Anna Anka söker assistent

Jag zappade mellan kanalerna på tvn och hittade Anna Anka söker assistent. Det var jag bara tvungen att se! Hon hade valt ut några som ska tävla om att bli hennes assistent. Man undrar ju verkligen om de är där för bara själva jobbet eller om de bara vill synas... Men iallafall, en av dem sa "jag kan till och med torka hennes när hon bajsat", haha! En annan var beredd på att färga håret rosa för Ankas skull och en tredje sova med henne fast han hade fru och barn. Man visste vem som skulle åka ut för han hade sagt emot henne, och minsta lilla av det misstaget leder till vink vink. Men kul var det!


Bild från tv3.se


Dagens otufit

Ikväll är jag bara hemma och slappar lite såhär näst sista dagen innan lovet.

Här är dagens outfit! Nu ska jag käka.






Första aprilskämt

Idag blev jag påmind om att det är första april imorgon. Jag måste sitta och klura på lite skämt och bus som jag kan göra! En klassiker är ju tejp på kranen. Det brukar alltid Kajsa och jag kleta fast så pappa får massa vatten på sig och blir jätteglad. Har ni några fler tips? =)


Mötte Hanna och Emma

När jag hoppade på bussen idag mötte jag Hanna! Det var så himla länge sen jag träffade henne så det var superkul att få snacka. Några hållplatser senare går Emma på bussen också, det är ju helt otroligt! Vi tre har knappt träffats samtidigt sen vi gick i nian. Vi bestämde iallafall att vi ska hitta på nått kul någon dag =)

Kan slänga upp en dagens outfit nu när jag ändå inte har något speciellt för mig.




En liten vits

Nu har vi varit hos farmor. När vi hade ätit fick min syrra jättebråttom för hon skulle på dans och då fick jag slänga mig på cykeln och skjutsa hem henne, när jag var proppmätt och allt! Jag var så mätt så jag rullade ju nästan fram. Haha lite vitsigt där!






Strosade runt i stan efter skolan

När skolan var slut gick jag och pojkvännen runt i stan. Det är ju så himla fint väder! Jag köpte äntligen min efterlängtade foundation. Sen åt vi chokladboll, mums! Därefter tog jag bussen hem för vi ska till farmor idag och äta god mat.

Jag är verkligen superhungrig. Ska åka och hämta syrran på cykel nu och så cyklar vi hem till farmor. Ha en fortsatt fin dag! =)

Bilder får ni när jag kommer hem.

Svar på kommentar



Svar: Jo visst kan jag det! Jag brukar vara duktig på det, speciellt när jag har lov. Nu när det är skola har jag fullproppat schema hela tiden eftersom jag går NV och då blir det att jag bloggar mindre. Men jag ska ta med mig kameran överallt från och med nu! ;-)

Stan

Idag efter skolan mötte jag upp Kajsa så knallade vi in till stan. Jag behövde köpa en foundation men det blev lite fina underkläder istället. Träffade massa känningar också. Sen när jag beslutade mig för att gå och köpa foundationen ändå, ja då stängde de precis! Fick springa till andra affärer och se om de hade hunnit stänga och japp, det hade dem. Då åkte vi till Burger King för lite käk istället. Får gå till stan imorgon efter skolan och köpa foundation.

Har inte haft kameran med mig idag så det blir inga bilder från dagen. Lite tråkigt, jag vet. Snart ska jag svara på en kommentar om det!

 


Bussen smet iväg!

Ååh kan dagen börja bättre eller?! Det första jag gör är att missa bussen, ser den smita iväg från mig när jag nästan precis är vid den. Sen får jag stå och vänta på nästa som inte kommer förrän efter hundra år. Hoppar på den och åker iväg. Men då har jag tagit fel buss! Den kör en väldig omväg och jag sitter där med panik och kommer försent. Det hela slutar med att det börja regna och jag har ingen luva så mitt hår blir blött innan jag hinner in i skolan.

Hur har er dag börjat?

Jag beställer fint väder idag

Va segt det var att stiga upp idag. Klockan var ju egentligen fem.. Idag ska jag ta bussen så det är lite stressigt. Ska kanske göra prov efter skolan, om det inte blir under skoltid, och då kommer jag hem ganska sent.

Nu måste jag skynda. Jag beställer fint väder idag! =)


Jag körde bil hem till pojkvännen som fyller år idag

Idag har det varit en jätterolig dag! Jag körde bil hem till min pojkvän, och det är en bit. Det gick hur bra som helst, är riktigt stolt över mig själv. Sen kom hans härliga släktingar och vi åt supergod mat och fikade. Det var jättetrevligt! Runt halv sju kom pappa med bilen så fick jag köra hem. Min syrra satt i baksätet och tyckte det var läskigt när jag körde, haha. Hon sa hela tiden "pappa jag vill hem!".

För er som undrar vad det var på den suddiga bilden jag la upp igår så var det presenterna till min pojkvän. Jag köpte en fin skjorta och en snygg tshirt med ett coolt tryck på. Dessutom köpte jag en liten sak på skoj för vi skojar alltid om det.


Grattis älskling!

Håller på att göra mig iordning för idag ska jag fira den där speciella personen som fyller år idag. Det är min pojkvän som ska firas! Han fyller 17 år idag, ett stort grattis till dig älskling! Och jag är fortfarande 16, va liten jag känner mig nu, hehe. Så om en stund ska jag åka hem till honom. Det ska bli jättekul! =)

Släckte ni lamporna igår då? Det var ju Earth hour. Det gjorde vi, men vi hade tvn på och låg i soffan med massa tända ljus och kollade på världens konstigaste film.

Nu ska jag göra mig klar. Ha en fin dag!

"Kan jag hjälpa dig med något?"

Internet funkade inte idag på morgonen så jag kunde inte blogga då. Men nu funkar det! Jag och Kajsa gjorde oss iordning snabbt och åkte iväg till stan för shopping. En speciell person fyller ju år i morgon så jag skulle köpa presenter också. Sen åkte vi till IKEA och skulle äta. När jag stod i kön till kassan så stod Kajsa runt tio meter bort och väntade. Då gjorde jag massa fula miner till henne. Jag märkte inte att det var min tur i kassan så jag stod där och gjorde grimaser. Efter en stund sa hon i kassan "kan jag hjälpa dig med något?". Haha! Sen gick vi till ett shoppingcenter som heter Modehuset där jag köpte en blommig söt klänning till mig. Perfekt till sommaren!






Vad kan detta vara som jag köpte?


Upp tidigt imorgon

Nu har gästerna gått hem. Det har varit jättetrevligt och kul ikväll med god mat, tvspel och massa skratt. Vi kollade lite på Let's Dance också. Det var ju rätt par som vann tycker jag!

Nu ska jag sova. Jag ska upp tidigt imorgon för jag har en miljon saker att hinna med. Godnatt =)


Snart kommer gästerna

I eftermiddag har jag städat här hemma och gjort det fint. Jag och syrran tog en paus i städandet och tog cykeln och cyklade en runda. När jag skjutsade henne råkade jag köra in i en sak som hon fick på sig. Sen när hon skjutsade mig satt jag på pakethållaren med näsan bakåt och det var superläskigt så jag skrek som en galning hela tiden. Folk kollade en aning, haha.

Gästerna kommer vi halv sju så jag hinner slänga upp en bild på dagens gulliga våroutfit. Ha en fin kväll! =)


Ljusblå tights (de jag köpte häromdagen), svart linne och en ursöt volangväst.



Äntligen vår

Jag hade skrivit ett inlägg men det försvann. Nu får jag skriva en förkortad version.

Jag missade bussen idag! Så jag väntade på nästa men kom ändå i hyffsad tid till skolan. Det var härligt att gå ute i det fina vädret med uppknäppt jacka. Äntligen vår!

Nu ska jag fortsätta skriva på mina frågor =)

På toppenhumör

Jag snoozade en timme idag, haha! Från kvart i sex till kvart i sju. Sen flög jag upp. Solen skiner och jag är så himla glad och på bra humör. Hur är det med er idag då? =)

Jag slutar vid tio i tolv idag. Då ska jag hem och städa för ikväll får vi främmat. Nu ska jag skynda mot bussen. Ha en helt otroligt fin dag!

Ny hårförlängning

Vilket fint väder det har varit idag! Soligt och varmt. Jag kunde till och med dra på mig skinnjackan idag. Måste köpa en ny skinnjacka, min är för liten och jag vill ha en kort istället.
Så efter skolan gick jag och pojkvännen runt lite i stan innan vi tog bussen hem till mig. Gissa vad jag hittade i brevlådan när vi kom hem? Min nya hårförlängning! Äntligen!

Nu ska jag snart krypa ner i min säng och skriva svar på massa frågor som jag ska presentera imorgon =) Men först ska jag sätta på en tvätt.


Har hon inte världens coolaste röst? Älskar denna låten!


Ska börja en ny kurs

Jag sitter och pysslar med min bloggdesign. Sånt är ju så himla kul! Jag ska börja en kurs i skolan som heter just Webbdesign. Men det är inte förrän i tvåan. Den tror jag kommer passa mig perfekt.

Medan jag sitter här och svär åt datorn lyssnar jag på Lady Gaga's och Beyonce's nya låt. Cool video. Lyssnalyssnalyssna!


Nya tights

Jag fick ju hem ett par nya tights på posten häromdagen. De är ljusblå med en snygg detalj nedtill, en dragkedja. De komme jag bära flitigt i sommar!




Ledig idag!

Idag är jag ledig! Hur skönt som helst. Jag skulle egentligen till stan med min pojkvän idag men han har blivit sjuk stackarn. Det får bli en annan dag istället =) Istället har jag legat i soffan med en kisse i famnen och kollat på film hela morgonen. Orkar inte fixa mig idag så det är nog vad hela dagen kommer bestå av, soffan.

Nä nu ska jag laga mat! Ha en underbar dag!

Otroligt bra låtar

Såg ni Dating in the dark? Det gjorde jag! Det var ett knasigt men underhållande program. Förstod inte riktigt hur det gick till först men när programmet var slut så slog det mig, hehe.

Nu har jag precis duschat och ska leka Carola med fönen till de här två otroligt bra låtarna!


Ansiktsmask

Nu sitter jag och lyssnar på superbra musik och ska kleta på en ansiktsmask som jag köpte häromdagen. Hoppas den är något att ha.

Ikväll är det tv kväll för mig. Jag ska bara mysa i soffan och kolla på Desperate Housewives. Vad ska ni pyssla med? =)


Vill ha vår nu!

Usch fy och blä det regnar ute! Varför regnar det för? Det ska vara sol och vår.


Sitter i skolan

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha matte. Jag höll på att somna på kemilektionen som vi hade nyss. Jag är verkligen hur trött som helst! Har ju ledigt imorgon så då kan jag vila ut.

Vi hörs när jag kommer hem =)

Stan och IKEA

Idag i skolan var vi på en föreläsning om bland annat anabola steroider. Gubben som berättade pratade hur fort som helst så man hängde inte med ibland. Det var verkligen så att man ibland inte hörde vad han sa! Sen fick vi se bilder på personer som tog det, det var ju lite mindre trevliga bilder kan jag säga.

Efter skolan gick jag och Kajsa in till stan. Jag tänkte köpa en volangväst som jag köpte häromdagen fast en svart eller rosa, men de var slut. Det var helt utplockat idag! Men som tur är ska jag troligtvis till stan på onsdag igen då jag har studiedag! Sen åkte vi till IKEA och köpte lite grejer till mamma och åt mat.

Ikväll har vi bytt till pappa. Nu ska jag slänga mig framför tvn! =)


Jag i lördags utanför Konsthotellet.


Solat en 30 minutare

Jag har precis varit och solat solarium i 30 minuter. Det var ett tag sen nu.

Nu har mamma lagat supergod mat och min mage kurrar. Ha en fortsatt fin söndag! =)


Ny piercing

Jag köpte ju en navelpiercing i fredags! Såhär ser den ut.

Emma du har fortfarande min piercing haha! Det är lugnt, du får den =)


Läcker till sommaren va? ;-)


Min coola frisyr

Nu ska vi snart skjutsa Alice till stationen där hon ska hoppa på bussen. Vi har haft en jätterolig helg!

Igår när vi tillslut bestämde oss för att sova gjorde Alice såhär:
Jag somnade halvt och då började hon skaka mig och säga "Maja, det är morgon. Du måste gå upp." Sen slumrade jag till igen och då gjorde hon likadant flera gånger till. Det var så otroligt störande, haha! Tänk er själva.


Jag med min coola morgonfrisyr.


Konsthotellet

Det var jättetrevligt idag på Konsthotellet! Massa god mat och hur mycket goda kakor med mera till efterrätt som Alice och jag bestämde oss för att frossa så ingen annan fick något. Det var sjukt mycket folk och vi träffade till och med några vi kände! Därefter kollade vi på coola glas skulpturer.

Ikväll har Kajsa, Alice och jag kollat på film. Vi har också färgat Alices hår. Det blev supersnyggt! Får se vad vi hittar på mer för kul ikväll =)




Kolla bara inne på toaletterna..




Nagellackskulpturer. De kostade över 20 000 kr. Man vågade knappt
kolla på dem om de skulle ramla ner..


Dagens sommaroutfit

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har inte jag.. Har inte kunnat andas för jag är fortfarande förkyld och så har jag haft ont i benet så jag har vaknat runt 105 gånger. Men aja. Upp och hoppa och göra sig iordning för jag, Kajsa och mamma ska åka till Kosta och där ska vi möta våra kusiner och mormor så ska vi äta på resturang! Alice följer med oss hem sen och sover här tills imorgon. Hur kul som helst! Kanske blir lite hårfärgning också ;-)

Tar med mig kameran. Ha en fin lördag! =)


Sommarinspirerad outfit idag!
Om ni undrar vad det rosa är så är det min tandborste.




Internet har inte funkat!

Förlåt för dålig uppdatering idag! Men Internet har faktiskt inte funkat. Som tur är var min duktiga pojkvän här och fixade det.

Efter skolan hade jag och pojkvännen planerat en dag på stan. Så vi knallade in till stan och gick runt i affärerna. Hittade världens gulligaste blommiga klänning på VILA men såklart så fanns den inte i min storlek, men ska inte sluta leta förrän den hänger i min garderob! ;-) Jag köpte ett långt halsband till min syrra som hon bad mig köpa till henne. Jag köpte även ett navelpiercingsmycke och en mascara till mig. Ni får se imorgon! Sen gick vi och köpte mat och har inte flyttat oss från soffan på hela kvällen för vi är helt slut efter denna veckan.

Nu ska jag sova. Godnatt! =)

The Garden Collection

Den nya kollektionen finns nu på H&M, the Garden Collection! Finns hur mycket fint som helst. Nästan allt är blommigt och fint vilket passar mig perfekt i smaken. Kanske beställer hem lite grejer från den nya kollektionen för det finns så himla mycket fint. Den släpptes idag på hm.se och redan är mycket slutsålt. Vad tycker ni om the Garden Collection? =)


Den nya kollektionen från H&M, the Garden Collection. Mycket blommigt och fint!


Simhallen idag

Idag har jag varit i skolan. Det var superkul att komma tillbaka och träffa alla! Vi gick till simhallen men som vanligt var jag ju inte med för jag tål ju inte klor. Som tur är var Emma inte heller med så vi satt och hade kul istället och filmade med Gabriellas mobil när de simmade, haha!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Men måste hitta på något för jag har nästan ingen läxa. Får se om min syrra kommer hem snart så kan vi gå nånstans ;-)


H&M katalogen har kommit!

Härligt! Nu har jag nått att göra de närmaste tio minutrarna. Förresten, jag ska få medicin mot min hosta idag. Superskönt!


"Jag låtsas vara sjuk"

I morse gick jag upp för jag hade bestämt mig för att gå till skolan eftersom vi har prov idag som jag pluggat så mycket till trots att jag är sjuk. Jag fick hoppa över första lektionen för jag mådde för dåligt för att gå. Låg bara och hostade sönder halsen. Men sen gjorde jag mig iordning och gick till skolan. Men när jag kom ut blev det så mycket sämre att jag knappt kunde andas för det gjorde så ont. Ska lägga till att jag har nästan 40 graders feber också. Fick inte gå till skolan idag egentligen för jag är så sjuk. Då mötte jag läraren och sa att jag måste gå hem men då blev han verkligen inte glad. Han trodde inte på att jag var sjuk. Jag blev arg och frågade om han inte såg att jag var sjuk. Sen gick jag därifrån. Haha, ja eller hur jag skojar ju bara om att jag är sjuk. Det är ju så himla kul att va sjuk och inte få träffa sin pojkvän och sina vänner!!!!

Så nu är jag hemma och ska vilavilavila! =)


Oäkta päls



Hittade en snygg väst från Nelly.com. Perfekt till våren! Förresten, hur kan folk ens bära äkta päls? Det är sjukt.


Klantmaja

När vi hade kommit hem till mamma, parkerat bilen och så skulle jag gå ut. Då är det en enorm vattenpöl som har frusit till is utanför min bildörr! Så jag halkar ut på en tom parkering som är bredvid oss. Sen är det en till bild bredvid den tomma parkeringen och tillsammans med vår bil gör den så att man inte kan gå förbi vattenpölen. Man kan inte gå framför bilarna heller för där är det ett staket och en stor snöhög. Men pappa går på isen för att visa att han är man men den spricker. Tack, nu kan jag ännu mindre gå över! Med massa väskor hängandes på mig nästan hänger jag mig på den andra bilen och tar mig äntligen över pölen. Hurra!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt! =)


Otroligt bra låt

Nu har vi kommit hem till mamma och jag har hunnit packa upp. Ni ska få höra sen vad som hände mig förut, hahahaha!

När vi åkte hit hörde jag en otroligt bra låt på radion som kommer spelar på hög volym resten av kvällen. Lyssna och njut!


Byxdress

Sitter och kollar på vår och sommarkläder. Längtar så tills man kan börja använda det! Det har ju blivit väldigt inne med byxdressen. Jag kan tycka att vissa av dem är snygga, andra ser bara roliga ut. Hittade en som var söt från H&M och med matchande accessoarer till så vips!


Hemma idag

Jag betämde mig för att vara hemma idag och bättra på mig. Har bara legat framför tvn och kollat på film och reprisen av Gossip Girl. Ska nog inte flytta röven från soffan på hela dagen. Fast ikväll måste jag det för då ska vi byta till mamma. Härligt med stan igen och att gå till skolan fem minuter innan jag börjar! 

Nu ska jag slänga ihop till lite lunch!


Hittade en rolig bild från i fredags.


Ska snart sova

Nu har jag lagt mig i sängen med min laptop. Ska snart sova och hoppas att jag mår bättre imorgon. Godnatt! =)

Skönt att va hemma!

Åh så skönt att va hemma! Klart man saknar Stockholm, men vi ska dit om några veckor igen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt för jag orkar inte göra så mycket mer eftersom jag är förkyld. Läsa tidning och kolla på Gossip Girl som börjar vi sju och inte alls vid åtta som jag trodde förra gången.. Wipeout har ju premiär idag också, det måste jag ju se!

Nu ska jag äta. Ha en fortsatt fin kväll! =)


Ikväll ska jag läsa tidning. Har aldrig läst Bubbleroom förut, får se hur den är!


Nu ska vi snart åka hem

Godmorgon! Idag har jag feber och är jätteförkyld. Fy tusan säger jag bara! Får gömma mig bakom mina solbrillor idag.
Vi håller på att packa ihop oss och ska snart åka hem. Vi stannar på någon donken och äter lunch när vi blir hungriga.

Nu måste jag göra mig klar. Ha en fin dag så hörs vi när jag kommer hem till Kalmar! =)


Tycker ni det var rätt låt som vann?


Tjuvkika in i Globen inför ikväll

Dagen började med kuddkrig och utanför fönstrena sprang rådjur. Hemma i Kalmar är det mer "åh kolla en människa utanför fönstret!". Vi sov över hos mammas kille till idag som bor en liten bit utanför Stockholm. Sen packade vi in sakerna i bilen och åkte vidare till kusinerna i Stockholm. Där gjorde vi oss iordning och sen åkte vi till Globen för att kolla på Melodifestivalen! Det var jätteroligt och här får ni ett smakprov inför kvällen! =)








Programledarna




Här kommer artisterna.


Jessica har bytt klänning till en guld istället.


Mot Stockholm

Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till Internet ikväll, men imorgon när jag kommer hem till kusinerna har jag det iallafall. Så vi får se om vi hörs idag eller så blir det imorgon.

Nu ska jag sätta på mig min skinnjacka, en stor halsduk och ta mina väskor och lasta in i bilen. Mot Stockholm! =)


Min packning


Klar med packningen

Jag hann köpa lite goda kakor innan jag tog bussen hem. Nu har jag packat det mesta förutom min laptop. Åh det ska bli så himla kul! Få träffa kusinerna, vara i Globen och vara i Stockholm!

Nu ska vi bara slänga i oss lite fika innan vi åker. Hörs snart!


Nu ska det ätas! Får inte glömma Lactrase..


Springa till bussen

Gaah jag har försovit mig! Har hunnit fixa mig lite men måste springa till bussen om en kvart! Varför är det alltid de dagarna jag ska åka buss som jag försover mig?

Hörs när jag kommer hem innan jag åker till Stockholm!

Tv kväll

Man kan ju inte låta bli att sitta och gråta tårar av skratt till Sveriges värsta bilförare! Synd bara att han som de fick texta till och tjejen har åkt ut. De var så himla roliga! När det var slut började Familjen Jackson. Det handlade om Michael Jacksons bröder och familj som berättade om deras liv och så fick man se hur de hade det nu. Det var faktiskt kul att se. Michael Jackson var ju så himla bra.

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Imorgon slutar jag vid tio i tolv då jag planerar att ta bussen hem och packa det sista och sen åker vi! =)


Boys boys boys

Ikväll ska jag börja packa lite smått inför resan det som går och som jag inte ska använda imorgon på morgonen. Vid åtta ska jag sitta bänkad framför Sveriges värsta bilförare, haha! Då ska jag även sy fast clips på min nya hårförlängning. Det blev ju lite över från förra gången jag köpte (köpte 1,5 meter). "Råkade" nämligen smälta den jag hade idag med plattången.

Här får ni lite smaskigt från Lady Gaga!


Hittade inte den riktiga videon!


Fläta

Idag gick jag in till stan och lämnade tillbaka ett klädesplagg som jag köpte för ett tag sen. Sen letade jag runt överallt efter en såndär fläta som jag har som är en toffs fast nu letade jag efter en som går runt hela huvudet, om ni förstår vad jag menar. Har alltid så svårt för att förklara! Till min besvikelse hittade jag ingen i en så ljus hårfärg som jag har. Frågade runt men de hade inga. Som tur är åker jag till Stockholm imorgon och lär stöta på en massa shoppingcenter på vägen! Och där ;-)




Snart är det fredag och då smäller det!

Efter skolan tog jag och pojkvännen bussen hem till mig. När vi kom hem gick vi en runda i solen och köpte kakor. Det var så himla härligt väder ute idag också! 

Snart är det ju fredag och då åker jag till Stockholm, woho! Vi ska ju se på Melodifestivalen i Globen. Det ska bli så himla roligt och häftigt att få höra och se artisterna live. Vem hoppas ni vinner? =)

Nu ska jag pussa på min pojkvän. Ha en fortsatt fin kväll!

Litet projekt

Förlåt för dålig uppdatering idag! Jag har varit upptagen med ett litet projekt som ni snart får se ;-) Det blir inte så mycket mer blogga idag utan nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt! =)


Fixar mig

Snoozade bara en kvart idag! Nu håller jag på att göra mig klar. Snart ska jag gå ut i det fina vädret och mina personliga caufför (pappa) ska skjutsa mig till skolan.

Ha en fin dag! =)


Beställt från HM

Har beställt lite grejer från HM.se nu. Ni får se vad det är när jag får hem det på posten! Ska krypa ner i sängen och börja på en ny bok nu. Godnatt! =)


Solat

Ikväll har jag varit och solat en halvtimme. När jag kom hem packade jag och vi åkte hem till pappa för vi ska byta till honom idag. Det blev extra mycket packning eftersom på fredag åker vi till Stockholm för vi ska ju se Melodifestivalen i Globen på lördag och mamma hämtar oss hos pappa så åker vi direkt efter skolan på fredag. Lite krångligt att förklara, hehe. 

Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det ju skola igen!


Har ätit choklad hela kvällen. Inte bra för min laktosmage..


Nytt i garderoben

Det var superroligt att träffa Emma! Vi har knallat runt i stan hela dagen, käkat på donken och snackat massvis. Jag hade inte tänkt köpa något mer idag än linnet men jag hittade så fina saker att jag inte kunde låta bli. Det finns ju så mycket fina vårkläder och accessorarer nu! Vi provade alla solbrillor som fanns i stan och jag luktade på parfymer för min Paris Hilton är snart slut. Antingen köper jag en annan eller samma igen. Tips på parfymer?

Detta fick jag med mig hem!









Har så länge varit ute efter ett tunt, brunt skärp.


Stan med Emma

Nu kommer söta Emma hit. Vi ska gå in till stan och äta eller fika. Ha en fin dag allihopa så hörs vi när jag kommer hem! =)


Ny tuff tröja är på idag

Idag gick jag upp innan tio och gjorde mig iordning. Hade såklart MTV på, man kan ju inte göra sig klar utan musik? Idag har jag ju ledigt, hur skönt som helst! Senare ska jag träffa Emma. Skulle behöva knalla in till stan också och köpa mig ett linne. Får släpa med Emma dit =)

Denna coola nya tröja har jag på mig idag!


Nystädat rum, woho!




Mohaha


Ledig imorgon

Jaha det gick ju bra med att kolla på Gossip Girl. Jag trodde att det började vid åtta men såklart så började det en timme tidigare.

Imorgon har jag ledigt. Då ska jag träffa Emma! Nu ska jag hoppa i säng. Godnatt! =)


Påväg till stan


Säsongstart för Gossip Girl ikväll

Gossip Girl har säsongstart idag! Jag sitter garanterat bänkad vid tvn klockan åtta.


Bilder från dagen

Idag åkte jag hem till min pappa. Vi köpte fika och jag busade med katterna och var ute och gick en runda i solen. Kitty följde med tills hon blev skrämd av en barnvagn och sprang och satte sig i buskarna. Sen ville hon gå hem. Jag behövde inte ens ha min skinnjacka utan slängde bara på mig en halsduk när jag var ute och gick! Hur underbart är inte det?


Kitty




Franska våfflor, åh så gott det är! Sparade en till ikväll.


Solbrillor på vintern

Godmorgon sunshines! Hur är det idag? Med mig är det toppen! Detta fina väder som jag alltid pratar om får mig på så bra humör. Pojkvännen sov här en natt till men nu har han precis åkt iväg. Jag funderar på att gå in till stan nu. Behöver verkligen en ny mascara! Någon mer än jag som tycker det är ursnyggt att ha solbrillor nu på vintern? Det behövs ju ;-) Ska rota i mina lådor och se om jag har mina femton stycken här hos mamma eller om de kanske är hos pappa.

Snart ska jag ut i det fina vädret! Men nu doftar det mat.


Jag idag


Dagens outfit

Idag har jag gått ut en runda med pojkvännen i det fina vädret. Vi knallade in till stan för lite shopping. Men allt var ju inte öppet eftersom det är lördag. ÅH så härligt vi är lediga på måndag! Iallafall, vi åt lite på donken också.

Ikväll ska vi troligtvis slappa i soffan och kolla på Melodifestivalen =)

 


Förlåt för den stökiga bakgrunden, behöver verkligen städa..






Nu har vi vaknat här

Nu har vi vaknat här och ätit lite frukost. Idag hade vi tänkt gå på bio men vi får se hur det blir med den saken. Solen skiner och himmlen är klarblå så man vill gärna gå ut och gå en stund. Vad ska ni hitta på idag? =)

Kika in här snart igen så får ni se dagens outfit. Ha en superfin dag!


Godis

Ikväll har vi gått och köpt pizza. Det var väldigt länge sen så det var verkligen något man var sugen på. När vi var i stan bunkrade vi upp med godis och chips med dipp som vi dukade fram efter maten framför tvn. Vad vi hittar på imorgon får ni veta då. Godnatt! =)


Shopping med pojkvännen

När vi hade slutat bestämde jag mig för att gå till ett bageri och köpa lite kakor och bjuda mamma och syrran. Köpte en Prinsessbakelse och några kakor som jag ska överraska dem med ikväll. Sen gick jag och pojkvännen in till stan för shopping! Hittade en hel del fina saker, topp, väska, blommig scarfs.. Jag hittade också Converse som jag ska köpa, urläckra!

Nu har vi kommit hem till mig. Vi slutade ju vid tolv så vi har hunnit med mycket shopping sen dess. Detta fick jag med mig hem! =)


 Fin topp!


Blommig scarfs, perfekt till sommaren. Tänk till skinnjackan
eller jeansjackan!



Har varit ute efter en brun väska ganska länge och nu hittade jag vinnaren.






Precis duschat

Nu har jag tagit en uppfriskande dusch, fönat håret och smörjt in mig med doftande lotion. Kollade på Sveriges värsta bilförare förut, alltså jag satt och grät för det var så roligt. Diggar han som de får texta till!

Imorgon har jag lite sovmorgon, sen några lektioner och så slutar jag innan tolv. Härligt! Efter skolan ska jag och pojkvännen ha en shoppingdag tillsammans! Det ska bli så himla mysigt. Mer får ni höra imorgon!

Nu ska jag sova. Godnatt! =)

Måste berätta..

.. vad vi gjorde på idrotten idag! Vi dansade någon jättekonstig dans där man skulle stå tre på bredden och hålla varandra i handen sen skutta runt och snurra och stampa och snurra lite till. Vi fick massa publik också.. Sen skulle vi göra rörelser som läraren visade. Den roligaste rörelsen var att man skulle hålla händerna på höfterna och böja på knäna sen gå så, sen upp igen. Alltså det såg så sjukt ut så jag höll på att kvävas av skratt. Svårt att förklara men värt ett försök ;-)

När min sista lektion var slut väntade pojkvännen på mig och vi gick hem till mig. Då började det snöa! Fy sjutton, det som har varit så soligt och fint och så ska det börja snöa igen! Är det ens lagligt?! Men iallafall, sen har vi varit hela dagen.


Tuff hand va?


Dagens outfit

Nu är jag snart klar för skolan. Har bara tre lektioner idag men de är långa, jag slutar halv fyra.

Slänger upp en bild på vad jag har på mig idag. Sen ska jag skutta ut i solen! =)


Treggings!


Rostade mackor

Gjorde mig ett par rostade mackor med ost och marmelad på, smarrigt! Drack C-vitamin till det. Ni vet en tablett man stoppar ner i vatten. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa och bättra på mig tills imorgon. Godnatt! =)


Paket från posten

Nu har jag lagat mat. Slängde ihop lite pasta, sås och bacon och vips så hade jag gjort Pasta Carbonara! Supergott blev det.

På morgonen idag hade jag så otroligt ont i halsen. Har knappt kunnat sova på hela natten. Kunde inte äta frukost för det gjorde så ont att svälja. Jag har fortfarande ont men inte lika mycket som tur är. Ska bara ta det lugnt med en tekopp i handen ikväll =)


Kolla vad jag hittade i brevlådan igår!


Vårnytt i garderoben

Idag hade vi sovmorgon och började vid tio, men jag missuppfattade tiden så sprang till skolan vid halv istället. Så fint väder det är ute idag! Solen skiner och himmlen är blå. Har till och med kunnat gå med uppknäppt jacka idag!

Här är lite nytt i garderoben! Tröjan jag köpte häromdagen. Nu ska jag och Kajsa knalla in till stan för hon hade hittat något som hon skulle titta på. Ha en fortsatt fin dag!

När jag kommer hem ska ni få se vad jag fick på posten igår ;-)




Idag sken solen starkt

Idag sken solen starkt och jag blev så himla glad så jag satt och log hela dagen. Nu ska jag knalla iväg och få lite fejkad sol, alltså sola solarium. Hörs när jag kommer hem! Då ska ni även få se vad jag köpte igår i stan.

Ny hårförlängning beställd!

Jag har beställt ny hårförlängning! Den kommer troligtvis imorgon, can't wait!

Pannacotta

Det blev en sväng till stan! Köpte en söt rosa, stickad tröja. Storlekarna var helt utplockade för den är väldigt populär. Sen åkte vi hem till mamma och åt mat och till efterrätt Pannacotta av bland annat vit choklad och sen har man hallon till det, eller hallonsås. Åh så gott!





Choklad och SOLO

Det gick otroligt fort i skolan idag, dagen bara flög förbi. Dock tog det lite längre tid att komma hem, runt en timme. Ikväll ska vi byta till mamma i stan. Ska försöka att hinna springa in en snabbis på Gina Tricot och köpa en tröja som jag satt och drömde om idag på engelska lektionen. Annars blir det en annan dag!

Nu ska jag sätta mig med choklad och läsa SOLO =)


RSS 2.0