen. Hörs snart! =)

Dagens outfit

Påvägen hem smet jag in i en affär och köpte lite godis. Men nu är jag äntligen hemma! På spanskan var det inte många alls. De var tydligen sjuka efter svin-sprutan, ni vet den som man får tryne och knorr på svansen. Den som jag ska ta imån! Hoppas jag inte blir sjuk lagom till helgen då otroligt mycket kul ska hända!

Nu ska jag vara duktig och göra lite läxa. Om jag inte är alltför slö ska jag ut och ställa mig och vänta på bussen efter det. En fråga, vart tog min sista nötcreme vägen? La den bredvid mig och nu är den borta. Minns inte att jag ätit upp den. Hmm..


Så här ser lilla jag ut idag.


Lasergame. Jag var med i det gröna laget. Vi vann, hihi.


Siktade bäst i laget =) Annars var jag inte bra, tss.


Lasergame!!

Shit va kul det var! Klassen delades upp på två lag sen fick vi gå in i ett litet rum och sätta på oss stora västar och ta ett vapen. En grabb berättade lite om hur det gick till, tydligen hade i princip hela klassen utom jag och Emma kört det förut. Sen öppnades dörren och vi fick gå in i ett rum. Jag svär på att jag såg ut som hundra frågetecken i början, men sen förstod man mer och mer. Jag var inte bra, men det var superkul! Verkligen något jag ska göra igen! Mna blev jättvarm och det var otroligt skönt med en cykeltur hem med uppknäppt jacka.

Det var sånadär lampor som tex brandbilar brukar ha, som snurrar och blinkar. Såg en sån påväg hem och det kom en stråle mot mig och jag duckade! Haha.

Nu ska jag klä på mig och platta håret för det blev lockigt efter cykelturen, och sen gå till sista lektionen. Ha en fortsatt trevlig dag! =)

Ta mig härifrån!

Godmorgon sötnosar! Hann inte blogga på morgonen. Sprang runt och slängde på mig kläder, smink och hårförlängning i speed. Har sovit mig igenom matten och nu ska jag slå upp boken om datakunskap.
Sen ska klassen gå och spela lasergame! Det har jag aldrig gjort förut så har frågat runt lite för lite tips och information. Dum som jag är glömde jag extrakläder och får gå hem på lunchen och slänga på mig några mörka, annars syns jag på lasergamet. Ett par vita skor och ett vitt linne som springer runt skulle väl vara något?

Åh nej, vi ska jobba med excel! Ta mig härifrån!

Godnatt

Kom precis in, har varit ute och väntat på buss. Kallt det är! Nu vill jag bara tvätta bort sminket och krypa ner i min varma säng och sova. Det är precis vad jag ska göra, godnatt! =)

Går ju inte ladda upp bilder!

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på tv. Vad ska ni pyssla med då? Ha en fin kväll! =)


Tävling

På italienskan idag körde hela klassen en tävling. Om man svarade rätt så fick man poäng beroende på vilken svårghetsgrad man valde på frågan. Det blev kaos för vi ledde och alla var så avis och gapskrek. Sista frågan var en utslagsfråga där man kunde satsa alla sina poäng eller mindre. Och det gjorde ju såklart vi och förlorade allt. Men det var superkul ändå! =)

Efter skolan tog jag och killen bussen hem till pappa. Vi var duktiga och pluggade lite och käkade pizza. När man tänker efter var det ganska onödigt att vi inte gick hem till mamma istället som bor nästan bredvid skolan..

Nu är vi iallafall hemma hos mamma. Får se vad vi hittar på, ha en underbar kväll!


Onsdag

Ställde klockorna på fem idag och när jag stängde av dem tänkte jag som vanligt att jag kan ligga kvar och titta en stund. Vaknade tjugo minuter senare.

Har långa lektioner idag och slutar hyffsat sent. Efter skolan tar jag nog bussen hem till pappa för lite plugg. Nu måste jag skynda mig, ska snart gå till skolan! Första lektionen är SO och man skulle ha läst runt tio sidor. Det gjorde jag igårkväll men då var jag halvt vaken så minns inte något alls. Ska försöka gömma mig bakom långa personer i klassrummet så jag inte får några frågor.

Ha en fantastisk dag!! =)


Dog nästan!

Åh när jag skulle gå in i badrummet hoppar Kajsa fram och skrämmer livet ur mig så jag skriker så att det gör ont i halsen! Höll på att få en hjärtinfarkt. Hatar verkligen att bli skrämd. Ska ge igen!

Nu ska jag försöka pallra mig igenom några sidor om ekonomi, vill mest av allt sätta på en mysig film och somna till, men det får jag göra någon annan dag. Kram på er =)


Pysslar lite i rummet, som vanligt. Vet inte riktigt vad det är det där
som jag la i i "vaserna". Nått prydnadsgrejs från IKEA.



Rawr vilken låt!!

Nu ska jag sticka och bli brun! Medan jag är borta kan ni ju lyssna på den här grymt bra låten. Den spelas på högsta volym i hela lägenheten just nu!


Kom precis hem

Förlåt för kass uppdatering idag! Tog bussen direkt efter skolan hem till pappa. Slängde mig direkt på soffan och kollade på One tree hill samt gick och köpte godis för shit va sugen jag blev på det!

Nu är jag hemma hos mamma igen och ska käka. Efter det planerar jag att gå och sola. Skönt det ska bli!

Ha en fin kväll! =)

Snacka om sjuk lektion

Försov mig idag så missade första lektionen. Innan nästa kom pojken min hem till mig och vi åt frukost och halvsov i soffan framför mtv.

Nu sitter jag på biologi lektion, vi håller på med stenar, hehe. Det är ganska häftigt för det ligger sten som är genomskinligt och ser ut som plast i stensamlingen som vi inspekterar! Man skulle lätt kunna bryta sönder dem! Sen ligger det en liten påse som det antagligen också är någon sorts sten i.
Jag öppnar påsen.
Jag: Åh kolla Emma, hamsterbajs!!
Emma börjar gapflabba.

Killarna sitter och skriver sjuka saker på Wikipedia. Man skrattar så tårarna flödar, till och med läraren! Sen spelas det Lady Gaga. Snacka om rolig lektion! =)

Klaga? Nix!

Nu ska jag krypa ner i min gosiga säng och läsa. Förstår inte varför jag inte är dötrött! Gick upp tio i fem idag, brukar ju däcka efter skolan i vanliga fall. Men det är ju inte så att man klagar precis.

Godnatt! =)

Handboll

En sak till jag har gjort i livet, kollat på handboll. Det var jättekul förutom att jag är en aning bollrädd, men bara lite. Satt och tog ut min rädsla på mitt tuggummi, fick kramp i käkarna. Tror jag tog ut lite rädsla på min pojkväns hand också. 

Nu ska jag spendera kvällen med killen. Innan jag somnar ikväll måste jag läsa igenom biologin om jordens biom. (?) 

Ha en fin kväll, kram! =)


Har lite kreta tema idag. Saknar det så mycket!


Nu sticker..

.. vi till mamma! När jag kommer till stan ska jag troligtvis gå och kolla på handboll. Bloggar senare, kram =)


Skärde ett enormt jack!


Ser ni? Skärde mig på ett papper! Det gör så ont att göra det.
Pappa: SKAR!
Jaja.. ont gör det i vilket fall som helst.


Vart är du Emma?!

Skulle möta upp Emma på bussen men träffade aldrig henne. Hon svarar inte på sms heller. Så jag efterlyser dig Emma!

Vi hade inte sista lektionen så fick sluta vid två, men jag hade ju ett kemiprov att göra! En förvirrad, glömsk lärare som sprang runt hit och dit gav mig tillslut mitt prov. Men vart placerar han mig då? Jo, i "miljö rummet". Jag satt mest och flirtade (och med det menar jag kollade på) med de coola apparaterna där inne och läste planscher, allt annat än att koncentrera mig på provet. Hade glömt ett par viktiga saker och behövde mer tid så det gick inte världsbäst. Det går bättre nästa gång! Glöm inte att tänka positivt.

Halv fem kom jag hem från skolan denna måndag med fult väder. Ska snart slänga ner mina grejer i väskor och byta till mamma. Stan here I come!!


Me!
Sånt väder ska det vara, som det är på Kreta.


Bank bank

Kolla på klockan! Tjugo över fem! Fönar håret och lyssnar på musik. Undrar om jag väckt någon? Jag hatar att väcka folk. Brukar alltid vara så försiktig och tyst när jag inte ser att någon är uppe, men om jag sen ser att någon är det så är det som att jag tar jag en kastrull med lock och bankar. Näädå =)

Nu är det snart torrt. Hörs snart!

Lady Gaga

Jag har läst ett par bloggar nu samtidigt som jag lyssnar på Lady Gaga. Det ligger en mindre rolig bok här bredvid mig på nattduksbordet som jag ger arga blickar. Orkar inte läsa kemi! Men måste rycka åt mig den nu, det kommer ju kännas toppen när jag har läst hela det där kapitlet.

Ska sega mig upp runt fem imorgon. Jag ska tvätta håret och sen måste jag troligtvis åka buss till skolan! Usch, så trist. Just det, jag har gratis sms nu, så go ahead and bomba! =)

Efter kemin ska jag sova, natti natti! =)


Svar på kommentar



Svar: Oftast använder jag inget alls. Varje gång jag tvättar håret använder jag balsam som inpackning eftersom jag sliter så otroligt mycket på håret. Har i det en stund och sen när jag tvättat ur det är det superlent! Men ibland kan jag få för mig att vara extra snäll mot håret och använda den här produkten innan jag plattar. Vet att man alltid ska använda någon bra produkt, men men.


Det var..

.. superkul hos farmor! Först åt vi, de hade stått och gjort kroppkakor hela morgonen. Brukar inte gilla det annars, det är bara farmors som går hem hos mig. Emma E (inte i min klass) och jag brukar alltid säga såhär när vi har kroppkakor som samtalsämne:
Jag: Farmors.
Emma: Mormors.
Jag: Farmors!
Emma: Mormors!
Jag gillar min farmors och hon gillar sin mormors helt enkelt. Det var så kul för pappa satt och pratade med mina kusiners pappa och var helt inne i samtalet så han märkte inte att farmor kom och slevade upp mer mat på hans tallrik. När han sedan tittade ner på sin tallrik som han trodde skulle vara tom:
Pappa: ?
Kajsa och jag gapflabbade.
Sen fikade vi och lekte med vår kusins barn. Han är supersöt! Han tyckte mina naglar var fina och satt och granskade dem och petade.

Vi fick åka hem ganska tidigt för jag har en hel hög med plugg som jag suttit med i ett par timmar nu. Ska nog ta en paus sen och bänka mig vid tvn framför Gossip Girl!

Ha en trevlig kväll sötnosar! =)


Till farmor

Nu ska vi åka till farmor. Får se vilka fler som är där. Ska bli kul att äta otroligt god mat, magen kurrar!

Ha en underbar dag!! =)

MJ

Spelar Michael Jackson låtar på hög volym. Han är grym tycker jag! Eller var.. det är synd att jag inte lyssnade på honom när han levde, det var när han dog som jag kollade upp vad det var för musik han gjorde. Föll direkt.

Vilka låtar tycker ni är bäst med honom?







Stressad söndag

Runt nio kom Kitty in till mig och la sig bredvid och jag klappade henne tills hon somnade. Sen somnade jag med armen runt henne. Det var jättesött! Men nu är jag uppe och har ätit frukost och kollat på Gilmore Girls.

Idag är det ju söndag, sista lediga dagen innan ny vecka. Klockan ett ska vi till farmor och fira henne med släkten för hon fyllde år häromdagen. Sen måste jag begrava mig i läxor en stund och förhoppningsvis har jag lite tid över ikväll så jag kan fixa skjuts och åka och sola.

Nu ska jag platta håret. Ha en fin dag! =)

Dirty

Pigg som man är ligger man vid datorn. Den är nog ungefär hundra grader nu, det känns verkligen i hela rummet! Får öppna fönstret. Ska strax sätta på en film som jag inte sett, Dirty dancing. Inte en aning om vad det är för någon, vet bara att den är gammal för det viskade en fågel i mitt öra.

Godnatt vi hörs imorgon. Sov sött.

Kvällen

Vi började kvällen med att äta. Sen valde jag, Kajsa och en av grabbarna en film som skulle underhålla oss. Det blev Scary movie 4, den har jag inte sett innan. Den var jätterolig! Efter det satt Kajsa och jag och snackade lite. Vi kom överens om att på tre skulle vi göra de fulaste minerna vi kunde! Jag gick ju på det och när jag gjorde en väldigt vacker min lutade hon sig åt sidan och mitt face var vänt mot alla vuxna som fick se mitt fina ansiktsuttryck. Fler sådana roligheter hände också såklart.
Senare fikade vi och efter många skratt åkte vi hem.

Nu ska jag, syster och pappa slänga oss på soffan och spela wii. Ha en fortsatt trevlig kväll!


I somras. Spenderade i princip varje dag i stan.
Älskar sommar, sol och värme!


Nu så ska..

.. vi klä på oss ytterkläderna och åka. Det ska bli jättetrevligt. Bloggar när jag kommer hem!

Ha en fin kväll! =)

Skriva på datorn

Nu sitter jag vid köksbordet och ska skriva lite sammanfattningar i kemin på datorn som jag sedan tänkte skriva ut och läsa. Har nämligen prov i det på måndag och har inte varit världsbäst på att plugga på detta. Men ändå så har jag varit rätt duktig.


Tsss..


Lite tända ljus också.


Styla håret

Knasigt nog var jag pigg klockan kvart i nio och hoppade upp ur sängen. Att jag inte kunde somna om kan också bero på att pappa låg och hostade i rummet bredvid. Hur är det med er idag? Jag mår prima förutom lite träningsvärk i armen sen bowlingen i torsdags. 

Ikväll runt fem är vi bortbjudna till mina föräldrars kompisar som har en son som är lika gammal som mig och hans lillbrorsa. Har lite grejer jag ska göra innan det till exempel köpa sminkborttagning.

Jag har precis duschat och ska styla håret nu. Sen ska jag måla naglarna! Ha en fantastisk dag =)



Hungrig men palla..

Nu har jag krypit ner i sängen. Är riktigt trött, kommer nog somna på några minuter. Antar att det blir en lång sovmorgon imorgon.

Är hungrig som tusan men orkar inte gå ner för trappan och fixa ihop lite käk. Längtar till frukosten istället. Godnatt sötnosar =)

Finaste sången ikväll

Idol var riktigt bra idag tycker jag. Men jag håller på Erik i slutänden. Nu är jag jättetrött och det ska bli skönt att få sova ut hur länge man vill imorgon. Imorgonkväll ska vi bort på middag, det ska bli trevligt!

Det finaste som sjöngs ikväll var detta! Spola fram lite till sången börjar.



Idolkväll

Helg, åh va härligt! Redovisnigen idag gick super, vi behövde inte göra den! På svenskan redovisade vi iallafall våra dialoger, som en liten teater. En i vår grupp var inte där men det gick toppen ändå. Det var riktigt kul att kolla på de andras, man skrattade hela tiden.

Efter skolan tog jag och pojkvännen bussen hem till mig. Snart ska vi bänka oss i soffan framför Idol. Det skulle inte sitta helt fel med lite godis.

Ha en fin kväll! Kram ♥

Äntligen fredag!!

Det här får ju inte bli en dålig vana, att försova sig en timme varje dag! Nu borstar jag tänderna och sen ska jag få skjuts till skolan. Börjar som tur är halv nio idag. Vi ska redovisa vårt arbete om Böda i biologi nu på morgonen, och vi har inte gjort något i princip! Hur ska det gå?!

Slutar tidigt idag, superskönt! Något mer som är superskönt, det är fredag! En dag kvar och sen är det helg, åh så härligt! Ha en underbar dag! Kram ♥

Natti natti

Varför har det blivit så att jag inte är trött på kvällarna? Visst, det är rätt bra men det är ändå lite störande att somna runt tolv. Men nu ska jag iallafall läsa lite läxa så jag blir trött.

Godnatt ♥

Min coola väska

Har tömt min väska på puder till ansiktet. Asken hade öppnat sig och läckt ut allt. Förut var väskan svart inuti det där lilla facket jag hade det i, nu är det brunt. Cool väska som bara ändrar färg sådär.

Har tagit det lugnt hela kvällen. Det har varit riktigt skönt och jag börjar må bättre nu som tur är. Nu ska jag slösa lite tid vid datorn, ha det bra!

Bowlingbana hemma?

Bowlingen var superkul! Men efter första gången jag slängt iväg klotet bröt jag tumnageln på högerhanden och de andra naglarna pajjades lite. Det var ju lite mindre kul. Emma var bäst på vår bana. Vi kom överens om att hon har en bowlingbana hemma, i sitt rum, som hon tjuvspelat på.

När alla andra fick sluta efter bowlingen gick jag till min sista lektion. Jag började frysa så mycket så att jag satt och hoppade samt fick otroligt ont i huvudet! Är helt hängig, orkar knappt röra kroppen, trist! Nyss var jag på ICA med Kajsa och påväg hem tog jag hennes godis och använde min superkraft, snabbheten, och sprang ifrån henne hem. Jag kan ju säga att det absolut inte blev bättre med kroppen...

Nu ska jag käka piller mot huvudvärken och ta det lugnt. Ha en fin kväll! =)


Bowling idag

Nu sitter jag i skolan och ska snart börja datakunskap. Hoppas vi inte ska göra något vanligt tråkigt som vi brukar, hålla på med Word.

Som sagt, jag försov mig imorse. Pappa knackade på dörren och frågade om jag inte skulle gå upp. Då tittade jag på klockan och med förskräckelse flög jag upp och började göra mig iordning i turbofart! Vi hann till och med tanka bilen innan jag kom i tid till skolan.

Sen ska vi pallra oss bort till bowlinghallen, superkul! Ha en fortsatt trevlig dag.

Försovit mig

Har försovit mig en timme idag. Måste skynda!

Ha en fin dag! =)

Nattinlägg, kan inte sova!

Nu sitter jag här på sängen, med hörlurarna till mobilen inpluggade i öronen med dunkande musik. Och klockan är tolv. Jag är superpigg! Kan inte sova. Har läst över hundra sidor i min bok, läste till och med ut den. Den slutade lyckligt som tur var. Då kan man inte låta bli att le. Men vad ska jag göra nu? Hur ska jag bli trött?


Godnatt

Jag gör en tidig kväll ikväll. Har duschat och nu ska jag smeta på lite BUS, det var ett tag sen. Gillar inte att man blir så fruktansvärt kladdig av det. Det gör mig verkligen galen!

Imorgon ska vi bowla på idrotten. Lär glömma att ta med mig pengar. Undra hur det ska gå med mina långa naglar? Nu ska jag göra mig klar för sängen, godnatt!

Bonde söker fru

Nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru. Det är lite småroligt. För några gånger sedan var det ett super roligt avsnitt! Va jag och baby skrattade, haha.

Bara tog en gammal bild på google.


Rolig reklam!

Klar med rummet! Vill ha en fåtölj av något slag. Hade ju en schäslong (fick slå upp ordet) men den sålde jag för den fick inte plats. Nya gardiner ska vi också köpa. Åh, va kul det är att inreda!


Hittade hälften av mina tidningar i nattduksbordet.
Den andra hälften är såklart hos mamma.
Vem är så dum och köpet TVÅ likadana tidingar?






Bäst!


SKB

I en låda hittade jag vatten som man fick med sig från SKB som vi var på i somras. Det ligger i Oskarshamn, man får åka ner i berget och titta på hur det skulle se ut om man ska förvara kärnbränsle. Det är otroligt intressant och därför har jag åkt dit två gånger. Har ni varit där?

Jag vågade inte smaka det när man fick ta det droppande vattnet i en liten flaska där men bara för att jag skulle kunna skriva hur vattnet smakar, fick jag ju smutta på det nu. Det smakar bara salt! Det nästan svider på tungan. Häftigt.


"7000 år gammalt vatten från Littorinahavet. Hämtat från
urberget i Äspölaboratoriet."


Städa

Ska ta och pyssla lite i rummet nu, städa och sånt kul =) Måste rensa i lådan under sängen. Vågar jag ens rulla ut den? Och rota i mina andra lådor och se vad jag hittar i dem. Funderar på att försöka möblera om lite också. Går inte göra så mycket, men prova går ju.

Ha en fortsatt underbar dag!


Ledig idag, underbart!

Godmorgon! Superskönt att vara ledig idag. Men jag är hur trött som helst och fortfarande ont i huvudet. Ännu en tråkig dag spenderas hemma. Bara själva tanken på att göra mig iordning gör att jag börjar snarka.

Försökte mig på att spela lite tvspel, men visste inte vad jag hade för uppgift där så la ner det projektet direkt. Ska försöka plugga lite nu så slipper jag göra det ikväll. Ha en trevlig dag! ♥

2012

Datorn bli väldigt varm när man har den i knät. Det bränner nästan igenom täcket till benen. Ska nog lägga huvudet på kudden och plugga in hörlurarna i öronen och sova strax. Det börjar bli jobbigt att hålla ögonen öppna. Som ni kanske har sett har jag skaffat mail till bloggen! Så sist i min information om bloggen hittar ni min mailadress om ni har något på hjärtat. Varning, lät som en åttioåring där. Men om ni har frågor eller något så är det bara att höra av er på mail.

Ser så mycker reklam om denna filmen. Den verkar så häftig! Måste verkligen se den! Men nu är det godnatt som gäller =)


Ledig imorgon

När man är hemma går dagarna väldigt segt. Har suttit och väntat på att ett telefonsamtal inte ska komma hela dagen. Men klockan fem kunde jag pusta ut, för då stängde de och då kan de inte ringa längre.

Tänkte sitta uppe ett tag vid datorn. Jag har ju ledigt imorgon, hoppar av glädje! Hörs snart.

Kissarna

Gosar lite med katterna samtidigt som jag kollar på tv. (Jag lovar, jag sparar lite åt dig älskling.)

Slänger upp lite bilder innan jag måste rusa ner och fortsätta kolla på Desperate Housewives!


Kitty


Härlig stil va?


Kelly gillar att sova på väskor, det gör hon alltid! Här
ligger hon på en av mina skolväskor.


Tv kväll

Nu ska jag kila ner och sno fjärkontrollen ur syrrans hand och knappa över till femman. Det är ju Ugly Betty! Och efter det visas ju Desperate Housewives! Har aldrig tid i veckorna annars att kolla på tv men eftersom jag är ledig imorgon kan jag ju unna mig en kväll bänkad framför fyrkanten.

Ha en fin kväll!


Fobi

Gjorde mig nyss några mackor med ost. Vet ni? Jag har fobi för osthyvlar. Jag är super rädd för att skära mig på dem! Börjar vända och vrida på mig när jag bara tänker på det.

Imorgon är vi lediga, hur härligt som helst! Får se om jag orkar hitta på något imorgon, annars blir det slappa hela dagen.


Hundratals frågor: ?????

Värst vad många det är som undrar om mitt hår. Det kommer fram folk på stan och frågar om det till och med! Så jag tänkte skriva ett inlägg om det. Är det mitt riktiga hår? Har jag hårförlängning? Vilken sort i sånnafall? Vad kostar det? Vart gjorde jag det? Är det min riktiga hårfärg? + hundra andra frågor.

Jag har hårförlängning. Just nu är jag inne på min tredje, jag beställer dem på internet. De kan kosta helt olika, men de jag har köpt har kostat mellan 500 och 800 kr. Jag har clips, alltså som hårspännen man knäpper fast. Det är inga problem mer än att man måste försöka hålla koll på så att clipsen inte syns, vilket är ett heltidsjobb.

Har ni fler frågor? Ställ dem gärna.


Så kort är det i vanliga fall. Förlängningen är cirka 50 cm.


Eftersom jag plattar det går topparna av
och det blir kortare och kortare.
Inte kul.



Ullared

Jag har inte sett något avsnitt av Ullared, men reklamerna lockar en till att göra det för det verkar ju så hima roligt! Så därför kollade jag på ett avsnitt på datorn nyss. Det var urkul för bland annat ett par som skulle gifta sig var där. Tjejen släpade runt på killen hela tiden överallt, han bara följde efter som en svans. Sen var det två knasiga tanter som skrattade hela tiden.

Brukar ni kolla på Ullared?


Myspys

Ni ser rätt, jag är hemma idag. Har ont i huvudet, småhostig och allmänt hängig. Sen känns det som att jag har en temperatur på 100 grader. Har legat i soffan och kollat på film hela morgonen. Nyss har jag städat lite på mitt skrivbord, i lådorna. Va mycket onödigt det får plats i de supersmå lådorna!

Jag tycker det är så tråkigt att vara hemma, jag vill oftast ha något att sysselsätta mig med. Jag ska nog fota min byrå så jag kan sälja den. Sen tänkte jag kleta på en ansiktsmask och lägga mig på sängen med massa kuddar och filtar och läsa bok slash tidning. Det låter väl mysigt?

OBS! Som sagt, ni som försöker nå mig på mobilen, jag har inte gratis sms så kan inte svara.

Sommaren är ett paradis

Det luktar nagellack i hela rummet. Det är en stark lukt! Har krypit ner i min varma, gosiga säng nu. Hos pappa är det alltid varmt, i hela lägenheten! Sen när man kommer hem till mamma kunde det lika gärna snöa inomhus. Konstigt det där.

Klockan är halv tolv och jag är inte trött. Vill inte sova, tänker vara uppe tills jag däckar på datorn. Åh nej! Det regnar ute! Typiskt. Jag vill ha sommar. Underbart soligt väder, ljust ute hela kvällen, fina sommarkläder och de varma dagarna spenderas ute, kanske i stan med en glass i handen. Cykla vid vattnet och känna vinden blåsa i håret och fläkta. Det är bland det bästa jag vet.


Älskar te!

Då har man packat upp allt hos pappa. Det var väldigt fint i mitt rum när jag kom hit. Pappa hade dammat och dammsugit! Duschat har jag också gjort. Tvättade håret med silvershampoo idag igen. Åh, vill ha utväxt! Nog om det, sitter och äter lite choklad och dricker te. Vet ni? Jag älskar te! Jag skulle kunna vräka i mig det! Speciellt detta som jag dricker nu, vet inte vilket det är men det är otroligt gott!

Ska borsta igenom håret och torka det nu. Efter det ska jag måla naglarna fina samt läsa det sista kapitlet i kemi. Nu har jag druckit en stor kopp te, måste kila ner och hämta mer!

Skolan gick hur fort som helst idag! Vi fick sluta lite tidigare som vanligt på måndagar, härligt! Idag måste jag plugga till kemi provet som är imorgon, blä.

Nu är jag med min älskling ♥ Snart måste jag packa för vi ska byta till pappa idag. Ha en fortsatt trevlig kväll =)

Glömde skolan

Idag när klockan ringde halv sex tänkte jag: "Är klockan bara lite? Då kan jag somna om och sova till ungefär halv elva." Några sekunder senare kom jag på att det är skola idag, som vanligt.

Ska göra mig klar och locka syrrans hår nu. Ha en underbar dag!


Gratis sms slut

För er som försöker nå mig på mobilen, mitt gratis sms är slut. Ska köpa nytt snart.

It's called power

Nu har pojken min åkt hem. Har varit en riktigt mysig och rolig dag. Men oj va kallt det är ute! Vi stod och väntade på bussen och jag höll på att frysa ihjäl! Tur man har någon som värmer en ♥

Nu ska jag tvätta bort sminket. Måste måla naglarna! Det får jag göra samtidigt som jag läser kemi. Womenpower! Kan göra två saker samtidigt. Sen ska jag sova, kram ♥

Surt som tusan!

Fick med mig en foundation och ett nagellack från stan. Sen cyklade Kajsa och jag förbi en videobutik och köpte lite godis. Sen såg vi några tuggummi som det stod var hur sura som helst. Vi köpte sådana för att vi ville se varandras ansiktsuttryck när vi åt dem! Vi höll på att skratta ihjäl oss.

Nu är min älskling här. Hörs!


In till stan en sväng

Tjosan i trosan sötisar! Har gjort mig iordning och ska nu cykla in till stan en liten sväng. Hoppas det inte är alltför kallt ute för jag har glömt mina vantar hemma hos pappa. Mössa har jag ingen.

Färgade ju håret igår, det är verkligen blondt. Det ser dumt ut när jag inte har någon utväxt. Kajsa och jag har suttit och skrattat åt det på morgonen. Men om två veckor är det utväxt igen. Mitt hår växer som ogräs!

Ha en bra dag! =)

Superblond!

Thaimaten var supergod! Snodde lite av mammas också, hennes var fantastiskt god. Blev hur mätt som helst, orkade knappt lyfta på mig.

Nu har jag färgat håret! Snacka om att jag är blond. Får se bättre imorgon när jag fixat håret och satt i hårförlängningen samt har inser på mig. Men nu ska jag krypa ner i sängen! Godnatt =)


Bleka håret ikväll

Har varit och köpt blekningsmedel nu. Ska nämligen bleka håret ikväll, både utväxten och hårförlängningen. Köpte tre stycken. Det är alltid pirrigt, är så in i nordens rädd för att det ska bli gult. Men har silvershampoo, hoppas den inte är tomm bara! Då får jag skicka iväg mamma att köpa nytt imorgon. Håller tummarna att det blir bra på hårförlängningen, annars måste jag ju köpa ny.


Fick stå på prispallen

Danstävlingen var väldigt kul! Men det var lite segt att sitta och vänta på att Kajsa och Elin skulle upp på dansgolvet igen. Vet ni? De vann silver i par disco!! Massa grattis till er brudar!! Ni ägde!!!

Jag har varit där i sex timmar så började bli lite trött och gick hem. Kajsa hade hiphop kvar att dansa så får se hur det har gått sen när jag träffar dem. Kick som asses nu Kajsa!
Man blir så sugen på att gå upp på dansgolvet och bara dansa med, det ser så himla livligt och kul ut! Pratade med Emma och vi kanske ska börja i det. Superkul!

Ikväll ska vi äta thai mat så ska ut och möta upp mamma och Kajsa senare. Just nu försöker jag lägga över bilder till datorn, men sladden samarbetar inte med mig.


Tumme upp för er! Döpte denna bild till apa.


Danstävling

Ska strax iväg på danstävling! Men det är ju såklart inte jag som ska dansa, utan syster. Och flera hundra andra också. Det lär bli trångt! Det brukar vara ganska segt också för man måste vänta och sen är det flera andra danser än bara disco och hiphop som Kajsa dansar. Ska ta massa bilder men det är ju inte alltid sladden funkar att föra över till datorn från mobilen.

Nu måste jag göra mig klar, har bråttom som tusan! Ha en underbar dag =)

Idol

Då var ännu en till person ute ur Idol, nämligen Rabih. Var inte så förtjust i hans röst ändå. Heja Erik!

Kom nyss ur duschen och ska slänga mig på sängen och börja läsa "Linas kvällsbok"! Lär väl somna efter ungefär några minuter. Men ibland ger en bra bok en motivationen till att hålla sig vaken.





Rabih åkte ut.


Smarrigt!

Då var man hemma in the city igen.
När jag klivit av bussen fastnade jag i bibblan och fick med mig några böcker hem som jag ska börja läsa redan ikväll! Hos pappa pluggade jag lite och så fixade han käk. Gosade med katterna också! Kitty kom in och var superblöt och hoppade upp på bordet och la sig i min mattebok. Det blev ett fint avtryck där. Sen skjutsade pappa mig hem.

Bytte snabbt om till mjukiskläder och tog cykeln till solariumet och solade. Blev jättebrun, hihi! Det var egentligen tänkt att jag skulle färga håret idag, men det finns inte tid till det. När jag kom hem från solariumet möts man av att mamma varit och köpt bakelser, mums! En av dem står här bredvid mig och gissa om det är svårt att inte äta den?! Nu ska jag bänka mig framför Idol och heja!



Kalmar kommun

När vi skulle in till stan idag i skolan gick vi till något hus där det handlade om kommunen. Jag var väldigt trött och det var inte så intressant tyckte jag så satt och nöp mig själv för att jag inte skulle somna. Efter det slutade vi och då gick jag hem och slängde mig på soffan och somnade. Sen vaknade jag och gick och la mig i sängen istället.

Nu är jag halvt vaken och ska hoppa på bussen hem till pappa. Han är sjuk, förkyld och hosta så ska hålla mig en bit ifrån honom men behöver verkligen hjälp med matten för vi har prov nästa vecka! Kom på att det är Idol ikväll, hurra! Nu blev jag peppad att göra läxa så jag får kolla på min belöning sen, det vill säga Idol!

Ha en trevlig kväll! =)

ZzzZz

Ställde fram klockan en halvtimme när den ringde idag. Är verkligen hur trött som helst! Det är väldigt lockande att gå och lägga sig igen men det kan jag ju inte göra. Håller på att borsta tänderna och ska klä på mig, sminka mig lite till och platta håret en aning.

Kikade ut genom fönstret och just nu regnar det inte. Hoppas det är uppehåll hela dagen. Vi ska nämligen in till stan på SO:n idag. Ha en extremt bra och rolig dag! =)

String

Det var hur kul som helst! Kan väl beskriva det som en teater med beatbox musik som var grymt bra, det var helt otroligt! Sen var det fyra killar som fjantade sig, sjöng, gjorde roliga saker och sa skämt så man satt och skrattade hela tiden! En av dem pratade engelska och han "tappade" byxorna så man fick se honom i string och en pratade norska och han tog sig mellan benen hela tiden. Men det var inte bara sån humor. Sen var det häftiga scener med lampor och till sist fick man klä på sig 3D glasögon och se supercoola grejer! Det låter så tramsigt när man förklarar hur det var, så jag kan helt enkelt inte förklara föreställningen men kan sammanfatta det: Hur kul som helst!
I början kände jag mig vilsen och trodde jag kommit fel, men sen var det så sjukt så det var bra! Efteråt skulle mamma såklart prata med de som var med och be dem skriva på en dvd hon köpte.

Nu är jag så uppspelt men ska försöka att varva ner och göra lite läxa. Hur kan man gå från något så roligt som föreställningen till något så tråkigt som läxa?

Sen ska jag sova, har längtat efter det hela dagen!


Under maten

Jag, Kajsa och mamma sitter och pratar under maten. Helt plötsligt börjar Kajsa skratta och hon har mat i munnen. Jag råkar kolla på henne och ser rakt in i hennes mun.
Jag: Kajsa, jag såg typ vad du åt till frukost.

Usch men iallafall, nu ska jag fixa till mig lite och om tio minuter ska vi stå klara vi dörren, ready to go. Ha en underbar kväll! =)
 


Fy tusan för regn

Har virrat runt i stan sen jag slutade idag. Vet inte riktigt vad jag gjorde där, plockade på mig massa regn är nog det enda. Fy tusan vilket väder det är här i stan! Vi tog cykeln och Kajsa tvingade mig att följa med till några affärer en bit bort ifrån där vi var. Jag skrek i princip hela vägen för hon körde fort och regnet slog mot mig. När vi kom fram var mina första femton ord svordomar.

Senare ikväll ska vi på någon teater eller något, har egentligen inte en aning om vad det är. Får helt enkelt se.


Nu ropar mamma att det är käk! Min hungriga mage kallar.

Knasiga jag och Emma

Vilken blöt dag! När Emma och jag skulle ta oss till idrottshallen hittade vi inte vart vi skulle vara. Vi gick runt där inne men hittade bara massa andra klasser och personer som stirrade på oss som om vi var helt fel ute. Men det var vi ju. Vi gick ut och runt hela huset och ett bygge bredvid och hittade en annan ingång. Vi blev jätteglada för vi trodde att vi hittat rätt, men nix vi kom till samma ställe som förra gången. Efter massa långa gångar och folk som skrämt oss hittade vi vår lärare!
På idrotten planerade vi vad vi skulle göra resten av terminen på de lektionerna. Det var förslag som: balett, lana, klädpoker, kurragömma och massa annat galet kul!

Emma: Wrestling!
Jag: Åh neeej inte wrestling!
Emma: Vad är det för något?
Jag: Jag vet inte..

 




Snart lektion

Är hemma en runda och ska kasta ifrån mig idrottskläderna (som inte kom till användning) och hämta upp mina spanska böcker och gå till lektionen. Måste berätta hur svårt det kan vara att hitta till en sal man ska ha idrott i när jag kommer hem! Vi sprang runt som galningar!

Nu måste jag rusa, hörs snart! ♥

Går på autopilot

Godmorgon sötnosar! Segade mig upp vid fem idag och duschade. Har det hänt er också att ni går på autopilot en liten stund och sen minns ni inget av vad som hände? Det händer mig jätteofta. Senast idag. Helt plötsligt stod jag i badrummet och tvättade håret! Jag tror att jag inte minns för jag var så trött. Om jag ligger och smsar när jag håller på att somna eller precis när jag har vaknat så får jag alltid gå tillbaka och läsa vad jag skrivit när jag vaknat till. Som sagt, det blir så när jag är supertrött.

Idag har jag mitt favoritämne, idrott. Tur att vi ska vara inne för det är olagligt väder ute. Regn och blåst. Igår snöade det förresten! Snöstorm till och med, när jag skulle gå till italienskan. Nu börjar jag snart skolan så ska klä på mig vinterjackan och hoppa i skorna och börja vandringen (tar mindre än 5 minuter).

Ha en underbar dag! ♥

Är hur trött som helst och ska upp vid fem imorgon igen, orkade verkligen inte tvätta håret ikväll. Tog bara en dusch. Nu ska jag dansa mig till sängen för jag är så himla glad och läsa. Godnatt ♥

Bloggtorka

Hann inte blogga på morgonen, fick springa till skolan!

Måste berätta, idag har jag vuxit till 2,4 meter! Annars brukar jag ju vara 1,57. Klura ut det ni hur jag kunde växa så mycket! Kanske var det ett piller jag tog?

Nu är jag med min gulliga pojkvän. Ha en fantastiskt bra kväll, hörs snart! =)

Böcker

Prosit! Sitter här och nyser som en galning. Men det är nog bara tillfälligt. Funderar över vilken bok jag ska börja läsa. Jag och Emma i klassen hängde i Bibblan idag i skolan. Vi köpte först godis och gick in där och satte oss i ett hörn. Man får inte äta där inne så jag fick hosta högt när vi tog bort det prasslande papperet. Vi fick nästan kramp i magen av skratt, det var superkul! Jag kunde inte låta bli att kolla om jag hittade någon läsvänlig bok. Blev en hel hög först så fick välja bort ett par så fick tillslut med mig tre stycken. Brukar läsa innan jag ska sova, annars kan jag inte somna.

Men får inte unna mig en rolig bok nu ikväll, satsar på kemin istället. Sen släcka lampan, härligt!


Hittade ingen bok där man bara sken upp och det pirrar till
i magen för den verkar så bra! Tips på bra bok? =) Jag kan ge
er ett tips, "Som jag vill vara" av Katarina von Bredow. Hon kom
till oss i högstadiet och pratade om sina toppenböcker!


UGGS

Det är helt otroligt! Det är kolsvart ute nu, klockan är fem! Det började redan mörkna när jag var i skolan. Kallt som tusan är det också. Måste köpa ett till par UGGS inför vintern.

Skulle engetligen ta bussen hem till pappa efter skolan, men höll på att frysa till en istapp när jag stod där så fick springa in till mamma. Åker till honom senare. Har nyss vräkt i mig mackor och kakor, var hur hungrig som helst! Idag ska jag bara stanna inne och plugga. Tråkigt men ett måste.

Ha en superkväll! =)

Trött!

Segade mig upp tio över fem idag. Det skulle inte förvåna mig om jag somnade i skolan idag. Har individuellt val, spanska, nu på morgonen. Alltså så läser jag det frivilligt och de andra som inte har individuellt val har sovmorgon, vilket är nästan alla. Spanskan är på en annan skola, så ska snart gå.

Efter skolan har jag planerat att ta bussen hem till pappa. Ha en underbar dag! =)


Bild från i somras. Stan ligger till vänster.


Upp vid fem

Ska krypa ner i min varma, gosiga säng nu och försöka läsa lite kemi. Har ställt klockan på fem. Varför? Jo, orkade inte tvätta håret idag så måste göra det imorgon på morgonen. Kom på att jag måste läsa igenom kemilabben som vi ska göra imorgon! Vill ju sova.

Sov sött, godnatt! =)

Min knasiga väg till och hem från solariumet

Nu har jag varit och solat! Har ju inga linser när jag ska göra det så när jag cyklade dit såg jag knappt något! När jag kom dit var det en kille som bytte rör så jag fick helt nya. Skulle lägga i mynt och fick hålla dem precis framför ögat för att se. När jag var klar cyklade jag hem (körde på en hel del saker). Glömde att jag skulle ställa cykeln på baksidan så fick vända om men då såg jag inte vart jag skulle köra in. Helt plötsligt var jag ändå på vår lilla tomt och skulle låsa cykeln men nykeln gick ju inte i! Försökte och försökte men nix. Kollade nära på den och: "Nej, det var ju min skåpsnyckel. Det var ju fel." Snubblade sen in.

Nu ska jag packa upp det sista och sen hoppa in i duschen!

 

 


Kramp i magen av skratt!

Vilken middag! Vi har alltid hur kul som helst, jag, Kajsa och pappa. Vi skämtar hela tiden så man kan inte ens äta för man ligger på golvet och har kramp i magen av skratt. Jag fick bara springa och spotta ut drickan en gång, annars hade de blivit duschade med Cola! Nu håller jag på att gå runt (snarare dansar) och plockar ner mina grejer. Ska stanna och köpa med mig mjölk hem till mamma innan vi åker hem till henne.

Kom på att det snart är fars dag! Den 8:e! Vad ska man köpa?!

Svarta brillor

Då var veckan igång igen med massvis med plugg! La märke till det i skolan att oj så många det är som har sånnadär brillor! Glasögon kanske jag ska säga, men jag säger alltid brillor, som är stora med svarta bågar. Det är väldigt snyggt om man passar i det. Själv skulle jag nog inte se klok ut.

Det luktar mat så ska strax äta. Sen ska jag slänga ner alla mina grejer i hundra väskor och åka till mamma. När jag har packat upp tar jag cykeln bort till solariumen. Åh va skönt det ska bli att sola igen! Det var två eller tre veckor sen jag gjorde det.

Ha en trevlig kväll! ♥

Måndag igen

Vid frukosten satt jag mitt emot min syster som sitter och gör roliga miner när jag försöker äta och dricka! Jag fick springa till diskhon och spotta ut drickan för att det inte skulle spruta överallt! Sen skulle jag försöka dricka igen (när jag inte kollade på henne) men då såg jag fortfarande hennes min framför mig så jag gapflabbade och fick strunta i att äta klart.

Nu borstar jag tänderna, snarare kladdar ner bordet med tandkräm, och är glad för jag får skjuts till skolan! Åker om en halvtimme ungefär så ska göra mig klar nu.

Ha en fantastisk start på veckan! ♥


Kitty

Sitter här med en väldigt kelig katt. Hon ska vara precis där jag är, satte ner henne i sängen men nix jag sitter ju vid skrivbordet, då hoppade hon till min datorstol (gick ju inte så bra eftersom den har hjul så hon åkte rakt in i skrivbordet). Sen ska hon gå precis framför fötterna också. Nu gick Kitty iväg.

Får se om jag får skjuts, vilket jag hoppas, till skolan eller om jag måste ta buss. Men nu måste jag göra mig iordning! Hörs snart ♥

Nattinlägg

Har läst över 20 sidor i kemiboken sen legat och lyssnar på musik men kan ändå inte somna. Är för pigg helt enkelt. Ska sätta på en film, the Hot chick, den är jätterolig! Men snart måste jag ju somna, klockan är ju tolv. Hur ska jag orka gå upp imorgon?

Godnatt igen.


Otrevligt program

Nu har jag druckit te framför tv:n med familjen. Vi kollade på ett sjukt program på MTV, de ska göra saker som gör ont men de får inte säga något. Fist of zen tror jag det heter. Ibland gör de så äckliga saker så man skrynklar ihop ansiktet och får hålla för ögonen. Det kommer ju ett liknande program fast på svenska, vilka wannabes, haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Är faktiskt jättepigg men blir nog trött efter lite läsning. Godnatt =)


Otrevligt program

Nu har jag druckit te framför tv:n med familjen. Vi kollade på ett sjukt program på MTV, de ska göra saker som gör ont men de får inte säga något. Fist of zen tror jag det heter. Ibland gör de så äckliga saker så man skrynklar ihop ansiktet och får hålla för ögonen. Det kommer ju ett liknande program fast på svenska, vilka wannabes, haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Är faktiskt jättepigg men blir nog trött efter lite läsning. Godnatt =)


Dance with the enemy nanana..

Tryckt i mig lite bacon och potatis och grejer nu. Var inte så hungrig men fick äta lite ändå. Imorgon är det skola igen. Kan inte fatta att det redan har gått en hel vecka då man varit ledig! Men det ska bli en bra vecka och jag ska sköta mina läxor jättebra och framför allt ha kul. Nu ska jag placera mig vid köksbordet och göra lite nytta, nämligen läsa kemi.

Ha en fortsatt bra kväll!

Ska strax åka ♥

Klarade matten galant! Kemi får jag ta imorgon för nu är jag trött och då kommer jag inte lära mig något ändå. Nu ska jag pyssla med lite grejer och sen åka =) Ha en fortsatt trevlig dag! ♥


NASA

Det tar långt tid att fixa naglarna. Det är fyra lager som ska torka! Medan brukar jag sitta och surfa på internet för då behöver man knappt använda fingrarna, då brukar jag klara att inte smeta ut nagellacket. Har kollat lite på Gina's och Nelly's hemsida men nu är jag inne på NASA. Att bara kolla upp mot himlen är så fascinerande så det är inte sant. Berätta något om rymden och du har min uppmärksamhet direkt. Glöm inte att ha mål att sträva efter och se er själva uppnå dem.

Nu ska jag räkna lite matte och kemi om jag orkar. Sen ska jag åka till sötnosen ♥

1 november

Godmorgon snyggingar! Till frukost åt jag nygräddat bröd, mums! Har tvättat håret och fönat så nu håller jag på att platta det. Springer mest runt och samlar ihop mina grejer som jag behöver för att göra mig iordning, de är ju överallt! Pappa fick åka och köpa nagellacksborttagning, så nu ska jag fixa naglarna fina.

Idag är det första november. Snart är det ju jul, det är ju inte klokt!

Ha en fantastisk dag! ♥

RSS 2.0