Ja, ni ser rätt

Ja ni ser rätt, jag är uppe och klockan är kvart i tolv. Men jag tänkte prova en sak, att vara uppe till runt ett och se om jag är trött imorgon. När jag lägger mig runt elva är jag dötrött dagen efter, men ibland när jag lägger mig mycket senare är jag pigg dagen efter. Så ska prova det idag, och imorgon dra en slutsats. 

Det blev en mysig kväll med älsklingen. Låg i soffan framför Idol bl.a. Har gjort två uppgifter i matte, duktigt va? Orkade inte mer ikväll. Istället håller jag på att måla naglarna och lyssnar på musik samtidigt som jag bloggar =)
Längtar så extremt mycket till hårförlängningen kommer, kanske blir det imorgon!

Hörs imorgon innan skolan, som blir väldigt soft! Berättar imorgon varför. Ciao!

The look

Börjar tappa brännan, får pallra mig in till stan imorgon och sola solarium. Just det, ingen idrott imorgon! Jag hoppar av glädje nu så ni vet! Det innebär håltimme mellan 10.50 - 14.10. Då blir det nog en sväng till stan, härligt! 

Såhär ser jag ut just nu =) Hörs snart!


Missade bussen

Missade bussen påväg hem, när jag kom fram bakom buskarna åkte den precis! Åh! Gick hem till mamma och hämtade lite grejer som jag skulle och kollade på tv innan jag sen hoppade på bussen. Så nu är jag hemma! Ska städa rummet och fixa till mig, kanske hinner plugga lite om jag har tur. Sen ska jag träffa älskling!

Ha en fortsatt trevlig dag! =)

30 september

Godmorgon! Sovit gott? Har snart gjort mmig iordning, ska bara klä på mig och packa väskan sen gå till bussen. Man måste va där lite innan om man vill ha sittplats, annars får man stå och vingla medan bussen kör och knuffas med alla andra som står.
Kemi prov idag! Ger mig själv en spark i röven. Efter skolan tänkte jag gå hem till mamma och hämta lite grejer. Sen ta bussen hem för då kommer baby hit, eller så åker jag till honom. Får se hur det blir =)

Ha en fantastisk dag och lycka till med proven ni som har! =)

Julen

Kallt, kallt, kallt! Det är ju vinter ute, det enda som fattas är snö! Åh nu längtar jag till snön, krama snöbollar, gosiga halsdukar och vantar, uggs, mysa inne med varm choklad nerkrypen i soffan med filtar, men framförallt till julen! Det är ju så himla mysigt! Längtar inte ni? ♥

Sitter och smaskar i mig godis nu, ska plugga lite också. Sista gången jag pluggar på kemin, prov imorgon! Det kommer gå bra, så vet ni att ni ska tänka va? =)

Såhär såg jag ut idag, suddiga bilder jag vet:










Godis är gott.


Det brinner!

Har nyss ätit ris och kött i currysås, men som pappa sa: "Jag tog liiite för mycket curry." En hel del för mycket, det brinner fortfarande i min mun..

Snart får jag hem hårförlängningen, kan inte sluta tänka på det! Knäppt va.

Är så godis sugen så ska pallra mig bort till ICA och köpa 10 kilo! Hörs snart ♥


Börjar verkligen bli höst

Tar en paus i pluggandet för att blogga lite.
Det är ju nästan vinter ute! Hur kallt som helst. Måste köpa på mig mysiga halsdukar och gulliga vantar, höst/ vinterjacka är nog också smart.

På biologin fick vi gå till en damm och fiska upp små läskiga kryp och sniglar. Sen slå upp i uppslagsböcker och kolla vad de hette, låter trevligt va? Tisdagar är senaste dagen på schemat, men dagen har gått fort iallafall vilket är väldigt skönt. Imorgon är det kemiprov, ska bli härligt att få det gjort. Börjar bli väldigt mycket läxor och prov nu, men jag går ju NV så det är nog inte så konsigt.

Nu ska jag lägga huvudet i skolböckerna igen!


Gillar ni hösten?


29 september

Detta kanske säger en del, ska kuta till bussen! ♥

Godnatt

Detta blir ett kort inlägg, ska läsa lite och sen sova. Är hur trött som helst, och hungrig.. men orkar inte gå upp och fixa något. Får ligga och längta till frukosten imorgon istället, hehe.

Godnatt, hörs imorgon! ♥


Lite shopping

Håller på att mosa ner mina grejer i väskor, pappa kommer snart och ska hämta oss för vi ska va hos honom i en vecka nu. Det innebär gå upp extra tidigt och åka buss till skolan.. Men ska bli kul också såklart! =)

Blev en shoppingrunda idag, var hur kul som helst! Syrran och jag kan bli väldigt flummiga vilket vi blev idag kan man ju säga, superkul hade vi! Sprang runt i affärerna helt ivriga för det fanns så mycket, har ju inte varit där på ett tag. Jag hittade en jättesöt kofta! Iiiih nu ser jag en enorm spindel krypa i mitt fönster!

Ska slänga ner lite grejer till nu, hörs snart! =)


Kofta från MQ.


Den är rosa, men webcamen gör den.. grå?


Jag är en liten gottegris

Nu är jag hemma från skolan och har ätit lite eftersom jag inte hann med lunchen, dumma schema! Men annars har det varit en rolig dag i skolan, fick sluta mycket tidigare som jag hade hoppats på, härligt! Nu ska jag fika och sen plugga lite innan syrran kommer hem så cyklar vi in till stan för lite shopping!

Nu, fika! Känner mig som en gammal tant som sitter och äter kakor och dricker kaffe. Men gott är det! Ska äta bara chokladen i Ballerinakexen bara för att vara lite busig.

Ha en fortsatt bra dag, hörs snart. Ciao!




Vad tycker ni om nitar?


Ett litet tips för nya veckan

Då var man uppe och snart iordning. Har redovisning idag i skolan om en faktabok som man fick välja och självklart valde jag astronomi, så det ska bli kul. Slutar vid tre idag, men man kna ju alltid hoppas på att få sluta lite tidigare som vi brukar få på måndagar! Efter skolan bli det en sväng på stan med syrran, det var jättelänge sen jag shoppade! Måste plugga lite också sen kommer pappa och hämtar upp oss för vi ska byta till honom idag.

Va veckorna går fort! Det är ju redan en ny! Ett litet tips: tänk postitivt, att denna veckan kommer bli bra. Säg det högt för dig själv och tro på det. Se framför dig hur du klarar av de saker du ska göra, kanske göra en redovisning men du är jättenervös eller våga gå fram till en ny person och inleda en konversation. Se framför dig hur du klarar det galant, hur du uppnår dina mål för dagen, veckan eller kanske månaden.

Nu ska jag klä på mig och gå till skolan, ha en underbar dag! =)


Snyggt med nitar!


Vad det lockar..

Har fönat och plattat håret nu. Har även slängt i mig en macka och ska läsa lite engelska och kemi nu. Men oj vad det lockar att lägga huvudet på kudden och sova!

Vad som står på schemat imorgon är först skola, sen blir det troligtvis och förhoppningsvis en runda på stan med syrran för att senare byta till pappa. En jätterolig dag helt enkelt!

Dröm sött, bloggar imorgon innan skolan! =) ♥




Ny hårförlängning, jippi!

Plockade med mig högen med skolböcker till köksbordet och pluggade lite tillsammans med Kajsa. Det var kul, hehe. Fast vi snackade nog mer än vad vi använde penna och sudd.
Jag har beställt ny hårförlängning också, hoppade av glädje när jag gjorde det. Får den om ett par dagar, längtar!

Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs snart! ♥


27 september

Ingen uppdatering idag alls, jag har haft så ont i huvudet så det är inte sant! Tabletterna hjälper inte ens och tror jag har feber. Hoppas ni förstår varför jag inte orkat blogga.

Nu är den nya designen uppe, vad tycks? Egentligen var det inte så den var tänkt, men har inte fixat de rätta bilderna till headern så den blev såhär. Gillar ju att pyssla med designen så det kommer nog snart upp en ny igen, hihi.
Har inte gjort något alls idag, inte ens pluggat och det känns väldigt stressigt eftersom jag har kemiprov på onsdag och kan knappt något. Men orkar inte heller öppna böckerna och plugga för huvudvärken. Men antar att jag måste..

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare! =) ♥


Från min underbara pojkvän, för gullig alltså!


26 september

Förlåt för dålig uppdatering idag, men det blir ju så när man är med pojkvännen. Vi har lagat mat och legat i soffan framför tv:n, riktigt mysigt, somnade i hans famn.

Vad ska ni göra ikväll? =) Bloggar senare, ha en fortsatt underbar dag! ♥



Ny design

Har hållt på med den nya designen hela kvällen, rekord på svärord kan jag ju säga, hehe. Gillar att pyssla med designen, jag gör nog snart en till! Men den jag håller på med nu är inte riktigt klar, fattas en bild som jag ska ta någon dag när jag har tid. Så snart som möjligt! Men ni ska få tjuvkika lite på den nya designen =)

Inatt åker syrran Kajsa och mamma till Stockholm för Kajsa ska tävla i dans, disco och hiphop. Hoppas på dig syrran! Det betyder att jag är själv hemma när jag vaknar imorgon, men det blir inte länge för sen kommer älsklingen hit och sover här, mysigt det ska bli! Ska kleta på lite salva mot eksemet, lyssna lite till på musik och sen läsa så långt jag orkar i kemiboken.

Bloggar imorgon, godnatt! ♥


Sneak peek!


Astma

Nu har jag kommit hem från skolan. På morgonen var vi på en föreläsning om blodet och nu på eftermiddagen en om astronomi. Astronomi är ju något jag tycker är hur intressant som helst, det är kanske inte så konstigt att jag vill bli astronom då, hehe. Det var rätt häftigt för vi blev filmade så att ett par andra klasser i Sverige kunde se oss där vi satt på föreläsningen, medan vi kunde se dem. Jättekul! Emma, från min gamla klass, sms:ade mig när det var slut och sa att hon fått astma-anfall så jag mötte upp henne utanför mig där vi var tills hennes pappa hämtade henne. Stackars Emma!

Ska pyssla lite med en ny design till min blogg nu, får se när den kommer upp! ♥ Sen blir det förmodligen lite plugg.


Jag nu med en kopp kaffe i handen =)
Verkar som att jag börjar få ett till beroende..


25 september

Godmorgon! Har fixat mig och ska snart packa väskan och gå till skolan med musik dunkandes i öronen. Börjar om en halvtimme, har lite sovmorgon idag. Vi ska på två föreläsningar idag, det ska bli kul. Mellan föreläsningarna har vi nog nån lektion också. Får se vad jag hittar på efter skolan idag.

Här är dagens outfit. Ha en toppendag, hörs snart! ♥


Ser ut som jag är pissenödig, haha.
Svarta jeanstights: Ginatricot
Linne: H&M
Jeansväst, syrrans: Ginatricot


Jag var fastlimmad på stolen!

Ligger med datorn i sängen och lyssnar på musik som jag gör varje kväll. Ska läsa några sidor i kemi också innan jag lägger huvudet på kudden. Övningskörningen gick bra, tack för alla "Lycka till!" =) Ikväll har jag kollat lite på Idol, men gick iväg och satte mig vid datorn och fastnade här, hehe. Någon hade tydligen kletat på limm på stolen för jag kunde bara inte gå därifrån! Sen har jag duschat och fixat håret, fönat och plattat. Åh vad jag längtar till studiebidraget kommer! Då ska jag köpa ny hårförlängning och slösa pengar på kläder och accessoarer. Åh så kul! Det var länge sen jag shoppade, känner att jag nästan dras mot affärerna. Är så himla shoppingsugen!

Vad tycker ni man borde satsa på och få med i kassarna hem från stan såhär års? =)

Imorgon har jag 20 minuters sovmorgon, helt underbart ju! Sen två föreläsningar och ett par lektioner tror jag det blir också. Nu ska jag öppna kemiboken! Jag sa inget om att läsa den, eller hur? Bara "öppna" =) Jo, måste läsa lite ändå, hehe.

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov sött! Godnatt ♥

Danstävling

Min syrra  Kajsa ska på danstävling i Stockholm i helgen. Hon dansar Disco och Hiphop. Just nu håller jag på och hjälper henne att välja sminkning, vilket är jättekul! Ska prova lite olika sminkningar med ögonskugga senare ikväll. Önska henne lycka till? =) Det gör jag! ♥

Snart kommer pappa för vi ska ut och övningsköra! Kajsa ska följa med och sitta i baksätet. Åh så kul det ska bli! Vi hörs snart.


Spelat fotboll, är stolt

Hemma från en rolig dag i skolan! Var lite sådär halv vaken på första lektionen som var matte men piggnade till efter en stund. Sen på datakunskapen kom läraren inte så vi bara satt vid datorn, väldigt kul! Det har regnat lite till och från idag, och blåst hur mycket som helst, och ute idrotten var ett av tillfällena då regnet sipprade ner. Jag hoppades på att det inte skulle bli fotboll, som jag alltid hoppas på, men det blev det såklart. När jag fick bollen råkade jag skjuta den på en tjej i min klass hårt, hehe. Sen fick jag inte bollen mer...

Har ätit två mackor med favoritosten och en chokladboll som mamma har varit och köpt, mums! Nu ska jag plugga och sen ut och övningsköra, så se upp! ♥

24 september

Godmorgon! Har sovit riktigt gott inatt, vill ligga kvar under täcket hela dagen! Men upp och hoppa, gjorde mig iordning, slängde i mig en macka och musli som såg ut som hamstermat och nu är jag klar! Ska gå om en halvtimme, det betyder att jag hinner kolla lite på Vakna med the voice!

Har matte i 15 timmar nu på morgonen, eller inte riktigt, men det känns så. Sen datakunskap och det är ju roligt. Idrott står sen på schemat, tumme ner. Sist ut är spanska, var ju inte på förra spanskalektionen för då varjag hos läkaren så får se vad jag har missat idag.

Kanske ska övningsköra idag också, hur kul som helst! Hoppas, hoppas, hoppas! Nu ska jag lägga ner skolböckerna i väskan och sen krypa neri fåtöljen och kolla på Vakna med the voice. Ha en helt fantastisk dag! ♥


Supit

Har krypit ner i fåtöljen i vardagsrumet framför tv:n och kollat på Idol, Brooke knows best och lite på Kändisdjungeln. Har i princip gjort allt jag inte ska eller har tid för, hehe. Bryggde kaffe och har suttit och supit det nu för att orka plugga och orka vara vaken imorgon på lektionerna. Att dricka kaffe på kvällen bidrar att orka hålla ögonen öppna i skolbänken, annars somnar jag, hehe. Så nu är jag pigg och ska snart sova, smart va =)

Har idrott imorgon, usch va tråkigt! Det skulle inte förvåna mig om vi skulle va ute i det kalla vädret och det började snöa. Haha nej, men spöregna.

Ska försöka läsa ett kapitel i kemi nu. Godnatt, hörs imorgon! ♥

Manikyr

Hej på er! Dåligt med uppdatering idag. I eftermiddag har jag pluggat, men tar en paus nu och ska fortsätta sen lite senare. Snart börjar ju Idol också, det är så kul! Önskar man kunde sjunga..

Tog bort mitt svarta nagellack och har gjort manikyr istället, trivs bättre i det. Men svart är också snyggt! Nästa gång jag gör manikyr ska jag dela med mig till er hur man får det så jämnt och fint med hjälp av bilder =) Är lite av ett beroende det här med att fixa naglarna, hehe.


Nu ska jag snart bänka mig framför tv:n och kolla på Idol, bloggar senare! ♥


23 september

Godmorgon sötnosar! Håller på att göra mig i ordning det sista innan jag nästan får springa till skolan. Ska dra plattången några gånger genom håret och sen klä på mig. Idag har jag italienska och då får jag träffa Madde! Saknar extremt mycket att gå i samma klass som dig gumman! ♥

Nu har jag jättebråttom, bloggar när jag kommer hem. Ha en underbar dag! ♥


Älsklingsjeans: Kompaniet
Top (bar rygg): JC


Armband: Gjort själv


Säljer min mobil, kontakta mig om du är intresserad i
en kommentar.


Beställa från H&M

Ikväll har jag tagit det ganska lugnt, kollat på idol, ätit, ja helt enkelt inte mycket. Men det är skönt att vila lite ibland. Ska snart sova, men först ska jag försöka läsa några sidor i kemiboken utan att somna med huvudet i boken.
Detta är en väldigt soft vecka, igår hade vi studiedag, idag en lektion + skoljoggen. Imorgon och på torsdag är det som vanligt och på fredag föreläsningar. Härligt!

Har suttit och kollat runt på www.hm.se både på inredning och kläder + accessoarer. Hittade mycket fint! Ska beställa lite därifrån imorgon =)

Kemiboken nästa! Sen släcka lampan och sova, godnatt! ♥ Glöm inte rösta på mig i Veckans Blogg här http://tiiradam.blogg.se/ sötnosar!


Vilken av de grå koftorna är finast? Om den till höger, grå eller lila? =)




Urgulliga kuddar och filt!


Solat

Nu har jag varit och hämtat ut salva till mitt otroligt irriterande eksem och jag har även solat solarium. Blivit lite brunare och lite vitare runt ögonen för de där skydden, snyggt hehe. Nu ska jag sätta mig och plugga lite till. är hungrig så hoppas mamma är klar med maten snart! Sitter och mumsar på godis istället, det är inte bra.

Målade naglarna svarta för första gången nyss, vad tycker ni? Min syrra gillade det inte, hon tyckte jag såg ut som en häxa.. Är väldigt ovan vid att de är svarta, men jag vänjer mig nog snart. Nu, läxa!


Vad tycks? =)


Dumma regn

Kom nyss innanför dörren och satte mig direkt vid datorn. Jag hade helt glömt bort att det var skoljoggen idag! Så vi hade bara en lektion på förmiddagen sen skulle vi ut och jogga eller gå. I regnet.. Jag ljög innan, vädret tillät inte alls min outfit för idag, det har spöregnat och blåst hela tiden när vi var ute och gick. Inte kul ska jag säga. Dyngsur om fötterna gick jag där i blåsten och regnet med mitt nästan hela paraply. Tur att man hade bra sällskap så man kunde snacka bort tiden istället =)

Sitter och smaskar i mig lite godis. Sen ska jag kolla igenom min kalender och se vad som måste göras och skriva dit lite saker. Kanske går och solar solarium senare också. Ikväll blir det mys framför tv:n för det är ju Idol! Ha en fortsatt underbar dag! =)

Dagens outfit

 


Läkarbesök

Tillbaka från läkarbesöket! Det gick jättefort, var beredd på att komma försent till nästa lektion ju. Tur jag inte blir det! Fick en salva mot mitt eksem, så det ska nog bli bra om ett tag =) Hoppas det, för jag står inte ut längre!

Nu ska jag klä på mig jeansjackan, scarfsen, gladiatorskorna och hänga väskan över axeln och gå till skolan. Ha en fortsatt trevlig dag! =)

22 september

Godmorgon! Slängde på mig mjukiskläder eftersom jag bara ska gå några meter bort till läkaren. Ska gå dit för att jag har eksem över hela kroppen, så vi får se vad det kan va! När jag varit där går jag hem och byter om inför skolan. Tänkte ha svarta jeanstights, ett sött linne och svarta gladiatorskor, vädret tillåter det idag =)
Kanske hinner skriva ett inlägg innan jag går till skolan sen, hoppas det!

Ha en toppendag! ♥ Dagens låt, någon som vet om den är ny eller är det jag som är efter? Hörde den idag för första gången på Vakna med the voice.


Godnatt, sov sött

Förlåt för dålig uppdatering idag! Ikväll har jag packat ner mina grejer hos pappa i massa väskor och bytt till mamma som jag nu ska bo en vecka hos, som vanligt. Har varit dålig på att plugga idag, det betyder ju bara att jag får mer jobb imorgon, inte så smart kanske. Har även tryckt i mig massa godis som jag inte tål, är laktosintolerant, så har en känsla av att jag inte kommer må så bra imorgon. Så brukar det bli. Men hoppas på det bästa!

Har krypit ner i sängen, höll på att frysa ihjäl men nu börjar det bli varmare. Datorn är ju en anledning, ibland bli den så varm att den stängs av! Kollar på framträdanden från MTV vma, just nu på Beyoncé, häftigt hur hon rör sig på scenen, häftiga rörelser menar jag. Sen sjunger hon ju så bra! Men nu ska jag snart sova. Imorgon klockan 9 på morgonen ska jag till en läkare på grund av att det har kliat och jag har eksem över i princip hela kroppen. Så vi får se vad det kan va! Berättar mer imorgon när jag varit på läkarbesöket. Godnatt, sov sött! =)


21 september

Hej på er sötnosar! Allt bra idag? Med mig är det kanon, det är ju toppenväder här! Har studiedag idag så tog sovmorgon, jättehärligt. Snart kommer älsklingen hit, mysigt mysigt. Får se vad vi hittar på =)

Hade tänkt lägga mig ute och läst lite kemi, men det hinner jag inte så det får jag göra ikväll om jag har tid för det. Ska byta till mamma idag och när jag har kommit dit och packat upp tänkte jag gå och sola solarium.

Imorgon klockan 9.00 ska jag till en läkare. Ni får veta imorgon varför och lite om vad som sas.

Har inte ätit lunch än, börjar bli lite hungrig men vet inte vad jag ska göra. Äh, jag och baby hittar nog på något! Ni får ha en helt fantastisk dag! Här kommer dagens outfit =)



Ljusrosa top: H&M
Jeansshorts: BIKBOK



Min mysiga kväll

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Ätit varma mackor, kollat lite på Top Model?! Alltså det har redan varit för många säsonger för länge sen. Man vet ju i princip allt som ska hända, bara att det är andra personer. Eller vad tycker ni? Sen har jag duschat och suttit vid datorn.

Nu ska jag snart sova. Har studiedag imorgon, superskönt!, men är ändå jättetrött. Vet inte hur många gånger jag har kollat på Lady Gaga's framträdande på MTV vma idag, nära hundra skulle jag tro. Hon gör ju det så himla bra med sången och framträdandet!

Scrolla ner till inlägget under så hittar ni lite grejer som jag säljer!

Jag är finalist i en bloggtävling, så gå in här http://tiiradam.blogg.se/ och rösta på mig så är ni supergulliga! Lämna gärna en liten kommentar här om att ni röstat på mig, så jag kan tacka er =)
Jag är nummer 5!


Sitter och gäspar så dags att sova, godnatt! Bloggar imorgon =)


Min piercing.




Jag säljer lite grejer här på bloggen!

Har rensat min garderob och plockat lite i mitt rum, ska sälja min byrå och köpa en mysig liten fåtölj hade jag tänkt. Ska slänga massvis med kläder, men min syrra får som vanligt se först om hon vill ha något av det innan det åker i soptunnan. Men tänkte lägga ut lite bilder här på bloggen på saker som jag säljer! Ska sälja mina förra mobil också, den får ni bild på imorgon när jag kommit hem till mamma!


Replay pumps, knappt använda. Storlek: 35
Nypris: 990kr
Mitt pris: 600kr
Hör av dig om du är intresserad!


Pumps. Storlek: 36
Nypris: 800kr
Mitt pris: 400kr
Hör av dig om du är intresserad!


Oanvända, klack.
Storlek: 37
Nypris: 700kr
Mitt pris: 300kr
Hör av dig om du är intresserad!


Oanvänd kjol. Storlek 34.
Mitt pris: 100kr
Hör av dig om du är intresserad!


Jeans, använda en gång. Storlek: 23/32
Nypris: 299kr
Mitt pris: 150kr
Hör av dig om du är intresserad!

Om priset inte passar dig, hör av dig!


Äntligen..

..så kunde jag lägga över bilder till datorn! Har suttit och försökt flera gånger. Men nu så! Har även legat ute på en filt på baksidan i den varma sköna solen och läst kemi och bara varit. Jättehärligt! Slickade på en Twister samtidigt, mums!

Imorgon är jag ledig vilket är väldigt skönt. Då ska jag va med älsklingen =)

Jag är städsugen nu, det blir jag ibland. Det är faktiskt kul, jag blir glad av det. Tror jag ska städa rummet nu och kanske lite i lägenheten. Sitter och kollar på Lady Gaga's framträdande på MTV Video Music Awards. Hon är så cool tycker jag. Lägger upp länken här så ni också kan kolla. Kolla slutet, det är häftigt gjort av henne! Kolla i rutan till vänster så börjar videon spela efter en liten stund. Hon vann ju också titeln som bästa nya artist.
Klicka här http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=71551&playlistId=141374&vid=436605

Städdags!


Superkul!


Köpa glass & sätta mig ute

Oj så kul det var att köra bil! I början gick det ju inte så bra, det första jag glömde var att sätta på mig säkerhetsbältet, hehe. Sen gjorde jag så att bilen guppade, pappa satt och höll i sig. Jag körde runt på en bilprovningsplats och det var lite folk därinne och jag svär på att de satt och fikade och kollade på mig när jag körde medan de satte fikabrödet i halsen av skratt. Men i slutet gick det faktiskt ganska bra =) Pappa och jag hade en rolig stund med massa skratt iallafall. Måste hitta någon tid i veckan då jag inte har något planerat och köra mer!

Det är ju så fint väder idag igen, så jag tänkte gå och köpa en glass och sätta mig ute på en filt i solen och läsa lite kemi så har jag det gjort sen. Denna helgen har jag varit riktigt duktig på det här med att göra läxa i tid =) Har ju snart kemiprov också. Senare kanske jag träffar någon kompis.

Ha en fortsatt trevlig dag! Va ute i solen om det är fint väder, för det är ju bland det bästa som finns! =) ♥

Försöker lägga över bilder från min mobil till datorn, men mobilen försöker inte samarbeta med mig. Så bilder kommer sen!

Fixad & klar

Nu har jag gjort mig iordning. Tog 1,5 timme. Är det normalt? Ibland tar det ännu längre tid. Hur länge håller ni på och fixar er på morgonen?

Nu ska jag avslöja vad jag ska göra för något idag. Jag ska barapapapaaa.. (trumvirvel!) ..övningsköra! För första gången! Har gått den där kursen och fått papprena så allt är klart, det enda som är kvar är att jag ska sätta mig bakom ratten. Vi får se hur det går, hehe =) Åh va kul det ska bli! Stackars pappa som ska övningsköra med mig..

Slänger upp en bild på dagens outfit också, sen ska jag köra bil! Ha en fortsatt toppendag! ♥


Uppvikta chinos + linne, easy outfit idag. Håret i en boll =)
Vita tygskor till.


20 september

Godmorgon sötnosar! =) Är helt yrvaken för min syrra rusade in i mitt rum och letade efter hårspray och skrek för att hon var sen till gudtjänsten, hon konfimerar sig. Det har jag också gjort.

Nu ska jag äta och göra mig iordning sen ska jag göra något superkul, men det skriver jag om i nästa inlägg när jag också lägger upp dagens outfit.

Ha en bra dag! ♥

Fantastiskt kul kväll

Nu är jag hemma från en superkul kväll! Mötte upp Emma och vi åkte till älsklingen och hans kompis Danne. Vi började med att laga mat, tacos och det blev jättegott. Sen satt vi och snackade, men det var mest killarna för de hade en debatt om skolorna vi går på kan man säga, hehe. Sorry baby, men du vann inte! =) Sen kollade vi på tv, spelade Mario Kart och hade allmänt kul. Lyckad kväll!

När jag kom hem tryckte jag i mig några Marabou choklad rutor, det var hur länge sen som helst som jag åt det. Men åh, så gott det är! La mig i soffan framför tv:n men höll på att somna så fick gå upp och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Hann inte slänga upp en bild på outfiten innan jag gick ut för det blev lite strul med skjuts, men det ordnade sig tillslut.

Imorgon ska det bli superkul! Hörs då, godnatt ♥

Stolt

Åh så duktig jag känner mig! Har suttit ute och pluggat ett bra tag, sen gick jag in och gjorde lite läxor som jag behövde min älskade bärbara dator till.

Håller på att göra fransk manikyr, mina naglar är inte så långa och fina som de brukar, fick klippa av. Men snart växer de ju ut igen! =)

Snart ska jag fixa mig lite och sen åka och möta upp Emma. Ha en fortsatt trevlig dag!


Fick byta till shorts för det var så varmt.
Men jeanstightsen åker på sen igen!



Underbara sol =)


Underbart väder!

Det är helt fantastiskt underbart fint väder idag! Så jag ska ta med skolböckerna och sätta mig på en filt ute i solen på tomten. Så himla härligt! Har ni fint väder? =)

Ready to go

Nu är jag fixad och klar. Eller inte helt, ska göra ny fransk manikyr på mina naglar men det får bli lite senare. Ikväll ska jag ju träffa baby och ett par kompisar, jättekul! Kolla film, käka tacos och sen får vi väl se vad vi hittar på.

Denna låten har spelats hela morgonen: Jay Sean ft Lil Wayne - Down down
Ni hittar den i min ipod här på bloggen!

Här är dagens outfit. Lägger upp en till bild på den innan jag går ut ikväll för då lägger jag till lite accessoarer. Svårt ord egentligen, accessoarer. Fick kolla upp på google hur det stavades, hehe.


Svarta jeanstights: Ginatricot
Linne: Ginatricot


Har jag sagt att jag hatar strumpor?


19 september

Hej på er! Sitter här med tandborsten i munnen, håller på att göra mig iordning. är jag är fixad och klar tänkte jag sätta mig och plugga lite för ikväll och imorgon har jag inte tid för det. Ikväll ska jag träffa älsklingen, Danne och Emma. Det ska bli superkul! Imorgon får ni se vad jag ska hitta på för roligt!

Slänger upp en bild på dagens outfit sen när jag är klar. Ha en toppendag! ♥

Godnatt

Ska snart krypa ner i sängen, är helt slut efter Öland. Vad har ni gjort ikväll? Jag har legat framför tv:n och kollat på Idol, så många bra det var med idag! Sen har jag bara zappat mellan kanalerna, inget speciellt kul att titta på. Gjorde mig nyss lite te och en macka, mums.

Ledigt på måndag, så det är en lite längre helg än vanligt vilket är superskönt! =) Men nu är det sängen som gäller, godnatt! Bloggar imorgon, puss och kram ♥

Hemma från Öland!

Då var man hemma från en natt på Öland med klassen. Det var hur kul som helst! Men några missade bussen, haha stackarna, men de kom senare på kvällen. I torsdags när vi kom dit la vi först in vår packning i söta små stugor som vi övernattade i och sedan gick alla ner till stranden. Vi såg en säl! Det var kul för jag har aldrig sett en säl i naturen, bara i djurparker. Sen gick vi runt och kollade på växter eftersom det var i biologin vi åkte dit. Hoppade in på ICA och köpte kvällsmat till grillningen senare på kvällen. En i klassen är eldslukare kan man väl säga så han hade en uppvisning för oss vilket var jättehäftigt! När det blev kolsvart ute kollade vi alla på stjärnorna, så fin stjärnhimlen är! Det är helt otroligt.
Efter det följde killarna med till Agnes, Mayas, Melindas, Emmas och min stuga där vi kollade film. Jättekul! =)
Sen somnade vi så gott.

Idag, upp med tuppen. Eller inte med tuppen men vid klockan nio, då vi skulle plocka växter och leta djur som vi sen nästa vecka ska redovisa om. Jag hittade världens läskigaste spindel, aldrig sett något liknande förut. Stor och läskig. Sen lagade vi lunch och åkte buss hem.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är supertrött! Ska snart slänga mig på soffan framför tv:n och kolla på Idol som Hanna påminde mig om att det var ikväll. Har missat flera avsnitt av det. Ha en underbar kväll! =)


Böda på Öland.


Här har vi några av grabbarna.




Här bodde vi, jag, Emma, Agnes, Maya och Melinda.


Här sov vi. Fångade Emma på bild, hihi =)


Vårt lilla kök.


En supersöt och sprallig liten kattunge som bodde hos
ägarna av stugorna. När Emma och jag gick till killarnas
place var kissen där så vi gosade med den lilla plutten =)


Hej då!

Godmorgon! Håller på att packa ner allt jag ska ha med mig, men kom fram till att det inte är så mycket egentligen. Sovsäck, extrakläder, godis såklart, handduk, hygienartiklar och hörlurar till mobilen. Ska snart åka till skolan, får skjuts för jag måste hem till mamma innan och hämta min skinnjacka. Vi går i skolan till runt elva, sen åker vi till Öland! Laddat mobilen med massa bra låtar.

Bloggar när jag kommer hem vilket blir imorgonkväll. Ha det underbart! ♥


Öland imorgon

Nu sitter jag här och smaskar i mig lite godis. Köpte lite (inte lite, hehe) till imorgon då klassen ska till Öland men har nog ätit upp halva påsen. Men den står ju bara hä brevid mig och är helt öppen, det måste ju ändå betyda att jag ska smaska i mig det? Lite iallafall.

Har nyss duschat och ska snart krypa ner i sängen. Men först ska jag packa till imorgon och försöka trycka ner sovsäcken i sitt lilla fodral, hur det nu ska gå. Det kunde bli kallt så det var bäst att ta med sig sovsäck sa lärarna. Sen packar jag med godis, lite varma kläder, lite annat smått och gott och så får jag ju inte glömma HÖRLURAR TILL MOBILEN! Då skulle jag nog dö. Är ju beroende av musik.

Hoppas inte jag försover mig imorgon så jag hinner blogga lite innan jag går till skolan för att ha lektioner till elva sen åker bussen till Öland. Kommer hem på fredag kväll.

Ha en fortsatt underbar kväll! Godnatt ♥

Fint väder idag

Nu är jag hemma från en super rolig dag i skolan! Gjorde mig lite te när jag kom innanför dörren för jag blir pigg av te och är alltid helt slut när jag kommer hem från skolan. Har ni några bra tips på hur man blir pigg?

Snart får jag väl öppna skolböckerna och plugga lite. Sen ska jag virra runt här hemma och leta reda på grejer som är bra att ha med sig imorgon till Öland, vi ska sova där med klassen till fredag. I biologin arbetar vi med Ölands natur och djur så det är något vi ska kolla på när vi är där, så biologiboken följer med!

Måste berömma vädret idag, det är ju sol och varmt ute! När jag gick till bussen imorse runt nio var det nästan så att det blev för varmt. Men jag älskar det, är beroende av vädret kan man säga.

Senare kommer älsklingen hit =) Ha en fortsatt underbar dag! ♥


Godaste teet!


16 september

Godmorgon ni fantastiska läsare! Jag har sovit hur bra som helst, gick upp utvilad och pigg runt sju. Har sovmorgon och börjar vi kvart i tio. Men måste gå till bussen om en kvart, så sitter med tandborsten i munnen nu och ska kliva i mina gladiatorskor som matchar med dagens outfit. Har först kemilektion, sen ska jag luncha med underbara Madde, sen har vi italienska och sen är skoldagen slut vid kvart i ett.

Ha en toppendag! ♥


Top: JC
Chinos (tog syrrans): H&M
och till detta svarta gladiatorskor.


Håret uppsatt i något ruffsigt..


Springer runt i panik!

Nu har jag tvättat bort sminket och gjort mig klar för sängen, ska bara kleta på lite BUS också. Men usch vad jag hatar att va kladdig! Verkligen hatar det, springer runt i panik och skriker "ååh jag är så kladdig!" för det blir jag av Dove's BUS när den inte är precis nyköpt. Satt upp håret i en ruffsig boll som jag ska se hur den ser ut imorgon, för jag tänkte ha en sån boll imorgon, får se hur jag trivs med det =)

Som sagt, sovmorgon imorgon och slutar tidigt, åh så skönt! Luncha med Madde också som sagt. Ska försöka ta massa bilder imorgon, har varit dålig på det.

Ska lägga in massa nya låtar på min ipod här på bloggen, några tips? =)

Nu ska krypa ner i sängen och öva lite på italienska glosorna tills imorgon. Godnatt! ♥


Gapflabb

Skulle ljuga om jag sa att jag gjort klart läxan, men just nu hjälper pappa syrran och jag behöver hjälp i matte och kemi. Får bli senare. Det gör inget om jag lägger mig ganska sent idag, för jag har sovmorgon till kvart i tio imorgon! Jippi! Sen slutar jag kvart i ett så det blir en extremt kort dag. Satt och snackade med Madde i telefon förut och då bestämde vi att vi skulle luncha imorgon, åh så kul det ska bli! =)

Har legat i soffan och gapflabbat till Idol nu. Men de gör ju så gott de kan. Vissa är ju riktigt duktiga också, jag gillade speciellt han som är en kopia av Peter Jihde. Vem tycker ni var bäst?

Maya påminde mig om att vi inte alls får barnbidrag längre, utan studiebidrag och det kommer den 27:e! Jag kommer ju hinna bli gammal och rynkig innan det är den 27:e! Hur ska jag stå ut att vänta?!

Nu ropar pappa att han kan hjälpa mig, så vi ses snart sötnosar!

Vill ha




Det vattnas i munnen när jag tänker på att snart kommer barnbidraget..


Skolfoto

Är helt slut efter denna dagen. Vi har haft skolfoto idag, lyckades få enskilda bilden lika dålig som vanligt, nästan så man blir stolt. Klassfotot har vi inte fått se än. Beställde katalogen och bilder på mig, men kanske skickar tillbaka dem. På kemin labbade vi. Det var jättekul för jag var med Pontus och han såg bara ut som ett frågetecken hela tiden, och jag bara skrattade. Inte mycket som funkade, men det gick tillslut!

Idag ska jag plugga, plugga och plugga. Kanske är med någon lite senare om jag har tid =) Ha en underbar kväll! Nu ska jag lägga huvudet i mina skolböcker.


15 september

Försovit mig! Sitter och borstar tänderna nu, sen måste jag hitta något att ha på mig, fixa håret, kleta på lite till smink och springa till bussen.

Idag har jag skolfoto och redovisning i biologi. Lägger upp en bild på dagens outfit direkt när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag!

Rekord!!

Man kan väl säga att jag inte gjort någon nytta ikväll, suttit framför datorn, legat i soffan framför tvn, ja allt som jag inte borde göra helt enkelt när man har såhär mycket plugg. Msn slutade funka, så spelade lite GH istället och slog mitt rekord i streak! 447, innan var det något på 200. Man kan ju verkligen inte säga att jag äger, spelar för att det är kul helt enkelt =)

Har ingen lust att sova, vill va uppe och hitta på massa kul istället! Vill att det ska vara helg så man kan va uppe länge och sen sova länge på morgonen. Imorgon måste jag gå upp vid 5 och det finns bara en sak att säga: Blä!

Snart ska jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon. Godnatt ♥




Flyttat..

..hem till pappa nu i en vecka.. Vi svängde förbi en pizzeria och köpte med oss en hem. Det var superlänge sen jag åt det! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta plugga in om fåglar på Öland tills imorgon för då är det redovisning som jag fick reda på idag.. Jaja, det ska nog gå!
Har varit och solat, riktigt härligt! Men får kleta på lite BUS idag också, för imorgon är det skolfoto. Usch säger jag bara! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, någon gullig klänning eller jeanstights och ett sött linne kanske? Åh hjälp mig! Håret får va som det brukar, hinner inte greja med det imorgon. Fick veta om skolfotot idag med!

Som sagt, duschen nu! Ha en fortsatt underbar kväll! ♥




Lite packning, hehe.


Öland

Somnade i soffan men min syrra var SÅ SNÄLL och väckte mig, jag hatar när hon gör det. Antingen kittlar hon mig under fötterna eller något annat irriterande! Satte mig och pluggade lite vid köksbordet, fick veta idag att vi ska ha redovisning i biologin imorgon och tror ni jag var beredd på det?! Inte alls! Så med jämna mellanrum måste jag hela kvällen sitta och plugga in en text om fågelfaunan på Öland. Sen på torsdag ska vi åka till Öland och sova där till fredag! =)

Nu ropar syrran att jag ska komma och se om jag vill ha något för hon säljer jultidningar, hehe. Sen går jag bort till solariumet och solar 13-14 minuter. Efter det kommer pappa och hämtar upp oss!

Ha en fortsatt trevlig kväll! =)


Sola solarium.


14 september

Hej sötnosar! Jag försov mig idag så hann inte skriva på morgonen. Sprang runt som en galning och gjorde mig iordning, var fortfarande helt speedad när jag kom till skolan, men kom i tid iallafall, pjuh. Fick sluta en trekvart tidigare idag vilket var väldigt skönt för jag är supertrött!
Åt lunch med bästisarna på en annan skola idag och deras trevliga klasskompisar, det var jättekul! =)

Vad som står på schemat för eftermiddagen och kvällen är följande:

  • Slänga i mig lite mellanmål
  • Plugga italienska, biologi och kemi senare ikväll för det måste jag ha pappas hjälp till
  • Packa, pappa hämtar upp mig och syrran senare för vi ska bo hos han i en vecka nu
  • Duscha
  • Är det något mer?

  • Dagens outfit =) Hann inte fixa med kläder på morgonen
    så bara drog på mig det första jag hittade.


Underbar kväll

Hej finisar! Haft en bra kväll? Min har varit helt underbar för jag har varit med pojkvännen. Vi bestämde oss för att ta en såndär bild när man kysser varandra, men av ungefär 20-25 stycken blev ca 2 bra. Hehe, borde göra ett roligt collage med alla de oseriösa bilder som blev, haha! Skulle ju va jättegulligt. men det har varit hur kul och mysigt som helst idag! Min helg har varit den bästa på länge måste jag säga.

Känner mig lite hungrig, men orkar inte hämta något att äta. Vill bara krypa ner i sängen och sova. Är jättetrött! Nyss har jag gjort fransk manikyr men mina naglar är inte så fina som de brukar va för en del har gått av så de är extremt korta. Men får hoppas de växer ut fort igen så jag får tillbaka mina fina "ser ut som lösnaglar"-naglar.

Hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag lägga mig, godnatt! Puss och kram ♥


Älskling och jag =)


Duschat

Nu har jag duschat och gjort mig iordning. Ska snart slänga i mig lite mat, tacos blir det. Måste göra ny fransk manikyr också ser jag på mina naglar, det börjar försvinna och då ser det hemskt ut. Sen måste jag plugga lite innan älsklingen kommer. Blir nog att stanna inne då, eftersom det är äkta mysväder, blåsigt och regn.

Ha en toppendag sötnosar! Puss och kram ♥


Nyduschad =)


Myskläder är det som gäller idag.
Mjukisbyxor: BIKBOK "UCLA"
Linne: Ginatricot


13 september

Godmorgon! Har nyss slängt i mig två mackor och juice och ska hoppa in i duschen snart. Idag är det inget vidare väder ute, ösregnar, blåser och är grått och trist. Så det blir en mysdag inne istället med älsklingen =) Det är det perfekt väder för! Men först måste jag plugga. Ska ringa pappa och se om han kan köra hit med bl.a ett navelpiercingssmycke och en salva för jag vill inte ge mig ut i regnet. Jag har ett piercingsmycke här men häromdagen när jag vaknade var den runda lilla saken man skruvar fast på staven med smycket borta. Typiskt!

Har ni frågor angående navelpiercing så fråga gärna! Slänger upp en bild på dagens outfit snart, blir nog myskläder idag. Ha en toppendag! =)


Så ser smycket ut. Inte jag som har tagit den
dåliga bilden, det är min syrra..


Hur kul som helst!

Hej sötnosar! Nu är jag hemma från en hur kul dag som helst! Madde och Oskar kom hit runt tre idag och då gick vi in mot stan. Där mötte vi upp Emma och vi fyra gick och kollade vilken bio vi skulle se. Vi bestämde oss för The ugly truth. Sen gick vi till ett jättefint café och fikade och satt och snackade. Efter det tog vi bussen hem till Madde där hennes mamma hade dukat jättemysigt med tända ljus och lagat supergod tacos åt oss! Det var hur gott som helst. Sen spelade vi lite tvspel och annat kul innan vi åkte tillbaka till stan och kollade på bion. I början kändes det som att den inte skulle va bra, men det ändrade sig snabbt för den var hur bra som helst! Något jag rekommenderar er att se. Sen fick jag skjutss hem av Emma på cykel. Såhär roligt har jag inte haft på länge, det är så himla kul att va med mina bästa vänner! =) Shit va kul det har varit!

Snart ska jag sova, godnatt! =)


Rekommenderas att se! =)



Här är Oskar, han har även varit med i Talang! =)


RÖSTA PÅ MIG

Jag har blivit nominerad till veckans finalist i en bloggtävling!! :D

Så gå gärna in och rösta på mig
http://www.tereseerica.blogg.se Jag är nummer 3!!!

Skulle va hur snällt som helst =) Puss och kram.


Trevligt trevligt

Nu sitter jag, Emma, Madde och Oskar i mitt rum och snackar medan vi lyssnar på musik. Har varit och fikat i stan. Senare blir det bio, the ugly truth. Någon som har sett den? =) Kanske tar bussen hem till Madde sen också och käkar lite tacos.

Dåligt klädval idag måste jag bara säga. Fick byta om till jeans och top för vädret ändrade sig såklart när jag gått ut, som vanligt.

Ha en fortsatt trevlig dag sötnosar! =)




12 september

Hej bloggen! Allt bra? Nu har jag sminkat mig, plattat håret och slängt på mig min söta klänning. Himlen är blå och solen skiner idag och det är helt underbart! =) Idag var det tänkt att jag, Emma, Madde och Maddes pojkvän skulle träffas och ha det lite trevligt, fika, gå på bio och sen hem och käka hos Madde. Men Madde har inte hört av sig än så vi får se hur det blir med det =) Annars blir det en sväng på stan med syrran!

Nu fick jag sms om att vi ska mötas i stan vid tre för fika, bio (får se vilken det blir) och sen får vi se vad vi hittar på! Trevligt det ska bli. Ska bara slänga i mig något att äta sen går jag.

Ha en toppen dag så bloggar jag senare! =)


Klänning: Nelly.com
Väska: Åhlens
Gladiatorskor eller mina vita tygskor matchar till dethär.




Min dag

Efter skolan kom älsklingen hit och det har varit hur mysigt som helst! =) Mamma köpte hem mat, hamburgare och pommes från ett ställe som ligger bara några meter härifrån. Supergott! Andra gången jag äter där fast jag bor så nära. Men de lär få besök av mig flera gånger, hehe.

Nu ska jag krypa ner i sängen, är så otroligt trött, och kolla på idol på datorn. Har missat det två kvällar i rad nu och det är ju ett av favoritprogramen så det måste ses! Är sugen på något gott, men vi har inget hemma. Tråkigt. Jag är en liten gottegris, hihi.

Så skönt det är med helg nu! Imorgon ska jag träffa Emma, Madde och Maddes pojkvän Oskar. Kika in imorgon så får ni se vad vi ska hitta på för skoj! Ha en fortsatt trevlig kväll, kramar =)


11 september

Hej gullungar! Det var väldigt kul igårkväll på insparken. Träffade massa nya människor som var jättetrevliga, men fanns ju de som var mindre trevliga. Men vi fokuserar på de trevliga, hehe. Vi rörde oss mot stan runt tio och Madde och jag gick inte hem förän halv fyra. Innan vi kom hem köpte vi kebabtallrik. Det kom ingen buss som hon kunde ta så hon sovde hos mig. Låg och snackade en stund innan vi somnade så gott.

Vad ska ni hitta på idag? Ha en fortsatt bra dag! =)


Nattkäk


VI FÖR ALLTID

Nu är vi äntligen på g ut. Bästisen Madde är här nu och snart kommer den andra i vårt lilla gäng, Emma. Vi håller på att fixa oss för insparken. Det ska bli superkul! =) Där ska vi träffa massa trevligt folk. Har ni varit på insparken någon gång? Hur var det? =) Hoppas det kommer bli jättekul, en kväll värd att minnas.

Nu kom Emma också! Slänger upp en bild på våra outfits =)


Jag, Emma & Madde =)
Maja: klänning från Nelly.com
Emma: klänning från H&M, skärp från PM och jeansjacka från Topshop
Madde: klännig från MQ, jeansjacka från Ginatricot och väska från H&M.
Jag slänger på mig en jeansjacka, mina gladiatorskor och min bruna
lilla väska till det här =)


Springa till bussen!

Nu ska jag springa iväg till bussen och åka hem till pappa, bloggar när jag kommer hem vilket nog blir ganska snart. Ha det bra! =)

10 september

Hej bloggen! Ingen uppdatering idag har det inte varit nej, förlåt så mycket!

Just nu har jag lite panik. Sitter och funderar, eller snarare river ur hela garderoben och letar efter vad jag ska ha på mig ikväll på insparken! Min superfina klänning är hos pappa och jag har inga tights här hos mamma heller. Det är som sagt klädkris! Antar att jag får ta bussen till pappa sen och hämta det jag behöver. Han erbjöd mig ändå skjuts hem så. Men har ändå panik!

Slänger såklart upp en bild på hur kvällens outfit blir sen. Har ni haft en bra dag sötnosar? =)

 




Godnatt

Vad tycket ni om idol idag? Jag tyckte det fanns många bra =) Synd att man själv inte har talang att sjunga! Jag menar, hur kul skulle inte det va?

Har krypit ner i sängen nu och ska snart sova. Imorgon ska jag som sagt inte till skolan utan till ett annat ställe utomhus där klassen ska mötas. Vi vet inte vad vi ska göra så det får vi helt enkelt se. Sen på kvällen är det inspark för oss ettor! Så då blir det fest =)

Godnatt! Vi hörs imorgon sötnosar =)

Hur ska jag hitta..

Hej på er sötnosar! Sitter och väntar på att klockan ska bli nio för då börjar padapapapa (trumvirvel).. IDOOOL! :D

Imorgon börjar jag vid halv elva men vi ska inte va i skolan utan på ett annat ställe utomhus. Men det är det att jag hittar inte dit med cykel. Mamma har försökt rita och förklara men förstår ändå inte. Får cykla tidigt för att jag ska hitta helt enkelt.

Måste plugga kemi nu, hörs senare! =)

Musik!

Hemma från skolan nu och har precis slängt i mig två mackor. Nu är det plugga som gäller. Med musik dunkandes såklart. Kanske inte så smart och man blir nog mer okoncentrerad men klarar mig inte utan alltså. Men sen vet jag inte vad jag hittar på =)


9 september

Godmorgon på er! Snoozade till kvart i sex idag, alltså en halvtimme och har nu förstått att jag hinner bli klar i god tid när jag går upp kvart i sex istället så det kommer jag fortsätta med. Vet inte riktigt vad som står på schemat idag men slutar klockan tjugo i tre och det är ju ganska skönt.

Hela morgonen har Michael Jacksons låtar dunkat ut ur datorn i mitt rum. Han är så bra! Eller var.. Just nu lyssnar jag på Smooth Criminal men även Dirty Diana har spelats mycket.

Ingen buss idag till skolan, eftersom jag är hos mamma och då tar det knappt tio minuter att gå. Härligt det. Så nu ska jag kleta på lite till mascara och sen sticker jag. Ha en toppendag allihopa! =)


Idag ser jag ut såhär.


Idol börjar ikväll!

Någon mer än jag som sitter och laddar upp inför massa skratt och rysningar framför Idol som börjar ikväll? :D


Påminner om Harry Potter

Gick nyss till en videobutik här i närheten och köpte en liten rolig grej, Jelly beans med olika smaker. De påminner lite om de där som finns i Harry Potter, fast de här smakar inte öronvax (som kanske tur är?..)

Mamma bakar sockerkaka så det luktar gott här i lägenheten och att hon bakar innebär ju att vi ska fika snart =) Ska sätta mig och plugga nu också, tråkigt men ett måste. Har inget som är speciellt intressant i läxa nu och då blir det ju inte kul att plugga. Vad har ni gjort idag? =)

Det här hade jag på mig idag:


Jeanstights: Ginatricot
Tröja: Monki
Älsklings accesoar, scarfs: H&M
Väska: Åhlens
Spana in sängen i bakgrunden. Ser ni? Bäddad!


De här sitter jag och trycker i mig nu.


8 september

Hej! Nu har jag gjort mig iordning och packat väskan inför skolan. Börjar vid 9.50 idag så är med baby nu =)

Bloggar när jag kommer hem, ha en bra dag allihopa! =)

Godnatt

Ska lägga mig i sängen och kanske läsa lite. Är hur trött som helst!

Bloggar såklart imorgon, kram på er! =)

Plugga smart!

Nu tänkte jag dela med mig av mina pluggtips!

  • För att ni verkligen ska plugga när ni måste, men det tar emot för det är ett så ointressant ämne du ska läsa om, boka in tid i din kalender varje dag där du skriver mellan vilka klockslag du ska plugga. Det känns faktiskt kul när man har skrivit in det och tänker satsa på tiderna, prova så får ni se!

  • Ta flera pauser i pluggandet, för det är faktiskt i början och i slutet av pluggandet som man lär sig mest. Så ta pauser där ni gör annat, dock inte hela tiden.

  • Anteckna mycket på lektionerna så ni kan gå tillbaka och kolla vad just den lektionen handlade om. Renskriv om ni har tid och lust när ni kommer hem.

  • Dela upp läxorna, gör lite varje dag och inte allt på samma gång, då blir det för jobbigt!


Byta till mamma

Lyckades faktiskt rätt hyffsat med pluggtiden =) Nu har jag nyss ätit något jättegott som pappa slängde ihop. Håller på att packa det sista för jag och syrran ska byta till mamma idag. När vi åker dit hoppar vi in någonstans och köper lite fler block till mig, för det behövs många till skolan. Klarar absolut inte mig med bara fyra stycken!

När jag kommer till mamma slänger jag upp ett inlägg om jättesmarta tips på att plugga och annat smått och gott. Kika in snart igen =)

Godis sugen

Nu är jag hemma från skolan. Kul idag som vanligt. Fick sluta en timme tidigare vilket var jätteskönt.

Nu ska jag planera eftermiddagen och kvällen, skriva in i min kalender (älskar kalendrar) mellan vilka tider jag ska plugga m.m. Ska verkligen försöka att hålla fast vid de tiderna jag skriver upp också! Är ju inte så bra på att hålla tider.

Nu står det såhär i min kalender: Måndag Plugga mellan 16.00 - 18.00
..då har jag alltså 45 minuter på att göra vad jag vill. Sticker till ICA och köper godis! Hörs senare underbara läsare! =)


Tog på mig mitt nya armband idag också.
Bläddra ner för tydligare bild.


7 september

Godmorgon! Då var det en ny vecka igen. Men veckorna går fort, får hoppas denna också gör det. Börjar min dag med Svenska lektion. Vet inte rikigt vad vi ska göra så det blir en överraskning. Idag slutar jag iallafall vid tre.

Om ni ville veta så sköt jag nyss iväg min nya coola miniräknare (mini?! den är ju enorm) ett par meter i köket. Det var såklart inte med mening och som tur är funkar den. Skulle få av fodralet som man sätter på den när den itne används, och så bara flög den iväg ur mina händer, hehe.

Ha en toppendag allihopa! Bloggar när jag kommer hem =) Dagens outfit kommer här:


Linne: Ginatricot
Svarta jeanstights: Ginatricot
På fötterna till det här blir det svarta gladiatorskor.
Sen var det ju det här med att bädda sängen..


Trötter

Vet en sak jag måste bli bättre på, och det är att göra saker som verkligen måste göras! Har inte gjort klart kemin och det innebär ju bara att jag får sitta med huvudet i kemi boken imorgon också. Har inte packat mina grejer så jag kan byta till mamma imorgon för det gör jag imorgon kväll istället har jag bestämt. Ännu en sak jag inte gjort är att välja kläder som jag ska ha på mig imorgon. Alltså, det är den svåraste frågan som finns: "VAD SKA JAG HA PÅ MIG I MORGON?!".

Ska snart sova så jag orkar gå upp tidigt och orkar med skoldagen! Imorgon, om jag hinner, tänkte jag skriva ett inlägg om tips på att plugga. Annars blir det någon gång när jag har tid. Ha det jättebra allihopa =)


Nu när det börjar bli kallare ute är detta verkligen ett ställe
man längtar tillbaka till, Kreta. Så underbart härligt!


6 september

Hejsan! Tog sovmorgon idag vilket var riktigt härligt. Nu har jag varit och solat solarium, något jag måste fortsätta med för att få den där brännan jag alltid velat ha. Så om en vecka går jag dit igen.

Förlåt så himla mycket för dålig uppdatering igår och idag, men det blev så. Men imorgon kör det på som vanligt igen!

Här är min planering för eftermiddagen och kvällen och ja det är ju bara att börja pricka av..




Nattinlägg

Hej på er! Nattinlägg dethär. Jag har en helt underbar kväll med pojkvännen. Vi gick och köpte hamburgare och gyros för att ta med hem. Mitt uppe i ätandet började papperet runt min hamburgare att brinna (vi hade ljus tända) och jag fick panik, det var ju inte någon liten låga! Tänkte springa och hämta vatten och slänga därpå men då tog han och släckte det med sina händer! Det kallar jag man, hihi =)

Ja som ni ser på klockan gillar vi att va uppe sent. Om ett tag ska vi kanske baka något gott. Undra bara hur man ska orka gå till skolan imorgon, för det är ju söndag nu. Får lägga mig extremt tidigt ikväll.

Sov gott på er! =)

Kväll

Hej på er! Blir inte mycket uppdatering idag för idag är det pojkvännen som gäller. Just nu tyckte han att jag skulle lyssna på scremo musik som bullet for my valentine, inte det bästa jag hört men han gillar ju det så då får låten fortsätta spelas.

Vad hittar ni på ikväll då? Vi har nyss kollat film, 10 000 BC som vi hittade här hemma. Den var jättebra! 

Bloggar kanske senare, annars hörs vi imorgon underbara läsare! Ha en fortsatt trevlig kväll. Puss och kram =) 

5 september

Godmorgon! Jag har sovit som en stock inatt. Nu håller jag på att göra mig iordning och ska slänga ner lite grejer i en väska och sticka till mamma för jag ska sova där inatt.

Vad ska ni hitta på idag? Bloggar senare, ha en superduperdag! =)

Natti natti

Nu är jag färdig och ready för sängen. Ikväll har jag ätit gott och umgåtts med syrran och pappa, vi spelade tv-spel. Eller jag försökte, Kajsa satt och tyckte jag sög för att sedan visa hur duktig hon var och pappa halvsov. Det kallar jag att umgås! Hehe. Ska nog knäppa på en film innan jag somnar, som vanligt. Men då somnar jag som snabbast. Det är det positiva men det negativa är att filmen står och rullar hela natten. Aja, vad har ni pysslat med ikväll?

Godnatt, bloggar imorgon såklart! Puss och kram =)


Mitt inköp idag =)


Ser väl ut som vanligt eller vad tycke ni? =)


Har fått värsta miniräknaren i skolan! Känner mig verkligen
som en äkta mattenörd nu, haha. En stolt en.


Hej på er!

Det blev en kall runda på stan, det var som att någon gick runt med en enorm hårfön och blåste på en. Trodde för ett tag att lilla jag skulle blåsa iväg hehe.. Hittade iallafall ett gulligt armband och rengöringskrämer och grejs till ansiktet på apoteket. Men kul var det!

Har nyss gjort ny fransk manikyr på mina naglar, blev hur fint som helst! I helgen kan jag dela med mig av exakt hur jag gör med bilder och så kan jag berätta mina hemliga små tips, hihi. Kommer visa vilka produkter jag använder mig av också. 

Hmm, vad ska jag hitta på nu? Jo jag ska hoppa in i duschen och sedan krypa ner i säng. Men allt kommer gå i slow motion för jag är så extremt trött efter denna veckan. Sätta på en tvätt måste jag ju också göra kom jag på nu! Ha en fortsatt trevlig kväll =)


Smutsig spegel, jag vet. Ska fixa det.


Återförening

Nu är jag hemma från en superkul skoldag! Vi börjar känna varandra mer i klassen nu så det blir bara roligare och roligare för varje dag! Jag har italienska på en annan skola, där mina tre bästa vänner från min förra klass går, och efter lektionen stannade jag och åt där med dem. Alla fyra samlade igen, det var hur kul som helst! =) Träffade också många av deras nya vänner som var jättetrevliga. Hoppas de hittar hit till min blogg för jag berättade adressen.

Nu ska jag och syrran snart ta bussen till stan för kanske lite shopping. Tur för henne att jag är på så bra flummigt humör idag, brukar annars va gnällig mot henne, hehe. Sorry siss.

Ska dra plattången genom håret några gånger, fixa till makeupen och byta byxor sen ut i denna kalla blåsiga fredag. Ha en fortsatt underbar dag så bloggar jag när jag kommer hem! =)

Godmogon!

Godmorgon! Börjar halv nio idag så ska snart ta bussen. Solen skiner ute just nu och vi får se hur länge den gör det idag. Tror det är en ganska soft dag i skolan idag. Ser ut så på schemat iallafall.

Men nu har jag bråttom med att packa ner böcker i väskan och måste springa till bussen, bloggar när jag kommer hem! Ha en superduper dag! =)

Så vacker..

Hur fin låt som helst. Lyssna bara, den kommer sätta krokben på er och ni kommer falla för den..


Film

Ska titta lite till på läxan tills imorgon sen kolla på film =) Så skönt att det är fredag imorgon, det betyder ju väldigt snart helg! Vi hörs imorgon, puss och kram! =)

Gina Tricot

Vad tycker ni om de här plaggen? Jag gillar dem starkt =) Grymt snygga!


Ni hittar dem här www.ginatricot.com


BEHIND THE SCENES OF MAJA

Den omtalade Dust it. Ger håret maximal volym och gör det matt så om håret ser väldigt blankt ut (kanske ser smutsigt ut) så är det bara att dutta på lite Dust it så vips, nytvättad look. Ett minus är att håret kan bli svårt att borsta ut när det sitter i.


Finns på de flesta ställen som har
hårgrejer och sådant, tex Kicks, H&M och Åhlens.


Pluggpaus

Buongiorno! Ja som ni märker har jag nyss pluggat italienska. Blir lite mer plugg senare för nu tänkte jag ta en paus från det och laga kvällsmat till mig och syrran för pappa är inte hemma just nu. Men jag gillar ju att laga mat så det är no problemo! Oj nu kom det visst in lite spanska där också, hehe.

Kommer upp snart på bloggen: Behind the scenes of Maja + läckra kläder så missa inte det!
Ha en trevlig kväll =) Arrividerci.

Nyss haft spanska, så Hola!

Hej! Usch, fy och blä på det här regniga vädret. Det är bland det värsta som finns. Håret blir förstört och man blir dyngsur när man springer runt mellan skolorna och ska försöka hinna i tid. Nix, detta är inte kul.

Nu är jag iallafall hemma och ska snart plugga. Har ni någon bra låt på minnet? Dela gärna med er isåfall =) När jag är klar med pluggandet tänkte jag lägga upp Behind the scenes of Maja och bilder på snygga kläder + hemsidorna du hittar dem på, så kika in lite senare!

Här är dagens outfit:


Linne: H&M
Favoritjeans: Kompaniet
Mitt hår börjar locka sig för att jag sprungit runt ute.. Har ju
jättelockigt egnetligen. Och nej jag har inte olika längd
på håret på sidorna. Kanske borde börja bädda sängen?


Bloggtorka

Tjosan i trosan! =) Nu ligger jag i sängen med datorn och ska snart kolla film. Har inte så mycket att blogga om idag. Imorgon blir det ändring på det!

Kvällens låt: Takida - The things we own
Den är bara för bra.

Säger godnatt nu, kika gärna in imorgon igen! Puss och kram =)


Expert på att skämma ut mig

Hej på er! Har inte uppdaterat alls idag. Var sen på morgonen så fick skjuts till skolan och direkt när jag kom hem slängde jag mig på soffan och somnade. Det är nog ett bevis på att jag måste lägga mig tidigt tidigt idag.

Har ni haft en bra dag? Det har jag haft. På engelskan frågade läraren om någon bloggade, och då sa jag ja och berättade lite om den =) Sen frågade en kille i min klass som satt bredvid mig lite om den. Jag trodde han sa: Does your friends blog?? Då svarade jag nej men nu i efterhand så fattade jag vad han sa! "Does your friends read your blog?" Åh, jag som sa nej. Det gör dem ju såklart! Pinsamt.

Sitter och blänger på skolböckerna som ligger här bredvid datorn och tror att de ska öppna sig och göra dem av sig själva. Men än så länge har det inte hänt något.. Då får väl jag göra det då.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare! =)

Natti natti

Nu ska jag kolla lite på läxan (den jag faktiskt fick med mig hem) och sen sova, är så otroligt trött!

Hörs imorgon, puss och kram! =)

Svar på frågor

Här får ni lite info om mig =)

Hur gammal är du?
Jag är 16 år.

Hur lång är du?
Tja, jag är inte lång, jag är kort dvs 1,57 ungefär.

Vad pluggar du?
Jag går första året på gymnasiet där jag går NV.

Har du några piercingar?
Ja, i naveln och 3 i öronen, funderar på att ta ett till i örat där jag redan har 2. Skulle det bli fint?

Om du var tvungen att tatuera dig, vad skulle du göra för motiv då?
Hmm.. Jag skulle faktiskt tatuera in något fint ordspråk, för jag gillar ordspråk. Eller någon fin kort dikt, för det älskar jag! Speciellt det här orspråket: "Don't regret anything that made you smile." Det är vad jag går efter.
Berätta gärna om ni har några fin ordspråk på lager för jag är som galen i dem! :D

Varför bloggar du?
Jag bloggar för att en dag hade jag inte så mycket att göra och då började jag och det är hur kul som helst så nu kan jag inte sluta!

Vad är det roligaste med att blogga?
Det är såklart ni läsare och era fina kommentarer! =)

Har ni fler frågor, ställ dem gärna så lägger jag in dem också!



Förkyld

Just nu sitter jag med en ansiktsmask som håller på att stelna, det kittlas i hela facet! Hihi. Jag är riktigt snuvig idag och har såndär hemsk förkyldnings-röst. Man låter helt täppt. Det är inte kul alls. Det är så att man skrattar när man hör sig själv prata, haha.

Jag har glömt engelskaböckerna i skolan. Så smart är jag och vi hade läxa tills imorgon! Får väl sitta och läsa sidorna på någon rast imorgon antar jag. Duktigt Maja!

Snart ska jag hoppa in i duschen men först ska jag svara på lite frågor som jag kommer slänga upp här inom kort =)


Frågestund

Ja nu var det frågestund! Fråga på =)
Lägger såklart upp frågorna + svaren här på bloggen sen.


Hooooome =)

Hemma från skolan nu. Har varit rätt kul idag tycker jag. Magen kurrar men innan jag äter ska jag ut och springa. Det är så härligt tycker jag. Såklart med musik dunkandes i öronen också!

När jag kommer hem ska jag också svara på massa kommentarer och frågor! Så kika in här snart igen. Hur har er dag varit? =)


Dagens gulliga outfit:


Kjol: Ginatricot
Topp: H&M




Visst blev naglarna fina? =)


trött

Hej! Jag skriver säkert i sömnen, är så himla trött. Gick upp vid 5 för jag måste kanske ta en tidigare buss. Ska ha min första lektion på en annan skola.

Håller på att fixa mig nu. Kanske hinner slänga upp en bild på dagens outfit innan skolan, annars blir det efter att jag kommit hem! Ha en superduper dag som jag kommer ha! =)

RSS 2.0