måste ha!

Blev en sväng på stan med syrran. Hittade en superfin perfekt skinnjacka (helt perfekt!) som jag bara måste ha! Ska tjata lite på pappa så kanske den blir min imorgon, hihi busig idag =)

Fråga på om det är något ni vill veta om mig =) Om det blir tillräckligt med frågor så lägger jag upp dem här! Släng ur er massa massa frågor nu :D

Nu ska jag fixa min manikyr, visar bild sen. Är faktiskt rätt ruktigt på det, får massa komplimanger om hur fina de är =)


värsta kaosen!!

Hejsan! Nu är jag hemma från skolan. Vilken kaos-dag det har varit! Hade inget schema i skåpet när jag kom dit på morgonen, för det har jag tagit hem (vet, smart) och såklart hittade jag inte vart vi skulle va. Sprang runt som en galning och frågade flera lärare men de skickade vidare mig till andra lärare. Tillslut kom jag till en som skrev ut ett schema till mig. När jag hade kollat på schemat vart vi skulle va, gick jag dit, öppnade dörren och tog några steg in och tänkte: Men, de här personerna ser inte bekanta ut.. hm nej känner inte igen någon. Då utbrast jag med allas blickar på mig: Oj, det här var nog lite fel.. sen gick jag ut. Pinsamt. Fick hjälp av min mentor och så tillslut kom jag rätt.
Men sen när jag skulle ha Italienska för första gången var det en annan skola jag skulle till! Gick en lång bit dit, var redan försenad. Men så skulle jag såklart inte vara där.. Utan vid Biblioteket i stan. Fick gå dit och var jättesen.. Undra hur det ska gå imorgon, vet inte vart jag ska ha spanska och det har jag först på morgonen.

Långt inlägg det här, men värt att läsa, du kommer få dig ett gott skratt!

Gick bra att åka buss hem. Fick skjuts på morgonen istället för att åka buss dit. Nu är jag väldigt godissugen. Ska pallra mig bort till ICA. Finns ju inget bättre än Karamellkungen! =)


Tröja: Monki
Jeans "Puss&Kram": Kompaniet


Godmorgon sunshines!

Ställde mobilen på kvart över fem men gick upp halv sex. Har i stort sett gjort mig iordning, ska bara äta frukost nu och sen springa till bussen. Börjar tio över åtta idag.

Ha en strålande dag så hörs vi lite senare! Kram =)


Sov gott

Skulle ha bytt till pappa imorgon men har bytt till pappa idag i stället, för de ska lägga nytt golv hos mamma imorgon. Det betyder att jag får ta buss imorgon till skolan, något jag aldrig har gjort förr, och det betyder att jag måste gå upp ännu tidigare, runt kvart över fem..

Nu är jag riktigt trött så ska krypa ner i sängen. Godnatt, puss och kram! =)


inför skolan

Nu har jag laddat upp inför skolan, fyra block och en bra stiftpenna. Men tror jag ska köpa flera grejer, fast hinner inte idag. Såg ett block som hade massa blommor och var hur fint som helst, måste köpa det nästa gång!


Vad behöver man mer till skolan? =)


Godmorgon!

Hej på er! Har sovit som en stock inatt. Gick upp runt tio och har gjort mig iordning nu för idag blir det en liten sväng på stan. Måste köpa penna, sudd och block till skolan. Får se om det blir något mer.

Fint väder ute idag och det är ju hur underbart som helst! =) Det första jag kollar om på morgonen är vädret hehe.

Dagens outfit, lite tråkig men den duger! Piffar upp den med min snygga väska, några snygga skor och kanske en scarfs. Ha en bra dag! Kramar =)



Shorts: BIKBOK (så ser de ut därbak)
Vanligt linne: Ginatricot




gäsp

Nu är jag jättetrött och ska sova. Har varit en toppendag! Riktigt kul har jag haft. Ikväll har vi ätit supergott och spelat lite kort. Jag vann, hihi! =)

Stör mig på att det fortfarande inte går att kolla statistiken. Hur länge ska det hålla på såhär?
Har lagt in nya låtar i ipoden så kolla gärna in den!

Godnatt allihopa, sov sött så hörs vi imorgon! Puss och kram =)

Mycket fint här

Ja nu tänkte jag va snäll och göra lite reklam för en sida jag brukar shoppa på. De har supersnygga kläder, läckra skor och andra fina grejer! Jag har flera klänningar därifrån. Är så shoppingsugen nu så jag känner att jag bara dras mot stan..


Grrr på dehär sakerna och massa mer på nelly.com!


statistiken

Någon mer än jag som inte kan kolla statistiken på sin blogg? :/
Om inte, tips på vad som kan va fel med min?


Dop

Det löste sig med kläder, blev jeans och en fin topp. Pappa hämtade mig och Kajsa så åkte vi till dopet. Det var min kusins barn som döptes. Barnets pappa såg så stolt ut! Efter det gick vi till en lokal och åt smörgåstårta och prinsesstårta (min favorit hihi). Till en början var det fint väder men sen kom regnet. Det var väldigt trevligt, fick träffa släkten och det är alltid kul!

Sitter och bläddrar i en Frida-tidning. Älskar att läsa tidningar! Ska nog pallra mig iväg och köpa en SOLO sen för det är favoriten.

Just nu är det sol och regn ute, så jag ser regnbågen utanför mitt fönster. Den är så vacker!
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart, kramar! =)


Mums!


Godmorgon på er

Gick upp för ett litet tag sen, ingen sovmorgon idag inte! För idag ska jag på dop. Min kusins barn ska döpas. En liten pojke är det. Så det ska bli kul att få träffa släkten. Undra om han kommer skrika?

Den stora frågan, vad ska jag ha på mig? Alla mina klänningar är jättekorta och sånt brukar släkten påpeka så de väljs bort. Men jag gillar dem hehe. Jeans och linne? Kjol? Hmm, undra hur detta kommer sluta.

Har jättebråttom, pappa hämtar upp mig och syrran om en trekvart och jag är inte i närheten av färdig!

Ha en bra dag så hörs vi senare =)

trööött

Är så himla trött nu, har gått upp halv sex i tre dagar nu och jag är inte van vid det alls efter ett långt sommarlov. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Kika in i bloggen imorgon igen så får ni se vad jag ska hitta på för kul då, hihi =)

Godnatt på er! Kram =)


Me


Behind the scenes of maja

Denna underbara lotionen, man svävar på moln när man doftar på den och den går snabbt in i huden vilket är ett stort + för jag totalt hatar att va kladdig. Len blir man också av den. Är en produkt som jag  verkligen rekomenderar =)


Köpte min på H&M, men finns på alla möjliga ställen!


Kräftskiva

Hej på er! Dåligt med uppdatering idag, jag vet.
Ikväll har vi ätit kräftor här hemma, det var supergott! Men det skvätter ju rätt mycket när man sitter där och och försöker få de bitarna som går att äta. Min syrra råkade till och med kasta en kräfta i luften på något sätt och skvätte ner hela mig. På grund av allt det fick jag duscha en lång dusch.. Har nyss fixat håret, fönat och plattat.

Sen var det ju en kille här idag som mätte och grejade, för vi ska få nytt golv nästa vecka! Det passar perfekt för då är jag hos pappa så är allt klart här hos mamma när jag kommer hit nästa gång. Då får jag äntligen packa upp mina flyttkartonger som står i ett hörn i mitt rum och göra det riktigt hemtrevligt och mysigt. Ska nog få en fåtölj eller liknande sen också. Det kommer bli jättebra! =)

Ser att jag har fått fler läsare! Välkomna till min blogg, hoppas ni kommer trivas! =)



Home from school

Förlåt för ingen uppdatering idag på morgonen! Skärpning på mig. Började iallafall vid nio idag. Lärde känna klassen ännu mer vilket var jättekul. Sen hade vi en liten tävling. Tre elever från tvåan kom och berättade hur det var att gå linjen som vi går. De var jätteduktiga på att berätta och roliga. Sen fick vi skåp idag också. Måste köpa pennor, sudd och massa block att ta med mig nästa vecka. Alltså blir det stan nån gång i helgen. Det gillar vi. Men det var allmänt trevligt idag med klassen och på skolan =) Slutade vid halv tolv.

Har ätit lunch nyss. Vet inte vad jag hittar på nu men lite senare sticker jag hem till Timmy =)

Vad tycker ni om att starta tävlingar här på min blogg? Men då behöver jag lite fler läsare, så tipsa gärna alla om min blogg så fixar jag tävlingar! How about that? =)
 
Ha en fortsatt bra dag, kramar! =)


Fick göra så med benet så ni skulle se de "trasiga" jeanstightsen.

Sängen

Har smörjt in mig med BUS igen, för jag tänkte ha shorts imorgon om vädret tillåter, och då är det fint med rätt bruna ben. Måste ta tag i solandet snart också, kanske cyklar bort till solariumen i helgen, eller kanske imorgon? På kvällen får det bli isånafall. Ska se om jag kan möta bästisarna Emma och Madde imorgon efter skolan, för jag slutar vid halv tolv, och fika eller hitta på något. Men alla går ju olika linjer nu så det där med tider är ju svårt. Alla börjar och slutar olika så vi får se hur det blir med det.

Har bäddat ner mig i sängen nu och ska snart sova. Godnatt, vi hörs imorgon! Puss och kram



Städcrazy

När jag är deppig eller absolut inte kan komma på något att göra, vet ni vad jag gör då? Jag städar! Musik samtidigt är ett måste. Jag blir faktiskt glad av det. Har städat hela rummet nu och det är skinande rent. Ibland kan jag få för mig att diska eller städa köket, det ger ett postitivt intryck på mig =)
Gör ni något speciellt för att få den där glada energin=? =)

Tråk

Har inget att göra. Pendlar mellan tvn och datorn. Är deppig nu för jag hittade en hårförlängning som jag skulle köpa men 2 sekunder efter att jag bestämt mig hade någon redan köpt den! Undra om den kommer igen.. får kolla flera gånger per dag för jag måste ha den. Åh så tråkigt.

Hemma från första dagen i skolan

Ja som sagt kom nyss innanför dörren. Vilket fint väder det är idag också! =)
Det var väldigt pirrigt först när jag kom dit. Alla väntade på att få komma in i en sal där alla ettor skulle samlas. När vi fick komma in uppträdde några treor (sjöng ett par låtar). Sen fick man följa med sina mentorer och klasskompisar till sitt klassrum. Vi lärde känna varandra lite och tog klassfoto så man kunde plugga på namnen tills imorgon hehe. Vi kollade runt på skolan och den är verkligen fin =) Ska nog bli kul att gå där i tre år, fick ju en sån bra klass också! Jag tycker det var riktigt kul idag! Längtar till imorgon då jag får gå tillbaka dit hihi.

Detta har jag på mig idag:


Plus mina vita tygskor.


Så ser väskan ut =)

Skola 27 augusti

Idag är det första skoldagen. Det kommer gå bra. Ska gå om några minuter, vet inte riktigt hur lång tid det tar. Ni får  en bild på dagens outfit när jag kommer hem. Vet heller inte när vi slutar. Jag vet inte mycket idag alltså. Är bara så nervös!

Ha en jättebra dag så hörs vi snart! Kramar =)

Nervöööööööööööös

Det kan man säga att jag är nu. Men det är nog inget mot vad jag kommer va imorgon när jag är påväg till skolan. Men detta kommer jag klara galant! =)

Måste krypa ner i sängen snart, kanske blir runt tio eller halv elva. Men vill inte somna för då är det snart morgon.. Kommer inte kunna somna heller. Får kolla på någon rolig film så somnar jag nog, det brukar jag göra hehe.

Vi hörs imorgon! Massa pussar och kramar till er fantastiska läsare =)


PANIK

Hemma efter en mysig dag med älsklingen. När jag skulle hem hade jag tänkt ta bussen, så vi satt och väntade på den men den kom aldrig, så Timmy sa att han kunde skjutsa mig med cykel hem och det gjorde han. Hur snällt som helst! Det var kul hihi =)

Nu är klockan sju. Ska duscha snart och sen fixa håret (föna och platta). Måste lägga fram två outfits som jag ska välja mellan imorgon beroende på väder. Ni får se vilken det blir såklart. Ska göra manikyr, smörja in mig med BUS, välja väska tills imorgon, tror ni man behöver en stor (den svarta jag köpte häromdan) eller går min lilla bruna bra? FÖRSTA SKOLDAGEN, AAH PANIIK!! Har ni tips på att lugna ner sig lite? Kommentera gärna i så fall.

Ha en bra kväll!

Mellanlandar

Nu har jag varit i stan en sväng och är hemma för att äta och fixa lite och snart ska jag ta bussen till baby.

Ikväll ska jag fixa massooor tills imorgon. Eller det känns det som iallafall, men egentligen är det nog inte så mycket. Vädret får hjälpa mig att bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Just nu är det sol, hurra! =)

Nu ska jag springa till bussen, kramar! =)

God zZzz morgon zzZZzz..

Idag klev jag upp vid tio över sex (!) och gjorde mig iordning. Så är rätt slö nu. Igårkväll fick jag varna mamma att om hon såg en zombie gå runt imorgon klockan sex på morgonen så var det bara lilla jag. Behöver jag säga att jag inte är morgonpigg?

Usch, det regnar idag! Det är bland det värsta jag vet. Frisyren blir förstörd och kläderna blir blöta och.. ja usch! Men måste nog ändå ge mig ut snart, vad jag ska hitta på får ni kanske veta sen =) Senare ska jag träffa älsklingen.

IMORGON ÄR DET SKOLA! Jag kan inte fatta att det har gått ett helt sommarlov redan. Det gick ju så fort.. Skulle faktiskt gärna ha ledigt ett par veckor till så jag skulle ha tid att vila ut mig totalt. Jag ska ju börja gymnasiet. Känner en person på hela skolan och det är Danne. Känner därför ingen i den nya klassen, vet inte ens vilka jag ska gå med. Hur ska det gå? Hoppas såklart på det bästa =)

Ha en bra dag och hoppas ni har fint väder iallafall, kramar =)



Idag har jag på mig:
Svarta jeanstights: Ginatricot
Vitt vanligt linne: H&M
Min nya förälskelse, scarfs: H&M

Snart sovdags

Nu ska jag krypa ner i den nybäddade sängen. Kanske öppnar en bok eller tidning och läser lite innan jag ska sova.

Vi syns imorgon underbara läsare! Godnatt =)

Få fler besökare!

Här är en jättebra sida för att få trafik till din hemsida eller blogg. Det är superlätt, klicka på denna länken och gör bara som instruktionerna säger =)

http://www.viraltrafik.se/?blondygirl

Äntligen hemma

Nu har vi sprungit runt på IKEA och i lite andra affärer. Men jag köpte inget.
Har nyss diskat och nu håller jag på att fixa i rummet lite, städar och byter lakan (som pappa var och lämnade här på morgonen) så hoppas inte jag får ligga och klia på benen och armarna i natt, då vet jag inte vad jag tar mig till! På tal om att inte veta vad jag ska ta mig till, skolan börjar om 1 dag! Iiiih..

Nu ska jag hämta dammsugaren, hörs senare! =)


Mitt rum, när vi höll på att flytta in =)

IKEA

Blir ingen mer stan idag, utan åker till IKEA med mamma. Vi ska köpa lite grejer till den nya lägenheten. Vi hörs! =)

Eftermiddag

Har kommit hem från stan och ätit lite. Kanske cyklar tillbaka en stund sen. Har bestämt mig för att behålla min väska och såhär ser den ut:



Köpt på Accent, har en till väska i samma märke fast en annan modell
som är brun, måste kunna variera lite till skolan =)



Köpte detta idag: kam som ska följa med till skolan, liten och smidig, Kicks
Lypsyl: H&M

Godmorgon

på er! =) Sovit gott? Det har jag gjort, sov som en stock trots jag inte hade några riktiga kuddar och täcke utan bara filtar och prydnadskuddar. Hade tänk gå upp tidigt eftersom skolan börjar i övermorgon men det gick inte.. Idag blir det en sväng till stan med syster. Är rätt fint väder ute med och då är det alltid härligt att strosa runt i stan, kanske sitta vid vattnet. Ska kolla om jag hittar en väska, gör jag det så lämnar jag tillbaka den jag köpte häromdan men annars behåller jag den fina väskan.

Här har ni dagens outfit! Ha en härlig dag, puss & kram =)


Tröja 3/4 arm och bar rygg: JC, 199kr
Favoritjeansen: Kompaniet, 900kr




Scarfs, min nya favorit: H&M, 129kr
Nu när jag är hos mamma har vi ingen digitalkamera så det
får bli webb bilder så gott det går.

Dumma tvättmedel

Hejsan!
Blev en riktigt mysig dag. Var ju med älsklingen =)

Har ätit kvällsmat nu, tog en macka & flingor. Längtar inte till jag ska gå och lägga mig för jag har blivit allergisk mot vårt tvättmedel, och alla lakan och påslakan är ju tvättade med det så spelar ingen roll om jag byter. Blir helt rödflammig och det kliar hur mycket som helst! Igår natt fick jag ta en filt och sova på, prydnadskudde och en till filt som täcke, gissa om det var skönt? Men imorgon kommer pappa förbi med lakan från honom. Missförstå mig inte, vi ska byta tvättmedel här men har inte tvättid förän onsdag.

Mesta delen av kvällen som är kvar ska spenderas framför datorn. Har inget annat för mig ikväll.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! =)

Dagens outfit

Hann ta en bild nu direkt, så här har ni den, dagens outfit =)



Shorts: Bikbok, 299kr
Linne: Ginatricot (det jag köpte häromdan, bläddra ner för tydligare bild), 129kr
Scarfs: H&M, 129 kr

24 augusti

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, blir så idag med. Men ska försöka skärpa mig.
Idag kommer baby hit, får se vad vi hittar på =)

Det är så härligt att bo i stan igen, tar ju bara 5 minuter att komma till massa affärer!

Magen kurrar, måste fixa lite lunch snart! Pasta carbonara får det bli =)

Ha en toppendag allihopa! Puss & kram



Sommar ute idag så satsade på shorts, linne, min nya scarfs från H&M
och inte mycket mer.
Kanske hinner slänga upp en tydligare bild på dagens outfit lite senare.

Min dag

Nu har jag kommit till rätta hemma hos mamma. Packat upp alla grejer som jag tog med från pappa. En vecka i stan nu då =) Härligt.
Var med älsklingen idag. Tog bussen hem till honom och vi kollade lite film och så. Mysigt hihi.

Nu har jag nyss ätit rostade mackor med bacon, är godare än vad det låter. Har tänk sitta vid datorn ett tag till och senare blir det nog att bänka mig framför tvn. Har inget gott att smaska på.. eller jo vänta! Såg jag inte lite choklad i kylen? =)



23 augusti

Hej på er!
Tog sovmorgon idag till 12. Vaknade med ont i huvudet så fick käka piller. Har hunnit att göra mig i ordning och åka till ica med Kajsa. Känner mig trött idag även fast jag sov så länge. Skolan börjar ju om 4 dagar! Det ska faktiskt bli kul =) Träffa massa nya personer. Men det pirrar lite i magen.

Ha en superdag! <3 

Filmtime

Har krypit ner i sängen och ska kolla film nu. Har lite ont i halsen men hoppas det är över imorgon! För då ska jag va med älskling =) På kvällen ska jag och syrran byta till mamma också. Då blir det bo i stan i en vecka, härligt!
Slängde inte upp någon bild på väskan för jag är osäker på om jag ska behålla den, kanske lämnar tillbaka och köper en annan.

Hörs imån! Puss och kram =)



Kommentarer

Om ni vill att jag ska svara på era kommentarer skulle det vara bra om ni skrev er epost i fältet för epost eller ert namn om jag känner er, så att ni kan få ett svar =)

Kram på er!


Sprungit

Bestämde mig för att ut och springa så det är vad jag har gjort. Cyklade dit, sprang rundan (stannade inte en enda gång!) och cyklade hem. Det var riktigt skönt att få springa, något jag ska göra oftare helt klart =) När jag kom hem tog jag en dusch och sedan kollade jag på tv medan jag åt sorbé hihi. Ska försöka komma i säng lite tidigare än vanligt (kl 2) idag. Måste börja gå upp tidigare också, så jag vänjer mig till skolan börjar.



Sorbé, mums

Hemma

Nu är jag hemma från stan. Hittade en väska men är osäker på om jag ska ha kvar den eller lämna tillbaka. Får helt enkelt se. Har hunnit äta också. Nu vet jag inte vad jag hittar på resten av dagen. Senare slänger jag upp en bild på väskan.

Hörs! =)

22 augusti

Godmorgon!
Det var länge sen jag sov såhär gott alltså, man vill ju ligga kvar i sängen hela dan! Men upp och hoppa för idag blir det en sväng till stan igen. Tredje dagen irad. Ska kolla om en väska som jag kan ha till skolan, har redan en men vill ha två så man kan byta lite.

Jag är stolt över mig själv för igårkväll drog jag själv ut en tand på mig. Trodde jag skulle svimma med blod och allt men det gick bra, pjuh. Nog med äckligheter..

Nu ska jag fixa mig. Ha en toppendag allihopa! =)

Mer shopping

Nu är jag hemma efter en hel shoppingdag med min syster. Det känns i fötterna att man har gått hur mycket som helst. Vi åt på restaurang också, Thai Silk var det enda som vi kom överens om så det blev det. Typiskt att det skulle börja regna lite smått medan vi var i stan, men vi var ju glada ändå för våra inköp =) Toppendag!

Är inte så hungrig nu men måste nog ta och fixa mat snart ändå. Tvn är det som gäller hela kvällen för det känns som att jag håller på att bli förkyld, ont i huvudet och kanske har feber. Usch! Skolan börjar ju snart och då vill man ju vara frisk. Men hoppas det bara är så att jag är trött efter denna långa dag.

I alla fall, detta följde med mig hem:


Bh: H&M, 129kr
Trosor: H&M, 69kr
Kalender: Dillbergska, 109kr
Ansiktsmask: H&M, 20kr
Scarfs: H&M, 129kr



Min nya skolkalender. Det blev den jag hade tänkt köpa igår, som bara
är för 2009 så får köpa en ny till nästa termin =)

21 augusti

Hej på er!
Såhär gott har jag inte sovit på länge. Men fick släpa mig upp ur sängen för jag och syrran ska in till stan och fortsätta shoppingen. Har tagit bild på dagens outfit också som jag lägger upp här nedan. Idag ska jag kolla efter bl.a en kalender, det är det viktigaste att hitta.

Nu ska vi springa till bussen, vi ses! =)

 


Linne (det jag köpte igår): ginatricot, 129 kr


Jeans "puss&kram": kompaniet, 900kr

Godnatt

Måste bli bättre på att uppdatera! Men i alla fall just nu ligger jag i sängen med datorn. Pumpar musik lite lågt också. Kolla in min ipod i menyn här på bloggen, där lägger jag in nya men även äldre bra låtar lite då och då. Säg gärna till om ni vill ha nån speciell låt med där så fixar jag
det =) Nu ska jag kolla film, det lutar åt bröllopsduellen. Sov gott!


Behind the scenes of maja

Paris Hilton's parfym Can Can, den doftar fräscht och supergott och den använder jag mig av.  Köpt på Kicks.
Vet tyvärr inte vad den kostar för jag fick den i födelsedagspresent.



Paris Hilton's Can Can

Nytt i garderoben

Det var riktigt kul idag med Emma. Vi gick runt och kollade i ungefär alla affärer, köpte ett linne och ett par skor. Visar bild nedan. Sen åt vi på Thai Silk, supergott! När vi gick runt lite till mötte vi Madde och Hanna och gick med dem en liten stund. Det var kul och träffa dem för Hanna har jag inte träffat sen skolavslutningen! Vi köpte glass och satte oss vid en fontän, mysigt! Sen skulle jag köpa en kalender (en till) och hittade en snygg men den var bara för 2009 så det sket sig. Ska in till stan imorgon igen och leta vidare efter den perfekta kalendern! Runt fyra tog vi bussen hem.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, måste försöka vila ut mig nu innan skolan börjar nästa vecka! Det pirrar så i magen..



Linne (inte riktigt så vitt i verkligheten): ginatricot 129kr
Skor: H&M

20 augusti

Godmorgon på er!

Håller på att göra mig iordning för snart ska jag ta bussen till stan. Ska kolla efter bl.a skor och tröja sen blir det alltid lite annat också hehe. Blir kul att få träffa Emma också för det var så länge sen.

Nu måste jag sticka, ha det toppen!

Läser tidning

Det har varit en riktigt mysig dag med Timmy =) Nu sitter jag och läser Cosmopolitan som jag nyss fått hem det senaste numret av. Annars är SOLO min favvotidning. Sitter och smaskar på lite godis också hihi. Har gjort fransk manikyr också. Är inte utan det en sekund. Förut verkligen hatade jag att måla naglarna men har fått inspiration av mina två bästa vänner Emma och Madde så nu älskar jag att hålla på och fixa med naglarna! Nä nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon blir det shopping, jippi =)

Ha det så bra! Kramar


Man ser inte så bra, men fransk manikyr i alla fall!
Använder mig av denna som är en "behind the scenes of maja" (klicka på för större bild):



Förklaring



Med "behind the scenes of maja" menar jag "bakom scenen" alltså mitt liv är "scenen" och sen ger jag tips på tex produkter som är bakom scenen (of maja= mig). Lite svårt att förklara menmen =)

19 augusti

Godmorgon!

Eller egentligen har jag varit vaken sen 9 då jag gick upp och satte mig ute och åt frukost i solen. Riktigt varmt väder idag, och det är bland det bästa som finns! Har gjort mig iordning och städat rummet lite för snart kommer min älskling Timmy =) I morgon eller på fredag blir det shopping med bästa Emma. Lägger upp bild på mina inköp om det blir några hihi.

Slänger upp en bild på dagens outfit också!
Ha det bra!

Väst: systers, köpt på ginatricot, 249kr
Svart linne: ginatricot
Svarta shorts: JC


Guld armband: konfirmationspresent

backstage



Dagens behind the scenes of maja är Maybelline Define-a-lash, den gröna förlänger (den använder jag) medan den rosa ger volym. Detta är den bästa mascaran som jag har provat, kör alltid på den! Jag får ju så många komplimanger om mina långa fransar och här har ni svaret på varför dem är så =)


 
135 kr på KICKS

Faktiskt sol idag

Sa till min syrra Kajsa att väcka mig idag vid 9, vilket hon gjorde men som vanligt somnade jag om till över 12! Jag blev väldigt överraskad när jag gick utanför dörren idag, för det var faktiskt sol och rätt varmt. Så jag tog en filt och la mig på baksidan och solade medan jag lyssnade på musik, underbart härligt! Fick faktiskt lite färg. Vågar inte sola solarium mer pga allt som sägs om hur farligt det är. Får använda BUS istället. Ikväll händer inget speciellt, ska bänka mig framför tvn i hopp om att det finns något bra att kolla på. Real housewives of New York funkar, börjar klocka 21.00 på kanal 5.

Ha det bra! =)

Jag på en strand utanför Stockholm 2009





Denna BUS använder jag och tycker den är bäst. Luktar gott när man smetat på den men kan lukta mindre gott dagen efter, då är det bara att duscha av sig (det bruna försvinner inte om du inte skrubbar för mycket) så är det problemet löst. Vilken tycker ni är bäst?


 


18 augusti 2009

Hej & välkommen! Detta är mitt första inlägg här på bloggen. Jag kommer att skriva om mitt liv, min vardag, skolan, vad som följer med hem i kassarna från stan, tips på bl.a produkter men också tips om självkänsla och självförtroende. Hoppas denna blogg faller dig i smaken så vi ses igen!

Välkommen!

Hej & välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0