Nu ska vi fira!

Nu ska jag snart möta upp Emma. Vi ska hoppa in på ICA och köpa godis och sen ska vi möta upp resten av gänget. Vi ska grilla och ha superkul! Ha en fin Valborg! =)


Kör på tigts och ett snyggt linne med bar rygg.


Shopping!

Idag efter skolan mötte jag upp pappa för att få mina nya linser. Skönt att se igen! Sen gick jag in till stan för shopping. Hittade en megasnygg väska i mocka, en fin kofta och en behövande mascara.

Slänger upp bilder lite snabbt. Jag ska ut och fira valborg med mina vänner!




Köpte en snygg väska!


Haft fullt upp

Anledningen till att jag inte har bloggat idag är helt enkelt att jag har haft fullt upp. Jag har massa kvar att göra så jag kommer nog inte få sova förrän runt tolv.

Idag på idrotten var vi på ett gym och provade på hur det är. Inget för mig tror jag, hehe. När jag skulle använda någon maskin och lyfta vikt hängde nästan hela jag med upp!

Imorgon är det Valborg. Planerna för kvällen är inte riktigt bestämda så ni får veta närmare imorgon. Vad ska ni hitta på för kul? =)


Svarta naglar

Jag har nymålade naglar. Svarta blev det denna gången!


Snygga axlar

Denna coola tröjan har jag på mig idag! =)


Nationellt prov

Idag på morgonen var det superstressigt så jag hann inte blogga. Vi har gjort nationellt prov idag i engelska. Det var skoj! När skolan var slut tog jag bussen hem. Det är synd att det inte är toppenväder för då hade jag kunnat ut och springa. Jag är så sugen på det! Istället ska jag jobba lite vid datorn.

Slänger upp dagens outfit lite senare så kika gärna in snart igen. Ha en fortsatt trevlig dag! =)

Har varit och sprungit

Efter utveklingssamtalet fick jag en känsla av att jag klarade allt. Blev peppad av att få veta att jag når MVG kunskap i ett av mina favoritämnen. Bestämde mig för att klara av en till sak idag, nämligen springa. Förra sommaren sprang jag väldigt mycket. Jag springer för att jag blir glad av det och det är bra för mig eftersom jag inte håller på med något annat på min fritid. Så när jag kom hem slängde jag snabbt på mig träningskläder och cyklade flera kilometer och sedan sprang jag, utan att stanna! Fan va gutt det kändes att klara av det.


Tummen upp!


Mål uppe bland stjärnorna

Runt elva stack jag in till stan. Till en början var det kallt och grått men helt plötsligt blev det sommarväder! Man kunde gå i bara linne, hur härligt som helst! Vi käkade på donken och kollade i affärer. Åh så mycket fint det fanns! Kollade ut ett mintgrönt nagellack (scrolla ner för att läsa om nagellacket) som jag ska köpa, från Isadora. Såklart att vi köpte glass också, det måste man ju göra när solen är framme. Träffade många fina vänner idag också =)

Vid fem mötte jag upp min mamma och pappa för då skulle vi på utvecklingssamtal. Det gick toppen! Vi pratade om mitt mål med mina studier på NV. Jag har ju ett mål uppe bland stjärnorna ;-)


  


Kalmar


Miljödag

Godmorgon! Inatt har en av våra katter stått och raffsat på dörren så jag har vaknat hundra gånger. Släppte in henne i rummet men då fortsatte hon på min garderobsdörr.. Då fick jag nog och släppte in henne i pappas rum istället, haha.

Idag har vi miljödag. Har inte en aning om vad det innebär, det enda jag vet är att vi slutar runt halv tolv. Härligt! Då ska jag knalla in till stan. Nu har vi lite bråttom, ska få skjuts. Ha en fin dag! =)


Cyklat runt i stan hela kvällen

Ikväll har jag tvättat och fixat. Kajsa och jag har varit ute och cyklat i stan också. När man är på vår baksida på våren och sommaren får man en känsla av att man är utomlands. Det är lite coolt. Bor ju bredvid ett hotell och sen är det vatten och fontän med en bro över. Supermysigt! Sen packade vi ner våra grejer och bytte till pappa. Plockade upp pojkvännen på vägen för han ska sova hos mig.

Imorgon har vi miljödag i skolan. Sen slutar vi runt halv tolv. Då ska jag gå till stan! =)


Dagens outfit

Slänger upp en dagens outfit =)


Skulle precis kasta bak håret haha!


Fick MVG!

Hej solstrålar! Idag är jag på toppphumör. Det är underbart väder och så kan jag ju slänga in att jag fick MVG på min engelska uppsats. Vi fick sluta tidigare idag också.

När man får bra betyg lever man på det länge. När det inte går lika bra brukar jag bara låta mig tänka på det en liten stund, sen kasta iväg tanken i soptunnan. Man förstör bara för sig själv om man går runt och tänker "åh va dålig jag är" osv. Så hello soptunnan!

När jag kom hem från skolan satte jag mig och åt på vår lilla baksida. Det var verkligen supervarmt! Funderar på att knalla iväg och köpa lite godis också.


Mintgrönt i sommar

I vår och sommar ska det vara mint, mint och mintgrönt! Jag var lite skeptisk i början men sen hittade jag ett mintgrönt nagellack och kan verkligen tänka mig hur grymt snyggt det blir till sommaren när man är brun och fin. Detta ska snart stå hemma på mitt sminkbord. Tummen upp för mint!


Bleka håret

Då var det söndag. Idag ska jag inte göra mycket. Senare ska jag bleka håret, det är verkligen på tiden! Sen kanske jag går och solar en stund också, vi får se.


Bleka håret idag! På tiden..?


Bild från idag

Nu ska vi käka pizza. Tänkte prova någon ny som jag aldrig ätit innan. Sen planerar jag att åka hem till killen. Ha en fin lördagskväll!

Bild från idag.


Dagen i bilder

Idag har jag varit ute hela dagen. Idag är det verkligen vår! Nyss har jag varit och köpt massa fika för vi är rätt många som är här. Det blev 6 stycken wienerbröd och en chokladboll. Har satt på kaffe och te också så snart blir det mums! Här får ni massa bilder från idag! =)


Jag plockade lite blommor.


Jag


Jag igen.


Jag lagade lunchen idag. Min pojkvän hjälpte till och satte på pastavatten. Dukade också
måste jag ju säga.


Strålande sol

Idag vaknade jag av att solen sken mig starkt i ögonen och fåglarna kvittrade. Så vill jag vakna varje dag! Igårkväll badade vi bastu och satt framför tvn.

Vi håller på att göra oss iordning och ska snart gå ut i det fina vädret. Inte en chans att jag stannar inne en sekund idag. Senare blir vi upphämtade för vi ska hem till mig. Vad ska ni hitta på idag? ;-)


De här åker på idag!


Tre rätters middag

Vi har varit och handlat bland annat det viktigaste som var kladdkaka. Den drog vi i oss ganska snabbt. Vädret har varit till och från, ibland har det spöregnat medan det ibland har varit strålande sol som det är just nu. Vi glömde såklart att handla lite grejer så vi fick cykla 3 kilometer till affären och sen hem. Jag hade värsta skeva cykeln, haha! Men det var kul.

Ikväll ska min pojkvän laga massa god mat till mig. En riktig tre rätters middag blir det och det ser jag fram emot! Okej där drömde jag lite. Det blir nog jag som får laga mat till honom, hehe.

Hörs senare, ha en fortsatt fin kväll! =)


Sova över

Nu har jag slutat! Tänkte köpa kakor på bageriet men det var inte öppet. Då blev jag inte glad för jag hade sett fram emot det hela dagen. Snart ska jag och min pojkvän ta bussen hem till honom för jag ska sova över där. Vi ska stanna i någon affär på vägen dit och handla.

Får se om jag bloggar mer ikväll. Ha en superduperfin fredag! =)


Beröm dig själv

När jag hade varit hos pappa idag tog jag en sen buss hem. Sen när jag kom hem hade mamma lagat supergod mat som jag åt framför Sveriges värsta bilförare.

Idag måste jag berömma mig själv för att jag har pluggat flitigt! Jag skriver inte om plugg här på bloggen, men denna gången måste jag göra det. Det är viktigt att berömma sig själv. Det behöver inte vara för något stort. Man kanske vågat räcka upp handen i klassrummet eller fått MVG på ett prov. Beröm dig själv!

Jag ska finslipa lite på mitt tal till imorgon då jag ska berätta om genus inför klassen. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova. Godnatt! =)


Revbensspjäll. Det ska vara mycket sås, till allt!


Jag idag

Fick slutade tidigare idag så har varit hemma en liten stund. Det är tydligen någon speciell dag för det var runt tjugo tårtor i skolan som man fick smaka på. Men jag är för lat för att stå i en så lång kö, hehe.

Jag är hemma en snabbis hos mamma för att hämta lite grejer och ska snart springa ut till bussen. Jag ska åka hem till pappa. Känner att jag måste stanna och hoppa in på något ICA på vägen dit för jag är så otroligt godissugen och behöver piggas upp lite.

Här får ni dagens outfit. Ha en fortsatt trevlig dag! =)




Fem larm + väckarklocka

Godmorgon! Hur är det idag? Med mig är det toppen! Sitter och borstar tänderna framför Vakna med the Voice och ska snart knalla iväg till skolan.

Jag ställer alltid fem larm, alltså alla som går, på min mobil plus min väckarklocka. Men ändå så vaknar jag en halvtimme senare och flyger då upp. Nu ska jag kleta på lite smink. Ha en fin dag! =)

Skriva på mitt tal

Idag läste jag i tidningen att man kan bli beroende av att sola solarium. Haha det märkte jag för ett halvår sen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra inpackning på håret. Sen ska jag lägga mig och skriva på mitt tal som jag ska använda på fredag. Efteråt ska jag fortsätta på min nya bok! =)

Rollspel

Skäms för att jag har uppdaterat så dåligt idag. Usch!

Idag i skolan körde vi rollspel. Vi blev indelade i grupper och skulle vara regeringar i olika påhittade länder. Man skulle göra avtal med varandra och satsa till exempel på försvar och sånt. Det var superkul! Någon som har gjort det? ;-)

Jag har precis varit och solat. Nu ska jag äta kvällsmat!


Snart gå till skolan

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon och börjar tio i tio. Väldigt skönt att få sova ut. La mig ju tidigt igår också och började läsa på min nya bok. Längtar tills jag får öppna den igen!

Just nu varvar jag mellan att kolla på Vakna med the Voice och göra mig klar. Kanske hinner slänga upp dagens outfit innan jag går till skolan. Ha en fantastisk dag! =)

Måste skärpa mig

Nu är jag hemma hos mamma. Jag ska snart krypa ner i sängen för jag är otroligt trött. Känner att jag inte alls gjort någon nytta idag, har inte gjort något överhuvudtaget. Det ska det bli ändring på imorgon!

Godnatt! =)

Packar

Nu håller jag på att packa. Mosar ner alla mina saker i väskor som nästan spricker. Vi ska byta till mamma idag, jippi bo i stan!

Hörs när jag är där.

Snart åker jag utomlands

Jag ska ju utomlands, närmare bestämt till Mallorca i maj. Längtar så himla mycket! Måste försöka mig på att prata spanska där. Jag har ju trots allt läst spanska i 4-5 år. Men det där dumma vulkanutbrottet har ju gjort så att man inte kan resa. Får hoppas det är borta i maj när vi ska åka! =)


Dagens outfit

Här kommer dagens outfit! =) Nu ska jag ut och övningsköra.


Kaffe och jobb

Idag gick jag upp tidigt för det är det bästa som finns. Göra sig iordning tidigt och hinna med massa saker under dagen är superkul! Nu sitter jag vid datorn med en kopp kaffe och ska jobba lite. Vad vuxet det där lät.. Sen ska jag ut och övningsköra! Vad ska ni hitta på idag? =)


Kick ass

Igår var jag borta hela dagen och det var därför det var dåligt med uppdatering. På dagen åkte jag hem till pojkvännen och hjälpte dem i deras stora trädgård. Jag bar grenar och räffsade. Har aldrig behövt göra det förut eftersom vi bor i två lägenheter och har världens minsta trädgårdar som vi knappt satt foten på. Om vädret hade varit fint hade jag fan dansat med krattan..

Senare på kvällen gick vi på bio. Vi såg "Kick ass"! Det var verkligen en killfilm, de sköt varandra hela tiden och det sprutade blod. Förstår inte hur killarna på bion kunde sitta och skratta åt när någon fick en kula i huvudet. Men den var rolig ändå.


Bio ikväll

Då var det lördag! Min pojkvän har sovit här och vi ska snart åka hem till honom. Hans släkt kommer dit och vi ska grilla. Det ska bli superkul! Senare ikväll har vi bokat biljetter till "Kick ass" så den ska vi se. Någon som har sett den och i så fall vad tyckte ni? =)

Nu måste jag slänga på mig lite kläder för vi har lite bråttom. Ha en superduperfin dag! =)


Dagens outfit: broderade axlar

Idag har jag på mig tröjan som jag köpte när jag var i stan igår. Bläddra ner så får ni se tydligare bild.






Matchar den nya toppen med min nya klocka.


Stan med Kajsa

Jag slutar ju vid tio i tolv på fredagar så när italienskalektionen var slut gick jag och mötte upp fina Madde och vi käkade lunch med hennes klasskompisar. Träffade också söta Hanna. Sen mötte jag min pojkvän och vi var en stund tills Kajsa kom in till stan för shopping. Det var riktigt härligt att knalla runt i stan med brillorna på!

Nu har jag kommit hem och hunnit äta. Pappa slog på stort och gjorde efterrätt också! Sorbet, björnbär och vit choklad, mums! Synd att jag redan har ont i magen för jag har varit busig och ätit laktos..

Ikväll vet jag inte riktigt än vad jag ska hitta på. Får se hur det blir =) Vad ska ni pyssla med?



Försovit mig!

Gaah jag har försovit mig rejält! Måste kuta till bussen! Efter skolan ska jag troligtvis träffa Madde och sen ska jag möta upp Kajsa för shopping. Superkul!

Nu: bussen!


Ny top, brillor och skor

Jag var ju i stan idag och shoppade. Detta köpte jag!


Top med broderade axlar.




Solbrillor, behövdes verkligen idag.


Sminkborste att ha till de ställen där man inte så lätt kommer åt med den större borsten tex
runt ögonen.


Fick ett par supesöta skor av min pojkvän. Tack så himla mycket! De kommer användas flitigt
i vår och sommar.


Ni måste bara...

...kika in här snart igen för då lägger jag upp bilder på de galet snygga grejerna jag fick med mig hem från stan idag! Fick sluta tidigare så jag mötte upp pojkvännen och vi gick in till stan. De har byggt ut H&M och gjort om så det var kul att se hur det var. Sen fikade vi med pojkvännens syrra och hennes gulliga dotter. Sen blev det shopping och vi köpte glass. Sen satt vi ute i det fina vädret.

Nu ska jag klippa bort alla lappar =) Här får ni något att lyssna på sålänge, döbra!



Träffade Madde och Emma

Efter skolan träffade jag Madde och Max och snackade lite med dem. Sen när jag hoppar på bussen ser jag att Emma sitter där! Vi tre får hitta på något snart.

Idag när jag har varit ute och gått mellan skolorna har jag funderat över om jag kanske är pollenallergiker? Vet inte riktigt hur man märker det men jag är ju förkyld hela tiden och det gör riktigt ont att andas ute. Men det kan ju vara för att det är så kall luft och jag är förkyld.. Aja, ska ju snart till läkaren och ta prover så vi får se vad det kan vara!

Vad ska ni hitta på idag? =)


Jag i måndags. Måste göra ny manikyr idag!


Parodi

Fy vilken natt! Jag har lyckats samla på mig en förkylning till. Det går inte en vecka när jag är frisk innan jag blir sjuk igen. Kunde knappt andas på morgonen för det gör så ont att göra det. Skulle till läkaren idag men nu gick inte det så det får bli imorgon igen.

Idag har jag inte försovit mig för jag har inte sovit. Väntar på att badrummet ska bli ledigt så jag kan hämta min tandborste. Som tur är får jag skjuts idag, jippi! Ha en fin dag! =)


En sjukt bra parodi på "Tiktok". Lyssnalyssnalyssna!


Iväg och sola

Jag har lagat mat i eftermiddag, Pasta carbonara. Fick slänga i mig det för vi har bråttom iväg till stan, så nu har jag hicka. Vi ska släppa av min syrra och hennes kompis på dans och jag ska hoppa in och sola.

Hörs när jag kommer hem =)


Min nya klocka

Jag var ju i Stockholm över helgen och där hittade jag en superläcker herrklocka som fick följa med mig hem. Såhär ser den ut!




En hög av tights på benen



Modernt och coolt. Från Elin Kling.


I sommar är det detta som gäller!

I sommar är solbrillorna en av de allra viktigaste accessoarerna. Modeller från 50-talet är tillbaka och de är riktigt snygga. Våga köra på brillor med tuffa mönster och olika färger. Hatten är högt upp på listan också, helsvarta och strandhattar. Det ska vara naturmönster som till exempel en liten väska att hålla i handen i leopardmönster.



Satsa på brillorna i sommar!


Och här kommer dagens..

Slänger upp några bilder på dagens outfit =)


Tights, mitt nya linne och kavaj såklart! Förlåt för min obäddade säng.




Nu ska jag ut och gå

Då var det måndag igen. Jag stannade kvar en stund efter skolan och pluggade lite innan jag hoppade på bussen hem. Nu ska jag gå ut i det fina vädret och gå en runda. Svänger förbi affären också för jag ska köpa en skrivbok. Ha en toppenstart på veckan!

När jag kommer hem ska ni få dagens outfit och se min nya klocka!


Köpte godis i en sån här gammaldags gullig grej på Skansen. Fin beskrivning va?


I lördags

I lördags när vi hade segat oss upp efter en lång kväll med turnering i Wii och film i fredags så åkte vi båt till Skansen. Vi kollade på massa coola fiskar, krokodiler och äckliga spindlar som fick mig att skrika. Men värst var nog kackerlackorna... Jag och pojkvännen gjorde en deal som gick ut på att om jag klappade en orm så skulle han klappa en stor, hårig och läskig spindel. Jag är stolt för vi gjorde det! Sen käkade vi lite och kollade på utsikten för den är ju så fin från Skansen, man ser ju bland annat Globen.

Efter att vi hade varit på Skansen åkte jag och killen själva till Vasamuseet. Har varit där innan men det var länge sen så det var coolt att se det enorma skeppet.


Vi åkte båt till Skansen.


Såg massa djur.


Haha spana in ekorren som sitter på sköldpaddan!





Fler bilder kommer imorgon!


I fredags

Har ni saknat mig? Över helgen har jag varit i Stockholm. Har inte haft tid till att blogga för vi har gjort så himla mycket! I fredags tog jag, min pojkvän, Kajsa och Alice tunnelbanan till stan och gick runt jättemycket. Min pojkvän har aldrig varit i Stockholm innan så vi har visat runt honom. Vi strosade runt i Gallerian och fikade och hade det otroligt roligt. Jag köpte en superdupermegasnygg herrklocka som jag föll för direkt. Ni ska få se hur den ser ut! Det var inte så himla kul att det var dåligt väder över helgen, men vi fick göra det bästa av det.

Kika in här snart igen så får ni veta vad vi pysslade med i lördags! =)


Kajsa oc Alice.


Bara för att jävlas lite med hon som jobbade där. Vi fick inte ta kort på skorna, mohaha.


Måste packa gaah!

Nu ska jag slänga in en Panpizza i mikron. Sen ska jag jobba lite vid datorn för ikväll kommer pojkvännen hit och ska sova här. Han ska ju med till Stockholm imorgon! Jag måste hinna att packa med innan han kommer, gaah!


Idag på stan.


Shopping med Madde

Idag mötte jag upp Madde och vi gick in till stan. Vädret blev allt bättre och solen sken. Vi satte oss på donken och åt för vi hade inte ätit frukost och sen gick vi runt i butikerna. Jag hittade en snygg tröja inne på Monki och så köpte jag ju en mascara som jag verkligen behövde. Bråkade med mina ögonfransar imorse, haha! Sen satte vi oss i en soffa på ett fik på Baronen och pratade och gjorde planer inför sommaren.




Här uppe satt vi.


Jag köpte en tröja från Monki och en supermascara!


Detta snygga linnet köpte Madde.


Och denna söta västen. Jag har en krämvit sån, det är därför ni känner igen den.


Madde och jag ska till stan idag

Nu är jag klar och sitter och väntar på att Madde ska komma hit. Vi ska gå in till stan idag igen. Men det är inte så fint väder, det är grått och dimmigt så vi kan inte sitta ute och fika idag. Men Madde ska köpa en sak och jag är i stort behov av en mascara!

Ha en fin dag! =)

Åker till Stockholm om en dag

Ikväll har vi suttit och planerat vår Stockholmsresa som vi gör om en dag. Där ska vi gå på stan och massa annat kul som ni får veta då. Det ska bli så himla roligt!

Här är linnet som jag köpte idag.


Det är inte grått utan mer grönt.


En galen dag med Madde

Det blev en otroligt rolig dag på stan med Madde! Vi gick runt och kollade i affärer och sen gick vi och köpte oss varsin kaffe och satte oss vid hamnen och snackade. Det var hur härligt som helst! Sen kollade vi runt lite till. Jag hittade ett fint linne, ett coolt nitarmband och två ansiktsmaskar. När affärerna höll på att stänga sprang vi allt vad vi hade genom stan för att hinna till en affär. Det var kul, men tyvärr så hann vi inte. En galen dag helt enkelt =)

Här får ni lite bilder att gotta er i. Bild på linnet kommer senare.


Madde och jag satt ute med varsin kaffe i handen.




Jag köpte ett nitarmband.


Nu ska jag möta upp Madde!

Nu ska jag sticka iväg och möta upp min söta Madde. Vi ska gå in till stan. Tar med kameran! ;-)

Här är dagens outfit.


Tights med dragkedja nertill, blus från H&M och min snygga kavaj.


Jobbar

Idag gick jag upp rätt tidigt och satte mig ute i solen med solbrillorna och läste. Sprang in och hämtade datorn för jag tänkte att man kan ju sitta vid datorn där ute. Men nix, det gick inte. Man såg inget på skärmen. Istället satte jag mig i köket samtidigt som jag nu lagar mat. Det blir pasta och kåv! (Korv för er som inte förstår kalmaritiska.)



Här sitter jag nu och jobbar lite.


Dagens lunch: sushi

Nu är jag hemma från solningen. Fick stå och vänta ett bra tag på att något skulle bli ledigt. Men härligt var det!

Här får ni en bild på dagens lunch som jag käkade i stan.


Nu kilar jag iväg och solar

Nu ska jag kila iväg och sola minst 30 minuter. Men det verkar inte gå att sola mer hmm.. Iallafall, hörs snart!

Min eftermiddag

Min eftermiddag har spenderats ute på baksidan med nya SOLO. =)



Suttit vid vattnet och ätit sushi

När vi hade segat oss upp idag gjorde vi oss iordning och gick ut i det fina vädret. Vädret är något som påverkar mig väldigt mycket, vet inte om ni kanske märkt det. Är det sol och fint blir jag så himla glad. Är det grått, trist och kallt blir jag deppig. Jag vill flytta utomlands till något varmt land. Men iallafall, vi gick och satte oss vid vattnet i stan. Sen ville jag att han skulle prova hur sushi smakade! Så vi gick och köpte det. Haha ni skulle se hans min!


Min snygga kavaj på idag! Och favvo-väskan.




Brillorna på!


Vårsnyggt



Kollade runt lite på Gina's hemsida och hittade massor med fina vårkläder. Här får ni ett smakprov.

Mysdag

Godmorgon! Sönt med lov måste jag säga. Är så otroligt trött så jag orkar knappt göra något. Idag ska jag ha en mysdag med min pojkvän med film. Jag tycker det är så mysigt att vara inne och höra regnet smattra mot rutan och ligga under en filt och kolla på film.

Vad ska ni göra idag? =)

Imorgon börjar påsklovet

Det blev inte så mycket till stan idag, det mesta var stängt så vi åkte hem ganska fort igen. På vägen hem hoppade vi in hos mamma och hämtade Wii som vi ska köra hela kvällen hade vi tänkt, woho!

Imorgon börjar påsklovet! =)


Dagens outfit

Idag planerade jag att bara vara hemma och slappa men istället slängde jag på mig lite smink och ska åka in till stan. Måste åka förbi mamma också och hämta nya linser för jag skulle ha bytt för någon dag sedan och nu får jag ont i huvudet hela tiden!

Här är dagens outfit. Slänger nog på mig min kavaj över när jag går ut. Är kär i den!




Gårdagen

Igår när vi kom till farmor fikade vi. Sen satt vi och pratade ett tag och efter det gick Kajsa och jag ut en timme i det fina vädret. Det var jättehärligt! När vi kom in skulle vi strax äta god påskmat. Sen kollade vi på tv och ganska sent cyklade vi hem. En trevlig dag helt enkelt.


Det kalla först.


Gårdagens outfit.


Glad påsk

Glad Påsk på er! Det är underbart väder och jag är superglad idag. Gick upp tidigt och gjorde mig iordning och sen har jag övningskört hela förmiddagen. Sen åkte vi och handlade lite och när vi kom hem lagade jag mat. Det blev pannkakor. Nu ska vi gå hem till farmor och träffa släkten och fira påsk.

När jag kommer hem får ni massa bilder från dagen. Ha en fin lördag! =)

Godnatt

Nu har jag krypit ner i sängen och ska sova. Tänkte ställa klockan så jag kommer upp i bra tid imorgon och hinner med saker så som att åka till stan, övningsköra och på eftermiddagen ska vi träffa pappas släkt och fira påsk!

Godnatt! =)

Bild från i förrgår

Som ni säkert har sett så har jag inte skrivit något på rätt länge. Igår efter skolan var jag i stan och sen följde pojkvännen med mig hem och sov här. Idag tog vi en lång sovmorgon och låg framför tvn halva dagen för att sen fixa till oss och gå ut i det fina vädret. Det har ju varit sol och inga moln hela dagen, underbart! Sen har jag hunnit med att övningsköra också och äta ute.


Första april

Idag är det ju första april! Jag tänkte ”det är klart ingen kan lura mig”. Det första som hände när jag vaknade var att jag blev lurad.

Innan jag åkte till skolan satte jag fast tejp på kranarna så att pappa får sig en liten överraskning idag. Tänkte även ställa om klockan men det gjorde jag inte. Sen lurade jag min pojkvän att jag hade missat bussen och skulle komma jätteförsent till skolan. Men tio minuter innan vi börjar dyker jag upp, hihi.


RSS 2.0