Gott nytt år

Nu drar jag iväg och firar nyår! Ha en underbar nyårsafton. GOOTT NYTT ÅÅÅÅR!!!! =)

Vi krockade med bilen

När vi åkte till Stockholm gick bilen sönder så den har varit på lagning där, men vi skulle ändå behöva lämna in den igen när vi kom hem till Kalmar. Vi åkte på som vanligt och jag låg och blundade och halvsov samt lyssnade på musik när vi var i Norrköping. Plötsligt öppnar jag ögonen för allt känns väldigt konstigt och jag ser att vi snurrar runt med bilen och inte alls är på vägen. Några sekunder senare krockar vi ner i diket. Det var otroligt läskigt och jag skrek nog som en galning. Minns inte så mycket för jag hamnade lite i chock. Men ingen blev skadad och runt 10 bilar stannade och frågade hur vi mådde och hjälpte oss. Fler bilar halkade på samm ställe när vi låg i diket och en höll på att köra in i oss men klarade sig som tur var från diket. Vi fick upp bilen och den var inte sönder mer än det som var innan och en sprucken framruta. Resten av vägen hem vågade jag inte släppa vägen med blicken och kunde andas ut när vi kom hem.

Nu håller jag på att göra mig nyårsfin. Ska snart åka iväg och träffa folk. =)

Hejdå Stockholm

Godmorgon! Nyårsafton idag, sista dagen år 2009, den 31 december. Lite fakta där ja. Nu håller vi på att packa ihop det sista inför hemresan. Tog inte på mig någon mascara så att jag kan sova i bilen. Det ska bli rätt skönt att komma hem, även fast jag kommer sakna Stockholm otroligt mycket. Men det är många man saknar hemma och jag har ju varit borta en vecka ungefär.

Men nu ska jag packa ut mina grejer i bilen. Hörs när jag kommer hem. Ha en underbar dag! =)


Jeansskjortan på idag!


Hur ska jag fira nyår tro?

Det var ju egentligen tänkt att jag skulle sätta mig på en buss hem idag, men det blev ändrade planer. Kajsa, mamma och jag åker hem imorgon tidigt på morgonen istället. Man vill ju vara hemma i hyffsad tid så man hinner fixa sig och så innan man träffar folk. Det är inte helt 100% säkert hur jag ska fira nyår, får veta imorgon hur det blir. Men det blir bra i vilket fall som helst =)

Nu ska jag samla ihop tjejerna och se om vi kan kolla film. Hörs!

Shopping i Nacka

Vi har varit i Nacka hela dagen så shit vad trött man är nu! Men det var verkligen fint där och massa bra affärer och bra ställen man kunde käka på. Jag kommer definitivt tillbaka! Men man saknade Topshop där. Där har de ju så himla snygga kläder och det är verkligen synd att den affären inte finns hemma i Kalmar. Men jag köpte en hel del idag! Slänger upp lite bilder.

Vi har precis ätit och jag är äckligt mätt. En sak som jag har märkt på senaste tiden är att jag kan vara jättehungrig, sen när jag ätit några bett blir jag jättemätt? Lite knasigt faktiskt. Men iallafall, här får ni en blick på vad jag köpte i Forum Nacka idag!


Jeansskjorta och en pälskrage, supersnyggt!


Väska med nitar.




Köpte ett par tights till men de har jag på mig.






Nacka

Nu drar vi iväg till Nacka. Shopping för tredje dagen i rad. Vi hörs nä jag kommer hem. Massa kramar! =)

Päls

Gud vad snyggt det är med pälskrage. Man ser många här i Stockholm som har det. Modet når ju den lilla byn där jag bor ett år efter, hehe. Ska nog köpa den här och ha på min skinnjacka, rawr!


Det är såklart fuskpäls. Skulle aldrig få för mig att köpa
något annat!


Avatar

Idag gick vi på bio vid Stureplan och såg Avatar i 3D! Den var hur cool som helst! Miljön var helt otrolig (jag menar växterna lyste!) och figurerna var superhäftiga. Den var jättebra gjord också. Det såg så verkligt ut. Visst skulle det vara skönt att ha en avatar ibland? Att man bara kunde blunda och vara någon annan i en helt annan värld? Den måste ni bara se! Elva poäng av tio helt klart!


Min nya favoritfilm, så jäkla bra!


Stockholm vs Kalmar

Igår åkte vi in till Stockholms city och strosade runt bland affärerna. Det var hur mycket folk som helst! Man fick tränga sig fram. Det är som att tiden går snabbare i Stockholm. Alla är så stressade och bokstavligen springer runt i stan. Det är verkligen skillnad mot lilla Kalmar som jag bor i. Men åh vad jag älskar Stockholm! Är man inne i en H&M affär och går ut från den ser man fem stycken till H&M framför näsan. I Kalmar finns det två. Jag fick iallafall med mig två tights och en foundation hem igår. Är galen i tights. Det finns en dragningskraft mellan dem och mig, haha!

Runt sju åkte vi iväg igen och kollade på fotboll. Det var min kusin som spelade någon cup och de gick vidare! Vi kom hem efter tolv och satt uppe och snackade till klockan två =)

I'm back in business!

Wohooo hej älskade blogg! Nu har jag internet! Vi har varit i Strängnäs i två dagar men nu är vi äntligen i Stockholm hos kusinerna! Berättar senare vad vi har haft för kul för oss igår och idag, så kika in här lite senare =) Här får ni en liten sneak peak på vad vi har gjort i Strängnäs.


Här sov jag. Huset är så litet så till och med JAG slår i huvudet ibland.
Jag är 1,57...


Supersöt kisse! Vi blev bästa vänner direkt. Kanske
var det för att båda heter Maja?


Här har vi ju mig!




Om man gick där det inte var skottat, var snön till mina knän...


Söta Måns.


Jag var ett stort fan av brasan.


Om ni nånsin har velat se min röv så har ni den där.



Ny kategori

Eftersom det snart är nytt år tänkte jag fira det genom att starta en ny kategori. Så, vad tycker ni den ska heta och handla om? =)


Hörs om två dagar!


Nu bär det av till Stocholm

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag hade jättesvårt för att somna igårkväll för jag hade ont i benet. Låg och vred och vände på mig hur länge som helst. När jag vaknade idag var det borta men när jag kom ner i köket var det superkallt så jag fick ont i andra benet.. Nu väntar jag på att badrummet ska bli ledigt så jag kan göra mig iordning. Men vad ska jag ha på mig idag som är skönt att ha på sig när man åker bil flera timmar? Sätter nog bara upp håret i en slarvig toffs, slänger på mig några vanliga kläder och min nya stora halsduk och myser ner mig i den.

Kommer inte ha något internet på två dagar och därför kommer jag inte kunna blogga. Nu ska jag banka lite på badrumsdörren. Hörs!

Julklapp








Man ser inte alls bra vad det står. Men det är iallafall från mamma.
 Det låg pengar i =)


Mysdag

Vilken rolig dag det har varit! Hos mormor käkade vi och spelade tvspel från stenåldern (när mina föräldrar var unga). Min pojkvän var med och min snälla mamma och mormor berättade historier från när man var liten och massa andra hemska saker. Man hade lust att bara sjunka ner genom golvet. Men man får bjuda på sig själv ibland och vi fick otroligt många skratt!

Ikväll har jag spelat lite Guitar Hero och packat (det som går dagen innan) inför morgondagen. Då åker vi ju till Stockholm igen! Denna gången är det jag, min syrra och mamma som åker. Vad vi hittar på där får ni se! =)

Juldagen

Hej på er sötnosar! Idag ska vi åka till mormor i Nybro och fira jul och fira att hon har fyllt år. Mamma är hos oss nu (hos pappa) och det är lite minijulafton. Har fått pengar och en biljett till Joe Labero (ni vet trollkarlen?). Föreställningen är i maj! Måste ta kort på vad mamma fixade ihop till mig där pengarna låg i. Då kommer ni verkligen få en beskrivning av mig, haha!

Nu måste jag kila. Ha en fin dag! =) ♥

Godnatt

När jag har snackat klart i telefon ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen. Jag är supertrött och en lång men rolig och mysig dag väntar imorgon. Ha en fortsatt underbar julafton och njut av det lilla av dagen som är kvar! Kram ♥


Love it

Från pojkvännen =) Älskar det! Sen fick jag en del presentkort av honom också.




Vilken underbar dag!

Åh vilken underbar dag det har varit! Supergod mat, trevligt folk, choklad, massa skratt och presenter. Och såklart Kalle Anka! Det får man ju inte missa. Man kan det nästan utantill men det är så mysigt att kolla på ändå. Sen fikade vi och senare satte jag och Kajsa på oss varsin tomteluva och delade ut paketen som vi brukar. Fick så mycket fint! Men har inte fått av mammas släkt än. Det har varit en otroligt rolig dag! Hur har ni haft det idag på julafton? =)





Lite av det jag fick.


Fira julafton

Nu är jag brun och fin! Sitter och gör fransk manikyr nu. Vill ni ha ett tips såhär på julafton? När ni har målat naglarna och de inte klibbar längre, skölj dem en stund i iskallt vatten (ett tips jag fått av Emma). De torkar mycket snabbare och nagellacket håller flera dagar längre! Superbra!

Nu ska vi packa ner alla paketen i påsar och åka hem till farmor för att fira jul. Hoppas ni får en mysig julafton med god mat och era nära och kära. Hörs senare ikväll! ♥

All I want for christmas is you

God jul på dig min älskling! Du betyder allt för mig. Jag blir så otroligt glad bara jag tänker på dig och du är den finaste som finns! Jag älskar dig mest av allt ♥

Låten är till dig.


Julafton

Godmorgon och gooooood juuuuuul på er!! ♥

Har ni sovit gott? Det har jag gjort och förkylningnen är mycket bättre idag! Nu ska jag åka in till stan och sola. Det var faktiskt en väldigt bra idé att göra det innan man gör sig iordning, duschar och allt, på morgonen! Vi hörs snart! =)

Julafton om en kvart!

Har suttit och pratat i telefon hela kvällen och gör det fortfarande. Ska snart hoppa ner i sängen. Det är ju julafton om en kvart! Godnatt! =) ♥


Jag som klär granen.


Ska granen välta?

När vi tillslut har fått upp granen:
Jag: Vågar jag ens gå förbi den?
Pappa: Jadå den står skitstadigt. Men blås inte på den bara!


Såhär blev den!
När vi kom hem med granen
märkte vi att en gran kan inte
vara mer osymmetrisk...
Men den blev fin!


Julafton imorgon

Jag som trodde jag var färdig med julklapparna. När jag strosade runt i stan idag så hittade jag lite fler! Men nu är jag helt klar. Finns ändå ingen mer tid till att köpa fler för imorgon är det ju julafton. Det känns verkligen inte som det. Den där känslan man hade när man var liten, man var så himla pirrig och kunde inte sova flera nätter innan, den finns inte kvar. Men det var ett tag sen den försvann. Men jag är ändå jätteglad. Det är nog för att jag är så himla kär =) Sen vet jag några fina saker jag kommer få imorgon, hihi. Man kan ju ändå inte låta bli att längta tills imorgon. Det är ju julafton!!

Nu ska vi klä granen =) Ha en mysigkväll ♥

Bilder från idag

Shit vad kallt det är! Jag har förfrysit händerna och fötterna! Men efter allt besvär har vi fått med oss en stor julgran hem. Nu är det bara ett problem, vi får den inte att stå. Och att den är så stor och tung hjälper verkligen inte. Men det ska nog gå! Lägger upp bild ikväll på vilken av granarna som blev vinnaren.








Måste förklara mig. Jag spiller saft..


Jag knyter Kajsas sko för jag var lite busig och
gjorde så hon snubblade.


Denna var väl söt?




Nu: hugga gran

Nu har jag slängt i mig lite lunch och ska snart dra på mig uggsen och jackan för att åka och hugga gran! Ingen liten fjutt, stor och fin ska den vara! Så fikar vi lite ute i naturen och sen hem och klä granen. Har en hel del grejer jag måste göra idag också och vet inte hur jag ska hinna med allt. Varför kan man inte dela på sig själv och bli två när det behövs?!

Men först ska vi åka och hämta kameran som vi glömt hos farmor. Smart! Så vi kan ta lite kort idag. Slänger upp bilder från förra årets granhuggning också när jag kommer hem. Det ni! =) Ha en fin dag!

23 december

Woho dagen före doppardagen! Idag kutar folk runt på stan för att köpa de sista julklapparna inför imorgon. Jag har som tur är köpt klart mina! Annars hade jag fått trängas bland affärerna idag. Istället ska vi åka och hugga julgran! Det är en tradition att pappa, syrran och jag gör det. Det är faktiskt jättekul att leta gran! Det svåra är att komma överens om en..

Känner att det börjar lukta bränt i mitt rum och kom på att jag lagt plattången i sängen igen. Gotta go!


Seg dag

Till en början var denna dagen världens tråkigaste. Jag låg bara halvdöd i ett hörn någonstans hemma och gjorde absolut ingenting, kändes det som. Sen tog jag tag i dagen och åkte in till stan för att möta upp killen. Han är inte klar med julklappsshoppingen än så det blev lite sånt idag. Dock har jag inte tittat ut en hårförlängning än som jag ska få i julklapp. Imorgon är sista dagen att göra det ju! Måste alltså släpa in röven till stan imorgon igen och springa runt till alla frisörer i stan och fråga om de säljer clips. Hade man bott i en storstad så hade det varit lätt som en plätt att hitta en butik som säljer hårförlängning, men nu gör jag ju inte det. Tar emot alla tips angående hårförlängning!

Hoppas vädret är fint imorgon för då ska vi hugga julgran! =) Nu ska jag släcka lampan. En dag kvar till julafton! Godnatt! =)


Avatar


Official Avatar Movie

Ååh va jag måste se denna! Alla säger att den är så himla bra och den verkar supercool! Har ni sett den och i så fall vad tyckte ni? =)

22 december

Hejsan bloggen! Kan inte fatta att det är den 22:a! Ungefär en dag kvar till julafton!

Det är så skönt att det är jullov, för då kan man sova hur länga man vill och göra allt i sin egen takt. På morgonen har jag mest legat i soffan och smaskat i mig lite Mozartkulor och busat med Kitty. Fick några rivmärken på händerna, halsen samt magen. Hon såg min navelpiercing och ville ta den. Tänk om hon hade fått ett stadigt grepp alltså! Nyss duschat har jag också gjort och rakat benen. Ska bara sminka mig och dra på några kläder och senare drar jag in till stan en sväng för att träffa lite folk! Vad ska ni hitta på idag? =)

Ha en fin dag!

Hahaha

Okej måste visa en grej innan jag går och lägger mig! Hahahaha. Godnatt!


Skönhets tips

Nu har jag tvättat bort sminket och smörjt in ansiktet med lotion. Sen har jag behandlat läpparna lite! Man tar en ny tandborste och sköljer den i varmt vatten. Sen masserar man läpparna försiktigt (det får upp blodcirkulationen i dem) och sen masserar man in en mjuk salva. De blir jättelena! Har kletat på mig lite BUS också. Måste sola innan julafton. Den 26:e åker jag till Stockholm igen för att hälsa på kusinerna!

Nu ska jag och min snuviga näsa krypa ner i sängen. Massa kramar! =)

Kolla denna otroligt söta kissen!


Anna Ankas jul

Har suttit och kollat på Anna Ankas jul. Hon är ju så galen så det blir roligt. Man kan ju inte låta bli att kolla på henne. Hon är ju smart för på grund av allt hon säger så får hon ju mer uppmärksamhet vilket leder till att hon blir mer känd. Det går inte att förneka att det är underhållning.


Paketinslagning

Nu har jag köpt klart alla julklapparna! Superskönt! Köpte tre till syrran och två till till pappa. Det var väldigt mycket folk i stan, alla köper julklappar. Man träffade många "kändisar" (folk man känner). Bland annat min pojkvän hittade jag där! Det var jättekul att träffa honom och han följde med mig och köpte presenter till syrran. Skickade iväg henne då eftersom hon inte fick se. Kan heller inte berätta vad jag köpte, för hon läser min blogg =)

Nu har jag suttit på golvet och slagit in alla presenterna. Det är jättekul att göra det, men det är roligare om man har otroligt fint papper och snören och andra roliga saker man kan kleta fast på pappret. Nu hade vi bara papper med tomtar på (fast det är ju i och för sig jul) och rött snöre. Överdrev med snöret på ett av min syrras paket för det är så kul att locka det. Ett hyffsat litet paket med extremt mycket snöre, paketet syns knappt, hihi! Men ett paket har jag kvar att slå in, ett till pappa. Ska hitta på något busigt så han aldrig kan ana vad det är!

Jag sitter nöjd och har lockat snöret:
Jag: Fan..
Kajsa: Vad?
Jag: Det ser ut som en snopp..
(Gör om allt)

Dagens mysoutfit

Usch nu kommer febern också! Har iallafall gjort mig iordning, det tog ett tag och det blev att stå väldigt länge framför spegeln på grund av att jag ser så fruktansvärt hängig ut. Men nu är jag klar. Väntar på att min syster ska komma hem, hon har inte fått jullov än, ha-ha-ha! Vi ska ta oss in till stan för lite shopping. Egentligen orkar jag absolut inte det, men va ska man göra när man har julklappar kvar att köpa? Man blir ju gladare om man shoppar lite.

Det här glider jag runt i idag =) Orkade inte anstränga mig med klädval.


Tights, linne från H&M (visste ni att jag har
fyra stycken sådana likadana vita?) och någon top som jag
snodde av syrran. Halsduk på också!










Måndag igen

Klockan är tjugo i nio och jag har segat mig upp för jag kan inte sova för jag är så sjuk. Ska gå ner och sätta mig framför tvn och kolla på Vakna med The Voice. Får nog göra lite te också men aptit har jag ingen just nu.

Ha en underbar start på veckan! =)

_______________________________________________________________________________________________

Update: är det bara vår tv, eller visas inte Vakna med The Voice på tv nu?

City Lips

Denna vintern har jag verkligen blivit så torr om läpparna, så nu har jag smetat på Idominsalva riktigt jämnt på munnen. Har fått smörja in händerna med lotion också. Nu när jag pratade om läppar så kom jag på att jag kollade upp "City Lips" igår i stan. Det kostar 499 kr på Kicks. Det sticker lite i läpparna och de blir större. Alltså funkar det på mig. Det är ju bara att fråga de som jobbar där om ni har några frågor om City Lips. Tror jag ska slå till på att köpa det.

Nu ska jag snart sova. Är superförkyld! På morgonen kändes det verkligen som jag var mycket bättre, men nix. Det blev sämre under dagen och på kvällen är det värst. Har väldigt fin röst också. Det är som sjungande musik i öronen. Nej, har förkylningsröst och rösten sviker mig ibland med att låta som jag är i målbrottet. Tur man har jullov och är ledig imorgon! Godnatt =)


Man blir alltid glad av musik

Sitter och surfar runt om nya bra låtar, och jag bara klickar på någon låt och då är det en som jag har letat efter i ungefär ett år. Hörde den på ett Gossip Girl avsnitt för länge sen och spelade in den på mobilen från tvn, låter inte så bra kan jag säga när massa folk pratar och döljer låten. Jag gapar fortfarande med munnen, kan inte fatta att det är den. Det enda jag säger är "sjukt sjukt sjukt..."


Gaaaah!

Det slog mig precis att det är julafton om tre dagar!! Va fort det har gått! Imorgon ska jag och syrran ta bussen till stan för att köpa de sista julklapparna (troligtvis). Det kluriga är att jag ska köpa till henne, så jag får schasa iväg henne en liten stund så att jag kan köpa presenter till henne.

Kom på att man rekommenderas att inte ha linser när man är sjuk. Och här sitter jag med mina linser och är genomförkyld, hmm..

Lite bilder på mig

På vägen hem från farmor hoppade jag in och köpte lite choklad och mandelmassa för här ska bakas julgodis! Finns det något godare än Mozartkulor? En nackdel med dem är att de tar slut väldigt fort, hehe. Vad brukar ni göra för julgodis? =)

Tog bild på dagens outfit också. Fy mitt hår! Det är en enda rishög. Beställde klipptid häromdagen och fick den 5:e januari. Ska köpa ny hårförlängning inom någon vecka också, jippi!


Fick ta bild med webcamen. Nu ska det bakas!


Det här har jag på mig idag. Min julklapp från mig själv, kofta
där det hänger lite grejer. Den är från VILA.



Kort där bak.


Julbord

Nu är vi hos farmor och har käkat julbord. Jag är så mätt så jag rullar runt! Men jag såg några chokladkartonger ute i vardagsrummet och när jag tänker på dem känner jag att jag är nog inte riktigt proppfulll än... Småkusinerna tjatar om när det är paket. Ska hjälpa dem bygga en koja så jag kan sitta lite vid datorn sen. Har kameran med mig!

Ha en fortsatt fin dag!


Fjärde advent!

Godmorgon sötnosar! Hur är det med er idag? Jag är fortfarande jätteförkyld. Ute är det hur mycket snö som helst! Igår var jag bara tvungen att dyka ner i den. Blev ganska blöt och kall om röven.

Nu ska jag tvätta håret och fixa till mig, innan vi ska åka iväg. Ha en underbar fjärde advent! =)




Deuce Bigalow

Ikväll har jag mest legat framför tvn och gapflabbat så mycket jag kunnat utan att det värker i halsen åt en film som gick på trean, Deuce Bigalow hette den. En ganska sjuk film faktiskt, haha! Har druckit lite te och ätit pepparkakor också. Fick ta ett piller mot huvudvärken och tydligen febern. Hoppas det är bättre imorgon.

Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska sova. Godnatt! =)

Sjuk?

Alltsåååååå åh! Sitter här och snorar, halsen gör jätteont, huvudet också och hela kroppen värker! Vill inte börja lovet med att bli sjuk. Vi som ska fira jul imorgon och allt! Men jag ska inte låta det förstöra morgondagen. Måste tänka positivt. Ska gå och äta lite så jag får lite energi. Känner väl ändå ingen smak men men... =(

Sola

Nu sticker jag iväg och solar. Hörs!


Julrimm

Idag har Emma och jag traskat runt i snöstormen på stan och shoppat julklappar. Nu har jag bara några kvar att köpa. Det var urkul att träffa Emma och prata lite om allt som man gör med bästa vänner =) Vi sprang runt i hela stan och hjälpte varandra att hitta julklappar. Emma köpte så mycket att när jag ibland bärde (bar kanske det heter) hennes kassar fick jag inget blod i fingrarna! Något jag tänkte på var att nästan varenda människa man går förbi säger ordet "jul". Lite kul faktiskt. Imorgon ska vi fira jul med släkten vilket ska bli superkul och mysigt! Men vi firar ju såklart på julafton med. Då ger jag mina klappar. Visst skulle det vara kul med rimm?




JULLOV

Härligt med sovmorgon idag! Behövde verkligen sova ut och få göra mig iordning i min egna snigelfart takt. Sen knallade jag iväg till skolan i otroligt fint väder, vindstilla och soligt med uggsen knastrande i snön. I skolan kollade vi på julavslutningen, det var några som sjöng och sen höll såklart en lärare tal som alltid. Sen körde NV-klasserna tävlingar där man skulle säga artisten och låttiteln, det var superkul! Men mitt lag förlorade stort. Därefter åt vi och sen... JULLOOOOOV!! Det ska firas nu! Ha en helt fantastiskt bra dag!

Jordin Sparks

Fyyyyy va kallt det är! Mamma fick komma och hämta oss med bilen i stan för det var för kallt att gå hem. Men det var en rolig kväll med Kajsa i stan iallafall. Många skämt och oseriösheter. Vi köpte en present till pappa och ska köpa ett presentkort i någon sportaffär till honom också. Sen hittade vi en fin scarfs till mamma som hon önskade sig. Däremot har jag inte en aning om vad jag ska köpa till syrran! Tips? Sen köpte jag min julklapp som jag ger mig själv i förskott, alltså idag. En jättefin "kofta"!

Har sovmorgon imorgon och börjar vid halv elva, så nu tänkte jag tvätta bort sminket och krypa ner i soffan och sätta på en film för vi har beställt hem sex stycken nya. Ha en fin kväll! =)


Presentshoppingen börjar

Tjosan!

Nu har vi inga fler lektioner innan jullovet. Imorgon ska vi bara ha avslutning, superhärligt! Nu ska jag och Kajsa knalla in till stan. Idag börjar presentshoppingen! Hörs när jag kommer hem =)

Julafton på söndag?

På stan gick vi runt och kollade och visade vad vi önskar oss i julklapp. Sen blev vi superhungriga och satte oss ner på donken och slängde i oss lite mat. På vägen hem var det så blåsigt att man knappt kunde stå still, jag höll på att blåsa iväg. Speciellt mitt hår...

Imorgon ska jag och syrran in till stan och på lördag är det den stora dagen, julshopping med Emma! Då smäller det! På söndag ska vi fira jul med pappas släkt, för nästan alla skulle bort på julafton. Så det blir ett smakprov av julafton.

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa ner i sängen. Hörs! =)

Dumma uggs

Det blev en aning stressigt imorse på grund av att jag försov mig en timme. Kutade runt här och gjorde mig i ordning, det jag hann iallafall. Sen drog jag på mig uggsen och halkade ut i snöslasket. Det första jag skulle göra var att skriva prov, men läraren hade glömt det. Så vi fick leta runt efter förra årets prov och jag fick sitta i en korridor där det sprang och tjattrade massa personer hela tiden. Sen skulle jag knalla iväg till en annan skola och uggsen var verkligen inte på min sida. Jag blev superblöt och det smashade vatten i skorna när jag gick. Men det är kul att det har kommit snö iallafall.

Nu ska jag och pojkvännen gå in till stan. Kvällen består av shopping och pussar. Ha en underbar kväll! =)


Snöbollskrig

Nu har vi kommit hem till mamma. Innan vi satte oss i bilen var jag bara tvungen att göra lite snöbollar och försöka träffa pappa och syrran, men träffade bara på bilen. Det var väl tur det. Sen skulle jag se hur långt jag kunde kasta, fem meter ungefär. Fick dra på mina UGGS när vi var ute ikväll, det var superskönt och varmt! Det blir nog de som gäller imorgon också.

Nu håller jag på att måla naglarna och pratar i telefon. Sen skriver jag samtidigt också! Det skulle inte en kille kunna göra... Ska snart stänga laptopen och krypa ner i min lilla säng. Godnatt =)


Utanför


Snö =) Och lillskiten.


Lite shopping

Det snöar, jaaa! Och neeej! Ja för att det är det man verkligen har längtat efter. En vit jul, det är ju så det ska vara. Och nej för att jag fortfarande knallar runt i mina vårskor (vita tygskor) och förfryser fötter och ben.
Det är hur soft som helst i skolan idag. Först hade vi prov, (okej det kanske är lite mindre soft), och sen en lång håltimme då jag och pojkvännen gick och köpte lunch, jag bjöd honom =) Sen hade vi pyttelite kemi och sen på biologin gjorde vi en tävling. Den som löse korsordet snabbast vann godis. Emma och jag kom trea, gimmie five! Det var svårt men jätteroligt!
Efter skolan gick jag och min älskling in till stan och kollade runt lite. Jag fick med mig ett par tights hem och en mascara. Imorgon blir det julklappsshopping! Jag höll på att sätta mig på röven två gånger på stan för det var så halt! Hahaha...

När jag kom hem var jag tvungen att tina upp så gjorde varm choklad och tog lite kaka. Ha en fortsatt trevlig dag!








Tisdag

Det är inte många dagar kvar i skolan nu. Slutar ju på fredag! Idag har jag mitt sista nationella prov för denna terminen. Det ska bli så skönt att få det gjort. Jag kommer kunna andas ut när jag är färdig med det och knallar ut från aulan. Märkte nu på morgonen att min mascara är slut, så måste in till stan efter skolan och köpa en ny. Då kan jag samtidigt lämna tillbaka en tröja.

Nu ska jag sminka mig lite och sen försöka hinna ifatt bussen. Ha en underbar dag! =)


Önskelista

Denna veckan ska det bli mycket julklappsshopping! En dag med syrran, en med pojkvännen och en med bästa vännen. Det är så jobbigt för alla man frågar om vad de vill ha i julklapp svarar "jag vet inte". Men jag ska inte säga något, för jag säger likadant själv. Av mamma och pappa samt släkten ska jag iallafall önska mig pengar så jag kan köpa hårförlängning hos frisören, eller önska mig en hårförlängning i present. Använder ju clips så det skulle gå jättebra. Sen funderar jag på en klocka. Det är ju modernt med lite större klockor som ser ut som herrklockor. Åh va snyggt det är! Eller lite fina armband och smycken kanske? Använder ju aldrig det annars, för jag tar aldrig mig tid att köpa det! Men jag har kommit fram till att jag ska önska mig pengar så kan jag köpa vad jag vill sen =)

Slänger upp en mysig låt som jag sitter och gungar till.
 


Vem vann Idol egentligen?

Jag är nog inte den enda som reagerade när en tjej gick upp på Idolscenen när Erik fick göra vinnarframträdandet bland allt glitter. Emma och jag satt och först försökte klura ut vem hon var, men nu vet vi ju att det är Eriks flickvän. Det finns till och med massa Facebookgrupper som heter något i stil med "Vi som trodde Eriks flickvän vunnit Idol" och "Eriks flickvän gå av scenen" med flera. Ja, hon levde verkligen sig in i det. Som de sa på radion: "hon menade säkert inget illa".


De är spårlöst försvunna!

Hejsan svejsan! Hoppas allt är bra med er idag! Jag är hemma idag. Jag tycker det är så tråkigt för det finns inte mycket att göra. Jag har knaprat på lite jordnötter och kollat på One tree hill. Var det någon som såg det avsnittet då Lucas och Peyton bara försvann? Nu är det liksom borta och jag har inte en aning om vart de har tagit vägen! (Jag snackar om de nya avsnitten nu.) Vad hände med dem?!

Har ställt alarmet på mobilen så jag inte missar Gossip Girl som börjar snart. Favoritprogrammet helt klart!

Mysig kväll

Jag har haft en super rolig och mysig kväll hemma hos pojkvännen med hans jättesnälla familj. Hans syrror och systerdotter samt moster kom dit och vi fick se på två små flickor som gick luciatåg. De var jättegulliga och duktiga och sjöng jättefint. Det passade ju perfekt att jag fick se ett luciatåg, eftersom jag missade det i skolan i fredags då jag åkte till Stockholm. Sen fikade vi och killens systerdotter ville att jag skulle ha glittret hon hade i håret när hon gick luciatåg i mitt hår, hihi. Sen har vi kollat lite på den senaste Harry Potter filmen. Såg den på bio när den kom och har inte sett den sen dess, så kommer knappt ihåg den. Minnet uppfriskades alltså.

Nu är klockan snart tolv och det är dags att få lite sömn innan man ska upp igen. Godnatt =)

Övningsköra

Övningskörningen gick jättebra! Det är så kul och jag körde lite på vägarna också. Det var en till som övningskörde samtidigt som mig, så vi satt säkert och skrattade åt varandra i bilarna utan att den andra visste om det, haha.

Nu ska jag borsta håret och åka till pojkvännen. Känner mig inte så trygg att köra bil nu när det är såhär mörkt, men annars hade jag kunnat köra dit. Ha en fin kväll! =)

Svar på kommentar



Svar: Tack så jättemycket! Nej det har jag faktiskt inte. Jag äger ingen sådan. Men skulle däremot vilja ha en, har hittat en som finns på Kicks och heter City lips. Skrev om den för ett bra tag sen. Den kostar nog runt två eller tre hundra och man känner hur den börjar verka (det sticker lite i läpparna) direkt när man placerat den på läpparna! Finns i olika färger också. Ska till stan i veckan och då kan jag kolla upp lite mer om den. På bilden har jag bara ett rosa läppglans från H&M (deras egna märke). Eftersom det glänser så mycket ser läpparna större ut. Om man lägger en klick "glans" i mitten på underläppen fuskar man till sig ett fylligare intryck! Ljusa färger förstorar också.


Detta inlägget är till min pojkvän

Du är den finaste som finns. Jag älskar dig mest av allt <3


Slängkyss


Lyckat

Tänkte gå upp tidigt idag, vid åtta och göra mig iordning så jag sen kunde vara duktig och ägna lite tid åt att plugga på proven som kommer nu den sista veckan innan lovet. Sen skulle jag ha hela dagen framför mig då jag kunde pyssla med massa saker! Men det gick ju åt skogen direkt. Släpade mig upp vid tio och har legat framför tvn och NU är jag klar, klockan halv två! Usch vad jag känner mig... oflitig? Måste verkligen jobba på att ta tag i saker. Men jag har en anledning till att jag inte brukar göra det.
Men något jag ska vara flitig med, är att ta bilder. Eftersom min pappa aldrig använder sin digitalkamera kan ju lika gärna jag ta med mig den överallt? Hurra!

Det blir av att övningsköra ändå! Hörs =)




Har en liten söt rosett i håret idag.


Tredje advent och Lucia

Godmorgon!

Idag är det tredje advent och även Lucia. Funderade på att väcka pappa och syrran med min vackra stämma, men det blev inte av för att de gick upp tidigare än mig, hehe. Verkligen synd. Det börjar verkligen dra ihop sig till jul! Idag är det till och med lite snö ute! Nu i veckan som kommer ska jag spendera de flesta dagarna i stan och shoppa julklappar. Ska nog köpa en till mig själv, haha. Och när man öppnar den: "Åh va snäll du är Maja! Du visste precis vad jag önskade mig. Tack så mycket!".

Idag hade jag tänkt övningsköra, men eftersom det är snö och antagligen halt ute tror jag det är säkrast för alla om jag skippar det. I eftermiddag ska jag åka hem till pojken min. Men först ut, duscha och göra inpackning på håret.

Ha en underbar tredje advent och Lucia! =)

Idolfinalen

Det är tur att man hade någon att prata med under bilresan (Emma) för då gick det fort att åka till Stockholm. Vi stannade i Norrköping och åt på donken. Det ligger ett shoppingcenter precis bredvid så där gick vi in en sväng och jag köpte en ansiktskräm. Några timmar senare andades vi den härliga storstadsluften. Vi letade upp lägenheten vi skulle bo i och det var som gjort att jag skulle bo där för det låg en hårförlängningaffär nedanför! Men jag köpte ingen för jag ska köpa en hos frisören snart. Vi packade upp och gick ner till ICA och köpte julmust och lite andra grejer.
När vi kom upp i lägenheten igen så såg vi att det stod två gubbar i huset mitt emot och stirrade på oss. Tror inte de blinkade ens! Vi kröp fram under fönstret och tittade upp och såg att de fortfarande glodde, haha! Flera minuter senare stod de också kvar, och nån timme senare. Tillslut var de borta, men då kollade vi in i ett annat fönster, och då satt en kille där och kollade. Eftersom vi kollade fram flera gånger så började han skratta tillslut.

Framåt fyra började vi göra oss iordning för Idol och vid sex tog vi tunnelbanan dit. Det var superkul! I pauserna sjöng några idoler som åkt ut från Idol 2009. Jag fick ont i händerna av allt klappande och blev hes av allt skrikande så när jag skriver det här sitter jag och klunkar te och harklar mig hela tiden. När man skulle få veta vem som vann satt man hur pirrig som helst och vred på sig i stolen. När man hörde att de spelade Erik som sjöng vinnarlåten flög man upp och skrek allt vad man hade! YEEEEES!

På tunnelbanan hem var det supertrångt och om en person ramlade (det var mest jag) så ramlade i princip alla. Sen satte Emma och jag uppe framför tvn i lägenheten och lät fantasin flöda iväg och vi kom på massa sjuka saker.

Slänger upp lite bilder från kameran =)


I bilen påväg =)


Plötsligt såg vi något som sken på himlen, något
som man inte sett på länge, Solen! Det var underbart härligt =)


Världens största golfboll, Globen. Utsikt från lägenheten.











Stockholm + Globen here we come!!

Godmorgon på er!

Nu har jag duschat och gjort mig iordning. Har slängt ner de sista sakerna i väskan också, ni vet det man inte kan packa ner dagen innan så som tandborste, smink m.m. Om en halvtimme ska vi hoppa in i bilen och hämta upp Emma och sen har vi en bilresa på ungefär 5 timmar framför oss men med lite stopp för att köpa kontantkort, godis, mat och sånt behövande.

Jag kan inte fatta att denna dagen är här! Det var ett år sen vi började planera att se Idolfinalen, precis när vi gick hem från den förra finalen. Det ska bli så himla kuuuuul!! Berättar när jag kommer hem, får se om det blir imorgon eller på söndag. Massvis med bilder från digitalkameran som jag ska ta med mig kommer också.

Ha det superbra! Hejdå! =)

Bilder från förra Idolfinalen

Vilken dag! På morgonen tog jag bussen till skolan i sista minuten och skrev nationellt prov i matte. Där satt jag fyra timmar. Efteråt åkte jag och pojkvännen hem till mig och spenderade eftermiddagen tillsammans. Kommer ju inte träffas på några dagar nu. Sen åkte jag in till stan i hopp om att hitta något att ha på mig i Globen imorgon. Och vet ni? Det gjorde jag! Egentligen vet jag inte om det var så bra att jag hittade en topp till för nu har jag så många att välja mellan så jag kommer få en stor beslutsångest! Emma får väl bestämma vad jag ska ha på mig, hihi. Sen knallade jag bort och solade en kvar och efter det fick bruna lilla jag skjuts hem till en god kvällsmat.

Ikväll (eller inatt?) har jag pratat i telefon med min älskling och sen ringde jag upp Emma för lite planer om imorgon. Stockholm nästa!

Lovade ju er lite bilder från förra Idolfinalen =) Kommer fler!














Dagens nagellack

Skönt, det är bara en dag kvar i skolan för mig denna veckan! Imorgon har jag hur mycket som helst som jag ska hinna med innan resan till Stockholm på fredag. Berättar mer imorgon. Tänkte även lägga upp bilder på oss på förra Idolfinalen. Jag ser inte klok ut, haha. Då får ni något att skratta åt =) Kom på att va kul det skulle vara att lägga upp videoinlägg på galna mig! Något jag ska fundera på.

Ikväll har vi återfått en familjemedlem, nämligen kissen Kitty. Hon har varit borta, igen! Men nu åkte några förbi oss och hade med sig henne. Hon var superhungrig, pipig och kelig när hon kom hem! Vilken gullegris.

Ikväll kollar jag igenom matten, har ju två nationella prov imorgon i det! Man får sitta fyra timmar!? Men det behövs säkert. Ska även snart sova, kram!


Dagens nagellack: svart.



Det kallas syskonkärlek

Har sovit oroligt inatt, vaknat hela tiden. Men känner mig ganska utvilad idag ändå. Min syrra och jag har stått och skrikit till varandra hela morgonen om ett par tights, båda ville ha dem idag. Jag hade dem på mig först, men gav upp till slut för jag måste åka till skolan. Ska packa väskan och placera röven i bilen nu. Först ut: nationellt prov i matte. Hoppas det går bra!

Ha en fin dag! Kram


Jag ryser...

... för det är så himla gulligt!



Tre dagar kvar!

Jag har inte haft så mycket till blogglust de senaste dagarna, med tanke på hur mycket det är i skolan nu precis innan terminen slutar. Imorgon har jag mitt första nationella prov i matte A. På torsdag har jag två stycken i matte B och nästa vecka ett till i A och dessutom SO prov. På allt det har jag massa läxor också. Ni förstår nog. Men mot slutet av veckan kommer jag ha tid igen!

Om tre dagar smäller det! Då åker jag och Emma till Stockholm, åh det ska bli superkul! Är det någon mer som ska gå på Idolfinalen?

Nu väntar jag bara på att badrummet ska bli ledigt så jag kan borsta tänderna och ta bort nagellacket så jag kan måla nytt. Hade tänkt mig svart denna gången, rawr!

Usch va trött jag är!

Godmorgon! Idag är det en sån dag då man bara vill ligga kvar i den varma, gosiga sängen och sova. Vädret gör ju inte saken bättre... Ska hitta något att ta på mig, just nu går jag bara runt i tights och linne. Kanske slänger på mig en stickad kofta över.

Nu måste jag skynda. Ha en underbar dag! =)


Vad ska jag ha på mig?

Kollar runt lite på internet på kläder för att få lite tips om vad jag ska ha på Idol i Globen. Har panik, det är bara tre dagar kvar och jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! Men ska nog ha mina lårhöga stövlar så jag får lite längd iallafall. Antar att jag får skippa lite plugg för att dra in till stan och köpa något fint. Har ni några tips på vad jag kan ha för outfit? =)

Nu ska jag få min efterlängtade sömn. Godnatt!


Hittade denna snygga tunikan, med nitar på axlarna!


Glögg

Då var man hemma från skolan. Vi slapp ungefär hela sista lektionen, härligt! Nu har jag kollat på ett avsnitt av South Park och druckit glögg. Hade tänkt börja packa ner mina grejer snart eftersom vi ska byta till pappa ikväll.

Det är mycket att göra denna veckan, flera prov och sen ska vi ju åka till Stockholm i slutet på veckan för att gå på Idolfinalen. Sen kan jag inte fatta att vi slutar nästa vecka på fredag! Då är det jullov! =)

Nä nu ska jag ta och packa.

Köpt med mig lunch

Vilket väder det är idag! Regn och blåst borde vara förbjudet. Är hemma på lunchen nu och har gått och köpt med mig mat, hamburgare och pommes. Supergott! Ska snart ge mig ut igen och ha två lektioner, men den sista på måndagar brukar vi alltid få gå ifrån så det hoppas vi på idag med.

Ha en fin dag! =)

Andra advent

Andra advent är det idag ju! Vi har tänt vårt andra ljus i adventsljusstaken. Har varit hos pappa en sväng idag och farmor kom dit så fikade vi. Pappa hade slagit på stort och bakat! Såg ni Gossip Girl? Det gjorde jag såklart, det går ju bara inte missa!

När jag kom hem fick jag hoppa in i duschen och försöka skrubba bort B:et som jag hade på halsen och på handen. (Bläddra ner för bilder.) Det gick till min förvåning bort. Nu ska jag lägga mig och läsa =)

Jul låt

En låt som jag alltid lyssnar på vid jul, är den här låten. Jag tröttnar aldrig på den, kan hela texten och spelar gitarr till den också ibland. Den är så fin!

Har ni någon speciell låt som betyder mycket för er? =)


Snyggt va?

Godmorgon! Hur mår ni idag? Idag klev jag upp vid nio, är pigg och utvilad idag! Håller på att göra mig iordning för jag ska snart åka iväg. När jag kollade mig i spegeln idag såg jag något på min hals. Det tog ett litet tag att koppla vad det var. Här får ni bilder, skratta på bara! Jag tycker inte det är så kul med tanke på att jag ska gå till skolan imorgon med ett B på halsen...


Man fick en stämpel när man gick in på uppvisningen igår.


Det är mycket tydligare i verkligheten som INTE tur är.


Blommor på väggen

Nu har jag och syrran hjälpts åt med att sätta upp blomman jag köpte igår på IKEA medan vi dansade till hög musik. Det blev superfint och jag är jättenöjd! Det blir mycket mer liv i rummet! Nu ska jag slänga mig på sängen och läsa min favorit tidning jag köpte idag och smaska på lite godis =)






Viktig information

Åh förlåt så mycket för bokstavligt talat kass uppdatering idag! Har ju inte varit hemma, utan har varit på dansuppvisning. Det var flera stycken som jag känner som dansade vilket var superkul och alla var så jätteduktiga! Man kunde ju inte låta bli att inte sitta still på stolen! Ont i röven fick man. Jag tog massa bilder och filmade, men nu är det så att min mobil har inte alla skruvar på plats och har varit ur funktion hela kvällen så om jag ska börja greja med mobilsladden finns det en stor chans att det händer igen. Har haft lite panik över att den inte funkat. Har ni smsat mig de senaste fyra timmarna har jag inte fått era sms. Nu försöker jag lugna ner mig med lite härlig musik. Men bilder kommer kanske senare eller imorgon.

Ska snart svara på era fina kommentarer, jag lovar! Men först ska jag käka. Ha en underbar kväll! =)

Dansuppvisning

Det renade när jag gick in till stan, usch! Hade luva och paraply. Mycket folk var det också, det är ju lördag och många köper julklappar såhär innan jul. Men hittade som tur är läppglanset bland allt folk. 

Nu ska vi knalla iväg till dansuppvisningen. Det ska bli jättekul! =)


Impulsköp

Idag ska jag på min syrra Kajsas dansuppvisning. Det ska vara i sporthallen i denna lilla staden så det tar bara ett par minuter att gå dit. Men innan ska jag gå in till stan och köpa ett läppglans som jag har blivit kär i. Det är ett sånt där impulsköp som jag gör med jämna mellanrum (egentligen inga mellanrum alls). Det är rosa och superfint. Kajsa tyckte jag såg ut som Kissie i det...? Måste hinna slänga i mig något att äta innan vi sticker till uppvisningen, och det är om en timme så nu får jag skynda!

Mamma spelar julmusik högt i köket och jag hiphop och rnb och höjer mer och mer för att överrösta det hon lyssnar på. Men julmusik är supermysigt ändå. Stackars den personen som står mellan köket och mitt rum, vad kommer den höra för musiksort, julhop?

Mot stan! Ha en fin dag! =)


Erik och Calle i Globen

Då var det klart. Vi ska få se Erik och Calle i Globen nästa vecka! =)

Jag tog lite bilder idag från Modehuset och IKEA samt hemma, men såg till min förskräckelse att jag inte fått med mig sladden hit! Men imorgon kan jag lägga upp bilderna. Kvällen har spenderats i solarium, provade den som ser coolare ut och har dusch samt fläkt och massa andra tuffa grejer. Fick en chock när fläkten gick igång och mitt hår började virvla runt hur som helst. Men det var skönt med en solning! Har kollat tv och duschat också. Man stinker alltid när man kommer från solariumet.

Nu pysslar jag lite med mina naglar och målar dem. Sen är det raka vägen mot sängen som gäller! =)


Jag och Emma ska se Idolfinalen live!

Nästa vecka, den 11 december, ska jag och Emma åka till Stockholm och se Idolfinalen i Globen! Vi gjorde det förra året också så det ska bli extremt kul och jag längtar så himla mycket! SHIT VA KUL DET SKA BLI! Iiiih!

Ikväll blir det ju klart vilka två som vi ska få se i Globen =) Vilka tror ni att det blir?


Bilder från tv4.se


IKEA + Modehuset

Åh va shoppingsugen jag är! Snart bär det av till IKEA och precis bredvid ligger ju Modehuset. Det blir förhoppningsvis en sväng in där också, hihi. Måste köpa julklappar också! Det ska ju jag och Emma göra när julafton börjar närma sig =)

Ha en fin kväll sötnosar!

Äntligen fredag!

Hejsan svejsan!

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag kom hem runt elva, var då halvt vaken och kröp ner i sängen driekt! Somnade med mobilen i handen och vaknade några timmar senare i chock av att den smällde i golvet.

När jag har slutat idag ska jag åka till IKEA och köpa några grejer till mitt lilla rum. Det var ett tag sen jag var där, men minns när vi flyttade från huset till två lägenheter, då var vi där i princip varje dag i några veckor! Snacka om att man var trött på IKEA då. Men nu är jag laddad igen!

Åka till IKEA

Utvecklingssamtal

Nu ska jag gå ut i värmen och pallra mig bort till skolan. Ska nämligen på utvecklingssamtal. Hoppas jag har skött mig och inte varit alltför busig!

Dagens outfit

Det var inte så jättekul att sitta och glo i simhallen. Fy va varmt det var! Trodde ju nästan inte på de i klassen när de sa att de frös och att det var superkallt i vattnet. Men jag kämpade på där inne med att stalka klassen när de var påväg och bytte mellan de olika bassängerna, haha. Försökte allt vad jag hade för att inte halka också!

Nu ska jag gå iväg till skolan där jag har spanska. Vi hörs!




Simhallen

Sitter i datasalen och har lektion, med en klubba i munnen, mums! Vad som står på schemat idag är att efter denna lektionen ska Emma och jag slänga i oss lite mat och sen sätta oss någonstans och skriva en rapport som skulle varit inlämnad för flera dagar sen. Vi som trodde att vi skulle slippa! Dessutom ska vi skriva på engelska. Efter det ska vi pallra oss bort till simhallen! Men det blir inget bad för mig, tål ju inte klor. Trist att bara stå och kolla på. Det är ju alltid någon som ska blöta ner en också...

Ha en fin dag!

På ett annat sätt

Det bev en runda på stan i eftermiddag. Det är ju mest julklappar man är ute efter nu. Snackade med Emma idag och vi ska göra som vi alltid gör, vår tradition, julshoppar tillsammans! Det är superkul! Ska försöka tjäna lite pengar innan jul också. Misstolka det inte. Åh va jag längtar till julen! Om 22 dagar är det julafton. Borde jag lägga upp en nedräkningsgrej på bloggen? Hihi.

Efter stan hoppade jag på bussen och åkte hem till pappsen. Bland annat spelade jag GH. Det är störande för det är i otakt! Jag som har spelat trummor och gitarr märker verkligen det. Jag lyssnar på musik på ett annat sätt än förr, det är helt otroligt. Innan jag började med trummor sa pappa till mig att "när du spelat trummor ett tag kommer du börja lyssna på musik på ett annat sätt." Det är omöjligt att beskriva det. Men häftigt är det.

Imorgon är det mycket som ska göras så nu behöver jag lite sömn för att orka med.

Lek

Provet gick nästan galant idag! Förutom att jag glömde en gubbes namn och en bok som han skrivt för flera hundra år sedan. Missade några poäng där men försökte hitta på ett namn åt honom och skrev något i stil med Davaghi Alghieri. På engelskan gjorde vi en "lek" där man skulle beskriva ett engelskt ord för en som skulle gissa. Det gick sådär för mig och Emma, i panik försökte och försökte vi förklara orden men det slutade nästan hela tiden likadant, noll poäng.

Nu är jag iallafall hemma och har ätit godiset från min adventskalender. Känner för att proppa i mig några lussebullar eller liknande också. Har en söt pojkvän här också som halvsover på min säng. Ska nog följa med honom och gå in till stan snart. Ni får ha en fortsatt fin dag! =)

 


2:a december

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Ska snart packa ihop mina grejer och gå till skolan. Får öppna min adventskalender när jag kommer hem. Visste ni att det heter "advents" för att man förr började öppna den första advent? Så man kunde börja öppna den i november. Det borde heta decemberkalender! Har fått sms om att det är minusgrader ute. Jag är inte precis så sugen på att gå utanför portdörren idag.

Italienska prov idag! Nu gäller det, jag ska visa vad jag kan! Går det inte bra, gör man bara bättre nästa gång. Så ska man alltid tänka. Ha en fantastisk dag! Kram =)


Solade igår, det märks! Tycker det är så gutt att
ligga där i och det blir hett och musiken dunkar.


Sover?

Nu är jag så trött att jag nästan redan har somnat. Har hrypit ner i sängen och laptopen beginner sig här med såklart! Ikväll har jag tagit det hyffsat lugnt, ätit lussebullar och så har vi kollat på några filmer vi ska köpa hem. Bland annat kom vi överens om den nyaste Harry Potter.

Nu hade jag tänkt sätta på en film. Sov sött ! =)

Sola

Nu sticker jag och solar. Hörs snart!

Lussebullar

Efter skolan stack jag och pojkvännen in till stan en sväng och nu är vi hemma i en varm lägenhet. Det är superkallt ute! Får ni också sådär att era öron blir knallröda och det dunkar i dem och det känns helt knasigt? Det får jag, jobbigt! Nog om öron, har käkat massa lussebullar också! Det ger genast julkänsla. Kan inte fatta att om 23 dagar är det julafton! Helt otroligt!

Nu ropar mamma att det är mat. Hörs snart! Ha en fortsatt trevlig kväll =)


Hurra, det är första december idag!

Börjar dagen med lite eget skrivet rimm, haha. Första december! Wihoo! Hur är det med er idag? Med mig är det toppen, pigg och glad! Och hungrig... måste gå och slänga i mig lite innan jag vandra bort för att ha min första lektion, spanska. Läser ju det utanför skoltid. Ska kunna en text om Kuba som jag har översatt från spanska till svenska, vilket var väldigt svårt.

Igårkväll kom mamma in med adventskalendern som jag redan visste att jag skulle få. Som tur är var det bara på skoj för hon gav mig den och skrattade. Men lite godis har man väl aldrig dött av?




Haha.


RSS 2.0