Det gick ju bra..

Men det gick ju bra att måla naglarna. Nagellacksborttagningen (vilket långt ord, säkert felstavat också) tog slut! Så har nagellack på två fingrar nu. Får köpa ny imorgon på morgonen. Nu ligger jag med datorn i sängen och tänkte snart släcka lampan. Sov sött! =)

Ansiktsmask

Kletat på en ansiktsmask nu, det är verkligen kletigt. Kan knappt röra ansiktet. Nästa gång jag köper en tänkte jag köpa en knallblå eller knallröd eller någon annan rolig färg så man kan skrämma folk!
Ska fixa naglarna strax också. Sen hoppa in i duschen och efter det smeta på en Silk lotion som luktar underbart exotiskt.

Är så sugen på att sola solarium så det är inte sant! Om jag har tid imorgon tänker jag verkligen göra det, annars får det bli på måndag.

Nu kan jag inte röra ansiktet alls, kusligt =)


Jätterolig dag!

Då var man hemma efter en trevlig dag. Ätit supergott, sprack nästan, skyller på farmor för att hon lagar så god mat. Sen lekt med småkusinerna, så söta de är. Vid maten började vi prata om roliga videos och så samlades alla runt datorn och kollade på ett jätteroligt klipp på Youtube. Vi pissade nästan på oss allihopa! Sen åkte vi och tände ljus på våra släktingars gravar. Det var jättefint med massa ljus överallt.

Vad ska ni hitta på ikväll då? Jag ska inte göra något speciellt. Men vill göra något, har lust att skratta massvis. Ha en toppenbra kväll! =)

Träffa släkten

Nu ska jag placera min röv i bilden och åka till farmor. Ha det jättebra idag! =)


En av mina bästa vänner, ett mirakelpulver som ger volym i håret.
Köpte min hos frisören, men tror jag har sett
den på ställen som Kicks och Åhlens.


Dancing is my remedy

Har fixat mig nu. Hade tänkt ha mina svarta stövlar som går över knäna, då måste jag ju ha svarta jeanstights om det ska se klokt ut. Måste hitta någon fin topp till det! Vi ska nämligen bort till farmor och träffa pappas släkt! Det ska bli superkul och trevligt.

Har lyssnar på samma låt hela morgonen men nu hittade jag den här som är rätt bra.


Alla helgons dag

I'm up! (Ja, det är sant. Jag har ny bakgrund och nytt "motto".) Men nu ska jag snubbla mig ner för trappan och käka en god frukost. Pappa har dukat fram enormt mycket gott.

Ha en toppenbra dag! =)

Jag tänker inte ibland

Jag lyckades igen! Med att få ont i magen. Grävt i mig godis, bland annat choklad och det tål jag ju inte. Måst skärpa mig för det är verkligen hemskt att få ont i magen på grund av laktos. Man vill nästan dö. Men nu håller det på att gå över, annars hade jag absolut inte orkat sitta vid datorn.

Nu ska jag gå ner och hämta ett glas vatten och lägga mig i sängen. Läste ut boken jag höll på med för en liten stund sen så tänkte läsa kemi. Tråkigt men sant. Ha det bra!

Idol ikväll

Har nyss tagit en dusch och nu ska jag och min godispåse krypa upp i soffan och kolla på Idol. Längtat hela dagen efter det! Snart ska jag avslöja den där hemlisen jag pratade om för ett litet tag sen. Ni får en ledtråd: Idol.


Dötrist

Det var jättetråkigt på outleten så vi åkte hem och åkte in till stan istället. Tänkte köpa ett läppglans som jag spanat in men hittade det inte, piss också! Ikväll blir det en trevlig hemma kväll med familjen. Nu ska vi slänga ihop till tacos och senare bänka oss framför tv:n och se på Idol.

Imorgon ska det bli kul =) Nu ska jag mosa in tvätt i tvättmaskinen. Ska tvätta tröjan jag har på mig och om jag tar en ny blir den ju inte helt nytvättad (kommer säkert spilla havla tacosen på den) så vad gör man då? Äh, får klä på mig någon gammal trasa.

Ha en trevlig kväll! =)

Problem

Har löst problemen.

  1. Nästa helg färgar jag håret för då är jag hos mamma.
  2. Idag följer jag med till Kosta outlet.

Nu ska jag äta en pannkaka och sen åker vi. Ha en fantastiskt bra dag! =)


Klagomål

Sitter och smaskar i mig godis. Syster står här bredvid och försöker övertala mig att följa med till en outlet några mil härifrån. Men jag är supertrött idag och har lite andra grejer jag måste göra. Åh, beslutsångest!

Ännu ett beslut jag måste ta, färga hårförlängningen. Tänk om den blir gul?! Då måste jag köpa en ny men har köpt upp alla mina pengar och den kostar ju nästan tusen spänn. Hjälp mig! Sen måste jag färga utväxten också. Vilka bekymmer jag har!

Nu ska jag inte klaga mer. Ibland får man klaga lite. Nu, duschen! Ha en superbra dag =)

Förfryser

Varför är det alltid superkallt i mitt rum? Ligger här med täckte, överkast och sen en filt över mig. Om jag inte hade haft datorn i knät som värmer hade jag frusit hur mycket som helst nu! Alltid när jag vaknar är jag som en isbit. Men på sommaren är det äckligt varmt här. Det skulle ju vara en fördel om det var tvärtom.

Nu ska jag läsa. Godnatt =)

How to lose a guy in 10 days

Dagen spenderas med pojkvännen. Köpt godis och myst framför tv:n. Har kollat på "How to lose a guy in 10 days". Den tycker jag är riktigt rolig. Man sitter och fnissar hela tiden. Vad har ni gjort ikväll då?

Nä nu är jag puss sugen! Hörs.


Gravid

Hej bloggen!

Har dammsugit och städar lite i mitt rum nu på morgonen. Får städa mer ikväll. Har en tomm byrå som står och skräpar som jag inte vill ha. Tänkte sälja den och köpa en fåtölj av något slag och möblera om lite i mitt lilla rum. Men det är inget lätt rum att möblera, ett fönster förstör en hel del olika inredningar. Typiskt!

Kollade på Vakna med the voice idag när Katrin Zytomierska var där. Hon är ju gravid men hon säger att hennes liv är förstört för att hon ska få en tjej och hon vill ha en kille istället. Förstår mig inte på den bruden. Klippet har inte kommit upp på youtube än så får slänga upp det senare.

Magen kurrar, ha en underbar dag! =)

Laktosintolerant? Nej tack

Uppdateringen idag har väl inte varit toppen.

Idag i stan åt jag och pojkvännen på donken och sen satte vi oss vid vattnet och väntade på att bion skulle börja. Det var inte världens bästa film, men vad gör det när man har världens bästa sällskap? Ikväll käkade vi pizza och smart som jag är tog jag ingen Lactrase (jag är ju laktosintolerant) och fick såklart superont i magen. Trodde jag skulle dö. Men det är bättre nu som tur är.

Vad dagarna går fort. Snart är lovet slut, det är ju inte klokt! Men nu ska jag hoppa ner i sängen och öppna boken jag läser och hoppas på att jag inte mår illa imorgon när jag vaknar på grund av laktosen. Hörs! =)


Kissekatt

Man kan tro att man sover länge när man har lov. Men nix, inte jag. Jag vaknar vid åtta.

Idag ska jag på bio med killen. Det ska bli jättekul! Syrran ska köpa två jeans så vi kanske åker in tidigare så hon kan göra det. Det är en liten kelig kisse som ska ligga på tangentbordet och puttar bort mina händer när jag skriver.

Måste göra mig klar nu! Ha en fantastisk dag =)




Hajar i attack

Suttit stel som en pinne i soffan av spänning framför ett verklighetsbaserat program. Såg inte början men det handlade om två personer som hade glömts ute på havet bland massa hajar. Tror inte jag blinkade en gång för det var så spännande. Hajar är läskiga typer, är alltid rädd att de ska anfalla mig. Till och med i simhallen.

Fick åka hem till mamma och hämta min linsvätska ikväll också för jag hade glömt den där. Så igår när jag behövde den fick jag slänga mitt nya par linser och ta ännu ett par idag. Nu är de slut. Måste beställa nya!

Har ont i huvudet nu. Ska nog sova snart. Godnatt =)

De är äntligen mina!

Ont.. i.. fötterna! Fem hela dagar i stan i rad nu. Idag fick jag med mig två par skor hem. Var i samma skoaffär i nästan två timmar. Syster köpte också ett par sen lite andra grejer. På Kicks provade vi City lips, lip plumper, som gör läpparna större. Det stack i läpparna och de blev fylligare. Verkligen något jag ska köpa! Har ni provat det? Rekommenderar ni någon speciell lip plumper som är fantastiskt bra och fungerar utmärkt? Säg gärna till då =)

Nu ska jag och mina ursnygga nya höga stövlar som jag alltid velat ha gå och spela TVspel. Ha en bra kväll!




Hittade på Arnolds skor, favoritskoaffären alltså! Eller vad
säger ni brudar?


Vita tygskor, mina börjar bli ovita.


Ready, set, go!

Ont i ryggen idag med, jippi. Men lite bättre är det iallafall. Ser att jag kanske ska ta en sväng med dammsugaren och dammtrasan i rummet när jag kommer hem ikväll. Måste färga håret någon dag snart också! Hoppas på imorgon.

Då var man ready to go! Eftersom vi är hos pappa nu får vi ta bussen till stan. Får inte glömma att ta med en grej jag ska lämna tillbaka.

Denna låten har jag väl spelat några tiotals gånger idag. Tröttar inte. Ha en fantastisk dag! =)


Sweet dream or a beautiful nightmare

Åh jag hade skrivit ett inlägg nyss men råka klicka någonstans så det försvann! Får korta ner det hela då.

Har slängt i mig äppelkaka och glass till frukost, mums! Men ska placera mitt ass framför TVn ett tag till för att sen fixa mig. Syster och jag ska ta bussen till stan, femte dagen i rad. Vill ha mitt studiebidrag nu! Har fortfarande inte koll på när det kommer.

Sitter och lyssnar på Beyonce. Här är en galet bra låt!
Ha en superdupermegabra dag =)




Aj!

Förlåt för dålig uppdatering idag. 

Idag blev det en sväng på stan med pojkvännen. Fikade där och har haft en supermysig dag! Ikväll har jag bytt till pappa. När jag skulle bära ut mina tusen väskor till bilen fick jag ont på vänster sida och bak i ryggen och höll på att falla ihop. Men tog mig igenom bilresan, även om jag nästan skrek av smärta när mamma svängde bilen, haha konstigt. När jag kom fram till pappa blev jag yr och har haft svårt att andas men nu gör det bara väldigt ont. Är nog inget allvarligt. Hoppas det är bättre imorgon!

Nu ska jag krypa ner i en skön, varm säng och plugga in hörlurarna i öronen och sova. Godnatt! =)

Ont i magen pga laktos

Klockan är åtta och jag är uppe. Har varit vaken sen sju, har inte sovit så bra inatt. Har antagligen fått i mig rejält med laktos igår så har haft ont i magen hela natten. Har inte velat gå upp för då brukar jag må jätteilla, men det gjorde jag inte som tur var. Låg och lyssnade på musik en timme istället.

Men nu ska jag göra mig iordning. Kan inte badrummet bli ledigt snart?! Ha en helt underbar dag =)

Trött

Egentligen är ju klockan elva nu, inte konstigt att jag börjar bli trött. Ska lägga mig och lyssna på musik.
Upp tidigt imorgon, blir en shoppingdag till! Fjärde dagen i rad, men det gör såklart absolut inget! =) Har ju höstlov nu en vecka, härligt!

Godnatt! =)


Är det verkligen lov?

Då var man hemma från lite shopping, mycket trängsel, massa mjukglass och sjukt mycket kul! Har ätit lunch och nu ska jag försöka sätta mig ner och skriva en uppsats som ska skickas in senast idag. Håller inte med om att det är LOV.

Ha en fortsatt trevlig dag! =)


Superfin väska.



Dålig bild.


Kofta som går över röven, urgullig! Passar
till ett par svarta tights eller strumpbyxor och
vita tygskor.


Ställa om klockan

Jaha då glömde man ställa om klockan så gick upp en timme tidigare. Men det var bara tur för nu kommer vi i bra tid till stan. Mina planer är att prova majoriteten av skor som finns där, hihi.

Ha en fantastisk dag! =) Dagen låt:


Skor!

Filmen var jättebra! Rolig och underhållande. Man ville bara hålla för ögonen ibland för oj vad hon rörde ihop det! Allt blev ju en enda stor seg smet. Jag kände igen mig en del i hennes köpberoende. Lite läskigt faktiskt. Men nu ska jag inte avslöja för mycket!

Imorgon blir det ännu mer shopping! Dregglar efter ett par skor alltså.. Suttit och kollat runt på olika sidor. Här är några som är galet snygga!





Nu ska jag..

..kolla film och käka godis! Ha en superduper kväll =)


Nitarmband

Blev en liten shoppingrunda till. Älskar när man bor i stan, det är bara att gå ett par meter sen är man bland massa affärer. Hittade det efterlängtade nitarmbandet som alla har!


Kvällens planer

Har sprungit runt bland massa affärer idag igen. Tröttnar aldrig. Igår köpte jag en tröja förresten! Det glömde jag nämna. Har på mig den idag och idag köpte mamma en mascara till mig. Luktade på hundratals parfymer och provsprutade så hela händerna luktar och det går ju inte bort. Tur att det doftar gott då, hehe. Minns när syrran och jag stod och luktade på parfymer och hon sa: "Lukta på den här Maja." Men hon sprutade mig i ögat..

Mammas kille är här över helgen så vi ska umgås lite med honom. Men ikväll ska de ut så då blir det bara jag och syrran. Vet ni vad jag är sugen på? Köpa massa godis och hyra en film och ha en myskväll hemma! Det blir kvällen planer.

Nu ska jag måla naglarna!

Mysig stickad top: Ginatricot




Snygg pose va? Ser ut som att
jag håller på att pissa på mig, ramla framåt
och har ryggskott! =)


Platinablond

Godmorron! Har ätit frukost nyss. Blev ett par bullar, hehe. Nu ska jag göra mig iordning och om jag skyndar mig hinner jag följa med till det nya shoppingcentret, Modehuset, idag igen. Så jag ska speeda nu!

Imorgon sticker jag och köper blekningsmedel och tänkte bleka min hårförlängning så den blir platinablond som resten av mitt hår. Ska förmodligen bleka utväxten också. Hihi, längtar!

Nu, dusch.

Skoberoende

Det var hur kul som helst på det nya shoppingcentret! Massa affärer och sen var det ju det här med skoaffärer. Jag har ju ett litet beroende, köpa skor. Har hur många som helst. Fick slänga några kassar för ett litet tag sen!
Men fick inte med mig några hem idag.

Kvällen ska spenderas med min pojkvän. Det är ju Idol ikväll också!

Ha en trevlig kväll! =)

GRATTIS TILL HÖSTLOV!

Har varit med pojkvännen en liten stund nu efter skolan, mysigt! Vi fick sluta mycket tidigare. Vet ni vad jag har nu? HÖSTLOV! Grattis till mig. Åh, skrev hästlov först.
Men nu ska jag och syrran sticka iväg till ett shoppingcenter kan man väl säga att det är och kolla in det. Det har precis öppnat, idag faktiskt. Ska bli superkul! Lär vara smockfullt, tur vi är små och kan ta oss fram och mellan överallt då, hihi.

Ha en helt fantastisk fortsatt dag! =)


Jag i  sommras.


Bästa låten just nu

Åh har ont överallt! I halsen, magen, ryggen. Jättejobbigt!

Men nu ska jag göra mig klar för skolan. Hörs!

Detta måste ändå vara den bästa låten som spelas just nu:


Lockar

Glömde ställa klockan idag, så när jag vaknade fick jag panik men då kom jag på att vi har lite sovmorgon idag, vilket var väldigt tur. Har fortfarande ont i halsen, kämpar med att försöka svälja.

Kör på lockar idag! Sov med flätor och resultatet ser inte klokt ut! Haha =) Lockar är superfint, om man passar i det vilket jag inte gör. Men nu ska jag gå och äta en stor god frukost! Försöka går ju iallafall.

Ha en underbar dag!




Ont i halsen

Nu ska jag lägga mig på sängen och skriva klart det sista i min labbrapport som är tills imorgon. Fick så himla ont i halsen ikväll, varje sväljning är en grimas av "AJ!". Så tänkte sova när jag är klar.

Godnatt =)

Skolfoto!

Idag fick jag hem skolfotot! Ännu en gång som jag gick in där och satte mig, log ett fake leende (för man är ju sur över att man måste vara med) och misslyckades totalt!

Jag vill klippa mig. Ska beställa tid någon dag, det är ju alltid någon eller flera månaders väntetid dit där jag går. Men det är bäst där! Vill ha frisyren som jag hade för ett par gånger sen, ska ta med bild dit och visa!


Hihi köpte lite jag med. Fick det billigare för att jag var så söt.
Nä, vet inte varför.


Nu är det ju jättesuddigt, kan
försöka ta bättre bild
med kameran någon dag.


Förra frisyren, grrr måste ha den nu igen!


=)

Trodde aldrig jag skulle ta mig igenom rundan vi sprang! Det var ju någon som hade önskat regn också, och självklart började det regna. Vi blev urblöta, tappade bort klassen men Emma och jag tog oss skrattandes igenom det ändå.

Har tryckt i mig massa mat, var hur hungrig som helst när jag kom hem! Kommer rulla till skolan imorgon..

Min syster står här och gapar om att jag ska följa med henne och köpa godis, får väl slänga på mig jackan och följa med då. Vi gör en kompromiss, jag följer med henne nu så följer hon med mig och solar sen om jag hinner!

Ha en fortsatt trevlig dag! =)

I skolan

Nu har vi datakunskap i skolan. Sen ska vi ut i det iskalla vädret och springa 7 km! Hur ska det gå? Jag och min superkondition också. Man kan inte ens säga att jag har någon kondition, hehe.

Väldigt populärt med mini laptops nu och jag är ju självklart en av dem som vill ha en.


Grattis mamma!

Ställde klockan på fem men snoozade till halv sex. Syrran och jag tog ett fat där vi ställde ett par ljus och la lite kakor och bullar. Sen sa jag: "Ska vi ha serpentiner eller?". Har ni läst inlägget om när min pappa fyllde år? Vi råkade tända eld på serpentinerna när vi var påväg till pappas sovrum så han flög upp och öppnade dörren och då fick han verkligen en överraskning. Eld och ett "GRATTIS PAPPA!". Har för mig att brandlarmet gick också.

Så vi skippade serpentinerna idag och sjöng med våra fina sångröster. Nu måste jag kila iväg och göra mig iordning. Ha en fantastisk dag! =)

Ett stort grattis till dig mamma!


Slagit in presenter

Förlåt för dålig uppdatering idag, men kom nyss hem =)

Nu har Kajsa och jag suttit på golvet och klippt i presentpapper, tejp och pysslat ihop några paket som är till mamma imorgon för hon fyller ju år! Eller, Kajsa slog in sen rev jag upp det för det såg inte så bra ut och så gjorde jag om det. Det gäller att ställa klockan på ungefär fem imorgon då, jippi. Använda våra helt underbart vackra sångröster ska vi också göra.

Vi får se om jag klarar mig igenom morgondagen, vi ska nämligen springa 7 km på idrotten! Har spanska efter det också medan nästan hela klassen slutar, härligt. Kommer frysa ihjäl.

Är supertrött! Ska plugga lite på spanska glosorna och sen sova. Godnatt =)

Prov

Somnade hur fort som helst igår, med mobilen i handen! Sen vaknade jag av att den åkte i golvet.

Nu ska jag dra plattången genom håret några gånger och sen gå till skolan och skriva prov. Håller tummarna! Åh märkte nu att jag haft mobilen inkopplad i mobil laddaren men inte tryckt in sladden i vägguttaget. Typiskt! Hinner inte ladda den.

Ha en fantastisk dag =)




Spruta?!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa igenom so:n en sista gång. Ska bli superskönt att skriva provet imorgon och slippa det sen! Ska också läsa igenom papprena om svininfluensan vi fått från skolan och bestämma mig om jag ska ta sprutan eller inte. Har ju hört om alla möjliga läskiga biverkningar. Är inte rädd för själva sprutan, bara biverkningar, hehe. Hur ska ni göra, ta sprutan? Har ni tagit den?



Piercing

Har nyss varit och köpt presenter till mamma för hon fyller år på torsdag. Kajsa och jag tog cykeln och cyklade runt i stan. Vi är experter på att skämma ut oss, men det gör oss inget för vi bara gapflabbar åt det. Vi är som två små clowner. Sen utbrast vi: "Vi kan nog inte göra något mer som skämmer ut oss." Lite senare: "Jo det kunde vi."

Skulle behöva gå och sola solarium idag, men har inte en enda ledig sekund på hela kvällen! Jag har so prov imorgon som jag knappt övat på. Sen massa annat tråkigt.

Nu ska jag gräva ner mig i läxor. Ha en trevlig kväll =)

 

 


AJ

Godmorgon!

Åh jag sitter här med ena linsen i handen, fick ta ut den för det gjorde jätteont! Antagligen något skräp på den. Allt ser konstigt ut med bara en lins i ögat. Badrummet är upptaget också! Tur jag inte ska åka buss idag iallafall. Bor ju i stan nu en vecka. Nästa vecka är det höstlov!

Nu är badrummet ledigt, måste kuta så jag hinner först!

Hihi

Vilken mysig kväll!

Har sån lust att bara slänga mig på sängen och sova men måste läsa lite om statsskick först och öva på spanska glosor som är tills imorgon (kom på det idag). Får se hur mycket jag hinner innan jag somnar. Men först ska jag försöka få sladden mellan datorn och mobilen att funka, måste lägga in lite nya låtar. Men sladden ska ju alltid göra det så mycket mer komplicerat än vad den är.

Godnatt! =)

Hörs snart

Har inte hunnit plugga, får göra det senare ikväll. Nu sticker jag till mamma!


Om ni tror att det där är all min packning har ni fel, så fel..


Ghost Whisperer

Då var man hemma. Har inte frysit idag för jag hade premiär av min nya vinterjacka! Nu ska jag ta det lugnt och äta lite godis bänkad framför tv:n där Ghost Whisperer visas. Har redan sett nästan alla avsnitt, men de är så bra så det gör inget om jag ser dem igen.

Sen ska jag förmodligen plugga lite och sen packa och byta till mamma! Ha en fortsatt trevlig dag =)

Mini laptop

Nu sitter jag på svenskalektion, skriver om Ondskan. Eller det är vad man ska göra, men om jag skriver här i skolan kan jag inte skriva hemma för jag har inte samma program. Nu slutar vi!

Visst skulle det vara bra med en mini-laptop? Kanske man ska önska sig i julklapp =)


Uppe för tidigt?

Godmorgon! Vädret ute, det är ju så mörkt, gör så att man tror att man borde ligga och sova i sängen nu. Jag kollar på klockan flera gånger för att vara säker på att jag har gått upp för tidigt, men det har jag tyvärr inte.

Vad som står i min kalender idag är lite läxor och kanske ett prov. Sen ska jag byta till mamma idag. Får se vad jag mer hittar på!

Ha en fantastisk dag! =)

Lite smarta tips

Inatt kommer jag drömma mardrömmar om böcker, massa läskiga bokstäver som bildar något som kallas ord, meningar som bildar stycken som tillslut blir text, för fy vad jag har läst idag! Har gjort det exakt hela dagen!
På grund av det missade jag säsongens första avsnitt av Gossip Girl. Någon som såg det och kunde berätta lite kort vad som hände? =)

Imorgon är det ny vecka igen. Glöm inte att tänka att: "Denna veckan kommer bli en toppenvecka!". Sätt upp mål för dagen/veckan eller kanske månaden. Se dig själv uppnå dem. Du kommer ha något att sträva efter och bli jättestolt när du har uppnått ett/flera. Det kommer ge resultatet positivare tänkande (gladare). Mitt mål för dagen var att läsa ut en bok och det klarade jag!

Nu ska jag lägga huvudet på kudden, tror jag kommer somna direkt. Godnatt!


Nytt i garderoben. Tog bilden med
datorn, hehe.


Hur slö får man va?!

Godmorgon sötnosar! Eller morgon är det väl inte, klockan är ju över ett! Har legat och läst Ondskan som ska vara utläst imorgon. Har en hel del kvar så ska begrava mig i den idag. En pluggsöndag är helt enkelt vad det är idag. Tänker växla med lite tvspel och annat kul också..

Nu ska jag äta lunch. Har inte ätit nått än, eller jo ett tuggummi till frukost. Ha en trevlig dag! ♥

Kommer inte på något att skriva. Är lite tom i huvudet. Men det har varit en super rolig dag idag!

Nu ska jag slänga mig på soffan och äta mitt godis och kolla på en bra film som rullar nu! Ha en underbar kväll =)


Wow!

Kolla va häftigt!

http://www.idiot.se/2009/06/10/aliens-exist/

Klar!

Då var man ready to go! Satte på mig tunikan jag köpte igår. Ska iväg på gymnasiemässa på skolan. Hade inte tänkt gå men ändrade planer! =)

Vet inte när jag kommer hem, men vi hörs snart!




Vaken och uppe

Vaknade runt åtta och var inte trött alls så låg och lyssnade på musik en timme innan jag steg upp. Håller på att göra mig iordning. Berättar snart vad jag ska hitta på idag.

Ha en fantastisk dag! =)


Hemlis

Håller på att måla naglarna nu, så det är lite svårt att skriva. Vad tyckte ni om Michael Jackson temat ikväll på Idol då? Jag såg inte alla framträdanden, får kolla på datorn imorgon. Om ett tag får ni veta vad jag pysslade med istället. Gillar ni hemlisar? =)

Skulle kunna slocka nu på tangentbordet. Men då lär jag få nagellack i pannan och jag vill helst inte ha det där imorgon. Bilder på det nyinköpta kommer upp imorgon istället! Kram ♥

Älskar låten!

Tur man är van vid långa shoppingrundor, annars hade nog det gjort en aning ont i fötterna nu. Köpte med oss pizza och gyrås hem och nu sitter vi bänkade framför tv:n och kollar på Idol. Slänger upp några bilder på det jag köpte när det är slut!

Ha en fortsatt underbar kväll =) Lyssna på denna låten, hur bra som helst!


Någons födelsedag

Nu ska jag ta med mig syrran in till stan en sväng. Åker inte hem förrän jag har en vinterjacka i en shoppingpåse i handen alltså! Sen fyller ju mamma år nästa vecka också, och jag behöver lite grejer.

Hörs snart. Ha en fortsatt trevlig dag =)

Onödig fakta

Godmorgon sötnosar!

 Visste du att..

  • det finns fler stjärnos än sandkorn på alla världens stränder?
  • under ett år sväljer du cirka 15 insekter när du sover?
  • en humla slår 180 vingslag i sekunder?
  • världens mest välkända ord är "ok" och det näst mest kända är "Coca cola"?
  • Guinnes rekordbok har redkordet i att vara den mest stulna boken från biblioteket?
  • man nyser i en hastighet på 160km/h?
  • på reklam för klockor är klockan ställd på tio över tio för då ser klockan glad ut, och då vill folk köpa den?
  • mellanrummet mellan ögonen är lika stort som ett öga?
  • i USA är det enligt lag i Florida förbjudet för skilda kvinnor att hoppa fallskärm på en söndag?

Ha en fantastisk dag! ♥


Källa:
  http://www.onodiginformation.se/


Lårhöga stövlar

Finns det något snyggare än lårhöga stövlar? Det är jätteinne nu ju! Topshop har ett par superläckra men såklart så finns inte den affären här. Imorgon blir det nog en sväng till stan om vädret inte är alltför dåligt. Måste ha en vinterjacka!

Nu ska jag slänga mig på sängen och läsa Ondskan. Halva boken kvar och den ska vara utläst på måndag.
Sov sött! ♥


Grrr!


Min namnsdag idag! ♥

Vilken blåsig och regnig dag! När jag var påväg till skolan där jag har spanska hade jag ett halv-helt paraply som vände sig ut och in drogs med i vinden. Vad gjorde jag då? Jo jag flög också med paraplyet! Helt plötsligt började jag gapflabba åt mig själv och folk tittade konstigt på mig. Hmm undra varför..

Det har varit en omtumlande dag också. Nu är jag iallafall hemma i en varm lägenhet. Nej där ljög jag, den är superkall! Får gå runt och blåsa het luft med en fön. Måste plugga idag, orkade inte det igår. Somnade direkt! Åh, va tråkigt! Någon som vet hur man gör läxor lite roligare?

Ha en underbar kväll! ♥





Min namnsdag idag!

När klockan gav ifrån sig det där underbara ljudet stängde jag av den och tänkte "Äh, jag kan ju ligga kvar några minuter och bara blunda.." Somnade om en trekvart. Pappa får skjutsa mig till skolan annars hinner jag aldrig.

Ett bevis på att jag är trött idag: Skulle slänga tvätten i tvättkorgen men jag valde soptunnan en meter ifrån istället.

Som sagt det är min namnsdag idag =) Men nu ska göra mig iordning i racerfart. Ha en fantastisk dag!


Här ska det stå rubrik ja

Förlåt för dålig uppdatering idag!

Nu ska jag kolla lite på läxorna och sedan krypa ner i sängen. Har vaknat de senaste dagarna mitt i natten av att jag frusit hur mycket som helst! Ska lägga massa filtar och sånt i sängen som jag kan lägga över täcket om jag vaknar igen. Sen är det ju så kallt ute! Måste köpa vinterjacka, helst i helgen.

Ha en fortsatt trevlig kväll! =)


Stressig morgon

Stressig morgon! Hann inte blogga, förlåt! Träffade Hanna och vi tog samma buss till skolan. I skolan på italienskan träffade jag Madde och vi snackade om lite allt möjligt, trevligt! =)

Nu är jag hemma från en sjukt blåsig dag och är med kompis. Ha en fortsatt trevlig dag!

I väntan på..

Sitter och fönar håret medan jag väntar på att Desperate Housewives ska börja. Tänkte göra engelska läxan sålänge. Senare blir det släcka lampan!


Kille tappar byxor

Det var lite roligt för när jag åkte buss till skolan idag så åkte vi förbi en annan buss där det var en grabb som sprang för att han skulle hinna ifatt den. Han verkade ha problem med att sina byxor höll på att åka av för när han sprang höll han dem uppe vid halsen och det gjorde ju det mycket svårare att springa, så det såg rätt roligt ut faktiskt, haha. Men vilken dålig humor man har då! Borde det inte va oskönt att ha häng, eller vad säger ni killar? Men snyggt är det! Aja, har jag lagat mat för jag var hur hungrig som helst! Nu sitter jag och lyssnar på musik och längtar till ikväll när Desperate Housewives börjar! Har jag tid så kan jag kolla på Ugly Betty också.

Ha en fortsatt trevlig dag! ♥


Hola

Här sitter jag med tandkräm i hela ansiktet och ska gå till bussen om tio minuter. Har spanska nu på morgonen och går till tjugo över tre idag.

Men måste jag skynda, ha en underbar dag! =)

Svenska Hollywoodfruar

Har legat i soffan och kollat på Svenska Hollywoodfruar. Sen zappat mellan det och Flightplan, men har redan sett den filmen så det förstör spänningen något otroligt. Men den är värd att se, rekommenderar den starkt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en bra bok. Godnatt =)

LÄÄÄÄS: mobilen är paj

Vilken bussresa hem! För det första var det hur fullt som helst, fick stå och trängas. Sen körde busschauffören helt galet, körde på en grej och sen körde han jag vet inte hur! Jag gungar fortfarande alltså! På det var han otrevlig, usch. Aja inte mycket att göra åt. Idag när jag var påväg till skolan där jag har italienska hade jag glömt böckerna, det höll på att börja regna när som helst, jag blåste nästan iväg, var som en isbit och då mitt i alltihopa går mobilen sönder! Så om ni undrar varför jag inte svarar, där har ni svaret! Hoppas ni läser detta. Men pappa brukar kunna fixa den.

Nu vill jag ha nått i magen, ha en fortsatt trevlig dag! =)

Ny vecka

Ny vecka igen. De bara susar förbi! Måste skynda nu och göra mig klar, får skjuts till skolan.

Ha en fantastisk dag! =)

Leave a light on for me

Nu ska jag fixa naglarna, lyssna på musik och hoppa i säng. Godnatt sov sött! ♥

Ensam mamma söker

Känns som att jag har begravt mig i skolböcker nu. Men nu tänker jag inte plugga mer idag. Har legat i soffan och kollat på Ensam mamma söker. Det är ett så mysigt program! Trodde att det var Svenska Hollywood fruar ikväll, men det visade sig att jag hade fel, det är imorgon tror jag istället. Då kan ni vara säkra på att en viss person sitter bänkad framför tv:n!

Har nyss gjort inpackning i håret igen, med balsam! Tur man har en mamma som varit frisör som kan ge en massa tips. Balsam blir till och med bättre än med vanlig inpackning tycker jag. Låt det bara sitta i några minuter och vips! Jag använder mig ibland av den här för den ger ljusreflekterande resultat och det funkar faktiskt. Annars använder jag produkter köpta hos frisören.

Ha en fortsatt trevlig kväll! =)
 


Pissväder

Kom nyss hem från solariumet. Men usch vilket väder det är ute! Regn och grått. Nu ska jag ha jättekul och plugga.

Ha en fortsatt trevlig dag! =)

"Så söt jag är"

Först kommer syrran in och gapar när man ligger och sover, men man somnar om igen. Sen händer samma sak igen. Sen har man fått en ny väckarklocka, få sms. Aja, upp och hoppa. Satte mig i soffan och åt frukost med Kitty (en av våra katter) i knät, hon fjäskade som tusan för att få lite. "Titta på mig så söt jag är, jag kelar med dig och kryper upp i ditt knä och är den gulligaste som finns och därför förtjänar jag din frukost! Kolla va söt jag är."

Har legat i soffan och kollat på Idolreprisen, Erik är helt klart bäst! Hans framträdande kommer dunka här hela dagen. Här nedan kan ni se det.

Idag ska jag plugga, göra roliga saker som spela tvspel och försöka få skjuts till solariumet! Ha en underbar dag ♥



Kalaskul

Dåligt med uppdatering idag, men har haft fullt upp! Kalaset var jättekul, alltid trevligt att träffa släkten. När gästerna hade åkt hem pluggade jag lite tillsammans med syrran. Denna dagen har inte gått så fort som dagarna brukar göra, och det är hur skönt som helst! Man hinner ju inte med att tänka annars.

Jag har suttit och kollat på fotbollen, med besvikelse. Usch va tråkigt att de inte vann! Nu ska jag spela tvspel, vi hörs! ♥

Fira födelsedag

Vilken stressig morgon! Har sprungit runt som en galning och gjort mig i ordning, städat och fixat. Idag ska vi fira syrran med släkten, de kommer om ungefär 20 minuter. Det ska bli jättekul! Synd att inte vädret är det bästa, börjar komma massa gråa moln ser jag nu när jag tittar ut genom fönstret. Vi får helt enkelt hålla oss inne. Men hur lätt är det när det är småbarn som bara måste ut till lekplatsen?

Nu ska jag bara sätta på mig mitt nya nitarmband och sen är jag klar! Ha en underbar dag ♥




Kör på sickat idag, från Gina!


Sov sött

Nä nu ska jag nog släcka lampan. Måste upp i hyffsad tid imorgon. Godnatt =)

Mitt 200:e inlägg!

Nyss duschat. Gjorde inpackning på håret för det är så himla slitet! Nu sitter jag och fönar håret och ska snart platta. En sak till, detta är mitt 200:e inlägg! =)

Isbit

Nu har jag tinat upp från att komma hem och vara som en isbit. Lite godis och ett refillkort till mobilen var det enda jag fick med mig hem. Min kväll ska spenderas hemma. Städa rummet, kanske pluggar lite eftersom jag inte hinner det imorgon, duscha m.m. Ja det är bara att börja pricka av på listan!

Ha en fortsatt trevlig kväll! ♥

Stan

Äntligen helg! Har ätit lite glass och nu ska jag fixa till mig sen åka till stan. Vi hörs snart! =)

9 oktober

Sitter och försöker trycka i mig lite flingor. Gillar inte att äta på morgonen. Tar bara lite för att. Börjar halv tio idag, men tog knappt någon sovmorgon utan gick upp och satte mig och pluggade i en timme. Call me crazy.

Eftersom jag är hos pappa nu så ska jag åka buss till skolan. Jippi. Ha en fantastisk dag! ♥

Ätit ute

Efter att pappa hade hämtat oss åkte vi hem och lämnade grejerna sen åkte vi in till stan och åt på en jättefin restaurang. Hur gott som helst var det! Tog lite bilder men det är ju så tråkigt att min dator, mobil samt sladd inte vill samarbeta med mig.

Satt nyss och skrev svar på tre frågor i SO:n som är tills imorgon. Jag är ju halv vaken kan man säga så får se imorgon om jag kan läsa vad jag har skrivit. Ska kolla lite på italienskan och skriva en miljon meningar på engelska nu, får se hur det ska gå. Sen kudden! Godnatt på er =)


Let the music play

Men usch va dåligt det gick på provet! Ville bara rusa ut från klassrummet. Nu ska jag packa för pappa kommer snart och hämtar upp mig och syrran. Ska byta till honom idag istället. Sen ska vi åka och kolla på vinterjacka också, behövs verkligen!

Skulle kunna somna när som helst. Tur att jag har sovmorgon imorgon! Ha en fortsatt trevlig dag ♥

Brottning

Har håltimme nu. Innan hade vi irdott men jag hade glömt kläder och vi var ute så jag satt och frös och bråttades med läskiga spindlar och andra kryp. Varför ska de på mig?!

Sitter och kollar igenom spanskan, har nämligen spanskaprov idag. Det får gå som det går. Lyssnar på Jordin Sparks nya låt, åh så bra den är! Scrolla ner om ni vill höra den =)

Nä nu ska jag pallra mig bort till skolan och skriva prov. Önska mig lycka till! ♥


GRATTIS KAJSA!

Mamma väckte mig halv sex då jag gick upp och gjorde mig iordning. Sen kom pappa hem till oss och pappa, mamma och jag tog våra presenter och öppnade dörren till min syrra som fyller år idag! Vi sjöng (öronbedövande) och vi var som paparazzis och tog massa kort. GRATTIS SYRRAN! =)
Ha en underbar födelsedag! ♥♥♥♥

Nu sitter jag och laddar över låtar till mobilen,  sen ska jag ta på mig jacka, halsduk och vantar och gå till skolan. Bloggar när jag kommer hem. Ha en fantastisk dag! ♥


Hörs imorgon

Har nyss duschat så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa igenom spanskan sen fortsätta med min bok.

Godnatt! =)


Hjäälp!

Nu har jag virrat runt i stan och letat efter några presenter till den som fyller år imorgon. Köpte även lite underkläder till mig. Det är nästan helt mörkt ute nu och klockan är bara sju!
Tog cykeln till stan och mamma skulle också dit så jag skjutsade henne på cykel för första gången. "MAJAA SAKTA NER!!" var det enda jag hörde hela vägen dit. Sen tog hon tag i sidan på mig för att inte ramla av, ni vet bredvid magen eller vad man ska säga, och där är jag hur kittlig som helst så jag satt också och skrek.

Men nu ska jag äta och sen plugga på spanskaprovet som är imorgon. Hörs sen! ♥

Löven faller till marken

Tänkte på det när jag gick hem, hösten börjar närma sig! Löven faller ner från träden och lägger sig som ett täckte på marken. Träden börjar bli oranga, gula, röda och bruna. Det är verkligen höstfärger!

Ska rota i skafferiet och se om jag hittar nått att äta. Sen ska jag lägga huvudet i skolböckerna och sen blir det en sväng på stan. Men först, aktivera mitt csnkort.

Ha en fortsatt trevlig dag! ♥

7 oktober

Så trött jag är idag, ville bara ligga kvar under täcket och sova. Det regnar smått ute. Önskar jag kunde teleportera mig till skolan, vill inte gå i det här vädret! Efter skolan blir det en sväng in till stan, det är ju någon som fyller år imorgon.
Ni får veta imorgon vem det är! =) Hörde nyss Jordin Sparks nya låt, hur bra som helst. Ska spela så att det dunkar den när jag kommer hem. Är jag efter med att höra nya låtar, som vanligt?

Nu ska jag göra mig klar. Ha en fantastisk dag! ♥


Natti

Är rätt pigg faktiskt så ska ta och slänga mig på sängen med en bra bok, Ondskan (som ska vara utläst på måndag) eller min andra bok. Tror jag satsar på Ondskan. Hörs imorgon, godnattpuss! =)

Desperate Housewives

Har varit och mött upp Kajsa med cykel, skjutsade hem henne från dansen. Så snäll jag är =) Nu håller jag på att fixa naglarna, sen ska jag bänka mig framför tv:n, om den är ledig, och kolla på premiären av Desperate Housewives! Vad tror ni om den kommande säsongen?
Efter det ska jag slänga mig på sängen och drunkna i läxor. Can't wait!


Tog bara någon bild.


Dagens outfit

Slänger upp en bild på dagens outfit med =)




Dumma internet

Har inte haft internet sen igårkväll, men nu funkar det fixat! =) För stunden..

Det har varit en soft dag i skolan. Hade matteprov också, skönt att slippa plugga mer på det! Vad står på schemat för eftermiddagen då? Jo det blir som vanligt lite plugg, fixa naglarna och sånt kul. Vad ska ni hitta på?

Nu kom Emma så ska snacka lite med henne, hörs snart =)

Sola

Har nyss vart på donken och köpt mat med syrran. Nu ska jag sticka och sola solarium, hörs snart!


Dagens outfit

Lägger inte upp dagens outfit varje dag, gör det när jag kommer ihåg. Som idag!


NY HÅRFÖRLÄNGNING I BREVLÅDAN!

Då var man hemma! Sket i lunchen bara för att gå hem och kolla om min hårförlängning hade kommit. Och gissa vad? DEN HADE KOMMIT! Jag: "Iiihh" (och hoppar av glädje).
jag var så ivrig att det tog nog ungefär en hav minut att dra ur den gamla hårförlängningen och sätta på den nya. Haha, längtat så efter den!

Idag är det plugg som gäller. Senare ska jag cykla bort och sola solarium, blev inte av igår. Men idag så!

Ha en fortsatt trevlig dag! =) ♥

Sitter i skolan

Igår var mamma och pillade på sladdarna till internet, och såklart så funkade det inte efteråt. Så vi har varit utan internet. Nu sitter jag i skolan och har rast. Slutar runt tre idag så bloggar när jag kommer hem. Slänger även upp en bild på dagens outfit då =)

Ha en fortsatt underbar dag!

One tree hill

Har suttit och kollat på One tree hill. Har följt det hur länge som helst. Men nu var det ett tag sen jag såg det så jag blev jätteglad när jag såg att det visades nu på tv! Vilket slut, det borde inte få sluta så spännande! Hur ska man kunna vänta till om en vecka igen?


Ett litet utbrott

NÄR KOMMER MIN HÅRFÖRLÄNGNING?!!!

Ursäkta, blir bara så irriterad.

Ondskan

Nu har jag legat på sängen och läst klart sidorna jag skulle i Ondskan. Väldigt mycket våld kan jag ju säga att det är. Inom hemmet och på skolan. Huvudpersonen Erik är verkligen en tuffing. Klurig i tänkandet är han också. Det är starkt av honom att försöka att inte använda våld, eftersom han egentligen hatar det. Hoppas han inte ställer till det för sig nu bara! Och övervinner våldet, säger man så? Någon som läst den? Vad tyckte ni?

Ska fortsätta plugga nu, gör detta till en pluggdag. Ha en fortsatt trevlig dag! ♥


Redan 4 oktober!

Godmorgon! Idag är det inget kul väder alls, igen. Vad ska man göra då? Sitta inne i soffan med kuddar och filtar och kolla på någon bra film, plugga, sitta vid datorn, fixa i rummet, läsa en bra bok. Det är precis vad jag ska göra idag! Sen tänkte jag gå och sola solarium, det var ett tag sen nu.

Tycker ni att jag ska placera tillbaka min iPod i menyn här på bloggen?

Ha en superduper bra dag! ♥

Tråkig kväll

Jag är rastlöst. Har inget att göra. Suttit bänkad framför datorn hela kvällen. Imorgon får jag hitta på något! Vill så gärna att min hårförlängning ska komma, men det kan den inte göra på en söndag så antar att jag får vänta. Men jag vill ju inte vänta! Föråt för att tjat om den, men jag blir så irriterad.

Har nyss duschat och nu ska jag lägga mig och läsa lite i boken Ondskan som vi har i läxa att läsa väldigt många sidor i. Får se om den är bra eller inte. Bloggar imorgon, sov sött!

Nya koftan

Man kan väl säga att jag har förstört min plånbok helt. Får köpa en ny. (Läs inlägget under)

Har suttit vid datorn hela kvällen, finns ju inget annat att göra. Det är dåligt väder, kallt och regnigt. Men tagit en bild på nya koftan har jag gjort! Nu ska jag gå och äta, det luktar jättegott. Sen slänga mig på soffan framför tv:n.

Ha en fortsatt trevlig kväll! =)


Urgullig

Blev en liten shoppingrunda idag i regnet. Kajsa bytte den stickade tröjan hon köpte häromdagen från en grå till en vit. Jag hämtade ut ett paket från H&M där bl.a min urgulliga stickade kofta var i! Perfekt till ett par svarta jeansleggings. Slänger upp en bild på den snart!

Är hemma hos mamma nu. Så blir att bo i stan en vecka, superkul! Och ingen buss till skolan, härligt.
Sitter och klippet sönder mitt nitskärp och gör nitarmband. De blir jättefina, folk undrar vart jag köpt dem hihi. Ska även sätta fast några på min gamla fula plånbok, slet nyss bort hjärtat som satt på den. Jag klurar nog ut ett sätt att få fast några nitar på den =)

Dåliga nyheter, ingen hårförlängning. Som jag sa till mamma och pappa, det skulle inte förvåna mig om den har hamnat i Kina..

3 oktober

Då var man vaken, uppe och nästan iordning. Tråkigt väder idag så stannar inne hade jag tänkt. Får se vad man kan hitta på för något. Först och främst ska jag plugga lite, har matte, italienska och spanskaprov i veckan, usch!

Nu ska jag stryka min tröja och slänga på mig den så är jag klar. Ser att jag behöver städa rummet idag också. Senare ska jag byta till mamma. Vad ska ni pyssla med idag då? =) ♥


Pinsamt värre

Såg ni Idol ikväll? Det gjorde jag! Många av dem var hur dukiga som helst. Tänkte kolla på deras framträdanden nu på datorn. Höll på att somna i soffan så gick upp och la mig i sängen. Har läst lite och snart ska jag sova för jag är supertrött.

Min hårförlängning har inte kommit än, förstår inte varför. Vi har ju ny adress sen förra gången, men den har vi ändra på hemsidan så den ska skickas till rätt. Åh jag blir tokig! Hoppas den kommer imorgon =)

Detta som hände igår måste ha varit en aning pinsamt! Se klipp!


Nytt i garderoben

Blev en kul runda på stan. Fanns så mycket att kolla på att vi inte hann med allt! Får åka in någon dag snart igen. Träffade många trevliga personer. I bussen dit var jag och Kajsa nästan helt själv, så vi satte oss långt ifrån varandra och gjorde miner åt varandra och dansade och sådär, vår humor alltså! Hittade en snygg top och så köpte jag min favoritmascara för min var slut. Kajsa köpte den där stickade tröjan som finns längre ner på min blogg! Tänker sno den över en dag någon gång, busted jag är om hon läser detta.


"Kort" top, ni vet vad jag menar va?


Mascara, bättre finns nog inte.

Nu ropar pappa att det är mat, kycklingtacos. Sen ska jag bänka mig vid tv:n och frossa godis.
Ha en trevlig kväll! ♥

 


Dags för shopping

Honey I'm home! Kul dag som vanligt. Hann som sagt inte blogga på morgonen, fick springa till bussen! Nu ska jag slänga i mig något att äta sen ta bussen till stan med Kajsa. Hoppas jag har fått mitt studiebidrag, annars så vet jag inte vad jag gör! Hela världen förutom jag har ju fått det. Ska lämna tillbaka en grej också.

Härligt med fredag! Hela helgen framför sig. Vad ska ni hitta på? Själv vet jag inte, bara ta det lugnt! =)

Nu, stan! Hörs snart ♥


Ops, råka röra armen där, swich! Och nej jag har inte
brutit andra armen. Fint jag har bäddat sängen va?


2 oktober

Hann inte blogga idag på morgonen.

Nu sitter jag i skolan och har svenska. Håller på att skriva en referens. Snart ska jag gå till en annan skola för att ha italienska.  

Visar bild på dagens outfit när jag kommer hem. Ha en superduper bra dag! =)


Tjej, 16 missförstådd av alla

Klickar runt lite på skärmen och hamnade på Ginatricot. Såg en tjej på bussen idag som hade den här underbart fina stickade tröjan (som ni ser på bild lite längre ner i detta inlägg) som jag bara måste ha! Det blir en sväng till the city imorgon =)

Ska lägga mig och läsa nu, får se när jag somnar. Lånade en bok häromdagen, "Tjej, 16 missförstådd av alla" heter den. Jag har läst boken innan och den var superbra så tänkte fortsätta med samma "serie". Har kletat på BUS och ni vet ju vad jag tycker om att vara kladdig, jag totalt hatar det. Får snart panik.

Men aja, hörs imorgon! =)


Så snygg den är! Väskan är ju grym den med, har några vänner som har den =)


Backstage with Maja

Ja då kanske det är på tiden att jag slänger upp en "Backstage with Maja".
För er som inte vet vad det är, så är det mina egna tips och vad jag använder för till exempel produkter.

Hydracolor läppbalsam. Mjukar upp läpparna, samt förstorar dem har hört! Jag har ett ljusrosa =) Vet inte vad affären heter där jag köpte den, men finns säkert på Åhlens och andra affärer med smink och produkter. 


En bild i färg kanske?


Zombie!

Slutsatsen av att gå och lägga sig vid ett blev som jag trodde; jag var jättepigg när jag skulle gå upp. Men nu på eftermiddagen skulle jag kunna somna även när jag står upp.
Men tänker lägga mig sent idag igen =) Kanske ser ut som en zombie imorgon av trötthet, vi får väl se.

Dagens outfit

Det har varit en riktigt rolig dag i skolan. När det var håltimme i tre timmar och tjugo minuter pallrade jag mig in till stan och kollade om jag hade fått mitt studiebidrag, men nej! Hade tänkt ta med mig en sak och lämna tillbaka men såklart glömde jag den på morgonen.

Kanske ska träffa Emma och Madde ikväll, det beror på hur mycket jag behöver plugga. Har en hel del läxor och prov nu.

Vad ska ni göra ikväll? =) Ha det bra!


Med tanke på vädret passade det
med en stickad gullig kofta idag.
Snygg stå stil jag har va?


 


I'M UP

Gissa vad? La mig runt ett och är hur pigg som helst idag! Men det som gör mig lite sur är att det regnar, och jag ska gå till bussen, åka buss och gå från bussen till skolan, i regn...

Godmorgon förresten! Sitter med tandborsten i munnen. På mogonen har jag matte, datakunskap och sen håltimme i 3 timmar och 20 minuter! Då tänkte jag gå hem till mamma och hämta en tröja och sen gå in till stan för kanske lite shopping. Vid 14.10 har jag spanska på en annan skola som ligger vid stan så det blir perfekt!

Nu ska jag borsta klart tänderna och packa väskan och ge mig av ut i regnet, usch! Ha en otroligt underbar dag! =)


RSS 2.0