Bästa vännerna



Fika och shopping med mina två bästa vänner på onsdag, check.


Det känns bäst att ligga ett steg före

Mamma ringde och berättade att man kunde se några planeter ute nu så jag slängde på mig uggsen och en kofta och sprang ut. Gick runt lite och kollade på himlen men såg inga. Det var väldigt dimmigt så man såg inte stjärnorna heller, det var kanske därför. Men vad tufft det hade varit om man hade sett dem! Ska kolla imorgonkväll igen. Har ni sett några planeter?

Idag har jag faktiskt varit otroligt flitig och gjort flera läxor. Det bara flög i mig att nu ska jag vara duktig och göra dem, för tänk vad stolt jag kommer känna mig efteråt. Och det är jag verkligen! Jag tycker det känns bäst och minst stressigt att ligga ett steg före. Men det har jag inte alltid insett, det var nu i helgen jag äntligen fattade det.

Snart ska jag lägga huvudet på kudden. Är fortfarande förkyld så går runt och nyser hela tiden. Ska krya på mig under natten tills imorgon!

Gina Tricot's nya modell

Gina Tricot byter modell! Från den blonda Pernille Holmboe, 32 år från Norge till det nya ansiktet Emanuela De Paula på 20 år som är från Brasilien. Personligen tycker jag att Pernille är Gina Tricot's ikon men en ny kanske blir bra det med. De bytte för att de tyckte att Pernille blev för dyr och dessutom gick hennes kontrakt ut vid årsskiftet. Vad tycker ni om den nya modellen?


Källa om bytet: chic.se


Sola

Nu sticker jag iväg till stan och solar solarium. Hörs senare!


Måste säga att jag är duktig på att bädda
sängen..


Timbaland, Katy Perry och Keri Hilson

Här är några nya låtar som start på dagen!





Baksmällan

Ikväll har jag hyrt film på tvn och det blev Baksmällan! Det var verkligen en otroligt bra och rolig film. Man skrattade ungefär hela tiden. Den handlar om fyra killar som åker till Las Vegas på svensexa och det går galet till och de blir så fulla att de inte minns något alls dagen efter. Det är helt klart en av mina favoritfilmer just nu!


Ni måste se den!


Har ni några tips? Står inte ut!

Typiskt! Nu har jag blivit förkyld igen. Det var inte alls länge sen jag var sjuk. Jag har också fått ont i sidan av ryggen så jag kan knappt röra mig, då vill man bara skrika av smärta. Får se om det blir bättre snart annars får vi åka och kolla upp det. Jag skulle vara med min pojkvän hela helgen men eftersom jag blivit krasslig går ju inte det. Idag ska jag istället bara hyra filmer och slappa framför tvn.

Har ni några tips på vad man kan göra en sånhär dag då man måste stanna inne? Jag gillar inte att bara ligga och ta det lugnt. Vill ha saker att göra hela tiden!

Let's dance

Har tittat lite på Let's dance. Det var så himla roligt när hela juryn bröt ut i skratt! Man måste bjuda på sig ibland ;-) Tyckte Elin Kling dansade väldigt fint, men som sagt jag såg ju inte hela programmet så det kanske fanns de som dansade bättre.

Jag har nyss tvättat håret, fönat och plattat. Använder alltid Lanzana's healing strength SILK SERUM (blå sak) som värmeskydd och det ger även glans vilket är toppen! Nu ska jag krypa ner i sängen och vara glad för att det är helg och den kommer bli jätterolig och mysig! Ska börja på min nya bok nu också, jippi! Sov sött =)


Otroligt bra låt! Texten är jättefin på något sätt.


Nytt och dagens

Detta fick jag med mig hem idag! + Dagens outfit!


Stickad kofta med skärp




Fina armband






Fail, man ser min svarta toffs.


Och såklart godis!


Jag idag


Rolig vinkel, haha. Tights (finns det något härligare?= + gulligt linne
från Ginatricot och en kofta över.


Shopping! Störd tjej på H&M

Åh vilken härlig dag det har varit! Dock kall. Eftermiddagen har spenderats i massa butiker där man har träffat folk och framförallt shoppat! Hittade ett par toppar, armband och en flätgrej till håret. Slänger upp bilder senare, promise! När vi var inne på H&M var det en sminkdocka som jobbade där och hon kollade extremt mycket på oss. Följde efter oss och frågade vad vi skulle prova? Hon stirrade verkligen på oss och det var rätt roligt hur mycket hon egentligen skämde ut sig. Fick sån lust att fråga vad hon höll på med men Kajsa tyckte inte det, haha. Jag kan ju bli väldigt arg. Nöjde mig med att säga högt bredvid henne "hon den där som jobbar här stirrar verkligen på oss". Vi satte oss på donken en snabbis för lite mat och sedan fick vi skjuts hem.

Nu ska vi snart äta, det känner jag på lukten. Ni får ha en fin kväll, vare sig nu är ute på party eller ligger hemma i soffan och myser framför tvn! =)


Kajsa på donken.


Shopping idag

Tummen upp för det nya schemat! Börjar halv nio och slutar tio i tolv varje fredag, hur härligt är inte det? Snart ska jag knalla bort till Stagg och ha italienska, efter det slutar jag ju och då planerar jag att gå hem till mamma när jag ändå är i stan. Väntar på Kajsa där för hon ska ta bussen in till stan efter skolan och så ska vi möta upp varandra för lite shopping. Skulle behöva en ny topp av något slag.

Så härligt med fredag! Jag önskar er en toppendag! =)

Rare fashion



Kollar runt på Nelly.com. Rare har ju massa otroligt fina kläder! Funderar på att beställa hem lite grejer därifrån. Finns så många snygga armband med nitar och andra coola saker på!

Men nu ska jag sova. Jag ska upp tidigt imorgon för jag kan inte få skjuts till skolan, vilket innebär att jag måste gå till bussen runt kvart över sju, roligt. Det tar ju så lång tid att åka buss nu när vädret är som det är. Men men =) Imorgon efter skolan blir det shopping och solning! Godnatt!


Träffade söta Hanna

Idag träffade jag ju Hanna! Vi har inte setts på superlänge så det var väldigt kul att få snacka lite =) Kram på dig! Skolan tar upp så himla mycket tid, jag går ju nv. Just nu gör jag något tråkigt som pluggar biologi. Spelar musik på hög volym samtidigt vilket gör det lite roligare. Det är ju inte helt fel att dansa och sjunga med samtidigt som man pluggar?


Bilder från ishallen

Idag har jag lekt Bambi på is. Vi var där samtidigt som vår parallellklass så det var rätt fullt på isen. Varenda gång någon kom närmare mig än 10 meter skrek jag, haha. Är så otroligt rädd att någon ska åka in i mig eller tvärtom för det har ju hänt en gång. Då spräckte jag ögonbrynet mot isen och svimmade. Men jag ramlade faktiskt idag av mig självt. Tur att jag har en tjock jacka som fick ta smällen! =) När jag skulle resa på mig ramlade jag igen och höll på att dra ner Emma också.

Varsågod, här får ni ett gott skratt!


Första stegen är alltid läskigast..




Aaaah!


Där sitter jag =)


Jag och Ems




Skridskor


Bad pappa gå till förrådet och hämta mina skridskor. Troligtvis fick
han istället med sig min syrras för det är storlek 34. Men de funkar!
Vi ska ju till ishallen imorgon och åka skridskor på idrotten! ;-)


Snöstorm, gillas inte!

Typiskt! Snö igen! Det tog en timma att ta sig hem med bussen idag. Skottade mig fram med mina vita tygskor i den två decimeterhöga snön. Nu är den mycket djupare! Synd att jag inte har mina uggs här hemma hos pappa. Vet inte riktigt hur jag ska kunna gå ute imorgon.

I eftermiddag har jag varit och inhandlat lite godis. Jag och syrran gav oss ut i snöstormen och sprang samtidigt som vi skrek, haha. Folk bara följde oss med blicken. Det var lite kul faktiskt =) Tyvärr har jag biologiprov på fredag (varför blir det alltid ferdag?!) så jag måste bekanta mig med biologiboken ikväll. Ni får ha en toppenkväll!


2 timmars håltimme

Nu sitter jag i datasalen. Jag har håltimme i lite mer än två timmar men 45 minuter har redan gått. Funderar på att gå hem till mamma stunden som är kvar. Kanske äta lite bullar och godsaker, hihi.

Japp så gör jag. Hörs!

Halv nio, WTF?!

Härligt med sovmorgon idag! Men det har ändå varit stressigt för jag tog en lite för lång sovmorgon. Syrran kom in och sa att klockan var halv nio. Då flög jag upp men det visade sig att klockan var halv åtta. Men det var tur att hon sa det annars hade jag legat kvar och snoozat hela dagen.

Nu ska jag packa ner min grejer i väskan och hoppa på bussen. Ha en fin dag! =)


Sovmorgon imorgon

Ska krypa ner i sängen nu för jag börjar känna mig lite krasslig. Har börjat få ont i halsen. Hoppas det bara är tillfälligt. Har varken viljan, orken eller tiden till att bli sjuk igen. Kanske är lite sömn det som behövs.

Imorgon har jag ingen so vilket innebär att jag börjar vid tio. Då har jag kemi och sen två timmars håltimme för jag har heller ingen italienska imorgon. Härligt va? ;-)

Godnatt, sov sött!

Sticka nålar i sig på Biologin

På biologin idag skulle vi kolla vilken blodgrupp man tillhörde. Det var så himla läskigt att se nålarna som man skulle sticka sig med och jag bangade ur flera gånger. Men tillslut sa jag åt Emma att hon skulle göra det på mig. Efter att jag dragit bort handen några gånger och skrikit "jag vågar inte!" så kunde hon sticka mig. Haha det gjorde ju inte alls ont! Sen fick man kolla vilken grupp man tillhörde. Det var faktiskt ganska intressant!

Nu har jag tagit bussen från skolan och kom precis hem. Har med mig min sjuka pojkvän så han blir hämtad snart. Då tänkte jag laga lite mat till mig själv. Är väldigt sugen på pasta och currysås...


ICA reklam

Vilken lång dag detta har varit! Segade mig upp vid halv sex så när jag kom hem efter skolan och satte mig i soffan somnade jag. Nu ska jag äntligen få lite sömn efter några sidors läsning =) Godnatt!

Haha ICA reklamerna är för roliga!


Barbiekläder

Pappa stod och samlade ihop tvätten som var upphängd.

Pappa: "Maja kom och ta dina barbiekläder....."
Några sekunder senare.
Syrran: "Maja kom och ta din tandtråd."

Fattar ni vad de menar för klädesplagg? Hahaha


Randombild på google.


Ska på dejt

Nu är jag hemma hos pappa och i runt en timme har jag städat rummet och möblerat om för jag är så otroligt trött på min gamla möblering. Men det slutade som det alltid gör, allt åker tillbaka på samma plats igen. Det är verkligen svårt att möblera detta rummet. Åh dumma fönster!!

Nu ska jag rota i skafferiet efter något sött att smaska i mig och gå på dejt med matteboken =)

Dagens outfit

Inatt drömde jag mardrömmar. Men det var inte om spöken och sånt, utan om kemiformler. Jag skulle ha kemiprov idag och drömde verkligen hemska drömmar där jag skulle räkna ut saker med hjälp av massa formler. Minns hur jag låg och vände och vred på mig i sömnen och förstod ingenting.
Men nu har jag gjort provet och det gick hyffsat! Äntligen kan jag pusta ut.

Har nyss ätit lite äppelpaj och fått några pussar av pojkvännen som precis stuckit. Nu ska jag snart packa och byta till pappa! Har ni haft en bra måndag? =)

Såhär ser jag ut idag.


Tunika och tights med dragkedja nertill.






Vårkläder

Jag längtar så himla mycket till våren. Vill bara att snön ska smälta och att luften ska bli varmare. Och att solen ska titta fram mer! I butikerna börjar de redan sälja vårkläder. Det är så mycket roligare att köpa vår och sommarkläder tycker jag. På vintern måste man bara köpa stickade koftor och långa byxor men på våren och sommaren fina linnen och snygga shorts samt söta klänningar.


Fina vårkläder och accessoarer från H&M


Tvättar

Min frukost bestod av rostade mackor med ost på, mums! Och kärleksmums som var lite mindre "mums". Mamma tvättar nu vilket innebär att jag inte har några kläder alls att ha på mig. Det finns inga dukar någonstans och inga tabletter man har under tallrikarna, om ni vet vad jag menar för några. Men jag hittade ett par mjukisbyxor och en tröja som får bli dagens roliga outfit.

Nu ska jag åka hem till pappa. Skiter i att sminka mig, sätter bara upp håret i en boll. Hmm, glasögon eller linser? Linser. Ha en fin söndag! Försök glömma ångesten man kan ha för att det är måndag imorgon igen vilket innebär skola eller jobb.


Emma är här

Vilken rolig kväll det har varit! Emma kom hit runt klockan sex och då satt vi och cathade up i ett par timmar eftersom vi så sällan träffas. Men det ska bli ändring på det nu eftersom vi snart kommer vara nästan grannar. Can't wait! Sen kände vi att magarna kurrade och började slänga ihop till Tacos. Vi satte oss framför tvn och kollade på sjukt roliga bilder sen vi var små. Förstå hur svårt det var att äta samtidigt som vi tittade på dem! Maten flög ju åt alla håll, haha. Fick ont i huvudet av allt skratt. Men maten blev supergod! Vi kollade lite på Haiti-galan, det är så kul att titta på kändisar och att höra dem sjunga på scenen. Men det är så hemskt det som hände på Haiti.
Emma gick nyss så nu tänkte jag lägga upp lite bilder från dagen =)


Hemma hos pappa tidigare idag.


Kelly


Såhär gör alltid Kitty när jag ska plugga..?


Början till Tacos.


Fint, jag brände smöret. Fick göra om i en stekpanna istället.


Haha Emma slet av den lilla metallbiten som man drar av locket
med. Smart ;-)


Mums!


Tips för starkare naglar + dagens outfit

Godmorgon! Eller klockan är ju två..

Idag när jag hade vaknat gick jag upp och tog en dusch. Hade tänkt snabba mig eftersom jag ska iväg men råkade stå där en timme, hehe. Sen gjorde jag mig iordning och nu håller jag på att måla naglarna. Har märkt hur otroligt "starka" de har blivit! Kan knappt klippa dem. Förut gick de av bara om man kollade på dem. Jag brukade dra av, inte bita på naglarna. Skulle aldrig få för mig att stoppa in naglarna i munnen. Den senaste tiden har jag ALLTID nagellack på mig (oftast fransk manikyr) och det gör så att jag inte vill riva av dem och förstöra det fina. Så det är mitt tips, vill ni ha starkare och finare naglar, måla dem så låter ni bli dem! =)

Om 20 minuter ska jag åka iväg och ikväll kommer Emma hit! Vi ska laga mat och kolla på bilder när vi var små på tvn. Mysigt det ska bli!


Såhär ser jag ut idag!




Det är dags för fredagsmys

Det var lite segt att gå till en annan skola när skolan var slut och skriva mitt spanskaprov. Fick dessutom vara med en annan klass. Hur störande är det inte när en kille vänder sig om en gång i minuten och glor på en? Efteråt träffade jag pojkvännen för lite fredagsmys. Kom att tänka på den låten nu, "det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör..". Iallafall, vi käkade hummer till kvällsmat men senare tänkte vi gå ut och köpa med oss hamburgare men det var stängt! Och det var för kallt för att gå till donken..

Vi kollade även på tv och när jag zappade runt mellan kanalerna hittade jag "Hollywood gigolo" (tror jag den heter). Den var så himla rolig! Måste köpa den filmen ;-)

Nu har jag lagt mig och ska snart sova. Godnatt!

Vi har tydligen sovmorgon

Ååh vi börjar inte förrän halv tio! Kunde inte läraren ha sagt det innan så man kunde ha tagit lite sovmorgon? Aja, det gör inte så mycket. Killen kom hit istället för en liten stund sen så vi är hos mig tills vi börjar.


Haha vi just nu =)


Hummer ikväll

Godmorgon sötnosar! Jag kan inte fatta att det redan är ferdag. Veckan har gått på snabbspolning! Men det är skönt att det är fredag, bästa dagen på veckan. Efter skolan ska jag knalla bort till en annan skola och göra mitt spanskaprov som jag skulle gjort förra veckan. Efter det får jag se vad jag hittar på. Senare ikväll ska vi äta hummer, gissa om jag längtar? =)

Nu ska jag kleta på lite mascara. Ha en fin fredag!

Dags för lite español

Nu ska jag kolla igenom min spanskabok för jag har nämligen spanskaprov imorgon efter skolan. Använder ni er av Glosboken.se? Det gör jag! Sitter här och knappar på laptopen och bankar in glosorna i mitt huvud. Funkar rätt bra faktiskt. Man har ju kvar glosorna man lagt in där tidigare så man slipper rota som en galning efter den där lappen man kladdade ner glosorna lite slarvigt på. Och det är hur lätt som helst att repetera!

Nu, spanska! Adiós. Hasta mañana =)



Jag idag. Precis innan vi skulle shoppa.

 


"I like big butts" + nytt i garderoben

Det blev en superrolig shoppingrunda det, full med skratt! Jag slängde i mig två cheeseburgare på donken på ett par minuter. Kajsa utbrast: "eh jäkla va snabbt du äter!". Haha jag vet ;-) Det jag hade tänkt köpa idag i stan var brun utan sol, men hittade även två tröjor och lite underkläder också. Kajsa köpte också lite grejer bland annat en fin kjol och en tunika. SEn knallade vi hem i det kalla vädret (jag med mina tygskor och skinnjacka) samtidigt som vi sjöng "I like big butts and I can not lie..". Fråga inte varför, för tyvärr så kan jag inte svara på den frågan.

Här är lite bilder från idag!


Lee tröja från JC




Även denna söta blus från JC




Inget kan slå H&M i snygga underkläder.


Har inte provat ACO's bus innan. Någon som gjort
och i så fall vad tyckte ni?


När vi kom hem märkte vi att Kajsa hade det där på sitt ben.
Oj vad vi skrattade! Men som tur är var vi på JC det sista
vi gjorde så hon har inte skämt ut sig så länge iallafall.


Dags för shopping

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan. Förresten, idag försökte Emma och jag hoppa upp på skåpen i skolan. Men eftersom vi är rätt korta så gick det inte så bra... Hade det inte varit massa folk i närheten hade vi kunnat försöka svinga oss upp! Men min pojkvän kom och lyfte upp mig där. Så där satt jag, hehe. Tänkte ropa "kan inte någon lång kille komma och lyfta ner mig?!". Som tur var lyfte min snälla två meter långa kille ner mig igen ;-)

Nu ska jag och Kajsa klä på oss ytterkläderna och storsa runt lite i stan. Är shoppingsugen! =)


Den här låten har jag gått och sjungt på hela dagen!


Snoozade för länge

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår super! Men lite trött är jag dock. Då var det redan torsdag. Idag ska vi till simhallen på idrotten och det är även sista gången vi har datakunskap! Från och med nästa vecka får vi nytt schema.

Nu måste jag göra mig klar, snoozade lite väl länge idag. Ha en fantastiskt bra dag! =)

Har fixat så att det går att kommentera!

Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Vi skulle ha kemiprov men jag har ju varit sjuk så länge så jag har inte kunnat öva så jag satte mig i bibblan istället med en macka och pluggade.

Nu har vi slutat och jag och killen har gått hem till mig. Jag bor ju i stan nu och det är 5 minuter från skolan ungefär, vilket är väldigt skönt. Får se vad vi hittar på idag =)

Förresten, jag har fixat så det går att kommentera! Gav ifrån mig ett skrik i min pojkväns öra när jag fick det att funka så han kanske är lite döv nu, hehe...

Ha en fin eftermiddag!


Går inte att kommentera!

Har varit och solat en 20 minutare. Skulle behövt sola längre! Aja.

Fick ett sms om att det inte går att kommentera på min blogg. Kollade upp det och mycket rätt, det går inte! Men ska försöka fixa det imorgon så var inte oroliga. 

Nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt! =)


Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag! ;-)






Jag har bakat!

I eftermiddag har jag gjort något helt galet, jag har bakat! Rotade fram ett recept på Kärleksmums och letade fram alla ingredienser, vispade ihop allt och vips in i ungnen! Jag har sett bättre, min var rätt platt och glasyren blev inte den bästa. Tror jag hade kakan lite för länge i ungen också för när jag skärde (skar, jag vet!) upp en bit åt mamma sa hon: "Gott knäckebröd du har gjort!" Kan verkligen inte bjuda min pojkvän på den! Jag är lite busted eftersom han säkert läser dethär, hehe...

Här får ni iallafall lite bilder från bakningen och resultatet!



Heter tydligen "Snoddas" egentligen?


Hihi.





Och här kommer det fina resultatet.... padapapapa...


Voila!



Läkarbesök

Hejsan!

Jag sitter just nu i skolan men ska sluta för dagen. Jag ska nämligen iväg på ett läkarbesök. Det blir rätt skönt att slippa den sista otroligt sega mattelektionen. Jag slänger upp några bilder på dagens outfit när jag kilat hem! Ha en fortsatt fin dag! ♥

Spark i röven

Ikväll när vi kom hem till mamma bestämde jag mig för att ta en storstädning i min byrå och alla lådor som jag har i mitt rum. Slängde en hel del grejer och gjorde allt mer organiserat vilket känns jättebra. Nu hittar jag bättre! Sen har jag myst och tagit det lugnt med en tekopp i handen resten av kvällen. Det är rätt skönt för jag har inte varit så stressad på senaste tiden. Nästan för ostressad... Skulle behöva en spark i röven så jag tog tag i läxorna lite bättre!

Imorgon ska jag till en läkare runt två. Längtar faktiskt lite. Så nu ska jag hoppa i säng och fortsätta att läsa min superbra bok! ♥

Stött på bästa vännen

Då var denna måndag snart avklarad. Fick trängas rejält på bussen hem för det var så mycket folk. Busschauffören körde inte så lugnt heller. Fy vad trött jag är på snön! Kan den inte bara smälta och bli vår istället? Jag längtar så otroligt mycket till våren och sommaren. Det är bland det härligaste som finns!

Har stött på Madde flera gånger idag vilket har varit väldigt kul! Vi får träffas någon dag ♥

Nu ska jag snart packa ihop mina grejer och byta till mamma. Hade tänkt sola idag men jag tar det imorgon istället, då hinner jag med allt som ska göras. Ha en fin kväll! ;-)


Dagens outfit

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag gjort så är pigg och glad denna måndag. Håller på att klä på mig. Jag trotsar vädret idag, kör på tights och min nya blommiga top. Men får nog allt dra på mig en kofta över.

Idag har jag ett spanskaprov som ska göras på eftermiddagen på en annan skola, Stagg. Så jag får gå dit två gånger idag, har ju både italienska och spanska där.

Nu måste jag sticka, får skjuts till skolan idag. Ha en underbar start på veckan! ♥








"Som jag vill vara"

Tänkte börja läsa i min bok som jag lånade häromdagen. "Som jag vill vara" heter den och det är Katarina von Bredow som har skrivit den. När jag gick i nian kom hon till min klass och berättade om sina böcker och om sig själv. Hon är verkligen en toppenförfattare! Hon skriver otroligt bra böcker och den som jag ska läsa nu är den bästa tycker jag. Jag har till och med redan läst den en gång, hihi. Rekommenderar den starkt.

Så nu ska jag slänga mig på sängen och börja läsa ♥


Världens längsta man möter världens minsta

Hittade precis detta klippet. Världens längsta man på 246,5 cm möter världens minsta man. Herregud vilken skillnad!


Titta vad jag fick

Detta vackra armbandet fick jag av min pojkvän igår!


Det här shoppade jag igår

Pojkvännen sov över hos mig inatt och idag när vi vaknade ringde hans föräldrar och frågade om vi ville följa med till IKEA. Så det var att flyga upp och göra sig iordning innan de kom och hämtade upp oss. Vi käkade lunch (fast det var egentligen vår frukost), fikade och gick runt och kollade på alla fina saker. Det var supertrevligt!

Igår var vi i stan och shoppade en hel del. Detta fick jag med mig hem!


Ett gulligt linne från GinaTricot.




Tights med dragkedja! Har dem på mig så
det är därför det blev en sånhär bild.


En stor plånbok, äntligen! Man kan även ha
den som en liten väska.




Supersöt nessesär.


Mascara såklart!


Stan imorgon

Förlåt för kass uppdatering! Ska bli ändring på det nu.

Denna underbara fredag har spenderats med pojkvännen. Vi var väldigt trötta efter denna veckan så vi somnade i soffan. Sen har vi gått och köpt godis och pizza.

Nu vill jag bara krypa ner i min säng och sova för jag är supertrött. Imorgon väntar en dag på stan! =)

Är som en zombie

Oj vad trött man är idag! Jag går runt som en zombie och orkar knappt prata. Tappar rösten hela tiden också. Fick sova tre timmar inatt.

Men vi hade en väldigt lyckad kväll igår! När vi stod och väntade på att få komma in domnade mina fötter bort. Kunde absolut inte känna dem och jag kunde knappt gå. Men det försvann när vi hade värmt upp oss med dans en stund. Det var ju Emmas födelsedag också så det passade ju bra att fira det. Det var så himla kul och vi dansade i princip hela tiden! Man blev otroligt trött i benen.

Nu går vi ut

Tvättade bort sminket och målade på nytt. Hade tänkt ha lösögonfransar men limmet hade klibbat ihop totalt så det sket sig. Men lyckligtvis fick jag till ett par ovanligt långa ögonfransar med min dundermascara. Man måste ju ha en lite partymakeup ikväll! På mig har jag lacktigts och en blommig söt kjol med en tröja. Till det ska jag ha min supersnygga väska som jag köpte i somras. Finns att hitta på bloggen. Inga klackar för mig ikväll! Halt ute och vill kunna dansa hela natten utan att få ont i fötterna!

Såhär ser jag ut, fast jag är inte lika suddig som bilderna. Nu ska det dansas!







Ut ikväll

Trotsade vädret och tog min skinnjacka och mina tygskor idag. På morgonen tycker jag det är varmare ute och mycket kallare på eftermiddagen när man står och väntar på bussen hem! Idag höll jag på att skaka som jag vet inte vad! De andra på busshållplatsen trodde nog jag skulle hoppa iväg..

Kom hem för en stund sen så har hunnit plugga lite. Ska slappa lite och äta nu innan jag börjar göra mig klar. Ikväll ska vi ju ut! Det öppnar klockan 23.00 men ska möta Emma i stan ett par timmar innan det. Vi lär få stå utomhus i lång kö och frysa häcken av oss. Får dansa oss varma!

Ut och dansa imorgon

Ikväll har jag åkt in till stan och solat. När jag kom hem tog jag en härlig dusch och slängde mig på soffan och läste klart min engelskabok. För en gång skull är jag ute i god tid med något. Den behöver inte vara utläst förrän nästa vecka! Måste ta igen massor nu efter att jag varit sjuk också. Men det känns som att det kommer gå bra!

Imorgon ska Emma och jag ut och dansa! Åh va otroligt kul det ska bli! Det är ett nytt ställe som öppnar i stan så vi måste bara dit och kolla in det. Den stora frågan är, vad ska man ha på sig?

Nu ska jag borsta klart tänderna och hoppa i säng! =)

Bad boys

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort! Har inte vaknat en enda gång, underbart! Kom inte iväg till skolan idag heller för jag har fortfarande ont i huvudet och kroppen. Så nu ska jag pallra mig iväg och äta frukost. Är så jäkla hungrig...


Jag ska bli stjärna

Var det någon som såg Jag ska bli stjärna som gick idag vid nio på fyran? Det gjorde iallafall jag och blev positivt överraskad över hur bra programmet faktiskt var. Den lilla flickan är ju så söt och sjunger ju som en ängel! Tänk om man kunde sjunga som hon, eller sjunga överhuvudtaget. Sen handlade det ju om Gothia Cup och då var min kusin med på tvn. Smsade henne direkt och hon kollade inte ens på programmet så hon kutade säkert till tvn direkt, haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att få lite sömn. Har inte sovit på flera nätter. Imorgon bli det en kort dag i skolan. Sovmorgon och slutar tidigare! Godnatt =)

Converse i skinn

Fyyyy va snygga! Föll direkt!


Ny bloggdesign

Ännu en dag då jag släpat mig runt här hemma och hostat. Men ska inte klaga, det är så mycket bättre idag! Hurraa!!

Det är inte så svårt att lista ut vad jag har gjort idag. Har ju ny bloggdesign ;-) Den behöver fortfarande några finskysteringar, men tänkte att jag lägger upp den ändå!

Hahahaha

Trodde aldrig det skulle hända mig! Man har ju sett många som gjort det, men trodde verkligen jag skulle hålla mig på fötterna för den här vintern iallafall. Men nej, jag ramlade!
Jag var påväg till spanskan och när jag kom in på skolgården var det fullt med snö så man såg inte isen under. Rätt vad det var så halkar jag, sprattlar med benen för att försöka hålla mig uppe, det såg nog ut som jag försökte springa men inte kom någonstans, och så ramlar jag pladask på röven! Jag flyger upp, springer bakom ett hörn och borstar av mig snön, harklar mig och provar på nytt att gå på skolgården. Denna gången lyckas jag men med huvudvärk och ont i röven!

Hemma hos pappa

Bloggen blir ju lidande nu när jag är sjuk. Men jag är som tur på bättringsvägen! =) Har blivit rätt mycket smalare. Tappar nästan mina mysbyxor, haha! Missförstå mig inte, jag vill inte bli smalare! Har haft svårt att äta de senaste dagarna, mår bara illa vid tanken av mat. Men ikväll har jag gjort stora framsteg och käkat en del!

Pappa kom och hämtade mig hos mamma så nu är jag hemma hos pappa. Kissarna är ju här och det är så härligt att ha någon att gosa med och stoppa ner ansiktet i deras mjuka päls! Det doftar gott av gran här också vilket gör det ännu mysigare. Men om man bara kollar på vår gran tappar den massa barr.
Jag har laddat upp med runt tio filmer som jag ska välja mellan att se ikväll. Tänkte bädda ner mig i soffan så att jag kan kolla hela natten. Blir ingen skola imorgon heller för mig.

Snart ska jag berätta några otroligt pinsamma saker som hänt mig de senaste dagarna!


Rihanna

Här är en bra låt med grymma Rihanna!


Click

Usch va dåligt jag har mått idag. Har verkligen inte kunnat blogga. Det är värst mitt på dagen, tror att man ska dö då ungefär, sen blir det bättre framåt kvällen. Vill verkligen gå till skolan imorgon för annars missar jag så mycket. Men det skulle aldrig gå.

Om två timmar är det Click på tv. Min kväll är räddad! Den är superrolig! Men så himla sorglig i slutet. Man kunde ju inte låta bli att lipa de första gångerna man såg den.


Scary Movie

Sitter och tittar på Scary Movie som visas på femman. Det är verkligen en av de sjukaste filmerna som finns! Men bra är den.


Fy för att vara sjuk!

Har inte bloggat något idag för jag har mått så dåligt. Skyhög feber. För att inte snacka om hur ont jag haft i huvudet! Har väl varit halvdöd idag, inte kunnat tänka och visste inte vilken dag det var. Men nu ikväll efter ett piller kan jag hänga med igen.

Jag har bara legat i soffan hela dagen, inte kul. Ska lägga mig där igen så får jag se om jag sover där. Ha en fin kväll! =)

Ett helt årsprojekt!

Nu är jag så slut som man kan vara! Har suttit och bitit mig i läppen över den där dumma novellen hela kvällen trots att jag har skyhög feber. När det var 40 minuter kvar tills den senast skulle vara inlämnad (klockan 24.00) så raderar jag och börjar om på nytt. Så det fick bli det bästa som gick på bara 40 minuter. Hann inte ens skriva någon titel, haha! Skickade in den i sista sekund, pjuh!

Nu har jag krypit ner i min varma säng. Att bara få av mig kläderna var ett helt årsprojekt! Det gör så ont i hela kroppen att om man bara petar på mig ryggar jag tillbaka. Har tagit ett piller så jag förhoppningsvis ska kunna få lite sömn nu. Godnatt! =)

Är sjuk

Äntligen fredag! Är inte det den härligaste dagen på veckan? Kommit hem från skolan och vet att man har en hel helg framför sig?
I eftermiddag har jag bara suttit nerkrypt i fåtöljen med massa kuddar för jag är sjuk. Det bara kom sådär i skolan! Otroligt ont i huvudet och 39 graders feber. Min pojkvän kom förbi för att trösta mig lite. Söt han är! Kan man bli annat än glad då? =)

Nu måste jag faktiskt ta tag i skrivandet på novellen! Den ska vara inlämnast senast klockan 24.00 idag, så jag har ju fyra timmar på mig, hehe. Hade gärna spenderat min fredagkväll någon annanstans än framför datorn. Skriva en hel novell på en dag? Det är ju sjukt! Dags att sätta igång..

Hahahaha

Hej bloggen! Nu sitter jag i skolan. Vi har precis haft biologi då mans skulle fylla i olika händerlser sedan Jorden bildades. Till exempel "Jorden bildades" och så skulle man pricka ut det där man tyckte det skulle vara, för hur många år sedan. På allra första början av mätsaken tyckte Emma och jag att det skulle vara "dinosaurierna dog ut". Hahahaha, bäst!

Nu sitter jag på svenskan med hörlurar och lyssnar på musik och försöker i förtvivlan komma på vad jag ska skriva om. Vi ska nämligen skriva en novell som ska vara klar idag klockan 24.00! Det hade jag inte en aning om! Nu vet jag iallafall hur jag ska spendera min fredagkväll, sitta framför datorn och glo och skriva en novell. Måste börja på den nu...

Det blev...

Hej på er sötnosar =) Vet ni vad? Det blev ishallen idag! Så där vinglade jag runt på isen med killskridskor (!). Jag var sämst av alla och det var på grund av skridskorna, inget annat, hehe. Jag var nog den enda som höll på att skrika där inne så det ekade? Men kul var det!

I eftermiddag har jag faktiskt sovit. När jag kom hem la jag mig på soffan och somnade och sov ungefär två timmar. Otroligt skönt. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar =)

Simhallen? Ishallen? ...?

Shu! Nu har vi datakunskap. Man ska skriva en presentation av sig själv på Power Point. Det är kul för jag skriver massa onödiga grejer till exempel vad jag har för skostorlek och färg på ögonen.  

I eftermiddag har vi idrott, men ingen är 100% säker på vad vi ska göra. Några snackade om simhallen men andra säger ishallen! Jag har ju ingen skridskor med mig för det är inget man brukar gå runt med i väskan, men man skulle tydligen få låna? Aja, vi får se vad vi hittar på! =)

Kan det inte vara mat snart, magen kurrar!

Skolan börjar

Godmorgon! Idag hasade jag mig upp klockan sex. Har tagit det lugnt och inte stressat så mycket idag på morgonen, har märkt att jag hinner med mer då. Nu väntar jag bara på att badrummet ska bli ledigt! Skolan börjar ju idag! Så om ungefär en kvart ska jag knalla bort. Vi börjar med en mjuk start i skolan, matte!

Nu ska jag göra mig klar. Ha en underbar dag! =)

Jordnötter, otroligt gott!

Sitter och käkar jordnötter med chokladöverdrag, vet inte vad det är med jordnötter men har blivit galen i dem på sistone, och väntar på att min mat ska vara klar i mikron så tänkte passa på att blogga lite.

Nu är jag hemma hos mamma. Det var superlänge sen jag var här i lägenheten eftersom vi varit borta största delen av jullovet. Det känns härligt att vara här igen och bo inne i stan =) Jag har precis varit och solat en 20 minutare, vill vara brun och fin tills imorgon då skolan börjar!

Nu piper mikron!

The Notebook

Denna dagen spenderas med pojkvännen, därför blir det lite dålig uppdatering. Jag föreslog att vi skulle se "The Notebook", en superbra och gullig film som man lipar ihjäl sig till första gången man ser den. Det är en typisk tjejfilm så inte undra på att han nästan somnade. Så det där med filmen gick inte så bra. Vi körde Mario Kart istället och första gången vann jag, då blev han inte så jätteglad så jag tyckte det var bäst att spela igen så han vann en gång också. 1 - 1 blev det! =)

Får se vad vi ska göra resten av dagen. Klockan sex ska vi iallafall åka in till stan för jag ska byta till mamma. Ha en fortsatt fin dag!


Hårtips

Nu har jag knäppt på mig hårförlängningen men den är lite lång så ska klippa den ikväll =) Men orkar inte ta av den och fixa det nu. Istället ska jag berätta några tips till håret!

Jag har som vana att tvätta håret varannan dag. Men istället sa frisören att jag skulle fortsätta så men varannan gång ta shampoo + balsam och den andra gången bara balsam! Det är för att jag har så torrt hår. Och sen ska man försöka att bara tvätta håret var tredje dag. Det visste inte jag =)


Den här underbara produkten köpte jag idag hos frisören.
Den är värmeskyddande vilket är toppen eftersom jag
plattar håret varje dag. Den gör även håret glansigt och
tar bort det elektriska som kan uppstå nu på vintern. För
att inte snacka om doften.. Åh det var mest därför jag
köpte den! Den doftar friskt och gott, kommer gå och
lukta på mitt hår hela dagen. 225 kr kostar den. 


Love it!


Såhär ser jag ut nu!


Supernöjd

Nu är jag hemma från frisören. Är supernöjd! Det blev bättre än jag förväntade mig. Mycket mer uppklippt och bort med det slitna så nu är håret fint och lent. Frisören är så gullig och hon visade lite olika frisyrer jag kunde göra och olika storters lockar. Tänkte ge er lite tips sen! =) Både på hur man ska hålla det rent och hur man kan göra fräcka lockar.

Vet ni vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem? Min hårförlängning!! Vilken tur jag har! Så nu hoppar jag av glädje och ska genast sätta fast clipsen. Men nu kom jag på att jag inte har någon tråd... Får ringa mamma direkt! Hörs!

Mot frisören

Godmorgon! Jag ska bara slänga på mig en tröja och sen ytterkläderna, blir nog Uggsen idag, och sen springa till bussen. Äta får jag göra på vägen dit, hoppar av hos mamma och springer in och tar något i farten. Jag ska ju klippa mig nu, wii! Ha en fin dag!


Får panik

Åh va skönt att denna dagen är över! Den har bara varit en pain in the ass. Otroligt tråkig. Jag klarar inte av att inte ha något att göra. Får i princip panik. Det ska faktiskt bli skönt att skolan börjar på torsdag (det tyckte jag inte i början av dagen) så jag får grejer att göra.

Imorgon ska jag upp vid sju och ta bussen in till stan så om jag var smart skulle jag sova nu. Men det är jag inte! =)

Frissan imorgon

Jag klarar inte av att inte ha något att göra. Idag har jag bara storsat runt hemma i pyjamas och gnällt om hur tråkigt jag har. Men vilken nytta gör det? Imorgon ska det bli superkul! Upp vid halv sju och göra mig iordning och ta bussen in till stan för jag ska till frissan! Håret kan jag ju bara sätta upp i en boll imorgon, gutt! Det ska bli så himla skönt att klippa sig, det var ett tag sen. Mitt hår är så slitet och det är knappt något uppklippt längre. Så får vi hoppas att min hårförlängning kommer imorgon också =) På onsdag kan den inte komma för då är det helgdag eller något i de svängarna.

Nu ska jag göra lite nytta. Ha en fin kväll!


Ny kategori

Då behövs det en ny kategori på det nya året. Så, vad ska den handla om? Här är några förslag, men berätta vad ni tycker och kom med era superbra idéer!










(Skriver jag ju redan om.)


Smart


Att jag aldrig lär mig..


Det där med nyårslöften och mål

Nu såhär efter nyår passar det ju bra att fråga, har ni några nyårslöften? =) Det har iallafall jag. Kan berätta några löften jag har och mål med år 2010.

Jag själv:

  Vara positivare och gladare

  Fokusera mer på bra saker

  Göra det som jag vill och som är bäst för mig

Annat:

  Göra bättre ifrån mig i skolan bl.a räcka upp handen mer. Många har ju svårt för det där. Det man är rädd för är väl att svara fel? Men hey what the hell gör det?! Visst det kan bli hur fel som helst, men det är bara något att skratta åt.

  Få bloggen större

Gör såhär: sätt er ner och skriv ner era löften/mål i en bok som ni ibland går tillbaka till och kollar på så ni följer dem, det hjälper er att fortsätta.

Ny vecka, ny start

Inga mardrömmar inatt, pjuh! Är hyffsat utvilad idag och glad över att det är en ny vecka. A fresh new start. Under denna veckan är det mycket som ska hinnas med gällande bloggen och vardagen. På torsdag böjar ju skolan! Hade gärna haft lov ett par veckor till och vilat ut mig rejält eftersom jag knappt varit hemma under jullovet men det ska bli kul att få komma ut och träffa människor igen.

Nu kurrar magen så jag ska kila ner och äta lite. Ha en fantastisk dag!


Lirat GH

Gosh nu har jag kört Guitar Hero så det värker i fingrarna! Skulle gärna vilja ha ett nytt med massa andra låtar, skulle vara kul! Pappa kom och ställde sig brevid tvn och dansade, då gick det skit för mig på spelet. Istället gick jag och borstade tänderna, tvättade ansiktet och kröp ner i sängen och här ligger jag nu. Sitter och funderar på en sak. Varför har jag drömt mardrömmar de senaste dagarna? (Mindre än en vecka.) Det brukar jag inte göra. Hoppas verkligen inte jag gör det inatt. Usch.. Men iallafall. Natti natti! =)


Hemma från stan

Då var man hemma igen från en riktigt mysig dag i stan. Vi åt kinamat vilket var supergott! Och gick runt och kollade lite innan filmen började. Måste ändå säga att Avatar är coolare i 3D. Men inget slog sällskapet.

Har inte en aning om vad jag ska hitta på ikväll. Ligga och slappa framför tvn låter lockande.. Nu ropar pappa att det är mat!

Ska se Avatar igen

Nu sticker jag iväg till stan! Det är Avatar som vi ska se på bio. Jag har ju redan sett den men är helt galen i den så varför inte se den igen? Älskar den!!

Ha en underbar dag! =)

Söndag, känns som måndag

Godmorgon! Idag vaknade jag runt tolv, sov som en stock hela natten. Nu håller jag på att göra mig iordning, har sminkat ett öga så jag ser nog ganska rolig ut nu. Klart jag inte ska sminka det andra? Idag ska jag träffa pojkvännen i stan, vi ska äta och sen gå på bio. Gissa vilken? Ledtråd: min favorit.

Hörs snart!

Klockan är snart två

Ikväll har jag suttit framför tvn och kollat film med syrran. Eller vi kommenterar mest. Säger att "åh va knasigt det där är" eller "det där hänger ju inte ihop" och gapflabbar åt småsaker på filmen som egentligen inte är så roliga, men vi gör dem roliga.

Nu är klockan snart två och jag har krypit ner i min sköna säng med laptopen. Lyssnar på lite musik innan jag tänkte sova. Jag brukar lyssna på musik efter humöret. Är jag jätteglad och känner mig positiv lyssnar jag på glada låtar, är jag deppig blir det deppiga låtar som flödar ut ur högtalarna. Men ibland lyssnar jag bara på nästan vad som helst. Just nu spelas den här fina låten. Tycker låttiteln är väldigt fin =)

Men nu är det godnatt som gäller! Sov sött.





Solat

Nu har jag varit ute för första gången idag. Stack in till stan och solade, det var riktigt skönt för det blir så varmt och det är alltid härligt att bli brun. Eller kanske inte när man spiller kakao över hela sig.. Men iallafall ikväll ska jag bara ta det lugnt som resten av dagen. Spela tvspel och slösa tid vid datorn, gutt!

Ha en toppenkväll! =)

Gissa vem..

..som har biljett till Melodifestivalen och får gå på förfesten? =)


Can't wait!

Då var man en hårförlängning rikare! Den har en leveranstid på 1 - 2 dagar, men eftersom det är söndag imorgon kan jag nog förvänta mig att få den i mitten på nästa vecka. Can't wait!


2a januari

Godmorgon sötnosar! Hur mår ni idag? Jag mår toppen! Lite ont i ryggen bara, har fått ligga och trängas i min lilla säng hela natten.. Idag när man tittade ut genom fönstret var det "Hello vinterland!". Det har snöat hela natten och snöar fortfarande så det är precis vitt ute! Jag som är rätt trött på snön nu. Börjar länga till våren när man slipper knalla runt i en fet vinterjacka och Uggs. Och man hör fåglarna kvittra utanför fönstret och solen skina in igenom persiennerna på morgonen.. Det är lätt att drömma sig bort eller hur?

Idag ska jag inte sätta foten ute mer än sticka iväg och sola. Gör detta till en mysdag. Gå runt med myskläder, håret står åt alla håll, osminkad, glasögonen på och ligga framför tvn och käka godis. Det är bra att ha sådana dagar ibland då man bara tar det lugnt. Önskar er en underbar dag! ♥


1 januari

Då var det första dagen på året. Idag tog jag en rejäl sovmorgon, upp och duschade och åkte iväg till affären och handlade. Sen fick jag äntligen träffa min underbara pojkvän! Det var så länge sen jag träffade honom eftersom vi har varit bortresta. Han har varit här hemma hos mig hela dagen och ska sova här. Mysigt! Vi såg Smekmånaden på tv. Den var ju superrolig! Någon mer som satt bänkad framför tvn då? =)

Ha en fin kväll! Eller natt.. =)

RSS 2.0