Mycket måste hinnas med ikväll

Farmor är här och vi har ätit olika pajer till kvällsmat. Det var supergott! Det var lite svårt att äta mat eftersom jag drog ut en tand tidigare idag. Men det gick bra ändå. Ikväll ska jag hinna med mycket bland annat duscha och tvätta håret och kolla på matten. VAD ÄR DET FÖR MENING MED DERIVATA?! Aja, ska försöka göra en tidig kväll ikväll så jag orkar gå upp imorgon.




Nu är jag världens rikaste människa

Nu har jag precis ätit lunch, sallad och kyckling. Det är så soligt och fint ute så jag har lust att gå ut och gå en stund men har inte orkat göra mig iordning idag. Folk skulle nog skrika om de såg mitt hår.

När jag hade ätit  slog jag och min syrra vad om att jag kunde dra ut en tand. Vi slog vad om miljoners biljoners filjoners bmgkjhgiljoners kronor.
Syrran: Men maja det fattar du väl att du inte kan..
Jag: Jo om jag vill så.
Några minuter senare satt jag med  tanden i handen och min syrran satt och gapade och trodde inte sina ögon. Är inte jag världens rikaste människa nu?


Nyss ätit lunch, sallad och kyckling. Mums!


Psst, idag har jag namnsdag

Godmorgon! Idag är det sista dagen på lovet. Eftersom skolan börjar imorgon igen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt idag och vila upp mig. Men en solning orkar jag allt med!

Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår? Jag tyckte inte det var så bra låtar. Jag gav min högsta poäng till killbandet som sjöng "Idiot" för att en av dem har varit med i lilla Melodifestivalen för flera år sen (och vann dessutom!) och då kärade jag ner mig i hans låt. Men iallafall, då var det ju inte fler låtar man får höra. Nästa gång är det ju andra chansen som gäller.

Psst, idag har lilla jag namnsdag =)


Maria har namnsdag idag!


Se melodifestivalen hos pojkvännen ikväll

Ikväll ska jag åka hem till pojkvännen. Vi ska slappa i soffan och kolla på melodifestivalen. Hoppa på bra låtar idag! Tycker det har varit lite dåligt med det hittills. Vet inte vilka som är med idag heller. Om två veckor är det ju finalen och den ska jag se i Globen! Någon mer som ska dit och titta?

Nu ska jag åka! =)


Hemma från kalaset

Hos min faster åt vi smörgåstårta som var supergod och fika med kaffe på det. Så nu är jag mätt och belåten. Jag busade lite med deras katt som var så rastlös att hon var helt galen. Märkte nu att jag har några bitmärken på handen. Men det var jättetrevligt och roligt på kalaset!

Nu har jag inget speciellt som jag ska göra, bara ta det lugnt en stund.



Iväg på kalas

Har slängt på mig min kavaj och nu ska vi åka iväg på kalas. Det betyder träffa släkten vilket är jätteroligt! Men min ena faster och hennes barn kommer inte för de är sjuka. Min kusin har fått ett till barn och det ska bli kul att träffa den lilla bebisen. Nu måste vi skynda. Ha en fin dag! =)


Ronneby brunn

Åååh så härligt det var att vara på spa! När vi kom dit bytte vi om till badkläder och hoppade ner i poolen. Det var 34 grader i den har jag för mig, inte helt fel va? Sen fanns det olika bastu, men ångbastu var inget för mig. Vågade inte ens gå in, hehe. Sen badade vi bubbelpool och åt otroligt goda baguetter. Man kunde bada i tunnor utomhus men det skippade vi. Efter flera timmars bad somnade jag i en liggstol vid poolen. Precis när jag somnat fällde min syrra upp min stol så jag vaknade av att jag flög upp. Jag har svårt för att slappna av eftersom jag alltid är stressad men idag kändes det verkligen som att jag fick slappna av och bara ha det skönt.






Man kan gå upp en trappa och sitta där och kolla ner på poolen.




Jag. Linsen på kameran blev alldeles immig när man var vid poolen.






Nu åker jag på spa

Snart kommer min pojkvän och hämtar upp mig för jag ska sova hos honom inatt. Imorgon runt elva kommer pappa och syrran och hämtar mig där för vi ska åka på spa! Vi ska nämligen till Ronneby brunn. Jag har varit där en gång innan, då sov vi där några dagar och badade utomhus. Imorgon ska vi bland annat bada i den varma inomhuspoolen (det är jättevarmt och skönt, passar mig perfekt!). Det ska bli så himla kul! Ska ladda kameran över natten så ni blir bombade med bilder. Ha en underbar dag så hörs vi när jag kommer hem imorgonkväll! =)




Ätit på resturang

Idag gjorde jag mig iordning på en timme. Rekord! Sen åkte jag, Kajsa och pappa in till stan för att äta på resturang. Vi åt på en som ligger på Larmtorget i Kalmar. Det är så otroligt gott där! Det var några timmar sen vi var där men jag är fortfarande proppmätt. Behöver nog aldrig äta igen..


Shutter Island

Vilken kväll det blev igår! Madde och jag åkte in och kollade på bio, Shutter Island. Vi kände ungefär hälften av människorna som var i stan. Men Madde somnade efter fem minuter och sov hela filmen så jag fick sitta och vara rädd själv för filmen var rätt läskig. Ibland hoppade alla till inne i biosalongen fast då började man skratta istället. Vad får filmen för betyg då? Rätt lågt faktiskt, ingen film för mig. Efteråt, alltså klockan halv tolv, gick vi runt i stan väldigt länge för det kom inga bussar. Vid två kom jag i säng.


Bio med Madde ikväll

Nu ska jag bättra på sminkningen och dra plattången genom håret lite snabbt innan vi åker till farmor. Där ska vi äta gott. Efteråt ska jag möta upp Madde och vi ska va lite innan vi två åker in till stan för bio! Shutter Island är det som ska visas på bioduken, spännande. Det är tydligen många man känner som ska se den idag, hehe. Bion börjar kvart över nio men vi måste vara där en stund innan och hämta ut biljetterna. Den är över två timmar har jag hört.

Nu måste jag kila. Ha en mysig onsdagskväll! =)




Idag har jag på mig min nya kavaj

Slänger upp en bild på dagens snygga outfit! Idag har jag på mig min nya kavaj ;-)






Nymålade naglar (fransk manikyr)


Solen skiner!

Hejsan hoppsan! Hur mår ni idag? Pigga och glada? Det är jag! jag blev chockad idag när jag vaknade för det var något ljus som sken in genom persiennerna. Och det värmde om man fick det på sig. Helt otroligt! Jag blev dränkt av vårkänslor.

Sitter i mitt rum vid mitt lilla bord och målar naglarna. Ikväll ska jag träffa Madde och det ska bli så himla roligt! Vi träffas ju nästan aldrig eftersom det är så mycket med skolan. Men ikväll smäller det! =) Tills dess ska jag göra lite nytta här hemma hade jag tänkt.

Vi börjar dagen med en cool låt, och det är ju inte så tokigt att börja dagen med att dansa! Men min syrra kom in i mitt rum och började dansa discodans (hon tränar det) och av någon anledning råkade jag smälla i bordet så mitt nagellack blev utsmetat. Jag skyllde på syrran. Haha stackarn!


En kväll med familjen, tvspel såklart!

Förlåt för kass uppdatering idag!

Pojkvännen kom hem till mig vid lunchtid, så jag lagade mat och vi käkade. Sen har vi varit hela dagen. Senare på kvällen packade jag ner alla min saker och vi åkte hem till pappa för vi skulle byta till honom idag. Så nu är vi här! Och jag har hunnit med att packa upp igen samt gå och handla. Ikväll ska pappa, syrran och jag äta gott och spela Wii. Jag kommer lätt vinna........ Vad ska ni pyssla med ikväll? =)


Jag igår. Visst blir jag lång i mina nya pumps?


Eller vad säger du Emma?

Jag låg och kollade på film länge igår och gick upp ganska tidigt idag så är lite trött. Men jag gillar att gå upp tidigt för då hinner man med så mycket under dagen! Så tummen upp för att gå upp tidigt. Jag har klätt på mig och fixat mig, nu är det bara frukost kvar. Jag är så sugen på en stor god frukost som består av massa olika grejer! Hotellfrukost är ju den bästa frukosten som finns. Eller vad säger du Emma E? ;-) (Får skriva efternamnen nu för det är så himla många Emmor jag känner!)

Sen ska jag göra fransk manikyr, det behövs. Men först måste jag göra nått åt min kurrande mage. Ha en fin dag! =)


Precis lagt mig

Jag har precis krypit ner i sängen med laptopen och kollar runt lite på hemsidor med kläder och skor. Jag tycker inte att Nelly.com har lika fina (framförallt) klänningar som förut. När jag gick i nian beställde jag ofta där men nu blir det i princip aldrig.

Nu när vi är hos mamma bor vi i våningshus. Det är så otroligt störande för just nu håller de som bor över oss på och springer runt och bankar, eller jag har inte en aning om vad de gör! Men det är jobbigt i vilket fall som helst. Jag har lust att banka på taket men jag når ju inte...

Men ska snart sova så godnatt! =)


Nya pumps och topp

Ikväll måste jag ta det lite lugnt, men jag gillar att hålla igång! Går det något bra på tv ikväll? Måste kollas upp! Jag längtar tills Desperate Housewives börjar, det är ju så otroligt bra och spännande. Just nu har jag ingen serie som jag följer. Ikväll planerar jag också att göra inpackning på håret, kanske ta ett varmt bad och göra ansiktsmask. Låter inte det mysigt? =)

Som sagt skulle jag ju på en shoppingrunda till idag och den har jag precis kommit hem från. Köpte skorna som jag pratade om och en jättesöt topp!






Läckra skor

Nu är vi hemma från stan! Jag är helt slut efter att ha shoppat flera dagar i rad nu så vi ska slänga oss i soffan och kolla på film medan vi vilar fötterna lite. Dock ska vi åka in till stan senare för lite mer shopping, hehe. Call us crazy. Lägger upp lite bilder från dagen! =)


"Treggings"


Läckra skor med hög platå! (Bilden är inte riktigt rättvis)
 Nej jag ska inte ha strumpor i dem.
Snart är de mina!


Outfit första dagen på lovet

Nu är jag uppe och ready to go! Jag orkar aldrig slänga ihop till frukost nu när man har lov (vilket är underbart) så jag siktar på lunch ute någonstans istället. Jag och Kajsa blir snart upphämtade och skjutsade till Modehuset, ett stort shoppingcenter. Idag planerar jag att prova massa skor, för det finns så många otroligt snygga där! Jag är en sucker för skor. Behöver ny foundation också. Och kläder och...

Nu måste jag kila. Ha en fantastisk dag så hörs vi när jag kommer hem! =)


Jag idag. Förlåt för klädhögen, ska städa så fort jag kommer hem!







Såhär ser jag ut idag!

Idag har jag hunnit med att kolla på tv och göra mig iordning. Jag ska packa väskan och hoppa på bussen för att åka hem till pappa. Jag saknar kissarna Kitty och Kelly som bor där så jag tänkte gosa ner mig i dem när jag kommer dit. Sen får vi se vad jag hittar på för kul där! Tar med mig kameran såklart ;-) Visst har jag blivit duktig på det?

Sålänge får ni gotta er i några bilder på min outfit idag!






"Kolla mina muskler"?


Shampoo helt anpassat efter din hårtyp!

Ikväll har jag kollat på melodifestivalen. Vad tyckte ni om låtarna? Själv tyckte jag att ingen gjorde så att jag utbrast "wow!". Elin Lanto tyckte jag hade coola kläder men annars var det inget mer som var bra. Hoppas på bättre låtar nästan gång!

Nu ska ni få se vad jag fick med mig hem från stan =)


Hittade ett superläckert skärp! Och ansiktsmask. Letade efter de som är
knallfärgade men de fanns inte. Tänk att vara knallblå eller knallröd i fejjan, hur coolt
som helst!



Köpte också ett shampoo helt anpassat efter mitt hår! Det går
att göra hos min frisör, man får berätta vilken hårtyp man har
och om man färgar m.m. så blandar de ihop ett shampoo
till dig!
Jättebra och kostar runt 200 kronor.


Oops!

Oops! Satte mig i soffan och somnade. Hade några missade samtal på mobilen. Kanske ska ut ikväll ändå, till ett ställe här i stan! Nu måste jag få tag på Emma...

Maaaat

Jag är så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Vi köpte med oss mat hem så nu ska vi sätta oss framför tvn och smaska i oss kyckling och sallad. Jag visar vad jag köpte i stan om en liten stund =)


Vår mat, mums.


Fest på Öland

Godmorgon! Härligt väder vi har idag. Snö och blåst, kan det bli bättre..? Även fast det är detta underbara väder ska jag ta mig in till stan. Syrran ska köpa lite kläder och ville ha mig med henne. Jag kan ju knappast säga nej till stan!

Ikväll var det tänkt att jag skulle på fest men det är på Öland och jag vet inte hur jag skulle ta mig dit i detta vädret. Typiskt, är verkligen partysugen! Men vi får se, får kanske bli någon annan gång Madde =)

Nu ska jag ge mig ut i snöstormen. Ha en fin lördag! =)



Ny kavaj!

Det blev en riktigt rolig shoppingrunda i stan med syrran. Träffade många man känner och det fanns så mycket fina saker. Vårkläder, kavajer, blommiga toppar, söta klänningar, galet snygga skinnjackor och massa fina sommarskor! Jag köpte en kavaj. Äntligen har jag en!

Ikväll är jag själv hemma med syrran för mamma är iväg. Vi har precis ätit och ska kolla på film. Vi har köpt massa nya! Sen har mamma köpt bakelser till oss också, mums!


Min nya kavaj!


När vi var inne på Monki hittade Kajsa en superroligt
hårspänne. Jag var bara tvungen att få med det på bild!
Vi höll på att dö av skratt!


Shopping

Nu har Kajsa kommit och vi ska klä på oss ytterkläderna och halka runt i snön in till stan =) Ha en fortsatt fin dag!

Facebook

Kan inte Kajsa komma snart? Jag får panik för jag har inget att göra och måste alltid ha något att göra! Ändrar min profilbild på Facebook sålänge, kolla in den vetja! Och lyssnar på denna låten från Kanal 5's reklam. Känner ni igen den?


Dagens "I am so blogging this" outfit!

Hejsan hoppsan! 2 av de 3 lektionerna vi haft idag har bestått av prov för min del. Men det gick bra! När vi slutade vid tio i tolv gick vi och käkade, sen följde jag med min pojkvän och handlade. Vi hittade gristunga, grisfötter och hjärtat från något djur bland köttet och sen ville man aldrig äta kött mer hehe... Men iallafall nu är jag hemma och väntar på att Kajsa ska komma så ska vi sticka till stan. Det finns ju så många fina vårkläder nu.

Slänger upp en bild på dagens coola outfit! Önskar er en toppendag! NU HAR JAG LOOOOOOOV!! 




"I am so blogging this" tröjan från pojken!


Godnatt

Har krypit ner i min säng nu och har med laptopen på magen. Det ska bli så otroligt skönt att få sova! På fredagar har vi vanligtvis sovmorgon men imorgon har vi inte det. Men vi slutar ju ändå vid tio i tolv så det är helt ok ändå! Får se vad jag hittar på imorgon efter skolan. Kanske kollar runt i affärerna här i stan ;-) Godnatt, sov sött!

Angående dagens outfit som några ville se, så har jag inte tagit bild på den. Hade på mig en stickad kofta, men det säger nog inte så mycket. Ni får se vad jag har på mig imorgon istället!


Sola i denna vintern

Nu ska jag gosa mig in i en stor halsduk, vinterjackan och ge mig ut i snön för att gå och sola. Funderar på en halvtimme idag, eller det kanske blir för länge. Runt 25 minuter får det bli. Va skönt det ska bli att åka utomlands för jag är verkligen så trött på denna vintern!

Ha en trevlig kväll så hörs vi snart! =)


Tingsrätten idag

I morse vaknade jag bredvid världens finaste människa. Dock tog det hur lång tid som helst att väcka honom. Jag babblade på och nästan skakade honom. Sen fick jag göra ungefär 50% av hans frukost för han var så trött. Han är väldigt morgonpigg... Men vi knallade iväg till skolan. På so lektionen gick klassen till Tingsrätten för att titta på hur det går till där eftersom vi just har haft prov i Lag och rätt. Det var faktiskt ganska intressant.

Jag ligger just nu framför tvn och käkar chokladhjärtan samt kollar på AFV. Gapskrattar är också en sak jag kan lägga till! Vad pysslar ni med idag? =)


Pojkvännen är här

Min pojkvän är här och ska sova över så det blir inte så mycket bloggande. Ha en fin kväll! =)

Jäkla va bra det gick!

Idag hade vi SO prov som handlade om Lag och rätt. Det gick så otroligt bra! Skrev jättemycket och ville verkligen visa hur mycket jag egentligen kunde. Det är så kul när man får en sådan kick, att man kan det och vill visa det! Sen fick vi tillbaka våra engelskaprov och det gick så jäkla bra! Hade nästan alla rätt! Blev så glad att jag inte kunde sluta flina på hela lektionen. Woho I did it! =)

Jag släpade med syrran för att köpa godis och chips förut. Men det blev bara lite godis för jag var snäll och köpte åt syrran också. Min pojkvän kommer snart hit och han är ett stort fan av chips så vi kanske knallar iväg och köper det också.


Lite av dagens outfit.


Vi ska till Mallorca!

Nu är jag hemma hos mamma. Där väntade ju en alla hjärtansdag present. Det var en biobiljett, så är det någon som vill gå på bio? Och en Mallorca resa!!!!!! I maj går flyget till värmen, herregud vad jag längtar!


Fettisdagen

Idag är det ju fettisdagen (fet-tisdagen, inte fettis dagen!) så min lunch bestod av att trycka i sig en stor semla. Köpte även lite kakor på ett bageri. Hoppas jag inte får ont i magen av all laktos... Efter skolan fick jag sjukts hem av pojkvännen. Jag är så otroligt trött idag så jag somnade direkt när jag kom hem.

Nu ropar pappa att det är mat! Sen ska jag packa och byta till mamma. Har ett prov imorgon som jag måste ägna hela kvällen åt sen vilket inte är så lockande. Men måste man så måste man =)

Nu var det mat ja!

Denna fick jag..

..av pojkvännen. Kul va? =)


Dagens outfit

Här är dagens outfit!


Tights, linne och den nya koftan. Sött va? =) Mitt hår var oborstat där...








Present som väntar

Att stå inför klassen och berätta om min insändare gick bra. Det var pirrigt men äh, det är bara att göra det! Sen har dagen flytit på och jag tog bussen hem från skolan. Mamma har varit sjuk så syrran och jag byter inte till henne idag, utan stannar hos pappa någon dag till. Vi har en alla hjärtans dag present som väntar hemma hos mamma och hon tänker inte berätta vad det är, så gissa om jag är pirrig?

Jag har legat framför tvn och smaskat i mig chokladhjärtan och nu ska jag spela Wii sport resort. Ha en fortsatt fin dag! =)

Dagen outfit kommer snart så kika in om en liten stund igen!

Mitt talmanus till imorgon

Vilken underbar dag det har varit! Började med att jag, pappa och syrran åkte in till stan och gjorde lite ärenden. Vi köpte Wii sport resort! Det är superroligt. Jag köpte även en söt nalle till min pojkvän, hihi. Och ett kort där jag skrev några fina rader. Därefter åkte vi hem och min pojkvän kom och hämtade upp mig och så åkte vi till Modehuset. Vi gick runt bland affärerna och jag måste bara visa vad han köpte för cool grej till mig! Bild kommer imorgon. Sen åkte vi hem till mig där jag överraskade honom med massa tända ljus ;-)

Ikväll har jag skrivit mitt talmanus till imorgon då jag ska stå inför hela klassen och berätta om min insändare som kom med i tidningen! Det ska bli så skönt att få gå och lägga sig nu. Godnatt!

Alla hjärtans dag

Godmorgon! Idag gick jag upp halv tio för jag ville inte sova bort hela dagen med att gå upp vid tolv. Idag är det ju alla hjärtans dag! Så när jag gick upp idag låg det ett paket på golvet, supergod choklad och ett gulligt kort!

Jag har precis gjort mig klar och nu ropar syrran på mig att jag ska komma ner. Vi ska åka iväg en sväng till stan innan jag ska träffa pojkvännen för att "fira" alla hjärtans dag. Ni får ha en underbar dag fylld med hjärtan, hihi! Kram

Här är min alla hjärtans dag outfit!


Ville ha något som är rött eller rosa
för det passar ju alldeles utmärkt idag så det blev detta!


Haha vilken blick jag fick med.




Tack pappa!


Sanningen om mitt hår

Vill ni veta hur mitt annars så raka och långa hår ser ut egentligen? Here it comes!


Tog bilderna nyss.


Vår och sommarkläder

Sitter och dregglar över massa vår och sommarkläder. Längtar så himla mycket tills man kan gå ute i bara shorts och linne eller en söt klänning! Ute snöar det...


Den gråa uppe i hörnet köpte jag igår. Ska nog köpa den rosa med.


Tips till alla hjärtans dag

Godmorgon! Det var inte alls länge sen vi gick upp. Det blev en rejäl sovmorgon idag. Det är ju det som är så härligt med helg. Pojkvännen har precis åkt iväg och jag planerar att inte göra alls mycket idag. Ligga och slappa framför tvn med en godispåse i handen och kolla på Melodifestivalen ikväll är en sak jag måste göra idag iallafall. Vad ska ni hitta på?

Imorgon är det ju alla hjärtans dag! Tips på saker man kan hitta på då tillsammans med pojkvännen? =)


I somras på Öland


Mysfredag

Vilken rolig dag det har varit! Efter den korta skoldagen gick jag och pojkvännen in till stan för lite shopping. Först satte vi oss och fikade för att sen kolla i affärerna. Det var mindre kul att gå ute i detta vädret när man skulle till de olika affärerna. Det blåste som tusan och snöade och vinden gjorde att snön blåste runt helt galet! Jag köpte en söt tröja, slänger upp en bild imorgon! Och lypsyl för jag får så torra läppar på vintern. Hittade väldigt många snygga skor men de trotsar vädret för mycket.. Till sommaren slår jag till på dem istället! Sen köpte vi glass för det var så himla länge sen vi åt det.

Vi fick ringa efter skjuts för det var omöjligt att gå till bussen. När vi kom hem väntade Tacos och vi hyrde film. Han ska sova här så det kanske blir en till film ikväll.

Ha en fin fredagskväll och njut av att det är helg! =)


Shoppingdag med pojkvännen

Godmorgon! Har rätt bråttom så det blir ett snabbt inlägg. Idag är det en kort dag i skolan, biologi, svenska och sen italienska allt det är innan lunch då vi slutar. Efter skolan ska jag möta pojkvännen för vi ska ha en shoppingdag tillsammans. Vi hörs när jag kommer hem. Ha en supefin dag! =)

Vill ni veta en sak? Jag ska börja träna! Ska fixa allt idag eller imorgon sen börjar jag.


Kolla vad jag råkade göra i mitt rum, haha!


Träningsoutfit?


My ass

Nu är jag hemma efter en lång men rolig dag i skolan. Men usch jag är så trött på denna snön! När jag satt och väntade på bussen frös jag så att jag hoppade. Min pojkvän sa något gulligt idag, "hoppas snön har smällt imorgon." Man kan ju alltid hoppas ;-)

Snart ska vi åka iväg till min faster. Slänger upp dagens outfit sålänge!


Tights, långt svart linne och tråkig vit topp. Nitskärp på det för att piffa till
outfiten!






My ass? Var bara tvungen att visa hur oseriösa ungefär 98% av alla mina
bilder är =)


Jag är med i tidningen!

Har skrivit en insändare som är med i tidningen idag! Så har ni Barometern, kika på insändarsidan! =)


Sommarkatt grejen har jag skrivit.


Härlig dag

Godmorgon! Åh så trött jag är idag. Det tog en halvtimme att resa mig ur sängen! Jag har precis plattat håret och väntar på att badrummet ska bli ledigt. Idag har vi matte första lektionen, sen 2,5 håltimme. Då ska jag va med pojkvännen =) Sen har vi idrott. Hoppas inte bollsport, hoppas inte bollsport, hoppas inte bollsport. Avslutar med spanska. Alltså en ganska härlig dag.

Får väl banka lite på badrumsdörren nu.

Är du kittlig Maja?

När skolan slutade idag tog jag bussen hem i snöstormen. Nästan direkt som jag kom hem somnade jag med huvudet på köksbordet! Hahaha! Ingen väckte mig heller. Det enda jag minns är att pappa sa när jag låg där "Är du kittlig Maja?". När jag vaknade slängde jag ner de där sakerna man har på ögonen när man solar och åkte in till stan för en 25 minutare i solariummet. Det sved som tusan runt ögonen och får vänta ett litet tag innan jag solar igen en sista gång på ett tag. Kommer inte kunna sola sen för jag ska käka medicin.

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Druckit te och fjantat mig med syrran så jag fick kramp i magen! Så nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt! =)

2 - 0 till kakan

Tjolahopp! Morgonen blev stressig men som tur var fick jag skjuts till skolan. Men då visade det sig att jag inte hade någon spanska som var den första lektionen. Sånt är väl typiskt? Hittade iallafall två tjejer från spanskagruppen som kollade film så jag satte mig där också en stund innan jag smet iväg. På eftermiddagen hade vi ingen biologi heller, vilket betyder att vi får en håltimme på ungefär 2,5 timmar. Då stack genast Emma och jag hem till mig och slängde ihop till kärleksmums! Jag bakade ju det för ett par veckor sen, då den blev helt åt skogen. Idag blev det 2 - 0 till kakan...

Efter skolan hoppade jag på bussen hem och slängde mig på soffan och somnade. Men nu är jag vaken och ska kolla mailen för jag har mailat mina lärare och sen ta tag i läxorna. Det är otroligt mycket just nu! Ni får ha en fin kväll så hörs vi senare! =)


8 februari

Efter skolan gick Kajsa och jag in till stan. Mamma följde med en liten stund för hon skulle köpa lite krämer till oss. Fick även massa prover på krämer och foundations som jag glatt ska prova! Sen sprang vi runt och kollade i affärerna och jag köpte ett supersnyggt linne som jag är helt kär i. Slänger upp några bilder från idag nedan. Sen blev vi hungriga och satte oss på donken. Därefter fick vi skjuts hem. När vi kom innanför dörren fick vi skynda oss med att packa ner våra saker i femtonhundra väskor för vi skulle byta till pappa. Men jag hann med att prata lite med Madde i telefon samt skicka in en insändare till ett par tidningar. Får se om den dyker upp där i ;-)


Baronen.
Min syrra skulle såklart förstöra bilden..






Kajsa på donken


Linnet jag köpte!


Söt blus jag köpte häromdagen. Har inte kunnat ta kort eftersom
kameran har varit urladdad.


The Body Shop

Måste tipsa om de här små söta flaskorna från The Body Shop. Den vita är lotion som luktar så otroligt friskt och gott och den andra är duschkräm som luktar likadant. Använder mig av dem hela tiden! Dessutom är de små och söta.


Valentines day

Att köra spinning var kul och det var bra musik, men det var otroligt jobbigt. Speciellt när man skulle stå upp och cykla och visa röven för alla. När vi var klara gick Emma och jag och åt och sen kollade vi igenom engelskan i skolan inför provet som gick ovanligt bra! Hurra!

Nu är jag hemma och har ätit så nu kurrar inte magen längre. Ska kolla upp om man kan gå på den där nya filmen som kryllar av kändisar och heter något i stil med Valentines day. Det är ju ganska passande eftersom det är det på söndag =)

Nu ska jag köra spinning

Godmorgon på er! Hur mår ni idag? Jag är pigg och håller på att packa väskan. Ska knalla bort till Friskis och Svettis och köra spinning. Det ska bli superkul! Ha en fin dag!

Ett tips för att varva ner efter en stressig dag

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner i sängen och läsa. Jag tycker att det är bra att få något annat att tänka på än massa skolarbeten innan jag ska sova, därför har jag nästan alltid en bok jag läser. Då varvar man ner lite efter en stressig dag. Imorgon ska jag ju träna på morgonen, behöver mycket sömn inför det. Sov sött! =)

Ingen vanlig skoldag imorgon

Nu är jag hemma från solningen. Nästa gång blir det nog 25 minuter. Nu måste jag sätta mig på sängen med skolböckerna för jag har prov imorgon och en hel drös med läxor. Provet imorgon är i engelska men jag har glömt boken i skolan så vet inte riktigt hur jag ska göra. Får kolla runt på Internet om olika regler inom engelskan och sånt. Kom på att imorgon är det ju ingen vanlig skoldag! Jag ska till Friskis och svettis och köra spinning för första gången! Tänk mig träna... Det händer inte ofta ska jag säga ;-) Borde nog börja med det. Får se om spinning är roligt så man kanske vill börja med det. Tror jag börjat runt tio också och jag bor ju ungefär bredvid Friskis, gutt va? =)

Nä nu hejsan svejsan skolböckerna!

Lite bilder

Lite bilder från stan med Emma och Madde!




Madde provar skor


Tröjan jag köpte!


Sola

Nu är jag hemma igen en snabbis. Ska tvätta bort sminket och slänga på mig mjukisbyxor istället för tights och gå och sola. Det mesta av min bränna har försvunnit nu så jag är hemskt blek. Blir en 20 minutare idag. Hörs!

Söndag

Godmorgon! Tog en lång härlig sovmorgon idag och har precis fixat mig klart. Är tjurig idag så har haft lust att klippa sönder alla mina kläder eller kasta ut något genom fönstret... Tror jag har lite söndag-snart-måndag-känsla också. Då är det bra att komma hemifrån lite så jag ska packa väskan med kamera och lite annat roligt och sticka iväg. Hörs när jag kommer hem. Kram och ha en bra söndag! =)


Flät toffsen på idag!


Melodifestivalen

Förlåt för kass uppdatering idag! Men jag har haft fullt upp med att åka runt, träffas och äta middag och massor! Nu har jag iallafall nyss varit och handlat lite godis inför kvällen. Det är ju melodifestivalen ikväll! Allt som har med musik att göra är roligt ;-) Vet knappt vilka som ska vara med i år, det blir helt enkelt en överraskning! Jag ska ju på melodifestivalen om ett par veckor, det ska bli häftigt. Men nu är det att knappa på tvn som gäller. Ha en fin kväll! =)


Partytopp




Kolla vilken snygg partytopp! Den åker garanterat på nästa gång jag går ut!


Igår

Woho det funkar att blogga! Det gjorde det inte igår. Jag hade en superrolig dag igår. Emma och jag knallade bort till Baronen där vi gick in på Gina. Jag köpte en blommig topp, ska visa bild senare! Sen gick vi till ett fik för att köpa med oss lite bakelser. Vi stod där minst tio minuter för vi hade sån beslutsångest! Fem olika kakor fick vi iallafall med oss hem. Dum som jag är tog jag ingen Lactrase eftersom jag är laktosintolerant när jag åt en kaka med massa choklad så idag får jag sota för det med ont i magen och illamående.

Har precis gjort mig iordning för snart slutar killen och kommer hit igen. Han sov här inatt men fick gå iväg till skolan idag på morgonen och jag stanna hemma. Ha en fin fredag =) Just de, det är fredag idag! Härligt!

Snart kommer Emma

Nu är jag hemma från skolan. Provet gick bra som tur var! Jag tycker det är bäst att göra dem på morgonen för då är jag minst trött. När jag skulle renskriva allt; i början blev handstilen jättefin men ni ska se slutet. Man ser knappt vad det står! Sen har vi pratat om alkohol och drogeri tre timmar men det var ganska kul för man fick göra saker i grupper. Och jag kom med några killar som hade otroliga fantasier om hur man skulle sluta dricka alkohol Hahaha

Nu väntar jag på söta Emma. Vi ska gå och köpa fika och jag kan förhoppningsvis köpa min efterlängtade tröja och en mascara. Kan hon inte komma snart? =)

Vart är min mobil?

Godmorgon! Hur är det idag? Med mig är det lite förkylt fortfarande men annars toppen! Igårkväll låg jag och smsade innan jag somnade, så hann inte läsa det sista jag fick utan somnade med mobilen i handen. Mitt i natten när jag vaknade kunde jag inte hitta mobilen! Letade överallt utan att hitta den. Men sen tittade jag under sängen.. Och där var den. Hur har den kommit dit?

Jag har klädkris idag. Har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Och måste gå till skolan snart för vi ska ju ha prov denna lediga dag. Måste rota igenom garderoben nu. Ha en fin dag! =)

Vakna!

Idag när jag vaknade låg världens gulligaste bredvid mig. Jag fick i princip skaka honom och ropa "vakna!" för att han skulle göra det. Nu ska jag gå och lägga mig nästan helt ensam, bara biologiboken och jag. Mysigt det ska bli! Jag kan fortfarande inte släppa att vi ska till skolan imorgon fast det är ledigt. Aja. Godnatt, sov sött! =)

Ett måste inför sommaren

Ciao! Nu är jag hemma efter en helt otroligt rolig dag! Mötte upp vännerna och vi letade upp ett café och satte oss där. Köpte kakor och kaffe och snackade massor! Sen gick vi och och kollade i butikerna. Jag hittade en supersöt topp men såklart så ska mitt kort strula. Behövde köpa en mascara också men det få bli imorgon ;-) Hittade också ett par blommiga tygskor som jag måste köpa. Det är ett måste inför sommaren! Tänk till bruna ben.

Efter stan följde jag med Emma hem och kollade på deras nya lägenhet. Den var så himla mysig och de har en gullig kanin där också som man inte ville sluta klappa. Ska träffa Emma imorgon med för hon behöver låna min laptop. Jag är lite småsur för alla och då menar jag verkligen ALLA gymnasieelever har ledigt, förutom vi. Såklart så ska vi gå till skolan för att skriva ett 3,5 timmars långt prov och sedan ha som en föreläsning om "Gränser" (no idea what that is)! Dessutom slutar vi vid fyra. Äeh alltså...

Tyvärr så tog batteriet i min kamera slut precis när jag skulle föra över bilder. Det är så typiskt! Ska försöka hämta laddaren imorgon.


Blommiga skor är ett plus till sommaren!


Shopping med Madde och Emma

Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen möta upp Madde, Emma och Max. Vi ska shoppa och fika, superkul! 

Ha en fin eftermiddag! =)

Jag dööör!!

Åh herregud! Jag tror jag dör! Jag har hittat världens hetaste skor. Vet inte vad jag ska ta mig till, de är så snygga! Jag är en sucker för skor, hehe. De som jag inte kan leva utan är slutsålda så hoppas de kommer in igen. Annars vet jag inte vad jag tar mig till =)


Måste ha..


Dagens

Såhär ser jag ut idag! Bjuder på de roligaste.


Här blundar jag.


Hahahahaha vad är detta!


Har på mig min nya stickade kofta!


Närsynt hehe..


Choklad i fejjan

Nu är jag hemma från skolan där vi har gjort lite blandat idag. Suttit på lektion med laptopar, ätit chokladbiskvi som slutade med att jag hade choklad i hela fejjan... Jag är ju så förkyld så har knappt kunnat prata men när jag gjorde det skrattade vi åt min förkylningsröst. Den har svikit mig många gånger idag så det har låtit som att jag är i målbrottet.

Vad ska jag pyssla med i eftermiddag då? Jo lite senare kommer pojkvännen hit och ska sova här!

Måste bara berätta en sak. Det är svårt att blogga och äta passionsfrukt samtidigt.

Jag är bög, mamma kines

Försov mig idag så skippar första lektionen. Istället tänkte jag göra lite nytta nu den timmen som är kvar innan jag måste gå till skolan. Ska skriva på min uppsats hade jag tänkt! =)

Ni måste bara höra denna om ni inte gjort det innan!


Här sitter jag nu


Här sitter jag just nu och kladdar ihop en tankekarta över en uppsats jag ska skriva
i son som handlar om brott och straff. Ska försöka att bli iallafall nästan klar idag med
uppsatsen =)


Alla hjärtans dag

Idag är det första februari! Det betyder att det väldigt snart är alla hjärtans dag som ju är den 14 februari! Har ni några planer på vad ni ska hitta på då? =)


"Wiho jag har vuxit!"

Åh jag som trodde jag hade blivit längre! Jag skulle sträcka mig upp efter den översta tallriken i högen som är på översta hyllan i skåpet i köket och jag tyckte det var ovanligt lite jag behövde sträcka mig efter den. Wiho jag har vuxit tänkte jag! Men det visade sig bara vara färre tallrikar under den så den kom längre ner...

Elle-galan

I fredags var det den stora Elle-galan. Många kändisar bland annat den vackra Heroes-stjärnan Hayden Panettiere var där och vann pris. Här är alla vinnarna!




Årets designer: Minimarket
Årets stylist: Robert Rydberg
Årets bäst klädda artist: Agnes Carlsson
Årets internationella designer: Stella McCartney
Årets makeupartist: Anya de Tobon
Årets accessoardesigner: Johanna Dauphin
Årets fotograf: Peter Gehrke
Årets bäst klädda man: Musse Hasselvall
Årets hederspris: Susanne Ljung
Årets internationella stilikon: Hayden Panettiere
H&M-stipendiet för hållbarhet: Myrorna
Årets innovatör: Sandra Backlund
H&M-stipendiet för nykomling inom design: Nhu Dong
Decenniets stilikon: Robyn
Årets modell: Dorothea Barth Jörgensen
Årets bäst klädda skådespelerska: Noomi Rapace


Mår illa

Idag gick jag (konstigt nog pigg) upp och gjorde mig iordning. När jag sprang runt märkte jag att jag hade otroligt ont i magen! Sen började jag må illa också så fick stanna hemma idag. Alltså vad är det här? Både genomförkyld och ont i magen? Får bädda ner mig i soffan och kolla på film idag igen.

Hur ser er dag ut? =)


RSS 2.0